lala

iHola!

Idag var sista dagen i skolan innan lovet. Vi började med utvärdering av året inne i klassrummet sedan så städade vi skåpen men jag och Fredrik satt i bibblan klistrade vid en dator mesta dels av tiden. Sedan gick vi till C:s klassrum och dansade juldans. Det är inte den bästa dansen, men jag älskar ändå att dansa. Känna takten till musiken, härlig känsla det där.

Hade en liten rast och sen så började julpysslet och vi började göra påsar som man kunde ha godis i. Perfekt att vika i, asfina vart de och vi gjorde härlig design på dem. Lunch hade vi sedan och vi fick pizza i dagens frystömmardag. Jag var den sista som kunde få 2 pizzor alla efter mig fick bara 1 och sen tog de slut efter inte så lång tid. Första gången jag har lite flyt.

Sen var det dags attt baka julgodis. Man skulle vara fyra och fyra och jag, Rebecka, Hanna och Fredrik gjorde en grupp men sen kom Frida, som varit tvungen att hämta sin innebandy klubba hos sin mor så då blev vi fem och det innebar inte så mycket för mig att göra. De tog över det mesta och jag gjorde ingenting så kunde lika gärna gå därifrån gick och satte mig på en bänk och snackade med Alex och Arvid men efter ett tag gick jag tillbaka till snickers-bakarna. Men då var de klara och jag var tydligen utsedd till att diska så jag fick ta hand om de mesta, medan de andra förutom Fredrik gick in och gjorde knäck då blev jag lite grinig.
Aja....

Vi gick och kollade på sjuorna när de hade en julshow.. Eller det var bara tjejer som dansade och sjöng. Det var i matsalen och jag undrade varför de inte had edet i gympasalen men det gick bra. Vi fick stå i en jättelång kö ned för trapporna till matan för att komma in och sen sa en lärare till oss att alla åttor skulle gå ut så då gick såklart jag, Fredrik, Arvid och massa andra killar ut men alla andra stod kvar. När vi gick in igen hade alla gått före och vi hamnade sist i kön igen men det gick rätt snabbt. Sen så såg jag Oskar gå utanför fönstrena med Martin och bongen så då gjorde vi lite grimaser på rutan och vinkade och sen kom han också och kollade och så var han med mig och pysslade resten av dagen :)
Vi fick även våra betyg hade tre MVG:n, 5 G:n och resten VG. Är ganska nöjd, nästa år siktar jag på inget G alls. Får se hur det går med det...

Mormor skulle hämta mig sen, så vi stod och väntade sen ser vi en bil som kör in i busslingan och jag känner på mig att det kan vara mormor men undrar varför hon kommer från det håller och inte ifrån Sthlms-hållet. Hon står där i några minuter tills en lärare kommer och säger attt man inte får stå där. Sen kommer hon och kör in där bilarna ska åka och jag går dit och det är hon, hihi, lilla gulliga mormor :)

Imorgon ska vi till stan. Jag, Therese, Oskar, Fredrik, Philip och Jersan :) Det ska bli kul. Från början så skulle det vara bara vi elitare alltså: Jersa, jag och Tess men sen hänkade de andra också på. Jersa blev lite besviken först för han ville bara att det skulle vara vi men han tyckte det var okej sen tror jag..? :P

Aja, nu ska jag umgås lite men min mormor, inte så ofta hon är här så man får passa på :) <3

/ ALexandra Fredriksson, ja så hette hon...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0