jennie let me love you

Jag hann inte skriva någonting yesterday. Först var jag i skolan, efter det åkte jag hem till Oskar, runt 8 åkte vi till August (restaurang i Almunge) med Frida, Emma, Emma, Jullan och Petter. Det var trevligt men stressigt. Klockan 21 såg vi Vägen hem, eller Knutbyfilmen. Världspremiär, i Almunge, ganska stort va!? Den var kul, sjuk och långtråkig. Onda demoner, att killen ska bossa över tjejen, att gifta sig med gud, allt det där kommer jag aldrig förstå. Den får 3/5 toasts.

Idag vaknade jag hos Oskar, egentligen lite för tidig tid för mig, men jag var tvungen att åka och jobba. Ganska kul dag, mycket folk, mycket unga människor, det är alltid kul eftersom att det för det mesta bara är gamlingar som hänger där. Träffade väldigt många roliga människor bla. Frida, Emma och Jossan och Julius. Egentligen skulle jag, mamma och Simon ha åkt till Stockholm direkt efter för att fira min och min kusins födelsedag tillsammans men mamma har inte haft någon röst på flera dagar och i natt hade hon tydligen fått feber, jätte ont i halsen osv så vi skippade det. Vi får hoppas att det är någon av mina kära släktingar som vill komma nästa helg?

Vet ni? Jag börjar undra om jag kanske var lite för givmild med mina toasts, är den värd tre stycken? Se den och berätta för mig sedan.

Bjuder på ett litet klipp från gympan när vi kör lite boxersize(?). Det är grymt kul. Tyvärr hade inte Björn hunnit visa hur vi skulle göra än så vi ser ut som amatörer, eller jag kan ju iförsig prata för mig själv. Jag och Jullan har tagit ett steg längre i vår icke-killkläderkarriär i idrottsvärlden, only sportbh.


topshop again


Dessa snyggingar såg jag i Sthlm, tyvärr har jag inte riktigt den ekonomin som behövs.

what is love

Jag har börjat få så mycket i skolan nu, så jag har ägnat ungefär en timme åt mitt bildarbete som ska in imorgon. Jag och Johan gör ju en film men tydligen var vi utöver det tvungna att göra både en affisch och ett skivomslag. Jag kom på det lite sent så idag började jag med båda grejerna.

Jag började med grunden på min affisch så jag hoppas att jag hinner göra klart den på morgonen imorgon. Skivomslaget är nästan klart också, det ska till lite eldflammor bara, men det får jag nog också fixa på bilden imorgon. Jag har tagit ett kort på det så ni kan se hur det ser ut än så länge, kan ju inte påstå att det är ngn kvalité i det. Jag tror jag råkade vrida det hela lite gran också, det är därför ögonbrynet ser så knasigt ut. Jag har heller inte riktigt bestämt hur jag ska ha texten, antagligen inte där jag har den nu i alla fall. BYE.


yes

VET NI? JAG KOM IN PÅ CELSIUS ELIT!

I'm som lucky lucky, i'm som lucky lucky

stackarps peeron

Åh, vad bra! Jag och mamma åkte till ridhuset för att träna. Vi stannade till på vägen dit och handlade, jag fick springa in med mina fina ridkläder. När vi kommer till ridhuset så visar det sig att det är bokat, vad smarta vi är, det är alltid bokat på onsdagar för hoppning. Så det blev bara till att åka hem den där milen igen, efter ett ganska långt samtal med Malin, som äger ridhuset. Vi fick även veta att hon är gravid, grattis till henne!


topshop


Jag skulle vilja ha ungefär ett sådant halsband. Från topshop.

thecobrasnake.com


kika in där om ni vill ha inspiration.

fint under


(hm.com)

licence to kill

Den andra intervjun gick bättre, kände mig lite mer säker på mig själv. Nu blir det bara till att vänta, imorgon får vi veta. Jag tror dock inte att jag kommer komma in. Men det vore kul om både jag och Robin kom in!

Imorgon ska jag till skolan tror jag, man missar alltför mycket bara av att vara borta en dag. Kemin lär jag ju vara helkörd i och även bildarbetet som ska in på fredag, vet knappt hur det ska se ut, så är det alltid för mig, jag gör allt i sista stund men ändå lyckas jag klara det på något knasigt sätt.

Dennis kom hem med lite försenade julklappar från farmor och även min guldring som hon förstorat som var min konfirmationspresent. Jag fick en pyamas och två handdukar, det behövs alltid, tack för det!

Nu ska jag ut och göra skitjobb. Wish me luck! BYE.

Saknar dig jätte mycket älskling <3


nervous

God morgon, för en del kanske i alla fall? Själv har jag varit uppe länge.

Vet ni vad jag och Robin Pousette gör just nu? Vi är på intervju på celsiusskolan, till den där elitlinjen. Vi har gjort en skrivuppgift och varit på varsinn intevju, snart ska vi på en till, spännande är det. Jag fick hjärnsläpp på den första, glömde nästan vad jag heter och vilken sport jag sysslar med. Släppte i alla fall efter ett tag.

Önska oss lycka till!

Robert Pattinson

Jag är sjuk idag, (fan, jag sa ju det tjejer). Det måste vara det tråkigaste som finns. En sak som därimot gör mig glad är Robert Pattinson (Edward Cullen, Twilight). Har ni vetat att han sjunger i filmen också? Ni vet när Edward måste suga ut giftet på Bella så spelas en väldigt bra låt, tydligen är det då han som sjunger. Han sjunger ju lika bra som han skådespelar och nästan lika bra som han är snygg. Det är ju nästan så man fäller en tår, synd att klippet inte är länge.

Lyssna så får ni höra!


we don't have to take our clothes off

Bättre kik på kläderna.

H&M

Åhlen's

Gina Tricot

Weekday

Synd att jag bara har min usla mobil till kamera. Men någon gång ska jag köpa en system!

we<3Sthlm

Idag var jag och mina brudar som sagt i Stockholm, det var grymt kul. Tack för det tjejer!

Det blev en massa shopping, skratt och onyttigheter (i alla fall för mig och Frida). Jag orkar inte skriva alla detaljer nu, även fast jag har en del roliga saker att bjuda på. Bl.a så missade vi tåget som gick 17.30 eftersom att de helt plötsligt bytte från spår 3 till spår 18. Så alla vi fick panik och sprang då fick vi en härlig kille med oss som trodde vi visste allt, haha allt var jätte kul! Jag och Jullan kom till en dörr där det stod pull (spår 18 låg ju flera miljoner våningar upp) och då trodde vi att vi skulle trycka den utåt, vi som inte är så bra på engelska. Men då åkte den rakt in på oss i stället och även den där killen gjorde samma misstag. Allt var skitkul, ni lär ju inte fatta ett piss därimot.

Jag köpte följande:
Skor, H&M 398:-
Linne, Weekday (megarea, 75%) 38:-
Rödvitrandig tröja, H&M 149:-
Blå långärmad, Gina tricot 199:-
Svarta stuprör med fult skinn på rumpan (haha) 100:- även de 75%
Vanlig grå t-shirt, Åhlen's 129:-
Rakgrejs (sägs vara bra), 59:- apoteket

(ni kommer få se outfits längre fram med alla grejer, så relax)





Emma L's köp

Från H&M, weekday, Gina Tricot


Emma H's köp

Åhlen's, Gina Tricot


Jullan's köp
Top shop, Gina Tricot, H&M, Weekday

Frida du kommer imrgn

modellvänner

Jag kände två systrar förut. Den yngsta var medryttare på min första ponny, Mulle. Nu har både två gått och blivit supermodeller! Det är så roligt för alltid när man kollar i en tidning så ser man Siri, det spelar ingen roll om man är hos en frisör, i biblioteket, hon verkar vara med överallt. Elsa har hållt på längre, hon fick modellkontrakt redan innan vi flyttade hit. Hon blev upptäckt på gatan. Hon är nog ändå en större modell än vad Siri är, Crafoord heter de i efternamn om ni har lust att söka på dem.

Jag tycker det är synd att vi tappade kontakten, speciellt jag och Siri eftersom att vi var väldigt bra vänner.

Elsa



Siri




GIIIIIIIIIIIIIN0

Igår var det fredag, idag är det lördag. Igår följde Oskar med mig hem efter skolan. Den första bussen gick innan Oskars buss hann komma och vi stod där och trodde att det inte skulle komma någon mer. Men då svängde 146 Stensunda in, yes vilken tur!

Vi åt tacos, kollade på let's dance. Oskar hade jätte ont i magen, precis som jag brukar ha när jag är med honom. Han fick en samarin och efter ett tag verkade den hjälpa. Vi somnade jätte tidigt, runt halv 11 eller något tror jag. Sen vaknade vi vid 2 och satte på en film. Jag såg inte så mycket av den innan jag slocknade igen, Oskar strax därefter.

Idag har jag känt mig lite halvkrasslig, vaknade med ont i halsen. Nu känns det lite bättre, vill ju verkligen inte missa våran mysiga dag i Stockholm imorgon, det har man ju verkligen sett fram emot! Vi ska ta 10.09 tåget från Uppsala, så det blir ingen längre sovmorgon imorgon.

Nu ska jag och min familj alldeles strax äta gino, för er som inte har ätit det förut så är det frukt/bär.. (idag har vi valt hallon, blåbär och jordgubbar). Man lägger i alla fall det i en form och river vit choklad över och ställer sedan in det i ugnen och låter chokladen smälta. Sedan äter man det med vaniljglass, måste erkänna att det är min favoritefterätt, oslagbart! Ni som inte har ätit det borde testa!

Ha en fortsatt bra kväll!






but if i let you go

Jag har precis käkat middag, grön tagliatelle (stavning?) och bacon i en god sås, mums!

Jag ska alldeles strax ut och rida på lilla Neo. Det är så himla skönt att rida på ridbanan med bra belysning osv, glad att den blivit klar, äntligen!

Jag kommer ihåg när jag alltid hade sån där hög lugg! Kanske var det en grej som passade mig, kanske inte? Det var i alla fall längesedan jag såg ut så, kanske dags att återskapa det, vad säger ni?


guitar hero

Sitter hemma hos Robin just nu, Pousette alltså. Vi fick sluta tidigare, musiken var inställd. Skulle egentligen ha följt med Frajd hem, men kom på att jag kände mig lite sugen på choklad så jag och robin tog en trip till ICA. Sen kom jag på att det var en hel timme kvar tills min buss går. Så han var så snäll och lät mig komma hem till honom ett tag för lite guitar hero, första gången jag kör det! FY FAN vad jag suger! Robin kör på expert med 96%, jag blev avbruten mitt i på easy, antagligen bara för att jag är så bra att spela annars, har hör att de som är bra på gitarr suger på guitar hero!

Men nu ska jag gå till bussen, BYE.

Gina tricot

Ja, tydligen får ju även Gina till det ibland, eller vad säger ni?


mörkblå, lite transparant, enkel tröja. 149:-

Randig tröja, 149:-


Väska, 299:-




i was having a bath

Usch, jag tycker att det är alldeles för kallt ute just nu. Vår skulle inte sitta helt fel. Vad har hänt idag då? Försov mig, tog min buss till Knutby, stod där och väntade i ca 1 timme, aptråkigt (pga att det var knas med alla bussar), missa hela viktiga kemilektionen, deltog i en mattetävling som var lite för svår för mig, käkade pannkakor och slutade kl 14. Tänkte att jag skulle sola, bokade tid och allt, men sen var det någon som bokade innan mig där jag hade tänkt smussla in mig för att hinna med bussen, så det blev inget med det. Nu på kvällen så har jag ridit, Peeron var duktig för att ha vilat så pass länge.

Nu ska jag röja i mitt rum och försöka hitta lite fina kläder på internet som jag kan lägga ut här. BYE.




snygg på gympan

Jag och tjejerna satt och disukterade lite på syslöjden i förrigår. Emma H tog upp det om idrottskläder, som jag också tänkt på tidigare. Vi klär oss som killar på gympan, med shorts och stora t-shirtar. Det finns ju hur mycket fina träningslinnen och tajta stretchiga byxor som helst, varför har vi inte det? Jag berättade även om min ballettdräkt i baddräktmaterial som jag hade på gympan när jag var liten. Den var rosa med lite volang precis över rumpan. Alla tjejer i min klass hade i alla fall det, var vi ensamma om det eller?

Nå, vad säger ni om sportbh:ar i härliga färger. Svart och vitt är ju tyvärr de färgerna som gäller i vårat omklädningsrum. Ni vet sådana där slimmade nästan som tights. Det är många aerobicsbrudar och gymtjejer som har sådana har jag sett. Även linnen och tighta t-shirts, jag har valt ut 4 st set av de kanske allra populäraste sportmärkena.





fortsättsimmafortsättsimma

Tisdag är det idag. VI började dagen med att simma, eller det var bara jag och Emma L, vilket var trevligt. Vi övade på att livrädda och att kråla. I slutet gjorde det på tid och båda lyckades klara mvg på det, jag körde tydligen även på samma tid som en simmerska i min parallellklass och 10 sek under killarnas mvg. Tycker ni att jag skryter? Hm, lite kanske men det är för att jag vill visa att jag inte suger på allt, ni vet innebandy, fotboll och sådant är ju inte mina starkaste sidor.

För första gången på länge så hann jag med min buss på tisdagar och då var jag tvungen att gå 10 minuter tidigare och även störa Emma H's jättefina redovisning om Australien där hon varit. Den var jätte bra Emma, så det var inte den som var orsaken till att jag gick, haha!

Jag ska försöka sätta ihop en fin klädsel som jag själv skulle kunna tänka mig att använda, vi får se om jag lyckas. Den kommer i så fall att läggas ut här lite senare.

På söndag ska vi tjejer till Stockholm, (jag, Jullan, Frida, Emma och Emma). Det ska bli så kul. Jag hoppas även att jag hinner få min lön innan dess, men den lär det inte bli så mycket kvar av ändå. Man måste lämna in ett speciellt papper varje år för att slippa skatta men jag har glömt att göra det för 2009. Aja, vi får se hur det blir med det.

Förresten så var det lite komiskt idag när jag och Emma L klädde av oss. Vi såg redan innan att vi hade på oss samma jeans (de slitna med lite hål i) men när vi sedan slet av oss jackorna så visade det sig att vi även hade gråa linnen båda två+ svarta koftor+nästan likadana halsband. Ibland tänker man lika, det enda som skiljde sig var skorna. Jag hade converse och Emma lite mer bootsaktiga. Vi får köra den outfiten nästa vecka också men då får du ta conversen också Emma!


Jag och Ljunglöf på bussen någon gång


cuz i got high

Skola idag igen, segt som tusan att gå upp, var tvungen att duscha på morgonen också. Slet på mig Oskars t-shirt, tights och även Oskars kofta som jag fått. Helt Oskar. Great.

Skoldagen gick ganska bra, sista lektionen var knasig, det var spanska. Jag och Frida började inse att vi kommer börja lespa(?) hela bunten efter alla våra spanskalektioner eftersom att man gör det så mycket i det spanska språket hela tiden. Haha, så vi började lespa hela tiden och Frida skrattade så hon grät, som vanligt. Jag skrattade ungefär lika mycket och ännu mer blev det när vi sedan började tänka på våran konfirmation och på en kille som var orm i våran pjäs, han stammade och lespade (med mening alltså i pjäsen), men det var bara så kul just då. Sedan råkade en kille kliva på min halsduk, inte kul det heller men då hakade även Jullan på i våran skrattattack.

Visst är det skönt att skratta? Jag tror faktiskt det är som man säger att ett gott skratt förlänger livet, vad tror ni?

Det här är bilder från när jag precis, precis hade fått min mobil, ser ni hur bra kameran var då? Den har minsann blivit sämre på sistone. (btw kolla hur blond du var Emma Hoe)




BYEBYE


gratismode

Jag har hittat en ny sida, eller egentligen så har jag varit medlem ett tag men jag har inte ägnat så mycket tid åt det. Gratismode går ut på att man ska samla poäng som man sedan kan lösa ut mot presentkort, biocheckar, trisslotter o.s.v.

Hur gör man för att samla poäng då undrar ni säkert? Du kan skriva om hemsidan på din blogg, bilddagbok. Du kan värva vänner, besöka hemsidor o.s.v. Du får olika mycket poäng för varje sak du gör.

Presentkortet som jag pratar om kan du välja att byta in på de flesta butikerna. T.ex. H&M, MQ, Bianco, Cubus, Vero Moda m.m.

Den sidan som jag pratar om är Gratismode.se, om du blir medlem via mig så kommer du få 50 poäng direkt, klicka på bannern nedan för att komma dit.

hey girl

Usel uppdatering men jag har inte varit hemma så det är det jag får skylla på. Har tillbringat hela denna helgen med min underbara pojkvän, bästa på länge!

Fredag-lördag så sov han hos mig, som även var min födelsedag för er som inte visste det, 15 hela år fyllde jag. Det ni!
Vi käkade god mat (som jag fick sjuuuuuukt ont i magen av sedan), kollade på let's dance och lite olika filmer. Dagen efter blev en tidig morgon, vi jobbade båda två. Sedan kom hans pappa och hämtade oss och vi åkte först till Konsum och handlade lite, vi lyckades få en skymt av Petter, Matte och Falk, en härlig trio. Sedan åkte vi hem till Oskar, käkade lite mat, jag fick panik-må-illa-känsla när jag bara hade ätit några tuggor, undrar om jag var helt fräsch alltså? Jag klarade inte av att äta mer men började lite senare att må bättre.

Vi kollade på madagaskar 2, kul film, det var förresten min söta vän Saga som tipsade om den och jag kan ju bara tipsa vidare! Se den!

Nu måste jag ut till stallet ett tag, mer uppdatering när jag kommer in! BYEBYE


i'm not the only one


Jag är som rubriken lyder inte den enda som älskar Robert Pattinson. Det är helt sjukt hur indragen man blir i honom, han är mystisk. Filmen är förresten grym. Jag ska få låna den första boken nu av Emma, det ska bli spännande att se om den är bättre än filmen. Twilight är det förresten jag snackar om!

08's clothes

September 2008 fortsättning, hittade även den här västen i utklädningslådan ganska långt innan jag började använda den, den är fortfarande en storfavorit!


Tog ut glaset på mina wayfarers.

lite mer chinos.


Nu blev det lika lite igen om inte ännu mindre. Nästa gång ska jag inte posta det förrän det är helt färdigskrivet, okej?
HEJHEJ

08's kläder

juli 2008 fortsättning, hittade den här kjolen i utklädningslådan, jag använde den dock aldrig när någon annan såg på, synd. (Jullan här ser du min hund lite också)


Knuten fortsatte smyga sig högre och högre upp.

och ännu högre, riktigt såhär högt brukar jag därimot inte ha den, haha! Ta hänsyn till att jag är osminkad och äcklig på den här bilden.
 

augusti 2008, mammas gamla jeans klippte jag av och använde mycket som shorts.


chinos blev en favorit.


En kjol lyckades jag skrapa fram ur min garderob, fick av mamma långt innan.


september 2008, hittade en påbörjad klänning på syslöjden. Gjorde klart den, blommig, tub. (ursäkta minen)


Oskars t-shirt, hans kläder är fortfarande favoriter.

Keds, favoritdojan.


fortsättning följer! (haha, igen sorry!)

Julikläder

Juli 2008, blommigt blev en favorit och även mina gladitorsandaler.


Mycket bara ben. (min söta morfar till vänster)

Mina wayfarers blev favoritbrillorna.


Fortsättning senare. Förlåt hörrni för att det blir så mycket olika inlägg men jag hinner inte med att skriva allt på en gång, tänkte spara som utkast och sedan posta senare som ett inlägg men nu blev det inte så. PUSS

08's kläder

juni 2008, min handgjorda tröja som jag gjorde redan i januari det året kom till användning.


midsommarafton, ångrar nu att jag inte var finare klädd än vad jag var. (till höger sitter jag)


Hinner tyvärr inte mer nu, men imorgon guys!



08's kläder

Fortsättning April 2008
Hittade en svart oversizetröja i mammas garderob, den blev en favorit. Hårets bruna färg började sakta men säkert försvinna.



Maj 2008, Oskar gav mig sin gamla Puma-tröja, det blev en favorithemmamysis, mest bara för att den luktade Oskar.


Jag konfirmerade mig och såg då ut såhär.

Det blev varmare och varmare och shortsen och tygskorna åkte på. (ignorera kaggen)


Fortsättning ikväll!



tillbaka i tiden

Februari 2008 fortsättning, fortsatte sno kläder av Dennis, hans skjortor var nästa objekt. Till det hade jag breda skärp och strumpbyxor. Fixade alltid håret med en väldig snedbena. Fortfarande mycket bilder i spegeln.



I mitten av februari försökte jag blondera mitt hår, det blev gult så dagen efter färgade jag det brunt.


Mars 2008, använde mycket jeans och någon t-shirt (överseende med bilden, jag hade oskars svambob intryckt i brallan)

Började använda min "alexandra-knut". Här var den dock inte så hög än, den växte mer och mer uppåt på skallen.

April 2008, började använda mycket långa linnen, varierade frisyr mellan knut och jätte mycket snedbena.


Jag praoade på Thun's och fick välja massa kläder, bl.a den randiga klänningen nedan.

Jag sydde mig en randig tubklänning


Fortsättning på april imorgon.







i will survive

Skola idag igen. Trevligt som bara den att träffa Emma igen, välkommen hem tjejen. Jag och Johan spelade in det mesta av våran musikvideo idag, nästan hela klassen hjälpte till som statister, tack för det!

Nu tänkte jag börja med en resumering av mina kläder och hur jag utvecklat min stil.

VINTER

Under januari måndad 08 så började jag använda skjorta under linne, why man, why? och som ni ser, mycket bilder tagna i spegeln.



Jag  köpte ett par höga jeans och använde de ganska jätte mycket (hade ingen bättre bild)



Februari 2008, jag började sno Dennis hängslen och använda knästrumpor.



Fortsätter ikväll!




broken strings

Jag sitter här och klinkar på min fina gitarr, som vanligt skulle man kunna säga. Det är väldigt kul i alla fall, antagligen är det därför jag alltid sitter och spelar.

Jag och Oskar vaknade strax innan 10, vi gick upp och åt lite frukost. Sedan hann vi inte göra så mycket mer innan det var dags för honom att åka på träning och jag hade tyvärr inte tid att åka med eftersom hästarna måste hinnas med innan det blir mörkt osv. Det är så jobbigt när man har varit med Oskar för då vill man aldrig åka därifrån/att han ska åka härifrån. Det är alltid lika sorgligt att säga hejdå, man börjar längta efter honom direkt. usch.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan blir det kanske lite mer gitarrspelande.

Imorgon är det skola igen, det ska faktiskt bli ganska kul, Emma Hellberg har kommit hem äntligen, vi har saknat henne sååå här hemma, undrar hur brun kvinnan är nu? Det ska bli spännande.

Ibland längtar man tillbaka till gamla tider, vi hade rätt kul. Det här är ifrån krutudden 07.


if i can dream

Min dag har varit ganska lugn, jag och mamma har varit ute och gått med Peeron, ridit Neo (jag red själv på honom för första gången), ätit mat, duschat osv. Nu ska jag alldeles strax klä på mig, måste låta salvan torka in bara. Om ett tag blir det nog lite mat här men jag hinner nog fixa iordning mig och packa lite innan dess. Jag ska vara hos Oskar halv 8, YES! Sen ska jag sova där, han är nog lite nere stackarn. R.I.P Farfarn.

Ikväll börjar körslaget, förra året kollade jag bara på något enstaka program, tyckte inte att det var sådär lysande. Men kanske det blir så att jag och Oskar kollar på det ändå, fast antagligen blir det väl någon film.

Nu har salvan torkat, vi hörs imorgon <3




dagens



T-shirt-julklapp från Frida
Cardigan-Thun's
Lackleggings-Thun's
Skor-Din sko

Visst är vi lite lika? ;)

Dagen i bilder












hitmaker

Jag håller på och skriver en låt, både text och musik. Jag har filmat bara en liten del av när jag sjunger och spelar den, har ingen aning om den är bra. Men är ni sugna på att få se det smakprovet?

hold on

Första dagen i skolan då, efter ett långt härligt lov. Det var ju faktiskt inte så lätt att gå upp imorse, någon som håller med mig? Jag tror att det var segt för de flesta. Men när man väl var i skolan så var det ju ändå rätt kul och många skratt blev det, Frida tror förresten att jag har något fel i huvudet. Undrar varför? För att jag försöker låta som en apa, pratar skånska hela tiden, ylar som en varg? Hon är lite mer diskret än mig, haha tror nästan att hon skäms lite över mig men jag då får hon göra det!

De allra flest skratten som vi fick till idag var på Eget arbete, vi höll på att prata om våran lärare Mattias, att jag var skyldig honom pengar osv, mina vänner började misstänka lite och i det spåret fortsatte det, haha!

Jag fick förresten en råcool t-shirt av Frida idag, en efterskotts-julklapp. Och vet ni vad? Den ser ut som mig, åh vad glad jag blev! Tack tack tack! De andra höll med om att jag var lik den, så jag ska försöka göra mig ännu mer lik imorgon, rött läppstift, wayfarers osv. De andra lär ju garva ihjäl sig. Ni kommer få en bild på det senare på kvällen, får be Frida eller någon ta en helkroppsbild så ni får se allting.

Oskar ska sova här imorgon, åh vad bra det kommer bli. Vi har inte träffats på ungefär en vecka.

Tjuvkik på min tröja!






keep it cool

Frida och Sandra heter mina vänner som jag tillbringat dagen med. Sandra kom lite senare, jag och Frida hann kolla på en Beck-film, käka lite kladdkaka (som jag bakade igår) och glass. När Sandra kom sjöng vi lite sing star, beställde pizza från Knutby krogen, herregud vad feta vi är tänker ni nu, men vi bestämde oss för att ha en ganska skön tjockisdag, de dagarna är mina favoritdagar. Men vad gott det var med den där pizzan och den där bearnaisen som vi doppade det goda i förvärrade inte direkt smaken, MUMS!

Mamma hämtade mig runt halv 5 och nu sitter jag här i min ensamhet och spelar lite gitarr, jag ska nog gå ut och fixa det sista i stallet alldes snart.

Det var min dag i korta drag, tjingeling <3





nyårsbilder, sista























 
SKÅÅÅÅÅL!

Känns ju som att det där räcker ganska så bra, nu har ni något att spendera kvällen framför, haha! Ointressant.



nyårsoutfit



Väldigt ful bild, halva håret färdigt. Men det var i alla fall det här jag hade på mig:

Klänning, som jag klippte av och sydde om-Dea
Strumpbyxor-Lindex
Armband-Ljungens
Örhängen-Glitter

nyårsbilder del 2, middagen


Några av killarna kom, Mange gick såklart direkt upp till oss tjejer

Det blev dags för käk, tacos! Där ser man förresten hur fina mina lockar som Frida gjorde var.

Frida och jag, jag ser otroligt fokuserad ut, tyvärr är jag inte så snygg när jag fokuserar.

Oskar var snäll och bjöd på mat!

Oskar ber bordsbön(?) och Filip ser ut att undra om han också är tvungen till det.

Frida och jag, jag ser väldigt hungrig ut, tyvärr var jag inte det. Det där var min sista tugga på min första tacos :O

Falk och Ljungen

Matte, Kalle, Falk

Oskar var hungrig trots buffé x 3 på 24h kryssning

Mange, Petter, Filip

Emma blev mätt och belåten.

Del 3 kommer ikväll.

förberedelser nyår

Min Lilla Ljungen håller på och skickar bilder från nyår nu, jag får nog ta det i omgångar. Vi börjar med lite förfix med bara oss tjejer.













Fortsättning följer...


comedy fight oskar and jihad





Nu har Oskar laddat upp båda filmerna på honom och Jihad när de boxas, synd att jag får så dålig kvalité på klippen här på bloggen, vill ni se exakt hur killarna ser ut så är ett tips att klicka på klippet du vill se och sedan på youtubes hemsida välja "titta i hög kvalité".


australia

Emma är saknad av oss alla och vi är så avundsjuka, bara så du vet snygging.
(Tönten till vänster är i Australien)


truly madly deeply

Nu har jag tid att skriva kära läsare. Igår jobbade jag först sedan åkte jag hem till Oskar. Vi hann umgås lite med hans mormor och morfar, äta upp nästan alla Fridas chips som hon glömde på nyår och äta lite mat. Sedan var det dags att åka in till Fyrishov, innebandymatch. Oskar fick tyvärr inte spela vilket var lite tråkigt eftersom att det var honom jag ville sitta och kolla på. Men deras lag förlorade och var därmed ute ur Storvretacupen. Frida var där också, trevligt att träffas lite då och då.
Vi åkte och åt på Donken med Oskars mamma och syster, eftersom att Oskar går i skolan nästan där så har han koll på precis allting. Det tog så pass lång tid för mig att vi hann åka därifrån innan jag insåg att det var Mc Donald's vid fyra mackarna, som vi för det mesta äter på om det blir sådan mat för oss. Så egentligen hade jag minst lika bra koll som Oskar, det är så läskigt när det blir sådär tycker jag. Hans mamma skjutsade hem oss och åkte strax därefter in till Uppsala igen. Oskars farfar ligger på sjukhus.

Jag och älskling låg och pratade hela kvällen, han var lite ledsen, hans farfar kan dö närsomhelst. Han mådde iaf lite bättre efter vårat samtal. Vi kollade på P.S i love you och lite av Scream, usch, jag såg inte mycket av den inte, usch vad jag hatar skräckfilmer. Vi vaknade runt halv 10 men låg kvar i sängen ganska länge och halvsov och mös. Älskar honom så enormt mycket, helt ofattbart. Jag undrar vad han har för sig nu, kanske det har hänt ngt, hoppas inte!

Nu ska jag kolla klart på hela P.S i love you. Ursäkta för dålig bloggning men jag har ingen vidare inspiration till någonting. Ska försöka hitta på något roligt att skriva om imorgon.

Bye

lite nyårsbilder









Värdelös kvalité men mer och bättre blir det om Ljungen pallrar sig till datorn någon gång! Manges slips var förresten en favorit som ni kan se!

look at me, i'm Alexandra Dee

Det blev ingen mer uppdatering igår, jag hann helt enkelt inte med det. Jag gjorde inget speciellt egentligen, snackade massa med Oskar och vi bestämde lite grejer.

Idag var jag i stan med Nikki, härligt att träffa den pricken igen, tyvärr var vi båda lite trötta men det gick bra ändå. Vi satt på cupido i ett antal timmar och käkade macka efter macka, eller i alla fall jag. Köpte en ny mascara och luktade på parfymer, tydligen sms:ade Oskar och Nikki med varandra och Oskar tyckte att jag skulle göra det, undrar varför?

Jag ska inte göra så mycket mer idag, kolla runt och käka lite godis. Imorgon ska jag upp tidigt och jobba och åker Oskar med mig hem.



Som sagt... jag var lite macka-sugen!

greatgreat

Nyår var dunder, jag älskar er partypeople, synd att det blev lite för mycket hockey ibland. Emma och Alexandra är bästa dansduon!

Bjuder på bilder ikväll, nu blir det träning.


RSS 2.0