Glad eftermiddag

Har varit ute och solat, jätte skönt. Ibland blåste det lite kallt men jag låg i bikini iallfall och jag fick minsann lite linjer, inte mkt men jag låg inte så länge.

Kort dag idag, var hemma vid 14. Spelade mest gitarr hela dagen. Jag, Zaar, Totte och Challe satt och lirade ett tag. Jag ska försöka lära mig hela Metallicas nothing ells matters och de fick såklart agera gitarrlärare åt mig.

SKa åka till ridhuset och träna idag med Perriboy. Imorgon blir det inget rida, ska åka med mamma till jobbet, hon börjar 8.30 och så går bussen 8.35 in till Uppsala, i Almunge hoppar Oskar på och förhoppningsvis Tottis med, om den sömniga karln orkar upp.

Käkar väl lunch och allt inne i stan och kollar kanske i lite affärer, skulle jätte gärna vilja ha ett par fina wayfarers. Oskar skulle köpa chinos också, så vi får hoppas att allt är öppet imorgon.  På kvällen tror jag just nu som läget ser ut att jag ska hem till Therese, de ska typ bort och käka och jag fick följa med och sen på kvällen skulle vi till någon lodarbrasa i Tuna och hoppas på att vi träffar på lite lustiga bondmänniskor att prata med.

Nu måste jag bestämma lite kläder inför morgondagen, för det blir antagligen lite tajt ikväll. Svårt att veta om det blir fint, någon som vet något hur det ska bli?


Ååh, kolla vad brun jag var på magen :)

image156
image157
image158


 


you were always by my side

Hmm, får fortsätta fundera på det där med nedläggning, men det är faktiskt ganska skönt att skriva av sig ibland.

Sitter i skolan nu, har sovmorgon som vanligt på tisdagar. Träffade Jersa på bussen, fick stå ut med honom och Challe som satt och sjöng hela resan. Träffade Oskar en snabbis som vanligt <3

Glömde berätta hur det gick på Tinne-träningen. Den gick iallafall kanonbra! Peeron var jätte duktig och han gjorde alla skolor jätte bra. Hon visade mig några övningar och hon hjälpte nästan mig mer än Hanna kändes det som. Men han är ju inte helt stark än och när han tycker att det blir jobbigt så börjar han att hålla på med tungan, han har inte gjort det på ett tag men nu har han börat med det igen, antagligen för att vi har ökat kraven lite på honom när han blivit stark i det kommer han nog sluta med den igen. Det var många efteråt som kom fram och frågade efteråt om han verkligen bara var 6 år och sa att de tyckte att han var jätte fin, alltid kul med beröm :)

När mamma gick och ledde Peeron innan jag skulle hoppa upp kom det fram en tjej/tant och berättade att de nominerat mig till ett stipendium. Eller mamma skickade för ett litet tag sedan in en ansökan och nu har dressyrkomitén utsett mig att representera Uppland, jätte roligt! Bara att bli nominerad i Uppland för mig är en ära. Jag minns aldrig namnet på priset men det är iaf en tjej som har startat det Carin ngnting tror jag. Man får 10 000 :- tror jag, som ska gå till träning.

Idag är det sista dagen innan det här lilla lovet, gud så skönt det ska bli. Imorgon blir det forsränning men Therese, Oskar, Tottman. Jersa? Elmer? ... VI får se vilka vi blir. Har inte snackat med Therese på jätte länge heller, säkert 5 dagar eller något, nästan så att man börjar bli orolig. Får ta och ringa tanten i dag <3

Nu blev dettta ett långt inlägg och jag slutar nog inte skriva, som sagt är det rätt skönt att skriva av sig lite :D

should i stay or should i go?

Hmm, undrar om jag ska sluta blogga, känns inte som att någon läser...

Det fina vädret bara fortsätter

Är det inte underbart? Dessvärre har vi knappt några raster på fredagar och inte heller får vi gå ut och jobba, men vi hade idrottsteori med Björn i morse, han sa att var tjugonde minut ska vi resa oss upp och stretcha, eller byta ställning, så våra lärare blev nästan arga men Björn sa själv att de kunde gå och prata med honom.

Mamma ringde nyss och sa att vi ska grilla idag, men nu ska jag ut och fixa Peeron, träning för Tinne imorgon, kul!

image154
Appropå Therese navel som jag tänker på när jag ser denna bild, så är det så att hon tog hål i den idag, vet dock inte hur det gick men snackade med Oskar som var med Mange, Mange hade tydligen varit lite med Therese  på stan och sett den och då hade hon sagt att det inte gjort ont, jag vill också ta hål i naveln, nästan alla gör det nu.
image155

sommarlov

Den 11:e juni får vi sommarlov, leva livet då ska jag leva livet!

Hoppas att jag får åka med mormor och morfar upp till Dalarna något, typ världens finaste sommarställe.


image153



The Kooks-Crazy, ett av mina favoritband just nu.


sommar sommar sommar, det är fest på kruuutudden

Förlåt, dåligt uppdatering igen. Men har inte varit hemma. Har tappat suget lite också, känns inte som att det är någon alls som läser, eller?

Men idag var det skola igen, har som sagt epokveckor nu, skönt! Fast vi har inte haft så många sådana lektioner men. Vi hade även idrott, jag och Rebecka sprang 1 km i spåret, vi gick mest men det var skönt ändå. Så otroligt underbart väder, sprang i linne och shorts. Sen stötte vi kula, jag körde mvg. Sen körde vi slungboll, hade ingen vidare teknik, men kastade mvg även där. Sen kom Björn, gympaläraren fram till mig och sa: "FAN ALEXANDra, du skulle kunna kasta hur jäkla långt som helst, du har sådan kraft, bara du får in rätt teknik så kan du kasta över 40 m, KUL! :D Hoppas jag kan slå rekordet på Akron möjligtvis!

Sen kom Oskar, eller han hann inte med tidiga bussen så jag , Frida och Rebecka stod i duschen en ganska så lång stund, skönt! Frida åkte med bussen som kom men Oskar var inte med så Rebecka var snäll och väntade på mig tills han kom. Elmer ringde så vi satt och pratade med honom på hennes moppe, snälla lilla Elmer :) Han är förövrigt min granne på helgerna igen, han kommer nästa helg så då blir de väl att vara ngt med honom :)
Vi gick hem till Oskar, sjukt varmt även då. Man svettades i t-shirt, men det är otroligt skönt! Mötte hans mamma på vägen, men vi har blivit så duktiga och går alltid hem nu, men hon skulle åka och hämta Johanna. Men de han komma innan vi var hemma, de hade även köpt glass så jag och Oskar gick ut på taket och satte oss, asskönt! Haha, började kleta glass i varandras ansikten och han höll på och skrev i hela mitt ansikte, lilla gubben, haha. Kändes som man hade sprutat in en jäkla massa botox. Sen kom Dennis kvart över 6, så jag hann knappt vara där i två timmar :( Tråkigt, men de blir väl att vi gör ngt på måndag hoppas jag!

Åååååh, jag får sådana otroliga sommarkänslor, känner faktiskt nästan för att gå barbent imorgon, det är ju så himla skönt, bara för det så blir det säkert uselt väder.

Frida och Rebecka är även väldigt söta :) <3

Men nu ska jag göra min engelskaläxa, puss på alla i det fina vädret.

Är de inte charmiga ;) ?
image150


image151


image152


Skitskitskit

Men herregud vad roligt. Jag skrev världens längsta inlägg igår men måste glömt att spara det, jag vette fan så hela alltet är borta, usch vad arg jag blir! Det kommer jag verkligen inte orka skriva om.

Slapp dag både igår och idag. Var med Oskar igår, mysigt :) Vi satt ute och käkade bullar och hoppade studsmatta och det var jätte skönt väder både igår och idag. Imorgon är det också najs dag, bara massa sköna lektioner.

Imorgon är det programträning för Anette Simpson. På lördag träning för Tinne Willhelmsson, jätte kul ska det bli. Bara jag och Hanna Hedberg som är uttagna bland ponnyryttarna, det ska komma asmkt folk och grejer så hoppas inte att vi gör bort oss.

Rackarns litet gästinlägg!

Ja som rubriken säger så hackar jag alexandras blogg HÅÅÅÅÅRT!! Oh ja, igår var en mkt spännande dag, to-a-rulle-e. Vi var på grand och dansade, mycket trevligt! Är ju polare med Dj-en nu så det är grymt :D Det var jag, Alex och Mange som hängde hela kvällen, bara vi som har skillsen.

Men nu ska vi kila ut och cykla!

Puss från Maria Therese Nilsson som älskar sin bästis Alexandra Maja Louise Fredriksson<3

image149

jag saknar dig jätte mkt

image148


karusell

                              Dagens
image147

Haha det här är videon från igår



therese är min bästa vän, allra bästa vän

Nu måste jag ta en paus i pluggandet.

Therese kom strax efter 16. Hade förberett en snickerstårta till oss, hon käkade mackor i stället men jag frossade i tårta och glass, mumma! Sen dansade vi och sjöng lite, sen kände vi för att gå till Ebba så det gjorde vi. De hade städar dag. Men Ebba slapp undan ett tag. Vi snurrade på deras karusell eller vad det nu är, asläbbigt. Vi satt och skrek hela tiden, ni får ett videoklipp här nere. Sen hoppade vi lite studsmatta, jätte länge sedan jag gjorde det men klart man hade sina skills kvar. Sen orkade vi inte mer och jag började vi frysa ,så vi gick in till Ebbas rum där det hade skett ett bombnedslag, sen även en stor olycka i hennes väska, Haha xD

Nu ringde Oskar, Tjing <3

image145

skabbtroll

Är hemma idag med, lite förkyld. Red ut med Peeron, sånt himla skönt väder ute, eller nu har det blivit mulet men det var skönt på förmiddagen iaf! Therese kommer snart, vi ska väl käka snickerstårta. Måste hoppa in i duschen nu, jag känner mig så jäkla äcklig, inte bra. Men då är det skönt att duscha så kommer man ut och känner sig som en ny människa.


image142image143image144

HAHAHHA,HANNAS VURPA, den är i slutet



tävling tävling tävling

Hann inte uppdatera igår, var på tävling precis hela dagen vi åkte 8.50 och kom hem 23.00. Men jag ska berätta om dagen också. Jag och mamma hade tänkt att åka halv 9 men vi blev alltså 20 min sena. Men det var bara bra, när vi kom fram fick vi gå och vänta i typ massa timmar. Men det var iaf jag till slut. Han var fin på framridningen, Norea var precis innan mig, hon var nöjd med sin ritt. Han kändes inte riktigt fram för skänkeln där inne, men gjorde ändå allt han skulle. När jag kom ut fick vi veta Noreas poäng, 68%. Jätte bra, eftersom att det inte var många över 60, hon dömde verkligen skithårt! Sen red Tove och efetr det får jag veta mina poäng, 72% :O:O Helt sjukt! Jag fattar aldrig varför jag får sånna poäng när jag inte är nöjd. Så jag vann ju ganska överlägset, det var sammanlagt 30 ponnyer med, askul! Skitdåliga priser var det, fick rosett, plaket, grimma och grimskaft.

Sen var det bara och ladda om till nästa klass. Det var Jeanette Nyman Nilsson, najs tänkte jag för hon har alltid dömt mig bra förut. Men herregud vilken dålig domare hon är. Hon dömde 6 i timmen, så jävla långsam. Hon dömde de små ponnyerna för att de var söta inte på hur de gick. Alla tyckte hon var värdelös, sen red jag. Jag hade en sån skön känsla att jag grät när jag kom ut, han gjorde verkligen allt perfekt, eller hade några missar i skritten, ryggningen och i ngn halt. Men han var fram för skänkeln. Nej jag får 65%, 5 på vägarnas rätta ridande :O:O:O:O:O:O JÄÄÄÄVLA ah jag ska inte säga vad jag ivll säga om henne. Så jag var tuff och gick fram och frågade henne i pausen vad hon menade med att sätta en femma där. Nej hon säger att det drar ner om han står ojämnt i en halt :S det har väl fan inte med det att göra. Även hon som rider Cooper, rider asbra gör hon, fick en 5 också! Jag kan ju säga som så att ingen kommer att anlita henne mer, gud vad dålig hon var!

MEN VI VANN MED LAGET :D :D :D :D WIIIIHOOOOO! Helt överlägsna var vi, det var flera som kom fram från andra klubbar till och med och tyckte att vi skulle gå upp till elit, det tror vi själva att vi kommer göra också. Finalen går i LA:P1, ingen av lagen förutom vi som har ridit det så vi hoppas p åvinst även där! Vi hade tur att Enköping kom trea, då blev det ännu bättre för oss.

Hahha jag och Hanna von Oijen gjorde desperata försök att göra en hejarsång till laget. Vi tänkte att våra mammor skulle komma i cheerleaderdräkt och hela baletten. Så här går sången, (Tänk sthlm i mitt hjärta melodin)

"Björklinge i våra hjärtan, låt oss få visa er nu, att vi ska kamma hem skiten och gå till eli-iten! Av klubbar vi känner i Uppland är vi den klubb som kämpat bäst. På dressyrbanan spöar vi allaaaaa, sen vet vi inte vad vi ska ha där:P Jag tänkte att vi skulle snacka: NI kan kalla oss dressyrstjärnorna, haha fan vad dom garvade åt mig då. Men jag står fortfarande fast för det. Någon som har ett förslag, det är i det där stycket när man sjunger: En blandning av sött och salt.

Nu ska jag gå och äta frukost, puss

videos


Astråkig video när Ebba öppnar presenter!


Jag och Therese dansar lite

repetition

Så, kom precis in från stallet. Har fixat Peeron, tävling imorgon igen. Andra omgången av allsvenskan div.1. Den här gången ska vi vinna! Red bara en snabbis, han kändes fin!

Idag var det som sagt konfa. Först övade vi lite sånger och så, sedan fick jag, Frida, Kalle, Fredrik, Markus Fahlén, Erik.L, Danne och Martin måla arken, haha alla ba: "NEJ FAN VI FÅR FÄRG PÅ KLÄDERNA" Så vi klädde på oss små bebisförkläden, men jag målade iaf. Asfult vart det :D

Sen fick vi en liten paus och jag var inne på msn på Fridas mobil, Oskar var inne och jag sa att han skulle komma en snabbis för vi hade en haltvimmes rast. Så han cyklade rekordsnabbt, 3 minuter. Haha han höll på att kolapsa stackarn när han kom fram. Sen var jag tvungen att gå in och äta pyttipanna. Efter det gick jag och Hanna med Zaaris i ett avskilt rum, eller efter ett tag var de flesta där inne. Johan spelade och jag och Hanna sjöng, ascoolt lät det. Vi körde Oasis-Wonderwall, i en liten annan version. Jag ska ragga upp Johan på varje håla vi har så jag kan sjunga till hans fina gitarrspelande, han är verkligen grym! Sen skulle vi börja igen, vi övade lite och så igen.
Sen fick vi en liten rast och jag, Hanna ocH Frida gick bort till hallen. HAHa, där började Hanna tänka på om hon skulle åka linbana på galgarna. Hon gjorde det två ggr, jag filmade hela tiden. Sen tredje gången så lyfter hon upp hela benen i luften. De där är sånna där galgar som sitter fast liksom och tror ni inte att hon gör värsta vurpan och galgen går av? :O HAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har aldrig garvat så mkt, men först vågade jag inte garva för jag trodde hon tappat tänderna för hon höll på med läppen, jag har allting på film så så fort jag får chansen ska jag lägga in den här i bloggen. Det är fan det roligaste jag sett. Hanna försökte senare dölja detta med sin jacka, HAHAHAH.

Sen fikade vi lite till och sen gick vi till kyrkan och repiterade allting, himla härligt att sjunga i en kyrka tkr jag, jätte bra akustik. Jag, Frida och Fredrik var aströtta så Fredrik skulle sjunga ljust och jag och Frida mörkt och vi hade ganska så kul ett tag.

Nu ska jag dra, puss på en kul dag!

image141Haha, kul att vi ser så arga ut!

jag saknar dig therese

Fick äntligen vara med Oskar igår, underbart :) Haha, synd att jag fastnade på toarulle-låten bara. Fick en tröja av han också som jag inte kommer ta av mig, den luktar ju Oskar <3

Idag kl 10 ska vi till Almunge, alla konfirmander och öva på våran musikal. Jag och Frida ska vara ekorrar :) Vi veti nte riktigt hur vi ska fixa svans och sånnt, men det löser sig.

Måste fixa mig nu, puss

image140


haha örjan


nysytt

Skola idag, missade bussen imorse. Stundtals ganska kul. Sydde klart min tubtopp. Bilder kommer här, asnajs man kan ha den till både jeans och leggings!


image139             

Because of you

Hej, sry för dålig uppdatering men har varit ont om tid.

Orkar inte skriva ngt inlägg om helgen. Min Neo blev inte godkänd, men han var finast av alla och alla tyckte det var jätte konstigt. Han fick 9-9 på löshoppningen, vilket är SJUKT bra! Bäst av alla hästarna :)
Karolina är grym, vi sov i transporten men det var mys.

Har gått i skolan i två dagar, i dag hade vi konfa. Pratade om döden, lite jobbigt eftersom att två i min klass syskon har gått bort, de mådde inte så jätte bra.

Åkte hem, jag och mamma åkte till ridhuset med Perra. Han var kanonfin, körde med vanlig nosgrimma idag, han ser ut så bebisaktig ut i remont :)

Har inte träffat Oskar på 2 veckor exakt idag, eller bara snabbisar på morgnarna men det är ju ingenting. Men blir nog att jag åker hem till honom på fredag hoppas jag :)<3

Therese snackade jag med idag också, vi ska nog åka in på forsränningen på Valborg och sen kanske hem till henne eller hur det blir.

Ska duscha nu, pusshej<3

Karolina och jag, haha Karro ser ut att snusa :)
image133

footprints in the sand

Sorry, hinner inte skriva om helgen nu heller ska ut och rajda, puss<3 Bjuder på en jätte sorglig video, sitter här och bölar.


Toarulle, haha


sommardrömmar

image401

Dagens

image132

J
*Mammas skjorta, vet ej var den är ifrån
*Långt svart linne, Vero moda
*Leggins, Gina tricot
*Brett, svart resårskärp, mammas gamla
* Svarta pumps med träklack, Duffy

skolan

Sitter i skolan, i datasalen med Frida, Hanna och Rebecka . Vi har håla i 2h 30 min. Vi tänkte åka in till stan först men sen orkade typ ingen. Jag kände för donken, glass med chokladsås :)

Men vi ska snart dra hem till Frida istället och käka glass. Gjorde HK prov, det var därför vi slutade tidigare, lär få MVG på det. Helt sjukt lätt, vi fick precis samma prov att öva på.

Puss <3

yes

Sen bilder på gårdagens och dagens outfit

image128image129



image130image131

lite bilder

Ebbas heta "strumpor"
image111

sötnosar
image112

jag
image113

eliiiit ffs<3
image114

Haha jersa njuuuter
image115

haha skön min therese
image116
image117

Haha jag matchar så himla fint
image118

          

   

( De små bilderna är det bara att trycka på så blir de större :) )








lite krångel

Hej, jag är ledsen men det har inte gått att blogga. De håller på och flyttar men allt blev fel så nu har de gått tillbaka till vanliga blogg.se igen.

Jag har ju tävlat och allt möjligt. Ska fatta mig kort. I LA:1 så kom jag tvåa på 74%, 3 poäng ifrån ettan. Hade några missar och jag tyckte inte att jag hade en bra känsla i hela ritten men... I den andra klassen var han jätte fin, men två innan mig så var det 15 min paus och det tog ett tag innan de kom igång så jag red i collecting ring för länge så han hann bli lite tung och trött, hade massvis med missar men red ändå på 71%, men den där domaren var ganska mysko! Kom fyra totalt, och vårat lag kom tvåa. I nästa omgång MÅSTE vi ha med Hanna Hedberg, annars är vi körda att komma upp till elit. Jag tackar Nikki som var världens bästa hästskötare, som alltid! <3 Och även Peter som körde mig dit, väldigt snällt.

Igår var det bara plugg. Nu, idag sitter jag här. Har som varje tisdag, sovmorgon. Träffade Oskar en jättesnabbis imorse, haha han hade ju inte sett mig i brunt hår så när jag kom så stod han och kollade över mig och skulle se omhan hittade mig, haha.  Nu kommer det ta typ 2 veckor innan vi kan göra ngt, vi ska ju tilL Grevagården i helgen sen kan vi typ aldrig vardagar ngn av oss, så det blir typ nästa fredag som vi kan göra ngt, helt sjukt lång tid :'(

Nu ska jag gå på spanska lektion och få reda på mitt spanskaprov som jag gjorde innan lovet, hoppas det gick bra!

puss<3

image109image110

RSS 2.0