mami

JAG SAKNAR MIN FINA MAMMA <33

jag satt vid fyrisån

Just nu är det på väg att bli åskväder här i Dalarna. Idag har det varit jätte fint väder hela dagen, jag har till och med haft tid till att sola, vilket jag knappt gjort på hela sommaren, kände att det var dags att få någorlunda färg såhär innan skolan börjar. Jag och mormor har även varit och lämnat tillbaka de kläder jag inte ville ha till den där secondhanden.. Hon höll på och velade jätte länge innan hon bestämde sig för hur mycket hon ville ha för grejerna. Till slut sa hon: 400.. Vi tyckte det var lite dyrt, vilket det kanske inte är om man tänker på hur mkt kläder det är. En överproppad pappåse. Då sa hon: 300. Då sa mormor; Men Alexandra vad kan du tänka dig att ge? 200.. Jag nickade och så sa vi att vi kunde plocka ur lite grejer men då sa hon att vi fick allt för tvåhundra kronor. Snacka om lyckad prutning. Mormor betalade halva, snäll som hon är. Efter det åkte vi till Ica Maxi och jag hittade faktiskt en vit, jätte skön bh för 79 kronor som jag slog till på, nästan den skönaste bh:n jag provat, brukar annars ha så himla svårt för att hitta en som sitter bra och så hittar jag en på... ICa Maxi? Köpte en salva också.. Vi köpte även varsin sallad. Man fick välja vad man ville ha och så vägde dom de sen, jättebra! Vi åkte hem och käkade de och sen sprang jag och badade och solade. Jag och morfar har förresten varit ute med båten lite, men när vi var halvvägs ute så ringer mormor och tycker att hon hört åska så vi får inte åka runt ön utan vi måste hålla oss närmare. Men vi hörde inget mer så jag passade på att öva lite på att ro, börjar få upp tekniken great nu!

Önskar att jag kunde lägga in bilder på den här datorn men jag har glömt adaptern till minneskortet, så ni får tyvärr vänta om det är någon som ens är nyfiken..

Har ni förresten sett mig i UNT idag? Jag och Peeron är ju med i en ganska stor artikel med bild och grejer. Flera stycken som sagt grattis, haha det är kul att de känner igen mig! Hoppas min gympalärare Björn ser mig också, skämtåsido!

Puss <3

everytime we touch

Precis som Hanna skrev i sin kommentar så var det i Rättvik alla gamla veteranbilar var. Haha, fick hjärnsläpp just då!

Vi kom nästan precis hem från Orsa-yran. Vi käkade först lite pizza på ett ställe, väldigt gott! Jag orkade inte käka upp hela min pizza så jag ville ta en doggie-bag men det tyckte inte mina kära morföräldrar nu när det är rökmånad och allt, haha! Efter det gick vi runt lite och det var faktiskt en del musiker som var riktigt riktigt bra. Mysigt att gå runt där faktiskt. SÅg förresten Jakobs mamma och låstassyster och grejer, fett coolt! haha. Tyvärr var min mobil urladdad, annars hade jag kunnat spelat in en del videosar.

Nu sitter vi här och kollar på fotboll och käkar brända mandlar. Eller det är mest morfar som kollar, fotbollsnörden himself. Han kläcker ur sig kommentarer nästan varje sekund, haha! SKa nog ta och filma honom så får ni se sen- .Nej nu orkade han inte kolla mer för han tycker svenska lag är så jävla värdelösa, haha!

Oskar min finaste älskling saknar jag mega mkt också, lite jobbigt faktiskt. Men vi får ta igen det sen när jag kommer hem, för då har båda det ganska lugnt med inplanerade saker.

Ha en bra kväll. Puss <3

God eftermiddag

Vi har precis haft en liten fruktstund. Vi kollade på gamla American Idol avsnitt igår, men jag somnade innan allt var klart, klockan var väl strax efter tolv. Jag hade ställt klockan på 8 imorse, som sagt så gillar jag inte att sova länge. Jag vaknade 7.59 av mig själv, ganska coolt! Jag stängde av mobilalarmet innan det väckte hela huset. Jag kollade ner på mormor och hon sov, trodde jag. Helt plötsligt kollar hon på mig som att han bara kände att jag kollade på henne, även det ganska coolt! Vi käkade lite frukost och kollade på tv och sådant. Jag satt där och kände på mitt slitna hår och fick en sån där "aha-idé"... Så jag frågade helt enkelt henne och hon sa att hon kunde det, så nu är man nyklippt och fin. Känns ganska fräscht för det var himla slitna toppar. Efter det lade jag mig i hamocken(?) och mormor satte sig och läste tidningen lite. Det var så himla skönt där i solen så jag somnade lite halvt och vaknade efter 45 minuter. Då bestämde jag och mormor oss för att åka till en loppis som finns här i samma by. Herregud, vet ni hur mkt kläder jag hittade eller? Haha, helt nya typ, värsta märkesgrejerna, ganska najs! Tre jackor hittade jag också som är helt okej. Det blir väl mer shopping sen när vi åker in till Mora, men två stora pappåsar med kläder fick jag med. Jag har inte betalt det än. Hon tyckte att jag skulle ta hem och prova det först och det var faktiskt en del grejer som inte var bra. Tror jag får alla grejer för kanske 100 spänn eller ngt.. Två coola skärp och två väskor var det också, var av den ena var en Marc o´polo, ganska najs! Vi käkade lite lunch och så och sen gick jag ner och solade och badade lite och efter ett tag ropar morfar och då kommer de med båten. Mormor ror, hon som inte ens kom i båten förut. Vi åkte en sväng med morfars mäktiga elmotor och sen hoppade mormor av och jag rodde en bit, doppade mig en snabbis och sen körde jag lite med motorn också, himla mysigt!
Vid 18 sen ska vi på Orsa-yran, alltid lika trevligt. Det är lite som en marknad och massa musikanter överallt på gatorna, alla som vill får spela. Det är ju förresten från Orsa nästan hela Benny Anderssons orkester är ifrån.

Jag sitter just nu nere vid våran egna badplats. Inget avancerat, ganska mycket sten och sådant som nästan hela släkten försökt att jobba bort under alla år, eller mest min duktiga mamma! Men nu är det nästan för varmt, ska nog tvinga med mig morfar så vi kan bada lite ;)

Nu blev det ett väldigt långt inlägg, men för er som inte har något att göra en dag som denna ;) Uppdaterar senare, puss <3

"Liten kasse går också bra"



Alexandra Fredriksson i ett nötskal

Dalarna

Nu är jag alltså i Dalarna. VI kom fram runt halv 6, vi åkte från Uppsala efter elva någon gång. Det var världens kö i vad det nu heter, haha. Det var utställning av gamla veteranbilar eller något. Ganska så trevligt att titta på, men vi satt mest och dunkade Beatles, jag, mormor och morfar. Jag badade så fort jag kom hit och sen käkade vi lite fisk med mandel och kollade på Allsång. Efter det tog jag och morfar en prommenad och vi har nästan precis kommit hem från den. Jag funderare på att springa en runda imorgon, de har kanonbra vägar här! Morfar har visat och berättat för mig. Han har varit helt galen att springa. Han sprang typ 2,5 mil dagligen. Det värsta är att han gillade det, haha. Jag gillar inte att springa, bara lite efteråt. Förresten så har H&M äntligen öppnat här i Dalarna. Jag tycker att det är grym shopping här i Mora, nästan bättre än i Uppsala för det har jag tröttnat på. Cubus finns ju till och med!

Jag sitter och försöker hitta lite bilder från NF-mästerskapen från iår men jag hittar bara gamla bilder från -05,06.
Den här översta bilden är från 2005, hela team Esse. Till och med mormor och morfar är ju med där på hörnet, trevligt!Det är nog det roligaste året, även om det här året också var ganska oslagbart.



Nu hittade jag den här sidan igen, haha. Det är -06 när jag och Saga var där utan hästar. Det regnade ju fruktansvärt mycket så vad skulle man göra? Rubriken på bilden är ju ganska söt "Alla regnmedel är tillåtna". Tänk att jag minns så himla väl när den där killen tog de där korten också.



pony, pony, i really want a pony

Imorgon, klockan 11.00 ska jag möta mormor och morfar på Rusta. Då ska vi åka upp till Dalarna. Det var ju en sådan otrolig otur bara att Jakob är i Skara nu, så han kommer inte vara där när jag är där, rackarns!

Idag har jag varit med Oskar, vi hade lite vattenkrig med en otroligt slapp och "dåligtsprutande" slang, vi solade lite och så... Nu har han åkt för drygt en halvtimme sedan och nu får jag inte träffa honom på en vecka, kanske mer..

Jag ska försöka uppdatera lite uppe i Dalarna också, om någon verkligen är intresserad?

Jag har lite bilder att visa förresten, Det här är Bella som fixar i Kalle Anka-kallingar!


Stockholm streetstyle



Fåret Sean

Haha Musse tog ett av Peerons schabrak och typ en fårullshandske och gick runt med det och bääade, tyvärr är det väldigt mörkt. Killen är helt galen, 9 eller 10 år är han. Nästan den roligaste personen jag träffat, han, Isabelle och jag, vilken trio på cykel!




ryttarpartajj

Film från gårdagens ryttarfest, dock var det inte samma röj som det blev sen. Grym kille förresten som spelade och sjöng! Bjuder på mer bilder och filmer sen. Saknar faktiskt redan Bella och Musse, haha klockrena! Saga saknar jag också <3



Stackarps Peeron

Jag och Peeron vann NF-SM med 73 %. 79 % av en domare, grymt!

NF-mästerskapen har varit bäst, hur mysigt som helst. Igår var det partaj och vi dansade till någon snubbe som lirade gura till 12, haha alla bara slutade dansa när jag dansade, vet inte om de tyckte jag var konstig? men vem bryr sig, ärligt talat? Efter ett tag såg jag att de började ta efter mina moves, blev nästan liten arg, haha! Skriver kanske ett långt inlägg sen, nu ska vi ut med båten.

Puss<3

Mountain Ambers Björn

Gick upp halv 8 idag, eller egentligen vaknade jag kvart över sju av mig själv och var skapligt pigg. Gick ut och mockade och red och redan då hade det hunnit bli massa insekter så det var väl ingen hit direkt. Jag och mamma tvättade Peeron och packade klart. Gick in och duschade sen kom Oskar runt elva och jag hade precis kommit ur duschen med morgonrock och allt. Vi solade ett tag, men det var nästan lite för varmt så vi försökte ligga med huvudena i skuggan och resten av kropparna i solen, men det var ganska svårt. Vi var ute på en promenad, men det var så otroligt mkt broms så det var inte heller så kul. Det bästa var att ligga under min fina fläkt.

Saga ringde mig precis, gullungen, imorgon får vi träffas igen, hon är en av de bästa <3




Och min hund gör.... ?

vi bjuder på champagne

Kom precis hem från Hargshamn. Var där med Pamela, Mats, Elinor och Markus, mycket trevligt. När vi kom dit var det helt perfekt väder och vi badade och sådär, det var 19 grader. Men sen var det liksom soldis hela tiden och lite för kallt för oss, ibland kom den fram men sen flockades molnen över oss igen. Vi kom dit ganska sent, runt halv två och åkte hem vid halv 5. Tidigare idag har jag gått runt Ola med mor min och Peeron. Mockat lite i stallet och lekt fotograd och tagit kort på Gelwin som vi ska ge till Åstratorparna sen i Vetlanda.

Det ska blir hur fint väder som helst nu, 25-30 grader. Vilken lycka att tävla i det! Vi ska bo på tävlingsplatsen i en crosshusvagn, men den var tydligen bra. Känns skönt att bo på tävlingsplatsen och inte typ 4 mil bort som Mia, Victoria och Jullan tydligen skulle göra? Jag har försökt att ringa till Saga, dock bara hem så jag får kanske prova på hennes mobil lite senare. Kanske har de redan gett sig av neråt? De brukar vilja ha lite semester när de ändå åker.

Vilka skönheter



Molly Sandén

Älskar hennes röst. Förresten är ju Peter Settmans garv i slutet klockrent!



Nikon D40X

Jag vill ha en systemkamera. En som man kan ta riktigt fina bilder med. En Nikon D40X skulle ju inte vara helt fel, en sådan kostar drygt 5000 riksdaler, visst? Nu ska jag gå och käka lite fil med flingor och äpple, min nya favorit. Sen måste jag ut till stallet igen, all mockning och allt kvar!


RRKK

WOOOOOOOHOOO!!! Jag har ett SM-kval, sjukt roligt! tyvärr var det här sista tävlingen inför SM. Men som tur är får man räkna det här kvalet till nästa år. I första programmet kände jag mig inte så jätte fokuserad och så blev det alldeles för kort framridningen så han var fortfarande stel när jag kom in på banan, det resulterade i 62,75% vilket var hyffsat bra ändå. Jag och mamma hjälpte till i sekreteriatet och så, helt kaotiskt var det där! Helt oförberedd tävling, haha. Sen efter ett tag blev det värdelns åskväder och det blixtrade massa och regnet öste. Jag skulle ju rida när det var som värst, såklart. Jag rider fram i kanske 20 minuter och då är det två hästar kvar innan mig, då ropar de i högtalarna att de ska ta en halvtimmes uppehåll, p.g.a åskvädret, precis innan det hade det varit värsta blixten precis över och så åskade de 1 sekund efteråt, så då var det nära. Men efter det verkade det lugna ner sig. Regnet avtog lite grann när jag hoppade upp sen igen och har jag inte fått urinvägsinfektion nu så får jag nog aldrig det, jag gick runt med en pöl i trosorna och genomblöta ridbyxor men vad gör man inte? Det är ju samma för alla. Peeron kändes helt okej, han hade ute tungan ett antal gånger och lite missar i ryggningen, skrittpiruett och ökningarna var inte riktigt lika bra som de brukar och så slog han upp huvudet i en upptagning från galopp, men utifrån det och vädret så hade jag en hyffsad känsla. Jag fick 66,40%, alltså ett kval. Man ska ju ha två stycken på 64% så jag hade ju ganska stor marginal. Femma kom jag också, av ett stort, bra startfält. Elena Garcia och Lotus fick bara två poäng mer än mig så det var man ju lite glad över :D
Jag trodde inte att jag skulle få placering så jag var ju inte alls beredd med kläder och mina ridbyxor var ju dyngsura och utan trosor gick jag också, haha. Men jag kom alltså femma av sex placeringar. Jag fick som tur var låna ett par torra ridbrallor av Vickan men hon krävde att jag satte på mig trosor först, haha nej men det var mest jag som kände att det kanske var schystast mot henne. Hästen hann vi inte ta ut heller utan jag fick ta Esse Goldfire. Gud, viklen skön galopp hästen hade. Underbart, traven kändes dock mer ojämn, men inte så konstigt när han vilat i två månader.
Men nog om det, nu blev det väldigt långt! Förresten vann jag värsta plattången. Babyliss Hightech hette den, det är typ som en borste som man kör med. Jag har redan provat den och den verkar kalas!

Tycker förresten att ni är otroligt dåliga på att kommentera, vilket är väldigt tråkigt för mig som driver bloggen så har ni en sväng förbi så lämna gärna en kommentar. Skulle förresten vilja se vilka som läser min blogg, kan ni inte skriva namn och var ni är ifrån så jag vet ;)



shooting star

Dagen har mest tillbringats i mitt rum, städandes. Men jag har också hunnit med en del sol. Cyklat 1 mil har jag gjort och så är jag Osminkad också, för er som ville veta. Det är himla skönt!

Älskling ringde nu på kvällen också, jag saknar honom mega<3



 





summersun

God förmddag!

Det var fint väder ett tag så då passade jag på att sola, men nu verkade det försvinna så just nu ska jag fortsätta städa mitt härliga rum!

Imorgon är det nationell i Roslagen. FEI:s mästerskapsprogram och lagtävlan blir det. Han var inte jätte kul igår så vi får se hur det går, mamma skulle bara hoppa upp och känna på honom idag och köra lite enkla byten, det är det han tycker är lite jobbigt. Idag blir det lite rida på Laban och vi får väl se om Elinor och Markus kikar förbi. Vi ska förresten vara duktiga och springa ikväll, men de visste inte ifall de orkade så kanske att de får cykla med, haha latmaskarna!

Bjuder på en liten garvbild här nere, ursäkta mina otroligt fula tänder och min näsa som liksom utvidgas när jag ler, men som sagt jag bjuder på den!


playsuit

Diesel Corset Style Cross Back Playsuit
Diesel Strapless Structured Denim Playsuit
Firetrap Button Thru Bandeau Playsuit
Morgan Button Thru Bib Playsuit
Pepe Charm Playsuit With Braces
Killah Low Front Dungaree Playsuit
Killah Silk Hotpant Playsuit
ASOS Button Side Playsuit
Insight Button Thru Beach Playsuit
Bilder: www.asos.com

I wish i could fly

Dagen började med en tallrik fil med massa olika supernyttiga flingor med skalat äpple i, kalasgott! Vi åkte till ridhuset på förmiddagen och kom hem, duschade och lite sådant sedan hoppade hela familjen in i bilen och åkte till Camilla och Fredrik. Camilla är Dennis kusin och Fredrik fyllde tydligen 35 år. Det bjöds på korv med bröd/tunnbrödrulle, tårta kakor och massa sådant. Vi åkte runt sju, nu är klockan strax efter åtta och vi kom för en liten stund sen. Markus och Elinor är här, men just nu är de ute och hoppar studsmatta men de kommer säkert in snart. Vi sprang förresten 3 km igår, jag sprang hela hela tiden, typ första gången. Såklart var jag snabbast tillbaka, med typ 10 minuter försprång. Men de är ju små. Ska börja springa nu varannan dag och göra situps och armhävningar. Gjorde 200 situps igår, kanske mer.

Imorgon då? Vad händer då, ja ni. Det blir väl mkt fix och don inför måndagens tävling, sen ska jag väl rida Laban också och tjäna en femtiolapp. Har jag förresten sagt att jag fått helgjobb på Thun's? Varannan lördag, fattar ni hur kanonbra det är att ha ett jobb när man är 14 år? Blir lite mer än tusen spänn varje månad, det blir fint det!

Uppdaterar senare <3

Haha tönten <3


Vagabond



Jessica Albas baby


Let me think about it

Ganska kul dag idag, på förmiddagen var det inte så kul för då stod jag helt ensam hela tiden men sen på eftermiddagen stod jag med Frican, vi stod mest och sjöng massa gamla härliga låtar som spelades på radiokanalen Vinyl, bästa kanalen någonsin. Eftermiddagsfikat var ännu lite roligare. Det var en geting som höll på och Michaela blev helt hysterisk medans Maria sa till henne att lugna ner sig, men Michaela sprang in och den började då hålla på runt Maria, hon satt still där i en minut tills den började krypa på hennes hals, då sprang hon helt hysteriskt in, HAH! Sen så gick hon ut och ja, herregud väldigt svårt att beskriva så det låter roligt. Jag har dessutom köpt fina trosor och ett linne idag :) Ska visa bild på det men först lite från igår.

Här är jag på vägen dit.



Simon på vägen dit.


Kanske världens godaste käk?



Kanske världens sötaste kusin?



När vi var färdiga med käket kom hon och serverade oss lite mer mat, eftersom jag inte blev mätt :)


Det här är grejerna som jag köpte idag, lite sött va?


suspicious minds

Kom precis hem från restaurang Zorba, den där grekiska restaurganen som låg i Hargshamn men som nu flyttat en bit utanför Norrtälje. Massa massa blommor var det där och jätte god mat, ni får bild på det senare. Men tyvärr tyckte jag att det var lite lite mat men Dennis blev mätt men ibland är jag sådär jätte hungrig, så min moster, Karin som också var med trodde jag var gravid, haha och mamma blev genast lite orolig men jag sa att det var lugnt. Grattis till min mamma också som fyller 41 år idag, världens bästa mamma är hon dessutom <3
Av mig fick hon en klocka, halsband och örhängen, asfint var det. Min moster, mina kusiner och min mosters man(alltså ingift morbror) är här och de har satt upp massa tält här utanför och Simon ska tälta också så det ser ut som värsta campingen, fint.

Ganska dryg arbetsdag idag, var helt ensam i provhytterna så kunde inte byta av med ngn förutom min halvtimmes lunch. Men eftersom att jag är en stark kvinna så klarade jag det kalas! Nu är det ju bara tre dagar kvar också. Tydligen hade hon redan första dagen erbjudit oskar helgjobb. Mig har inte snackat med men hoppas på att det kommer, fast iförsig så är det ju redan så himla mkt provhyttstjejer men vi får se.

Här har ni Adele-Chasing pavements. Jag har alltid varit förtjust i den videon även om den är ganska uttjatad nu.


kortkort

Åh, vet ni hur mkt jag älskar den här klänningen?

Rachel Bilson

oskaraaar

Igår var det en fin dag. Eller först var det jobb då, det kanske inte var så jätte fint eller det blev bättre när man mötte Oskars leende lite då och då. Sen smet vi visst lite tidigare också, eller egentligen slutade vi ju 14 men de är alltid sådant rus på lördagar. Men vi hadej u faktiskt bokat bord halv 3 i Knutby. Sen åkte jag och Oskar med mormor och morfar dit och så käkade vi massa gott och sen åkte vi med mormor och morfar in till Uppsala för de skulle direkt till Dalarna. Vi gick till bion direkt och fixade biljetter. Först köpte vi till sex and the city för vi ville hinna med bussen som gick 20.05 men sen när vi köpt kom vi på att vi inte skulle hinna och step up skulle vi inte heller hinna med så det fick helt enkelt bli Mamma Mia. Åååh, ashärlig film! Man skrattade nästan hela tiden och stampade takten och sjöng med i nästan varenda låt. Den kan jag verkligen rekommendera. Vi var tyvärr ändå tvungna att gå lite tidigare eftersom den där jäkla reklamen i början skulle hålla på i flera timmar. Men vi hann se det viktigaste, hoppas jag. Sen åkte vi hem till Oskar och så kollade vi massa massa OC-avsnitt och så låg vi och snackade tills klockan var typ 3, haha då bestämde vi att vi skulle sova och sen vaknade jag lite till och från hela tiden och han med, för det kändes hela tiden som att vi vaknade samtidigt. Sen var vi tvungna att gå på toa båda två vid 5 och jag som trodde klockan var typ 10. Sen somnade vi om och så vaknade vi lite och så ropade Oskars mamma eller om det var pappa vid 9 för de skulle ju ut med båten och de ville att vi skulle gå upp då. Vi var väldigt sega och låg och drog oss till klockan var 09.40. DÅ gick vi upp, käkade frukost, borstade tänderna och sen var de snälla och skjutsade hem mig när de ändå var på väg till Herräng. När jag kommer hem säger mamma att de som skulle komma och kolla på Goldie inte kommer, så jag hade ju kunnat följa med de ut med båten som de frågade om jag ville, men men. Har försökt att sola varje gång solen kommer fram men den går ju i moln lika snabbt igen.

Imorgon är det jobb igen så det blir väl sängen väldigt tidigt ikväll så jag orkar någonting. Oskar jobbar imorgon också och sen på tisdag åker han till Gotland en vecka och sen när han kommer hem så är det en dag och sen åker jag till Vetlanda på NF-Sm och sen direkt när jag kommer hem efter det ska jag till Dalarna i 5 dagar eller något, det är lite tråkigt att det blir så.

Men nu blir det till att betäcka Gelzomin och senare ska jag väl rida massa hästar igen, synd att jag är så himla trött bara.


unchained melody

Sitter här med en bomullstuss i näsan, jag blöder överallt just nu, haha. Kom precis hem nästan efter en väldigt lång dag, inte så jätte jätte mkt folk vilket är lite tråkigt, blir mest att man står och glor då. Idag var det en tant som var lite konstig också, haha. Hon såg helt normal ut och sådär och hon skulle prova lite grejer och var trevlig när jag räknade hennes plagg och gav henne en bricka och så. Sen när hon skulle in och prova tog hon med sig hela vagnen in och jag sa att hon var tvungen att lämna den där ute och hon fortsätter och går och bara nickar till svar. Hon trodde kanske att jag menade utanför själva provhytten. Men då sa jag igen: "Alltså, här utanför". Då går det ett tag och jag vet inte vad hon gör sen helt plötsligt så hör man: " FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN". Jätte högt skrik och jag kollar upp och ser den där tanten skjuta iväg vagnen med världens fart, rakt in i hyllan med esprit-tröjor. Sen låter hon den bara rulla lite och så går hon lugnt in i en provhytt, haha alla kollade helt konstigt på henne och på mig som att jag skulle kunna göra ngt åt det. Haha , mysko tant det där också, när hon kom ut och hade provat klart var hon ganska trevlig också men vet inte om hon fick ngt utbrott eller ngt? Träffade lite människor jag kände idag, bl.a Emma Hellberg med familj och Pamela och Mats, Elinor och Markus mamma och pappa. Dock var inte kidsen med.

Imorgon börjar jag 8.00 och jobbar till klockan 14.00. Ganska najs dag, sen 14 kommer mormor och morfar och hämtar mig och Orresnorre, jag har väl sagt det här tusen ggr nu men ;) Sen knutbykrog, sen staden och step up 2 the streets och sen slagg hos Oskar, mys!

Och här kommer värsta megabilden på mig, haha förlåt.


time for breakfast




The pink one


Oskar visar sin feminina sida

Förlåt, helt otroligt dålig uppdatering idag men har varit fullproppat idag igen. Var ju ledig från Thun's idag men runt halv 1 åkte vi till samma ställde där vi var igår och tränade för Anna Hedbys. Idag var han lite slöare, eller liksom lite seg i bakbenen, var ju så varmt och så kanske han hade lite träningsverk och så från igår, men han var jätte duktig och samlade sig fint i galoppen. Hon tkr jag rider så himla himla fint, det är så kul att höra. Såhär sa hon idag: "Det räcker med att säga en sak en gång till dig och så behöver man inte säga det mer, det är helt fantastiskt".. Haha samtidigt som hon tjatar och åter tjatar på vissa andra att de ska upp med blicken och så vidare. Sen är det hemskt hur oseriösa seriösa ryttare är. De skrittar inte ens av hästarna efter sig(!!!!!?) De hoppar av, svampar av de och lastar in när det fortfarande är helt andfådda. Vi går med Peeron i minst 20 minuter efteråt, sen stretchar vi honom och svampar och sen så lastar vi in honom. Det är ju farligt annars.

Vi kom hem igen klockan 18 och då red jag Laban och sen efter det Goldie direkt. Sen fick jag tid för middag. Nu sitter jag här och gör om Oskar på typ världens roligaste hemsida!? gå in på: www.taaz.com

Snart blir det väl dusch för min del, herregud vad jag har svettats idag, nästan pinsamt hur mkt det är och mamma säger bara: "alla svettas så".. Mm tjena, de ser ju inte ens ansträngda ut. äh, jag tror inte de rider lika mkt som mig så jag får skylla på det ;)

Imorgon är det work igen. Från 11-20, hoppas på att Therese kommer och hälsar på mig också, vore ju trevligt. Sen på lördag är det lite ändrade planer. Jag och Oskar jobbar först tillsammans på dagen som vi skulle från början och sen klockan 14.00 hämtar mormor och morfar oss där och så ska vi åka till Knutby krogen och käka, hela min familj och mormor, morfar och Oskar, mysigt. Och sen efter det tar vi bussen in till stan och kollar på bio. Tror det blir Step up 2 the streets, vore najs att ha sett den! Är lite sugen på sex and the city också men...

Här har ni lite bilder på min kära flick.. nej jag menar pojkvän :)





if I'm wrong I am right

Förresten har jag köpt på mig ännu ett par chinos, haha. Har en hel familj här hemma nu, mörkblå är de. Eller egentligen är det ettt par byxor liksom, lite kortare men jag viker upp de så det blir rätt bra, 99 spänn kände att jag kunde köra på dom. Annelie tyckte jag var jätte smart så även hon köpte ett par. Köpte även en tröja från killavdelningen på barn, haha en randig en för 29 spänn, asnajjs ju och två armband för 49 kronor styck och sen 20% rabatt på det, fint det ! Får se om jag hittar ngt mer sen.

Visar bilder på grejerna sen, Bye <3

I'm like a bird

God kväll!

Kom precis in från stallet, fullproppad dag idag. Men jag gillar ju det så. Tredje dagen på Thun's, börjar bli lite långtråkigt att bara stå i provhytterna men det duger när man har sällskap fast idag jobbade inte Johanna och Carolina och jag byttes mest av, vi stod tillsammans ibland och då blev det ganska mkt skitsnack, haha. Det är så livet är på Thun's, personalen lever på skitsnack. Dessutom har jag träffat en kvinna med jätte boobs (utan silikon). Hon kom med en bh till mig och sa: Den här är 90F, har ni ingen 90G? Tror ni inte jag höll på att dö xD. Haha, var tvungen att kalla på personal så de fick svara på frågan, men de hade tyvärr ingen hemma så då fick jag beställa. Hon hade ju stora för att hon var rund liksom och så hade hon världens sötaste lilla son som såg precis ut som Tsatsiki.

Åh, från en rolig till en väldigt väldigt tragisk sak. Min vän och granne Elmer har varit med i en olycka. Klockan halv 12 på natten fick han för sig att han skulle låna sin pappas MC och köra ut, men vad gör han då? Kör in i ett träd och efter det ett hus. Så han blir helt medvetslös och är det fortfarande nu när han ligger på Akademiska i Uppsala. Eller nu har de sövt ner honom så hans hjärna ska vila men han har jätte allvarliga skador. Men ett tecken på att han ändå mår bra är att han tydligen hade sagt: "ajajaj" när det tagit på honom och försökt få liv i honom när detta hänt. Himla tur ändå att han körde in i ett hus så de där inne kunde märka det, annars hade han ju blivit liggande och... dött. Så himla hemskt. Så jag ringde till Rebecka och berättade, vi får nog skicka blommor till honom och kanske längre fram åka och hälsa på, om han blir bra.

Haha, nu har jag en till sak igen. Jakob är en bra vän till mig, vi träffades på krutudden på skumpartyt förra året. Han och jag har haft kontakten asså hela tiden lite och vi visste redan att båda hade sommarställe i Mora. Men nu skrev han till mig på msn och frågade när jag skulle dit och så och jag frågade var exakt de har stugan, jag berättade att jag badar i Orsasjön och han sa att han också gör det, så sade jag att det är Vattnäs och tror ni inte att de också bor där? Precis granne med Ulla och Anders som vi också gör, badar på samma badplats gör vi också. Vi får se till så vi är där samtidigt bara så vi kan umgås :) Asnajs ju!!

Red ju för Anna Hedbys idag, vilken underbar tränare. Vet ni hur mkt beröm hon öste över oss? Hela tiden:" HERREGUD VAD FINT DU RIDER". Nästan så man blir tårögd, så det blir att jag fortsätter för henne och nästa träning är imorgon och då kommer alla från elitlaget vara där, ruuligt!



flowers

Sötaste Evelina har fixat min blogg såhär fin, tack tack tack och åter tack så jätte mycket!

Här har ni hennes blogg: www.evelinnas.blogg.se

Baby

Förresten vilken babylycka det är nu! Nicole Kidman och hennes countrysångare till man fick ju en dotter igår och även den gamle hunken Matthew McConaughey och hans fru Camilla fick en son igår. Grattis till dom!

varmkorvboogie

Hallå!

Andra dagen på Thun's då. Hm, inte jätte kul idag. Lite enformigt att bara stå i provhytterna men jag står nästan hela tiden med Johanna så det är skönt iallafall. Förresten knarkar man läkerol när man jobbar där, haha. Fast nu har vi tröttnat på den där smaken. Tyvärr hände det en inte så bra sak. När man kommer dit ska man trycka in i en slags maskin att man kommer och när man går på lunch ska man liksom trycka att man gör de, så den kollar hela tiden hur mkt lön man får. Man ska alltså stänga av den innan man åker hem, men jag råkade glömma det :O Shit, tänkte jag vad gör man dÅ? Mamma sade att det inte var ngn idé att vända och jag hade ingens nummer heller så vi får hoppas att det på ngt sätt går att lösa!

Käkade vattenmelon och glass när jag kom hem, mumma! Sen har jag ridit Peeron också, massa jobbiga afrikanska flugor som var på en hela tiden, inte kul alls!

Men nu är det varmkorv med bröd här och sen efter det ska vi ut och betäcka igen och jag måste väl ta en runda på Goldie också som fått skor nu.

Puss och hej, blir väldigt tråkigt och enformigt utan bilder men har ju inte hunnit ta några nya. Kanske jag hinner uppdatera ikväll och kan hitta lite nya roliga bilder jag inte lagt ut förut..

I'll make it trough the wall of hate.

Ursäkta röran i min blogg. Men jag skulle fixa lite ny design på det hela men då råkade jag tydligen flytta ner hela menyn, ngn som har lust att fixa den, gratis alltså!? Vore himla snällt.

Första dagen på jobbet har gått. Jag tycker faktiskt att det var riktigt roligt. Fick stå i provhytterna nästan hela dagen. Ge de som ska prova nummerbrickor, ta emot kläder. Svara i telefonen när det ringer och ropa så alla männsikor på hela Thun's hör att Marianne har telefon på ettan, haha. Men det är bra mycket bättre än att stå och märka och de flesta verkade glada över att se mig igen :) Men det är väldigt många unga tjejer i 17/18-års åldern som jobbar också, jätte jätte trevliga verkligen. Emma Ljunglöfs syster blandannat, vi har haft sällskap i provhytterna nästan hela dagen och av Carolina ibland, himla trevliga jäntor det där!

Oskar stod helt plötsligt mitt framför mig när jag stod och var trevlig mot alla kunder, haha blev lite paff. Han åkte med mig hem och när vi var på väg hem så mötte vi Hugo typ flera mil hemifrån och alldeles dyngsur, så vi var tvungna att åka i typ 3 km/h hem för att han skulle springa efter. Najs!

Nu ska jag gå och lägga mig, är jätte trött och gråtit lite för Oskar har jag gjort också, haha lingonvecka snart i guess. xD

Just nu håller jag och Johan Zaar på att göra en låt tillsammans, rubriken jag använder är börjar av refrängen. Tror det blir kalas! Det är nämligen så att i nian ska alla vi göra en rapplåt.. Eller det här blir verkligen inte ngn rapplåt, typ rockballad. Lite stairway to heaven feeling tror jag, kan lägga ut texten sen när vi är klara med den

Puss and goodnight <3

Oh boy, you make me feel like

Jag älskar Miss Li, hon är klockren hela hon och jag avgudar hennes röst.


Crosstown traffic

Klockan är 10.54, vi ska ut och betäcka Fjonkan snart igen. Jag har kollat på Barnen på Luna med Simon hela morgonen, typ bästa serien som någonsing gått. Den började gå på TV igår igen och då kom vi på att vi har alla åtta avsnitten på VHS. Men film nummer två har varit trasig under en längre period så Dennis skulle laga den. Haha, först klippte han bort en ganska lång bit av det där svarta ni vet själva filmrullen eller vad det nu är? Och sen tejpade han ihop det igen, men det funkade faktiskt. Eller det försvann ju såklart en liten bit i filmen, men max 10 sek. Fast tyvärr slutade det att fungera när det var som mest spännande, i mitten av avsnitt sju, så nu suktar man efter slutet jag minns inte heller hur det är.

Idag händer det väl inte så mycket alls. Blir väl alla vanliga sysslorna i stallet och så ska jag väl åka till ridhuset och träna Perran, rida Goldie, kanske jag tar en liten barbackatur med Laban också. Städa rummet måste jag göra, fy vad tråkigt men jag har redan fixat bland alla kläder och rensat ut lite grann. Imorgon börjar jag jobba på Thun's, blir väl sådär. Men som tur är så ska det bli dåligt väder hela veckan, vad jag har hört iaf? Så då slipper jag vara avundsjuk på alla som blir brunare och brunare när jag står inne på ett varmt lager och märker varor. Nästa vecka ska jag börja träna för Anna Hedbys också med elitlaget, det blir kul!

Ha en fin dag allihopa, uppdaterar senare. Puss <3



I've tried different ways


Lite video såhär på kvällskvisten

Det här är Therese som är kung.







washed in black and white


Esse Goldie Paintbox

För er som inte visste det så är den här underbara ponnyn till salu! Hör av er om ni är intresserade.


smiling in love

Visst har Oskar typ de finaste tänderna?
Finaste leendet också för den delen <3
Dock trycker han upp hakan lite på den här bilden ;)

 <

I'd rather write a symphony

God morgon!
Vaknade vid halv 8, hade visst råkat ställa mobilalarm men det är skönt, låg och drog mig till klockan 8. Har käkat frukost och så bara. Idag kanske vi åker till Hargshamn, vi får se hur det blir. Det var kallt tidigare, men nu är det inte ett moln på himlen. Det kanske blir sämre frammåt dagen för det skulle inte vara fint idag.

Jag tror jag har bestämt mig för att byta chinosen till 34. På den här bilden har jag vikt ner de upptill, men det blir så knöligt under tröjan då. Man vill ju kunna ha de normalt utan att det ser tok ut. (haha, förlåt älskling jag lånade din klocka en snabbis ). Rackarns, såg nu på HM's hemsida att 34:orna är slut, rackarns jag får nog tampas med de här bamsingarna ändå då.




frajdelajd


peace

Goddag!

Totte tror att han är kung, men det där var ju inte så mkt om han menar på en hel dag...

Gick upp halv 8 idag, duktigt av mig! Jag käkade frukost och gick sedan ut för att rida Peeron, han var fin men det var väldigt väldigt varm och mycket insekter trots tidigt på morgonen. Hann fixa lite i stallet innan Fredrik och hans mamma kom. Fredrik är en kille som var och provred Goldie idag. De blev väldigt förtjusta i Goldie och jag har lekt hoppryttare t.o.m, haha! De ska komma tillbaka nästa vecka och vi ska då även åka till ridhuset så han får prova att hoppa hennes också, idag var det bara jag.

Sen efter det kom Oskar, eller han kom vid halv 2, älskar honom megamest. Förresten firar vi 1 år på lördag, vi ska först jobba tillsammans på Thun's, hihi och sen ska vi till honom och sen stan och bio, myys <3
Jag har även fått alla mina grejer från H&M, de kom direkt med posten, asnajjs slapp hämta ut det. Chinosen i strl 36 var tyvärr lite förstora, men jag kanske får tampas med de ändå, går ju att använda skärp men de är då fortfarande väldigt baggy. Men jag gillar de, sen var det en randig tröja, en brun t-shirt med knappar och en vit, ganska stor t-shirt och en sportbh som var väldigt skön. Får ta kort på det sen, mamma har lovat att betala halva också, snälllis <3

Therese är min bästaste vän ever <3



bilder från öregrund






therese nilsson

Jag åkte som sagt med Therese till Öregrund, hur mysigt som helst. Vi tog bussen som gick 11.20 från Alunda, men busschauffören säger då att vi måste vänta en halvtimme i Östhammar eftersom han slutar jobba? Konstigt, eftersom att det blir helt knas med alla tider och allt, men det var inte mycket att göra, vi fick vänta till halv 1 men det var inga problem, vi stod och dansade och underhöll alla männsikor och gubbar med sjömanshatt. Vi kom fram till Öregrund och gick direkt till Jakten och köpte pizza. Sen gick vi och satte oss på några fina klippor, vi käkade upp pizzorna som var världsgoda och drack kall cola, det är nog den godaste blandningen som finns. Det började blåsa väldigt mycket där så vi hittade en klippa som var mer i lä och där var det varmt ett tag och jag doppade mig... Nästan. Men sen blev det fullt med moln på himlen och då blev det skitkallt, men vi låg kvar ett tag till och hoppades att det skulle ske ett mirakel, att alla molnen skulle plötsligt försvinna, men det miraklet hände aldrig så vi gick tillbaka in till Öregrund och köpte kulglass, även det sjukt gott! Vi satte oss på en parkbänk precis vid vattnet och pratade lite skit och så. Vi såg även Philips gamla tjej Amanda. Vi satt väl där i typ 2 timmar eller ngt tills det blev jätte fint väder igen så vi promenerade tillbaka till klipporna och lade oss ner och pratade om allt mellan himmel och jord, så skönt att prata med henne. Vi är så jäkla lika så det är sjukt, bästa vän <33 

Min mobil blev tyvärr urladdad så hann knappt ta några bilder alls men Therese har lovat att skicka alla sen så då lägger jag ut de här.

Haha, Hanna kommenterade att hon käkat 6 glassar en gång. Då ska jag tala om för er att när jag var typ 8 så jobbade min låstaspappa Dennis på GB, eller han förvaltade något, vet inte riktigt vad och jag fick gå och ta hur mkt glass jag villle hela tiden så jag kan gissa att jag åt typ 17, 18 på en dag! Haha, slå det ni!

Sitta och äta pizza och dricka cola med vackraste utsikten och sin bäste vän, det är bland det bästa som finns <3


Öregrund or Östhammar?

Åh, jag kom på en briljant idé när jag satt ute på gräsmattan såhär på morgonen. Jag och Therese ska åka till Öregrund eller Östhammar har jag bestämt och bara sola och bada, vattnet kommer vara iskallt men det är bra ändå. Jag har dock inte pratat med tant men vi hade nästan bestämt att vi skulle göra ngt idag så då borde det ju gå kanon! Bara hon vill vakna upp snart, känns ju bra om man åker ut i tid liksom. Åh, min dator har blivit konstig igen, antagligen åskan eller ngt som gjorde så den blev lite halvmysko. SKulle ladda upp lite fina bilder på mig och THerese från sommaren men det sa nej så vi får försöka senare med det. Puss och hej

we are having a good time

Nu har jag ätit två glassar. Jag vet, jag vet... Men jag kunde verkligen inte låta bli så de bara slank ner. Men jag behövde det kände jag.

Jag har varit hos Oskar idag, mys <3 Vi hade ju hoppats på bra väder som meterologerna lovade men så blev det inte, förrän lite senare på kvällen och då var vi för trötta.

Har inte mycket att skriva men har fått snyggaste bilden på min vän Totte som är typ två eller han kanske sa tre år gammal? Om ni undrar vad det är som ser ut som tomtebloss så är det hans blinbling klocka, halsband och ring som lyser upp. Han blev förresten av med tandställningen idag, grattis!


old and new pic's

Hittade massa bilder här nere på datorn, både gamla och nya, en del är flera år gamla och en del är från i helgen bara.

Haha, fy vad jag ser ut och blek är jag också. Den här är nog 3 år gammal. Vi är i Hargshamn med kusin och farmor.



Mamma och Simon i Östhammar. Man ser ju på Simon att bilden är rätt så gammal.



Den här bilden är ifrån midsommar, jag och Vendela i vackra midsommarkransar.



Jag och Elinor på midsommar.



Simon på sin skolavslutning. Blåa kläder och kollar in i kameran.



Konfirmation.



Bästaste mormor och morfar.



Haha, den här bilden behöver man inte studera så noggrant för den är gräsligt ful.
Simon, jag och Oskar.




Det här är mina kusiner i julas, han i grön tröja i vänster som blev lite illa behandlad, eller rättare sagt knivskuren.



Den här bilden är från i helgen när vi var ute på en liten båttur, eller båtbuss var det.
Asmysigt, så nu har man sett hela Karlstad också, lärorikt att åka runt på tävlingar i hela landet.

Haha, det var helt omodernt så det var en som stod och vevade när vi skulle igenom en sluss. Killen som tog betalt och gjorde allt utom att köra båten var förresten väldigt lik Enrique Iglésias, eller hur han nu stavar.



Här är på Hammarö där Peeron stod uppstallad, jag äger Simon!



Jag och Peeron, Dennis fotade visst utan att jag visste om det.



Här är en and vi stötte på på campingen.
Kalle eller Mimmi, Simon döpte de iaf. En var helt halt, stackarn.



Här är utanför våran stuga. Jag ser lite lätt hysteriskt posande ut.



Dennis tyckte jag skulle vara mer seriös men då blev det bara tråkigt.



Det här var våran stuga.



Jag och mamma på kvällen... Sms:ar med Oskar, såklart.



Simon och hans fyrhjuling.



Så ja, det var räcka gott och väl!











stomp the yard

Godmorgon! Vaknade inte precis nu nej, jag vaknade strax efter sju och tänte att jag skulle gå upp men jag somnade om lite och sen hade jag visst ställt klockan på kvart i 8 så då gick jag upp. Jag gillar verkligen att gå upp tidigt.

Idag ska jag först rida Goldie och lite sånnt sen kommer Oskar när han jobbat klart, det blir väl strax efter 16 kan jag tro.. Typ två veckor sedan vi träffades, ganska jobbigt men... Åker nog in till stan med Therese, my best friend någon dag här i veckan också. Hon ville åka in idag men jag hade lovat Oskar så.


Kolla vad fint vi bodde i Karlstad, sjöutsikt till Vänern, Sveriges största sjö för er som inte visste det.



Mina vackra, vita skor på en grön plastgräsmatta


RSS 2.0