working on a dream


Jobb, jobb, jobb... Jag gör inget annat än jobbar känns det som men nu har jag äntligen jobbat klart för i sommar, nu jäklar ska jag njuta på riktigt av mitt sommarlov som är kvar, cirkus 3 veckor.

Det har varit lite halvbra med uppdatering här på sistone men eftersom att jag har jobbat så pass mycket som jag har så har jag inte riktigt hunnit med. Därimot har jag hunnit se senaste Harry Potter och köpt en klänning till bröllopet jag ska på imorgon. Klänningen är skitful, fattar inte varför jag köpte den, tror att jag blev lite smått desperat och när det visade sig att den kostade 62,50:- på Monki så slog jag till.

Imorgon tar jag med mig kameran i högsta hugg och tar massa fina foton, de ska nämligen gifta sig på en brygga, precis vid mälaren, där vi bodde förut innan vi flyttade hit, till Uppsala.

Nu ska jag äta lita naturgodis här, kanske lägger upp lite tråkiga videosar på mig och Saga från new forest-sm lite senare. Så blir det nog, räkna med bilder imorgon eller övermorgon, god natt!

gullegull


Din Sko






Nu börjar det komma in höstgrejer i varenda butik, deprimerande inte sant? Tur att skorna som kommer in åtminstone är fina. Från Din Sko.

Örebro











Jag orkar inte skriva något om helgen just nu. Kanske gör jag det senare. Kan säga som så att det har gått både bra och dåligt och jag lyckades inte behålla förra årets titel som new forest-mästare. Ni får helt enkelt bara kolla på lite bilder på mig och världens, världens bästa Saga. Vi har lovat varandra att vi ska träffas inom två veckor och så måste det bli!

in the summertime


Nu ska jag sova och fan vad roligt jag ska ha i helgen! Saknar er förresten tjejer, ni är grymma!

get used to it


Jag har jobbat hela dagen från 8-16, jobbigt men det gick ganska fort ändå eftersom att lilla-lack-emma (mitt nya namn på Emma S-R) och jag har hunnit med att prata om en del saker. Trevlig prick det där!

Nu måste jag verkligen sätta fart med att packa, vi åker ju som sagt till Örebro på newforest SM redan imorgon och vi ska försöka komma iväg på förmiddagen, antar jag eftersom att det är invigning redan första kvällen.

Jag ska försöka hinna med ett inlägg lite senare men annars blir det nog rätt glest fram till söndag, eventuellt måndag. Ha en fin vecka allesammans ifall vi inte hörs mer!


Gotlandisch



Tre filmer från Gotland. Den första är helt knasig, jag lovar, riktigt så hysteriskt brukar jag inte garva och det är faktiskt inte bara jag som skrattar.

cash is king


(Min älskade vän Saga som jag äntligen kommer få träffa på torsdag efter alldeles för lång tid.. Vi ska då nämligen till Örebro på NF-SM)

Jag kom precis in efter en springtur med min granne Elmer. Jag har börjat springa varannan dag, känner mig riktigt duktig. Gjorde ett ordentligt styrkepass efteråt också som Eric såklart ringde och förstörde, skämt åsido.

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen. Jag ska bara berätta klart om min plan för Emma Hellberg. Jag håller den lite småhemlig här än så länge, inte för att det är någon stor grej eller så men, haha.

Imorgon ska jag jobba, börjar redan kl.8, herregud vad jobbigt, jag som har sovit som tidigast till 10 i flera dagar. Aja, cash is king.

Förresten, den 1 augusti ska jag på bröllop. Min kusin Erica och hennes sydafrikanska fästman Donovan ska gifta sig. Det blir antagligen bara jag och Dennis som åker eftersom mamma och Simon (min bror) ska upp till Dalarna den veckan. Bröllopet kommer äga rum ute på Färingsö, där jag bodde förut, det ska bli riktigt kul, jag älskar bröllop och hoppas på mycket dans efteråt.

Nej hörrni, det här tog längre tid än vad jag trodde, god natt!




Nick Pitera


Grym kille. Det måste vara väldigt roligt att spela in videos med sig själv och kunna sjunga olika stämmor osv.

pictures from Gotland


























Sååå, lite gotlandsbilder blandade hejvilt. Både från min kamera och några som jag snott från Emmas och Jullans facebook.

Dagens



Gamla levisshorts och ett tublinne som jag sytt själv. Ser ni förresten att min underläpp är rätt svullen? Det beror på att jag bränt den. Aj!

dyyyngrauuuuuk


För drygt en timme sen kom jag hem. Vi har haft en helt fantastisk, oförglömlig resa, tack för det tjejer. Jag kommer inte skriva något längre inlägg utan kommer helt enkelt bara låta bilderna som kommer komma upp då och då få tala för sig själva. Men vi har bl.a.
-solat
-badat
-blivit brunare
-grillat vid raukarna
-tältat och blivit invarderade av myror
-spelat minigolf
-träffat skånska, supertrevliga killar

Detta var bara en liten del av allt men det känns som att vi har hunnit med så sjukt mycket på de här dagarna och skulle jag skriva allt skulle jag knappt få plats, men som sagt ni får kika på bilderna och eventuellt filmerna som kommer komma upp efter som..

brudar gillar brudar


Jag är i full gång och packar här. Har världens fulaste resväska, men vad gör det liksom, vi ska ju tälta. Herregud vad mycket det är att tänka på, regnställ, bikinisar, jeans, shorts osv osv.. Det är bara fyra dagar men det är väl alltid bättre med för mycket än för lite, eller vad säger ni? Jag har faktiskt inget vettigt att säga, ska försöka skriva ett inlägg lite senare också men sen kommer det bli tyst om mig till på fredag.


Fade to black




Hittade lite bortglömda bilder på mig, Emma och Emma.

stop and go

Vårat internet har varit helt knasigt i några dagar så har inte kunnat skriva något. Det har i och försig ändå inte hänt något speciellt. Vädret är inte på topp så det finns inte speciellt mycket man kan hitta på.

Jag har i alla fall smygtittat lite på hur vädret ska bli nästa vecka på Gotland, det ser faktiskt riktigt lovande ut, sol och över 22 grader varje dag, det kan ju knappast bli bättre? Åh, vad jag längtar. Måste nästan börja packa snart, har en del grejer jag behöver införskaffa också, regnställ, luftmadrass osv, jag är inte någon van campare om jag säger så.

Ikväll ska jag nog ut och springa, jag är i stort behov av det, har även fått hem ett träningsprogram från IGU (celsius elitprogram) för att bygga upp bl.a bålstabilitet osv, så det är nog bäst att jag sätter fart med det nu så jag inte kommer dit ännu mer otränad än sist jag var där.

Imorgon kommer min, eller min och min, hästen som vi lånar (Stackars Päron) och då måste jag försöka rida honom också. På kvällen ska jag kanske åka till Knutby krog och äta middag med min kära vän Totte, vet inte om jag orkar gå till parken sen eftersom att jag börjar jobba tidigt dagen efter, vi får se. I så fall får det bara bli ett litet tag.

Nu ska jag inte sitta och skriva mer skit här, kanske hörs vi senare, det tror jag. Küss.

Destination Gotland


På måndag morgon åker jag och mina fina tjejer som jag inte träffat sen dagen innan avslutningen till Gotland. Det ska bli mega! Frida och hennes familj har landställe där tillsammans med några andra familjer så vi ska helt enkelt tälta på deras tomt. Inget champagnebadande här inte. Det vi kan göra är ju att hoppas på bra väder, håll tummarna allesammans!

Dagens



skjorta, lite transparent t-shirt och svarta jeans.

Såhär ser jag ut idag. Det är världens sämsta väder ute och jag var tvungen att åka moppe i morse kl 7.30, stackars, stackars mig.

Pieces



Kom på att jag köpte ett par skor på Thun's för någon vecka sen som jag glömt att visa. Kommer tyvärr inte ihåg vad de kostade.

Dagens




sidenjacka-monki, linne&jeans-Cheap Monday, nitarmband-marknad

Find your way back

God morgon allesammans!

Jag fick ännu mer samtal igår när jag hade somnat så till slut stängde jag av mobilen.

Jag och min vän Matilda, som också har kommit in på Celsius elitlinje håller på och planerar slutet av sommaren. Hon har en stuga i Öregrund som jag ska komma och bo i med henne i några dagar och sen ska hon kanske följa med mig upp till Dalarna med mormor och morfar. Det vore ju mega!

Nu ska jag gå och äta frukost sen får vi se vad som händer. Ha en fin dag i det tråkiga vädret.

Hittade en liten bild från balen på Sannas blogg. när vi väntade på vår jaguar.




Geek in the pink


Det är något speciellt med mig och wc-skyltar, Jullan, you know what i'm talking about!?

Oj herregud vad populär jag känner mig just nu. Charlie har ringt mig 78 gånger och tjatat om att jag ska komma på någon randomfest hos Victor Grenman. Hade kanske varit trevligt, men inte just ikväll. Någon Danne från Gimo med norrländsk dialekt ringde också och försökte få dit mig, men just idag är jag stark. Har även fått samtal från Johan, Eric, Philip och Gullberg, det är alltid trevligt med överraskande samtal, håller ni inte med mig?

Idag har jag inte gjort något vettigt alls, eller kanske räknas att sälja en häst till en vettig sak, vad vet jag? Vår fina lilla nykastrerade Neo har lämnat gården och vi önskar honom och hans nya ägare all lycka!

Jag har även tillbringat några timmar på en auktion i Bladåker och mamma budade hem en rätt fin spegel åt mig som jag inte tagit tag i och satt upp än, det får bli i samband med städning av rummet imorgon. Imorgon ska jag också försöka ta mig till närmaste affär (Alunda, 1 mil) och köpa mig ett Halebop kontantkort och sedan fylla på det med 200:-.. Tydligen får man 3000 gratis sms då och det låter ju inte helt fel, hade gärna haft comviq men eftersom att deras mottagning inte är den bästa hos mig så går det inte för sig.

Nu ska jag sätta på "yes man" och försöka kolla lite på den utan att somna, som jag alltid gör. Ha en god natt allesammans, vi hörs imorgon.

The only ones




Det ser ut som att det blir en hel del fina saker i Gina Tricots butiker i höst. Bild från Caroline.

Always where i need to be



Idag har jag bara glidit runt hemma, lite i Alunda och på hästryggen. Min egengjorda klänning har jag på mig och inget smink överhuvudtaget, det är så himla skönt att slippa det på sommaren. Snart ska här ätas tacos med familjen och senare ikväll ska jag ta en springtur.

love

Två versioner av den här sköna låten:

Elin Ruth Sigvardsson & Lars Eriksson

Elin Ruth Sigvardsson-Love (utan Lars Eriksson)

give it away


Åh, jag tar aldrig några bilder längre. Måste börja göra det.
Idag var jag och solade och badade på klipporna i Öregrund, fast det blev knappt något badande eftersom att det blåste så kraftigt att man aldrig kände något behov av det.

Vad händer imorgon då? Jag har faktiskt ingen aning, men det löser sig. Nu måste jag käka, är döhungrig!

Måns, nej jag mena Charlie



Jag har hittat en person som min käre vän Måns (han som jag gick på balen med) är sjukt lik. Charlie Gustafsson heter han, han är skådespelare, har bl.a. medverkat i Livet enligt Rosa som "Robby T" och i I taket lyser stjärnorna, han som tycker att Jonna ler sexigt och senare även får till det med henne. Nu hittade jag ingen bra bild på honom men kanske vet ni vem jag menar? I så fall måste ni hålla med om att de är rätt lika även om det inte visas så bra på bildjämförelsen.

Esse Goldfire

Lite bilder från tävlingen, ni som inte är intresserade behöver inte kolla.



RSS 2.0