falkenberg

Vi kom hem runt 5 imorse. Vi åkte buss hem hela natten ifrån Falkenberg. Som tur var hade vi våran fantastiska chaufför Tina som orkade köra hela vägen, utan att stanna och sova. Jag ska inte skriva så mycket för då kommer ni tröttna på att läsa allt. Jag och Peeron kom tvåa i sexårschampionatet. Lonely vann med Jennifer Svensson som är 35 år och proffsryttare. Vi kom tvåa före Pride Melody och Julia Gustafsson med 0,3%. För en gång skull fick jag ha turen på min sida. Peeron var lite lat första dagen och andra dagen red jag som en dåre och då var han finare och fick högre poäng men han hade ute tungan en gång och de drog ner två bedömningspunkter, tyvärr. Det kändes sorgligt att skiljas från de där underbara smålänningarna, Bella, Matilda, Jessica, Helene och Jan-Ivar. Tyvärr kunde inte Daniel och Rasmus komma dit för det var på cross-SM. Rasmus är grymt bra, han är mycket yngre än de flesta, helt galen och så blev han tvungen att köra med sin gamla cross eftersom den nya pajade. Han kom 9:a av 40. Nästa år tror de på EM för hans del, häftigt!

Jag fick vara hemma idag, för det första är jag jätte sjuk och så kom vi ju hem jätte sent, jag kunde iallafall sova ca 4 timmar på bussen, eftersom att det fanns sängar och en bo-del som vi fick vara i när den åkte. Jag sov 3 timmar också när jag kom hem men nu känner jag mig pigg så idag blir det nog en del plugga till Biologi prov och spanska prov.


En gubbe försökte sälja på mig, Matilda och Bella varsin Jack Russel valp. Jag kan säga att han nästan lyckades. Det var det sötaste jag sett.

Matilda, helt glad





Gästoutfits


Frida:                                            Emma:        
Sidenjacka, Gina Tricot            Cardigan, lånad av Jossan (egentligen Julius gamla)
Vit t-shirt, Only                             Linne, ingen aning?
Jeans, Cheap monday             Jeans, Cheap monday
ballerinas, vettetusan               Skor, Urban outfits

close your eyes


Jag och Jullan

how do you sleep?

Vi har haft fel på vårat internet så jag har tvyärr inte kunnat uppdatera något.

Skolfoto igår, det gick bra. Jag och Frida fick sitta längst fram i mitten, precis som vi ville. Vi hade övat och allt, de tyckte fotografen var lite småkul. Synd att jag alltid ska se så löjligt glad ut, jag fick se mitt enskilda och de är ungefär en meter mellan mina mungiper, men jag tycker att man ska se glad ut!

Idag håller vi mest på och packar till morgondagen. Jag har klippt Peeron, sedan måste jag plugga, rida Goldie och gå Ola-runt med Peeron och packa in allt i bil/transport.

Det är jätte fint väder idag också, satt ute och åt lunch i bara t-shirt.



Detta hade jag på mig igår och på skolfotot:
T-shirt, Oskars från H&M herr
Jeans, höga som tusan från cheap monday
Pumps, Thun's

Känn en doft av kärlek

Vilken hög klass det är på alla människor i idol i år, jag sitter och kollar på det, men just nu är det paus.

Vad gör ni såhär på kvällskvisten då?

En liten skymt av dagens:
Randig längre tröja, Thun's pojkavdelning
Lång väst, hittade den i våran utklädningspåse

u

killing me softly

Idag var jag hos tandläkaren eftersom jag tror att jag börjat gnissla tänder, eller iallafall så biter jag ihop käkarna, har vaknat några gånger av att jag gör det och att det inte är så skönt alls. Jag fick ingen skena utan hon tyckte att jag skulle vänta lite och se om det blev bättre, man kan tydligen göra det i perioder. Därimot hade min enda lagning gått upp så dit ska jag nästa onsdag igen och laga det. Vi slutade klockan 13 idag och på bussen hem sminkade jag och Frajd Daniel, HAHAA!!!! Alla satt och asgarvade, riktigt fin blev han, idomin och allt.

Jag och Frida solade en stund var eftersom att vi har skolfoto imorgon och man vill ju inte se ut som ett lik. Efter det skjutsade hon mig med moppen till Johan Zaar och vi spelade in våran låt som nu är klar! Jag väntar bara på att Johan ska skicka den till mig, men tydligen måste han far hjälpa honom med att göra något. Johan har lovat att lägga ut den på youtube sedan och jag kommer då lägga ut den här i bloggen också. Vi har förresten en myspace sida, men vi har inga låtar där än, men det kommer!

Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig på skolfotot imorgon, jag funderar på att fråga Oskar om jag kan få låna en skoj t-shirt av honom och sedan antingen leggings eller gråa stuprör till det.

Hanna och Rebecka skulle ha friendsfoto så de klädde ut sig lite, väldigt fina.



solarium

take a bow

Goddagens!

Måndag igen. Jag kom hem från skolan för snart en timme sedan. Dagen gick ganska fort. Vi hade syslöjd och bild bland annat. Jag skulle ha hunnit klart med min kjol med dragkedja, hade bara en söm kvar på dragkedjan, tror ni inte att jag råkar sy åt fel håll? Eller liksom så att raksömmen blev på insidan och sicksacken på utsidan, jäkla skit!

Vi fick gymnasiekatalogen idag, jag har lite panik för jag har ingen aning om vad jag vill gå. Jag har börjat fundera på naturvetenskap på Rosendal eller på Katedral där kan man tydligen också välja till fördjupning i musik eller något, det låter ju fint. Jag vill gå någon plugglinje, eller någon linje där man kan komma in på vilken högskola man vill.

Jag ska åka och träna lite senare och sen måste jag plugga biologi och spanska. Nu jävlar måste jag börja plugga och satsa, jag har nästan aldrig pluggat, inte mycket iallafall.. Vet inte riktigt hur jag lyckats med så pass bra betyg?

Kolla vilken fin tatuering Emma skapade på mig med akvarellfärg.



Please make me smile

Ett litet tips; se inte den där filmen. Haha, vilken jävla b-film alltså. Synd, trodde den skulle vara bra, det var trots allt väldigt bra skådespelare, antagligen brist på jobb.

Jag hann köpa ett knalloranget nagellack och deospray på Åhlens.

På tisdag ska jag och Johan spela in våran låt, everything. Jag hoppas att jag hinner sola en halvtimme innan det, vi har nämligen skolfoto på onsdag, PANIK. Vad sjutton ska jag ha på mig då? Ingen aning, någon som har ett förslag?

Jag käkade precis Dennis hemgjorda pizza, mumsigt som tusan med lite bea på. Det blir nog det till frukost imorgon också.

Nu ska jag lira lite gitarr, puss <3



Den magiska leksaksaffären

Hallå kära vänner!
Oskar åkte för drygt 20 minuter sedan. Vi vaknade runt 9 men låg och drog oss ett tag. Sedan gick vi upp och käkade fil, flingor, russin och kokos, det kan jag verkligen rekommendera! Vi kollade lite på kläder och käkade kiwi också sedan har vi inte gjort så mycket mer.

Idag ska hela familjen in och kolla på bio, den magiska leksaksaffären. Jag älskar att gå på bio, det är mysigt.


Cuz I got high

Nu på kvällen har jag mest stått i duschen och städat badrummet. Oskar kom för ett tag sedan och han har fått kolla lite på mig när jag städar mitt rum, askul! Vi ska käka lite vindruvor, chips och choklad nu, haha. Ha en bra kväll partypeople!
Pussar från oss
<3


elitallsvenskan omg.1

Idag var det första omgången av elit-allsvenskan. Det gick sådär. Jag kom trea i första klassen, hon drog ner jätte mycket på att han tar ut tungan. I andra klassen, själva lagklassen började Elin på Rossini, hon red på 61%, vilket var bra! Hanna red som nummer två och det var så jääävla bra, hon fick till en kanonritt och han var pigg och fräsch som han inte varit på länge, 68% resulterade det i. Jag red som trea och Peeron var jätte jobbig på framridningen. Vi kutade ner och bytte träns på honom när det var en kvar innan mig. Det funkade inte med det andra, han gick ute med tungan nästan hela tiden och jag kunde inte ta några förhållningar alls. De andra blev han bättre på och han var riktigt fin på framridningen. Tungan var ute inne på banan men han var riktigt fin ändå, jag red som en jävla dåre men det var tydligen bra för det var typ det jag fick betalt för. Roger Olsson dömde mig högst och jag litar på honom, inte för att han gav mig högst betalt utan för att jag vet att han brukar dömma rätt. jag fick 63,74% och 65% av Roger. 1 poäng under José och Nina Rademaekers så det ska man väl vara riktigt nöjd med. Jag fick tyvärr ingen placering och inte laget heller. Norea var sist ut och red på 61%. Vi kom fyra totalt, men nästa gång då jävlar!



GRATTIS EMMA <3

Idag fyller min kära vän Emma 15 år. Dags att sluta med dessa fjortisposer nu kanske, skämt åsido
GRATTISGRATTIS iallfall!


Hey Arnold!

Den här filmen är från Fjällnora. Killarna sitter och lirar lite poker och sjunger. Helt plötsligt råkar Måns vinna igen. Haha, då jävlar lackar Robin Pousette ur.


rockin robin

Förätten är avklarad. Sitter och väntar på huvudrätten som Dennis håller på och fixar. Till förätt var det; rostat bröd med creme fraiche, rom och rödlök. Till huvudrätt blir det kött, pommes och bearnaicé med vitlökssmak och sallad. Undrar om det blir någon efterätt också?

Skola idag, jag är helt deppig. Jag vet inte varför, jag är så ibland. Vi hade iallafall sovmorgon till kvart i 10 men dagen har varit jobbig ändå eftersom att jag under våran svenska lektion som blev mer klassresamöte fick ont i huvudet. Hade ont hela spanskan. Oskar kom också, han hade hippiekläder i väskan, haha. De hade tydligen haft en "hippie-dag". Han hade inte vågat använda de så jag drog på mig de istället och traskade in på spanskan, fint!

Åkte hem och hade lika ont i huvudet när jag kom hem, tog en tablett och det tog jätte lång tid innan den värkade. Vi åkte till ridhuset med Perr och Goldie och då träffade vi på lite ponnydressyr människor som tydligen bor jätte nära oss. Det hade vi ingen aning om.

Jag undrar hur Therese mår. Jag har inte pratat med henne på jättelänge, igen. Undrar om hon fortfarande läser min blogg?



Det gick inte att spara det här förrän nu så det blir lite försenat. Men bättre sent än aldrig.

Transportskydden

Tycker inte ni hästmänniskor precis som jag att detta påminner otroligt mycket om transportskydd, för er ickehästmänniskor så kan jag tala om att det är det som hästar har på benen när de åker transport, haha. Från Victor & Rolf.

hard workwork

Klicka f?tt st䮧a bilden
Klicka f?tt st䮧a bilden
Jag snodde lite bilder från www.eemmq.blogg.se
Det här är från våran EA, tydligen hittade tjejerna en spegel som de hade
kul med medans jag och Emma L är lite mer seriösa.

There is something about Mary

Usel uppdatering, förlåt förlåt. Jag har verkligen inte haft tid. Igår var det först skola, sedan solade jag med Frida och var ett tag hemma hos henne och sedan åkte jag till Oskar, hann tyvärr inte vara där så länge. Kollade självklart på idol när jag kom hem också.

Idag simmade jag först coopers. Jag fick VG, en längd efter Frida. Det ska jag väl vara jättenöjd med eftersom att hon nog har bästa kondisen av tjejerna i klassen. Nästa gång när jag får springa coopers satsar jag på ett MVG. Vi hade lite halvdryga lektioner. På biologin snackade vi om könsstympning, fy fan vad hemskt det är, helt sjukt!!! Mamma läste någon bok förut, öknenblomman återvänder tror jag att den heter.

Sista lektion var musik och jag och Johan skrev den andra versen. Det var jätte coolt. Vi hade bara två meningar kvar och då sjunger båda två ut exakt samma sak. Vi tänker lika han och jag. Det blev såklart att vi skrev ner det.

Jag åkte bussen hem och sedan fick jag stressa ut i stallet och mocka och rida snabbt och sedan var det bara att klä på sig igen. Vi hade möte, alla i min klass+föräldrar. Eller jag kan inte säga alla eftersom att det var knappt halva klassen som var där. Det var iallafall om våran klassresa. Vi har kommit på det lite sent så nu måste vi skynda med att samla in pengar ifall vi ska kunna åka någonstans. Göteborg eller Högbobruk blir det nog.

Jag och Alexander gjorde förresten kycklingsallad igår, fin va?



Här ligger Frida och steker



Här är mina ben, ser ni håren?


Bruce springsteen-The river


stockholmstreetstyle


Strange

Herregud vad mycket kommentarer jag fått. Runt 15 stycken på rad.

Skola idag. Första lektionen hade vi gympa. Jag och Emma L höll på att skrämma ihjäl varandra, haha. Jag var på väg tillbaka in till omklädningsrummet och hon på väg till själva hallen. Vi möts precis i lilla kruvan och går nästan på varandra. Jag skrek jätte ljust, så rädd blev jag. Hon höll på att ramla omkull också. Det var väldigt roligt.

Jag har tränat på kvällen. Goldie och Peeron fick hänga med till ridhuset. Båda var duktiga.

Imorgon så är det först skola med hemkunskap. Jag och Alexander ska göra kycklingsallad. Efter skolan ska jag och Frida sola lite i Knutby, nästa vecka har vi skolfoto så man vill ju se hyfsad ut iallafall. Jag tror även att jag kommer hinna hem till Johan Zaar ett tag för lite fix oxch trix med våran låt. Jag ska hem till Oskar efter det men han kommer inte förrän vid halv 5 eller något.

Jag kollade på idol på alldeles nyss. Jag fick en skymt av Sebastian Roos (Nikkis boyfriend). Det var jätte snabbt men både jag och mamma hann känna igen honom. Nu ska jag in och titta om man kan få se hans audition på tv4.se.



Jag hittade honom. FY FAN, varför tog de inte med honom? Han är sjukt bra, det känns som att någon har bestämt att han inte fick komma med. Spana in: www.tv4.se/1.283438?videoId=1.605436

you can't see, you can't see my burden


the renkofta








i remember when

Jag kom precis hem, eller för 20 minuter sedan. Skola idag igen, ganska drygt men helt okej. Syslöjd och bild hade vi och de är båda ganska slappa lektioner. På syslöjden har jag börjat med en kjol men dragkedja men den är jag snart klar med! Jag älskar att sy. Vet ni vad jag tror att jag ska önska mig? En symaskin, det kom jag på precis nu! Isåfall ska jag börja sy alla mina kläder själv, nästan iallafall. Det är ganska coolt.

Idag, i slutet på spanskan så gick brandlarmet igång, det var på ett sätt ganska skönt eftersom att vi fick sluta. Det luktade rök i korrideran så antagligen någon som tagit ett bloss där. Haha, jag och Emma H hade inte så bråttom. Vi stod vid skåpen. Jag säger till Emma: " Har vi några läxor eller?" Båda står och rotar i skåpen, haha. Men det var ju ingen riktig brand så det var lugnt.

Idag hade jag mammas ylletröja med renar och grejer på mig. Första gången jag inte frös i skolan, väldigt bra!
Jag visar bilder på den snart.

Puss sålänge<3


unique

God natt god natt och sov så gott, vakna med god hälsa och vakna torrt. Vi ses imorgon, ikväll eller inatt.


stockholmstreetstyle

bild till artikeln
bild till artikeln

Distriktsmästare

Jag vann DM. Jag vann både LA:P1 och LA:P2. Ganska överlägset vann jag. Jätte roligt! Han gick verkligen inte så bra som han kan, men jag ska inte säga det för då tycker folk att man är konstig. I första klassen fick jag 69,47%. Tvåan var Elin Samrell och hennes nya ponny Brolötens Noblesse, 62% fick de. I andra klassen fick vi 68% och Elin var tvåa igen på 64%. Grattis till dom!

Nu får alla hålla utkik i UNT och ridsport. Jag hoppas verkligen att jag får vara med på bild. Jag gillar att vara med på bild.


Distriktsmästerskap

Tävling idag, laddad till 1000. Önska mig lycka till!


knockknockknockknock

Jag skulle sjunga lite men det blev inte så seriöst. Visst har jag blivit duktig på gitarr? Jag har inte ens spelat i en vecka. I slutet blir det lite fajt mellan mig och Simon. Vi är båda sånna som vill synas och höras mest! Elinor sitter mest bredvid och låstas sjunga med mig, haha.


Movietime

Nu gick det så snabbt att ladda upp så här får ni ett klipp. Det är från i matsalen. Det är förresten jag som garvar som fult och hysteriskt hela tiden, eller inte bara jag. Jossan och Frajd också.


Zum gali gali

Jag och Oskar följde Fredrik en bit på vägen till cafét igår. Då såg vi en livs levande ödla. Snart ska hela min familj åka till Thun's. Oskar jobbar idag så jag får nog träffa honom. Nu måste jag städa mitt rum.

Mer uppdatering senare med videosar och allt.




grattisoskarfemtonår

God kväll kära bloggvänner!

Jag kom precis hem från Oskar. Han fyller 15 år idag, grattis älskling <3
Kalle, Fredrik, Erik Holm och deras mamma Lena var där och så tre kusiner och deras föräldrar. Vi käkade tacopaj, det var väldigt gott! Tårta blev det till efterätt också såklart. Jag gav Oskar chokladhjärtan, inte bara alltså. Eller jo idag blev det bara det men det blir en annan grej sen, men det tar ett litet tag att göra det så han får hålla ut i 2-3 veckor.

Skolan idag var hyfsad. Vi hade sovmorgon till kvart i 10 och i matsalen satt jag, Jossan, Emma och Frida mest och gjorde olika ljud och Emma tror att hon kan låta som en hund, haha. Hon skulle visa det och jag skulle filma, men när det blev filmat och allt fick hon scenskräck, synd! Som sagt har jag det på film på jag lägger nog ut den här om ett tag.




Tyvärr gick inte filmen att ladda upp nu, ibland kan jag bara inte lägga in bilder och filmer från mobilen så ni får vänta till imorgon. Jag har faktiskt en hel del videosar att bjuda på.

Förresten, tycker ni att jag ser liten ut på den här bilden? Det tyckte tydligen några i Oskars klass. De hade frågat om jag var hans lillasyster, pinsamt.
 

blowing in the wind

Hej min kära blogg.

Jag har ju övernattat i Fjällnora och hade tyvärr ingen tillgång till dator där.

Igår började dagen med skola och vi fick sluta klockan 1 istället, så att vi kunde jobba med svenskan hemma men jag skulle ju in till stan så jag spelade lite gitarr och sjöng med Johan, alla småbarn kom också, haha de ville tydligen lyssna och efter sa det: Du måste söka till IDOL. Haha barn är så underbara!

Gick på stan ett tag och kollade runt lite, hittade inget speciellt utan köpte bara massa godis till kvällen och tre cupidosallader till mig, Jullan och Frajd. Träffade Oskar när jag var på väg att köpa sallad. Han följde med mig till bussen. Han skulle gå och sola med Filip sen. Bara för att de har skolfoto imorgon, tydligen skulle han sola både idag och igår, tönt <3

Åkte bussen till Fjällnora och på bussen kommer jag på att jag glömt att köpa frukost. Lyckat. Lakan kom jag på att jag glömt också, herregud vad jag var stressad. Fick åka med Magnus från vägen och då gick vi till stugorna. Jag, Hanna och Rebecka skulle ju bo i en. Rebecka var sjuk så hon kom bara ett tag på kvällen men sov därför inte över så jag och Hanna valde därför att sova inne hos Robin, Måns och Jesper. Hanna lät mig sova i hennes säng eftersom att jag inte hade lakan. Det gick förvånansvärt bra. Jag tillbringade den lite tidigare kvällen i Emma, Emma, Jullan och Fridas stuga, vi såg American Pie och proppade i oss snask. De var så trötta så då gick jag in till Erik, Oliver och Fredriks stuga. Där var det röj, haha. Oliver och Alexander stod och skakade rumporna och strippade och de andra lirade poker och sjöng med alla låtar de dunkade på högsta volym. Där var vi ett tag när klockan var ungefär halv 1 så gick jag med Måns och de till deras stuga men Hanna stannade kvar ett tag. Hon kom sedan. Alla vi låg och snackade länge och Alexander var inne hos oss också. Robin sov högst upp och jag och Alex fick sova hos honom ett tag, himla mysigt. Jag småsomnade lite hela tiden och tydligen ryckte det som fan i mina läppar så så fort jag råkade somna så började alla asgarva, de satt tydligen och kollade på mig hela tiden.

När jag är sådär att jag halvsover så kan jag säga saker som jag just då tänker på. Oskar vet vad jag menar, det är som att jag drömmer men ändå är vaken. Mysko. Jag sa iallafall: "jag ser vargarna" eller något liknande och vi körde sanning, konka och procent, ni vet de man körde när man var lite mindre. Jag frågade Hanna hur många procent hon hade på Fredrik Holm och under det när hon förklarade så måste jag somnat till för när hon sa något om Fredrik så hann jag inte tänka mycket mer än på en gympalärare vi har i Almunge som heter Fredrik. Så jag sa: vaddå gympaläraren? De var tydligen askul men jag fattade inte varför enda till jag kom på att jag hade frågat om Holm. Ni fattar kanske ingenting? Men det var kul när man var där.

Jag och Robin somnade nog först, strax efter tre. De andra somnade runt halv fyra tror jag. När klockan var runt sex så bankade massa människor på vårat hus, jag tror jag var den enda som vaknade men jag låstades inte om de så jag somnade om. Vid kvart i åtta så kom de igen. Så då gick jag ut och skällde på de. De var såklart Zaar och Marre. "GUUUD, vad tråkiga ni är, ligger ni och sover? Vi har inte sovit någonting". De åkte tydligen hem strax efter det. Vi vaknade runt halv 10, kanske lite tidigare. Jag fick frukost av killarna, snälla som de var. Robin hade bakat ciabata som var lite sega men de gick ner.

Vi var tvungna att gå enda till bussen men eftersom att vi hade ett sådant flyt så kom Lisbeth och Åza på vägen så vi fick åka i Åzas grymma mini cooper. En sådan vill jag ha.

Vi bestämde oss för att käka lite lunch i Almunge eftersom att det var lasagne. Så jag, Hanna, Robin, Oliver och Erik L käkade där och sedan åkte vi alla bussen hem. Nu sitter jag här och kikar på lite hemliga grejer.

Nu blev det jätte jätte långt, jag förstår verkligen om ni inte orkar läsa. Kanske kommer lite filmer och bilder från Fjällis later.

Puss<3

Konfirmation


I feel it in my fingers

God kväll!

Jag har inte haft tid att skriva något idag. Dagen har varit okej. Kortdagarna är ju de bästa. Jag har ridit två hästar idag, som alla andra dagar nu förtiden. Jag har spelat en jäkla massa gitarr också. Kan spela både under ytan, knockin on heavens door och Only you, på tre dagar, ganska snajdigt?

Imorgon ska vi som sagt övernatta. Jag ska nog åka in till stan först, måste köpa lite grejer och sedan åker jag väl direkt dit, hoppas på att jag kan tigga skjuts av någon från vägen, orkar verkligen inte gå enda dit. Jag ska sova med Hanna och Rebecka, men det blir nog mest att jag är i Emma och gängets stuga. Vi lär ju inte sova speciellt mycket heller för den delen. Vi får en ledig dag på torsdagen också, lyx!

Jag hade mina nördbrills idag. Blandade reaktioner bland allt folk. Vissa sa att de tycka de var grymma, vet dock inte om de var seriösa, haha. Andra bara skrattade, mina lärare är inräknade där, de asgarvade båda två. Några undrade när jag skaffade glasögon. Men de såg sedan att jag inte hade något glas i dem. När jag stod och väntade på bussen vid KNutby skola så var det massa barn som stod och viskade: "kolla vilka stora glasögon hon har"
Underbart ju, haha. Jag kommer ha dem igen!


27 dresses








since 1994

Hallå kära blogg!

Jag är lite småsjuk som sagt. Jag var i skolan ändå, alla är ändå sjuka så det är lugnt, haha! Alla sitter och hostar och snorar hela tiden. Ganska dryga lektioner idag, men jag har varit skapligt pigg. Jag har fått låna Oskars ipod igen så jag har kollat på American pie med Frida och så Emma på ett hörn ibland ;) Ganska spännande att vara inne på internet med den med, bra uppfinning det där alltså!

Idag hade vi syslöjd och då hittade jag en klänning som någon tjej som gick ut nian förra året hade börjat på men inte sytt klart. Så jag tog helt enkelt tag i det och sydde färdigt den. Man kan ha den som en rad olika grejer: tubklänning, kjol, tubtopp. Bild på det får ni om ett tag.

Pussen <3

Guitar

God kväll!

Jag har mest spelat gitarr hela dagen lång. Nej, jag är inget proffs. Jag lär mig själv, men det funkar det med. Min biologiska pappa Jesper har lärt sig så, han är grym på det säger min mamma. Jag börjar bli förkyld, känns inte alls kul. Jag har varit och tränat i ridhuset med både Perran och Goldie. Goldie hade lite kolikvarning när vi kom hem, men det verkade gå över.

På onsdag ska min klass till Fjällnora för en övernattning, det kan nog bli skoj! Min klass är ganska kul, dock inte alla, haha. På fredag fyller min prins år också, 15 bast. Grymt stor! Haha. Jag vet förresten en som fyller år imorgon men det ska jag inte skriva här, jag vill vara först med det.

Puss och kram och nyp i stjärten.


Stackarps Peeron

God morgon kära vänner!

Jag har varit vaken länge men jag och Oskar tog de lite lugnt, låg och mös och drog oss lite. Strax efter 10 gick vi ner och käkade frukost och nu har karln åkt, sorgligt.

Måste skriva lite om alla min tävlingar som kommer framöver:

Nästa helg: DM på Jälla. Det går i två klasser, LA:P1 och LA:P2.

Helgen efter det: Då drar elitallsvenskan igång. Jag ska även ta med mig Goldie till förklassen.

Helgen efter det: Vi åker redan på torsdagen, sover en natt hos familjen Andersson-Henning och sedan bär det av till
Falkenberg och sexårschampionatet.

Helgen efter det: Andra omgången av elitallsvenskan.

Kul med så mycket tävlingar, jag satsar stenhårt!





Yael Naim


applebottom jeans

Halloj bloggen.

Idag har jag jobbat igen. Mycket folk hela dagen. Men det är bra för då går tiden snabbare. Jag har bara stått i provhytterna hela dagen med Sofie. Efter det kom mamma och hämtade mig, men var tvungen att jobba över i 35 minuter. Oskar åkte med oss hem därifrån också. Jag red Goldie innan middagen och så har vi haft en "minikräftskiva". Dennis, Simon och Mange har varit i Vällen eftersom att vi har fiskerätt där och lagt burar. Idag låg det närmare 80 kräftor i de. Så är det någon som vill köpa, varsågoda!

Oskar har The love guru på sin Ipod, den lär vi nog se om ett tag. Men nu tror jag minsann att han däckat i min säng. Eller så härmar han bara mig. Jag somnade direkt när jag kom hem med jackan och allt, haha stackars Oskar!

Vet ni vad? Jag kör nog på mina nördbrills i skolan på måndag, folk får säga vad de vill. Oskar tycker de är grymma iallafall. Inget speciellt kul inlägg idag, har inte haft tid tidigare heller.

Puss från oss.


Neeerd

Kolla vilka grymma nördbrillor jag gjorde. Vet ni hur? Jo, jag tog bara ur glaset ur mina vanliga wayfarers för solen och vips så blev de såhär. Kanske det ser lite töntigt ut utan glas men vad gör det om hundra år? Men man lär ju inte våga använda de i Almunge, utskrattad kommer man bli. Där är det bara 96-jeans och Fred perrytröjor som gäller, HAHA!


Dagens



Lite mysitska outfitsbilder kan tyckas. De är helt oredigerade och den andra bilden är tagen i en glasdörr till vårat nya badrum. Det är därför man skymtar kakel innifrån.

Jacka-Second hand
Vit t-shirt-H&M herr
Chinos-Gina Tricot
Skor-Keds
Väska-Farmors gamla

And now i'm back

Jag har varit pigg idag, har sovit ca 9 timmar, jätte skönt. Förrutom på första lektionen var jag grinig som fan, haha. Höll på att börja låstasgrina hela tiden,  det skulle vara på skoj iallafall. Vi kom tvåa i en EU-frågetävling. Vi var grymmast.

Oförberett på engelskan, vissa grejer var svåra så jag räknar väl inte med något speciellt bra betyg, tyvärr. Svenskan är just nu den roligaste lektionen eftersom att vi får hålla på med våra kärlekshandböcker. Jag, Frida och Emma var i bildsalen hela lektionen och jag pysslade ihop min framsida till häftet. Spanska sista lektionen. De lyckas alltid sätta in oss på sista lektionen, i år är det både måndagar och fredagar.

Åkte hem med bussen och Robin Pousette somnade så jag knäppte kort på honom, när vi var framme så vaknade han av min blixt och höll på att ramla när han gick ur bussen för att han var så trött. Han tackade mig iallafall för att jag väckt honom på något sätt, haha. Hade funderingar på att låta honom sova ut där och låta honom vakna i ett mörkt bussgarage.


Mandy Moore-Only Hope

Sjukt bra film, A walk to remeber. Jätte fin låt, vacker röst har hon också.


 


Vi har det bra, vi här bak på kärran

Haha, tänk vilken tur det är att man är bundis med vaktmästaren, jag är hans favorit. Han kommer alltid och skakar hand med mig och säger: "hej Alexandra". Trevlig prick den där Stefan. Vi fick åka med honom idag på hans minililla typ traktor? Han hade en kärra bak som vi satt och höll balansen i med massa skräpmöbler som vi hjälpte honom att slänga också. Efter det fick vi privat skjuts till idrottsteorin. Här är det en film på det, lite svårt att höra vad vi säger, lite flumm.




Why do you build me up?




Gästoutfit


Emma H:
Vit tröja och leggings: Gina tricot
Den längre västen: lånad av Emma L men den är 2 år gammal från Kappahl
Skor, det vet jag faktiskt inte, Skopunkten

Dagens




Tee, Gina tricot
Chinos, H&M
Skor, Stadium
Klocka, Thun's
Armband, farmors gamla

i kissed a boy and his name is Oskar

Det gick bra att komma lite för sent, Findus blev lite grinig men hon förstod sedan. Först ville ingen öppna åt mig så jag strosade runt lite och sen gick jag ner men då blev Martin arg för att hon lät mig vara där utanför så han gick och bankade på som fan och då fick jag komma in, haha.

Ganska slapp dag, vi tog under hela dagen lite olika bilder som ni ser nedan. Åkte in till stan efteråt. Gick runt själv i kanske en timme, trodde nästan att Oskar glömt mig ett tag, kunde inte heller ringa eftersom min mobil som vanligt har noll kronor. Men när jag stod och snackade med Johanna Ljunglöf för andra gången ringde han och så kom han strax efter. Vet inte hur många människor som gick ut nian förra året jag träffade, nästan varenda en, trevligt!
Jag köpte en vit/ljusblå randig tröja från Gina som var nedsatt till 29 spänn p.g.a ett litet hål i ryggen, det är så pytte pytte att man knappt ser det när man tittar nära. Hittade en vit t-shirt också på H&M herr som var fin, men som jag dock klippt lite i, haha som vanligt med alla mina kläder. Men de blir oftast finare då. Ryttare=idrottare sedan, trevligt men lite drygt eftersom att det blir typ som en extraskola men men..

Tydligen fick vi för oss också att vi skulle byta jackor så Emma.H snodde min och Frida Emmas skinnjacka och jag stod tydligen kvar där med Fridas jävel, höhö! Vi byter nog tillbaka imorgon.



 Jullan


Frajd och Emma L


Lite skor


Haha, nej det är inte riktigt som det ser ut


Jag och Emma, ungefär det vi sysslar med på lektionen


Oskar på cupido, han ville inte vara med på bild tydligen


dagens



T-shirt, egenskapad
Halsband, mammas afrikaninspirerade vet inte var ifrån
Leggins, de gamla noppriga igen
Skor, skohuset


the show must go on, FAN

Åååh, vad arg jag är. Jag har försovit mig, min jäävla mobil laddade tydligen ur i natt så ingen klocka ringde. Nu vet jag inte hur jag ska komma dit, det går ju aldrig nägra jävla bussar härifrån, det går en 8.20 men då kommer jag ju så otroligt mycket försent, kommer dit typ halv 10 eftersom att jag är tvungen att sitta och vänta i Knutby i flera jävla timmar.
Jag blir ännu argare när jag vet att vi ska ha våran första Hemkunskapslektion idag, den vill man ju inte missa, den enda lektionen som är lite slapp. Aja, inte så mycket att göra åt det. Mamma ska inte jobba och kan inte skjutsa mig heller för hon är jätte sjukt, surt!

Efter skolan, vi slutar 14 idag ska jag in till stan med min babe. Jag har inte mycket pengar men vi käkar nog på cupido och kollar lite i affärer sedan måste jag gå till idrottens hus, bredvid moskén ni vet för där ska vi ha ryttare=idrottare. Det ska komma någon och snacka om kost och sådant.

Ha en bra dag, jag ska försöka lugna ner mig lite nu!


When i grow up

Den här låten har fastnat på min hjärna, eller det var iförsig länge sen jag hade en crush i den men nu har den kommit tillbaka i mitt huvud och jag har shakat hårt till den hela kvällen. The pussycat dolls-When i grow up.


egenskapat


 
Den här rackaren fixade jag en dag för länge sedan när jag hade tråkigt. Jag klippte lite i en stor t-shirt. Sydde, FÖRHAND! runt hela ringningen. Rullar upp armarna på den gör jag också.


august again

Tottes grymt heta brallor

Haha, kolla de två töntarna till höger då. Totte och Orre snorre.



Matte med sin 29 kronors t-shirt, haha!

Rocka billy, lite Ottostyle för er som fattar det ;)


Det kommer fler bilder snart också, Mange håller på och skickar men det är ngt knasigt.

Dagens


 

Jacka, H&M
Blus, Lindex
Ribbat linne under, JC
Svarta tights, jätte gamla noppriga från Thun's eller något
Skor, Keds

August my man

Text från August är önskad, självklart ska ni få det då. Jag började dagen med Thun'swork. Ganska dryg dag, efter det skjutsade mamma hem mig till Frida, som inte var hemma. De hade varit och spelat match i Enköping hon sa att det skulle ta drygt en halvtimme för henne att komma hem. Det är lugnt tänkte jag, hade en bok och allt i väskan. Sen ringer Frida och säger att hon är tvungen att ta bussen då har jag väl suttit i drygt en halvtimme och hon säger att den går om 20 min. Vi snackar ett tag och jag går bakom deras vedbod och kissar eftersom ingen var hemma. Efter ett tag lägger vi på och jag tänker att det inte kan vara lång tid kvar tills kvinnan kommer, då ringer hon igen jätte arg och säger att hon kollat fel på tabellen, hon har kollat vardagar, nedrans! Så hon vet inte när nästa buss går och jag har suttit och läst i 1 timme, full med myggbett överallt, haha. Emmas föräldrar(som Frajd åkte med) hade tydligen erbjudit henne skjuts hem från första början men hon tyckte det kändes jobbigt eftersom att deskulle bort klockan 16. Men Frida står kvar där när de kommer tillbaka, på väg till festen. "HOPPA IN" Är det enda Claes säger och så kör de jätte snälla människorna hem henne trots deras stress till festen. Vi var hemma hos Frida ett tag och sedan skjutsade Niklas oss till Knutbykrogen och så tog vi med oss två familjepizzor hem till Emma H, där Emma L redan befann sig. Vi hade det sjuukt mysigt och snackade och lyssnade på musik och sådant. Efter ett tag var vi tvungna att gå till bussen och Emma L skjutsade upp oss till bussen, eftersom att hon hade moppe.

När vi kommer dit så är det inte jätte mycket folk där så vi går och lämnar lite grejer hos Jullan som var hos BErg och käkade kräftor. Sedan går vi tillbaka och de börjar komma lite mer människor. Vi befann oss mest vid dagiset hela tiden, grymt kul! Väldigt mycket kul människor där och nu har vi tjejer börjat snacka om att vi måste fixa en fest snart igen. Jag ska inte gå in i detalj om allt som hände men det var väldigt kul och klockan 12 gick jag och OSkar hem till honom i kolsvart mörket, halvt ihjälfrusna. När vi är vid grusvägen ungefär så kommer TOtte med moppen och kör hem oss till Oskar. Jag sov där och så åkte jag med honom och Filip på fotbollsmatch, de vann med 6-2.

FInns mer att berätta, men det tar vi en annan gång. Ska försöka få tag i lite kul bilder nu, det kommer nog komma lite då och då!

Jag älskar er tjejer och så Oskar förstås, men han räknas som tjej <3

Pussy

RSS 2.0