happy new year

Sitter hemma hos Jullan, vi ska snart börja fixa oss. Vi har varit i stan nästan hela dagen, åkte in runt 11, Jullan har köpt klänning, megafin! Som sagt blir det massa bilder. Jag och Jullan har köpt likadana örhängen, värsta discokulorna.

Frida kommer alldeles strax men Emma L och hennes föräldrar kommer och hämtar oss och skjutsar oss till Oskar direkt eftersom att ingen annans föräldrar kan skjutsa.

Ha en jätte bra nyårsafton allesammans, vi hörs imorgon!


God morgon mitt herrskap

Jag har duschat och jag och mamma har lastat Gelwin, han var duktig som bara den! Ätit frukost har jag visst hunnit med också. Alldeles strax ska jag och mamma åka till staden. "Dagens outfit" (hatar det ordet, mest bara för att alla bloggare skriver så) kan ni nog räkna med att få senare. Conversen åker på förresten!

Imorgon blir det nog stan igen med Jullan, Emma och Frida, kanske att jag stannar i Knutby först och solar lite, vi får se! Ska träffa Nikki en snabbis imorgon också, ska bli mega! Förmodligen ska vi träffas någon mer dag i veckan också eftersom att hon är här och firar nyår med sin gnu. Jag saknar tjejen, min syster.

Vi hörs senare mina vänner, ha en jätte bra dag!



bright day

Idag har jag och mamma börjat våran inridning av Neo (våran treåring), han var jätteduktig, vi red runt lite i en skogshage och klättrade o.s.v. Han var från början ganska van vid att ha mig uppepå eftersom att vi redan för ganska länge sedan satt in honom. Sedan har vi varit i ridhuset med Peeron, han var väldigt fin, härlig som bara den!

Vad händer på nyår då? Mitt kommer nog bli kanon. Vi ska vara hemma hos Oskar, jag, Frida, Jullan, Emma.L, Fredrik, Falk, Matte, Petter och Mange. Emma tar kameran i högsta hugg så bilder kan ni nog räkna med senare.

Imorgon ska jag och min mamma till stan, jag vet inte hur länge sedan det var vi var inne tillsammans? Det ska bli jättemysigt. Jag ska försöka hitta någon fin klänning jag kan ha på nyår och en ny mascara är jag i behov av också. Vilken mascara tycker ni är bäst, vilken borde jag köpa? Funderar på Max factor Masterpiece Max, får försöka kika på lite internetsidor på olika tips!




punkrocker

2008 börjar gå mot sitt slut. Här är en sammanfattning av ditt 2008!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Det tror jag absolut, massa grejer!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade faktiskt inget nyårslöfte.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej, det tror jag inte.

4. Dog någon som stod dig nära?
Mulle, min första ponny

5. Vilka länder besökte du?
Småland (a)

 

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Många bra vänner, party

 

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Oj, vilken svår fråga. Kanske 12/7, min och Oskars ettårsdag <3 eller august, det var väldigt skoj!

8. Vad var din största framgång 2008?
Det var att jag blev uttagen till landslaget i ponnydressyr

 

9. Största misstaget?
Att jag inte alltid varit mig själv

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Min rygg har varit väldigt konstig hela tiden, alltid ont i den och fick även en sträckning i övre låret.

11. Bästa köpet?
Mina älsklings-heels med snören från Din Sko

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Inget speciellt som jag verkligen kommer ihåg klart och tydligt men det var nog en del grejer ändå.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Exquisite-Everything (min och Johans låt)

Maskinen-Alla som inte dansar

Beyoncé-If i were a boy

(antagligen finns det många fler)

 

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har nog varit mer ledsen, kanske gladare också i vissa stunder!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Njutit mer av livet, tagit vara på varje dag

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Deppat och haft så dåligt självförtroende


18. Hur tillbringade du julen?
Hemma, mormor och morfar var här, vi hade en trevlig, vanlig julafton med julbord och julklappsöppning, dock ingen tomte!

 

19. Blev du kär i år?
Nej, jag var men känslorna har utvecklats och blivit ännu starkare

 

20. Favoritprogram på TV?
Kollar inte så mycket men Idol är något jag alltid följt!

21. Bästa boken du läste i år?
Som jag vill vara

22. Största musikalista upptäckten?
Jag och Johan Z-L är en bra kombination!

23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
En gitarr

24. Något du önskade dig men inte fick?
En symaskin, men orsaken till att jag inte fick någon är att vi redan har en, men den fastnar alltid i undertråden.

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Oj, det kommer jag inte ihåg. Umgicks med min familj kanske och åt god mat!

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, om alla skitrykten om människor försvann

 

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
osäker på ett ganska osynligt sätt, halvdeppig

28. Vad fick dig att må bra?
En del människor, speciellt Oskar <3

29. Vilken kändis var du mest sugen på?
Björn Gustafsson

30. Vem saknade du?
Therese, i alla fall ett tag

31. De bästa nya människorna du träffade?
Josefin Liljeqvist, de där smålänningarna Isabelle, Rasmus, Jessica, Daniel, Matilda, Helene och Jan-Ivar <3


jag har köpt mig en aukustisk gitarr

Idag har jag jobbat. Ganska okej dag, Oskar jobbade och alla som jobbade var trevliga människor, de flesta i alla fall. Det var ganska mycket folk till och från och det är också roligare. Jag köpte leopardleggings och ett silvrigt, glansigt linne men det tror jag att jag ska lämna tillbaka på lördag. Sedan köpte jag julklapp till Frida (lite sent ute kanske, men wtf), jag ska nog därimot inte skriva vad jag köpte eftersom att hon är en trogen läsare av min blogg. Jag och Oskar bytte mina converse också till en storlek större, vita är det för er som undrade!

Klockan 14 kom mamma och hämtade mig och Oskar. Vi åkte hem och vi har käkat mat och inte så mycket mer. Vi ska nog kolla på någon film senare och en dusch är jag i behov av också!

Ha en fortsatt bra kväll, det ska jag ha!

/ Alexandra




we wish you a merry christmas and a happy new year

Idag vaknade jag lite för sent, enligt mig själv, säkert alldeles för tidigt om du frågar någon annan. Klockan var runt kvart i 10. Jag gick upp och tvättade ansiktet och lade sedan på en ansiktsmask som jag fått av min mor, väldigt skönt! Duschade efter det och klädde på mig. Runt 12 kom Dennis syster Veronica och hennes man och en av mina kusiner. Vi åt lunch och öppnade lite julklappar och så. Jag fick en neccesär med lite nagellack, ansiktsmask, make-up svampar mm.

När de hade åkt så åkte jag och mamma till ridhuset med Peeron, han var ganska duktig. Han är inte alls i tävlingskondition, utan han har vilat ganska länge, så vi sätter igång honom försiktigt nu.




underbaring!



Ni vet han som är barnprogramsledare, Salem Al Fakirs broder Nassim Al Fakir, herregud vilken sköning han är!

juldagen

Idag är det juldagen, alltså dagen efter julafton. Mormor och morfar åkte runt 14, då gick jag ut och red Peeron, mamma gick med oss. Jag har mest fixat i stallet efter det, men ändå har det varit ganska fullt upp hela dagen.

Imorgon kommer släkten på Dennis sida, eller i alla fall Dennis syster. Vi ska käka lite och byta julklappar.

Ha en fortsatt bra kväll, bjuder alldeles strax på en ganska ny film på mig och Oskar när vi sjunger lite, dock är inte han i bild men lägg märke till hur fint han sjunger och hur nyvaxade hans ben är, haha njut jätte mkt !


GOD JUL, MERRY CHRISTMAS, FELIZ NAVIDAD

Lite sent ut kanske jag är, men hur sjutton ska man ha tid att blogga när det är fullt upp? Jag tror inte att det är så många som varit aktiva bloggare idag.

Fullt upp med fix och don fram till klockan 14 då mormor och morfar kom. Först drack vi lite glögg och åt lussebullar, chokladmuffins och bullar och julgodis. Sedan var det dags för Kalle Anka, sedan fick vi vänta ett tag och efter det blev det mat, MUMS! Jag älskar julmat, speciellt sill och Jansson.

Jag och Simon får alltid julklappar i strumpan på morgonen, Simon fick ett spel till Play station 2 som han fick lite senare (inte dåligt förutsägbart att ge ett spel till det), jag fick en dvd med Jan Brink med lite tips och sådant.

Efter middagen eller lite under började vi öppna julklappar. Eftersom att tomten har så mycket att göra på julafton och så många som delar ut julklappar så lämnade han bara säcken utanför, dock var det bara 2 julklappar i ( HAHA, en var kvar sedan förra året). Båda var till Simon, där låg bl.a Play station2 med singstar ABBA grejs, najs ju! Sedan började vi läsa på paketen och dela ut själva. Jag fick: Guldiga sporrar (som jag önskat mig), ansiktsrengöring, väska till mina ridstövlar, boots med reflexer, ett halsband, pengar, tre par vantar, lås till en moppe, en moppehjälm. Haha, sedan sa de att jag skulle gå ut och där stod ju moppen, ingen aning om att jag skulle få det, Wiho! Kalas ju! Tydligen likadan som Therese har fast röd. Självklart ville jag teståka och det var väl kanske inte smartaste idén, vurpade när jag skulle vända, HAHA, redan värsta märket i den men jag skadade mig som tur var inte!

Nu ska jag umgås lite mer, vi hörs imorgon!






i'm sorry

Ursäkta röran på bloggen, jag hoppas på förbättring snarast!

















freeedom

Ni som läser min blogg, vilka är ni? Kan ni inte skriva namn, ålder och var i Sverige ni bor? Haha, kanske är det bara mina kompisar som läser, men man vet ju aldrig, skriv ändå :)


feliz navidad

Idag har jag inte hunnit med att uppdatera överhuvudtaget, ursäkta för det! Vi har hämtat en gran, jag har tvättat lite (underbar dotter är vad jag är), ridit och lite andra grejer.

Imorgon är det julafton, jag tror inte riktigt att jag har fattat det? Har ni det? Noll julkänsla hos mig i nuläget. Vi hoppas på bättre ikväll och imorgon.


tipstips!

Min babe har skaffat blogg, kika vettja!

www.oskarjanssoon.blogg.se


Happy new year


(forever21.com)


(asos.com / forever21.com)


(asos.com)

eye of the tiger

Dagen har varit lugn och harmonisk, spenderat all tid med Oskar. Vi har kollat på lite filmer och käkat toast, muffins och glass och massa tuggummin, sedan har vi inte gjort så mycket mer. Igår kväll hade vi en egen liten julafton, jag fick converse (woho, som jag ville), tyvärr var de för små, så han får byta de på lördag. Oskar fick en David Beckham parfym med duschgrejs till och bio+restaurang.

Om två dagar är det riktiga julafton, spännande. Jag har ingen aning om vad jag ska få för något. Jag har inte önskat mig så mycket mer än pengar, så tråkig är jag, men jag tycker det är bra för då kan man köpa vad man vill.

Mer uppdatering senare.


catch the moon

God morgon höll jag på att skriva men det var faktiskt 3,5 h sen jag gick upp. Jag har bara städat sedan dess och kollat på nästan alla Amanda Jenssens uppträdanden i idol. Nu ska jag snart äta och efter det blir det en ridsväng med Perr. Vid halv 4 ungefär kommer nog Oskar, hoppas jag!

Ha en fortsatt bra dag, mer uppdatering senare.


lord, i'm coming home to you !

Imorgon, eller jag menar idag, (klockan är så pass mycket) så ska jag städa rummet, rida och sedan kommer Oskar, woho! Jag är lycklig, sedan ska han sova här. Det blir nog lite julklappsöppning också eftersom att vi inte träffas något mer innan han åker till Fjällen och firar jul.

Lite mer bilder från julshowen. Snodda av: www.jenniiferj.blogg.se






FAJTFAJTFAJTFAJT!!!!

Ifall ni har tråkigt så borde ni kolla in denna film. Min käre pojkvän Oskar och min vän Jihad som boxas... I kalsonger. Enjoy!


in my mind they're hunting me

Idag jobbade jag först, som tur var jobbade Oskar också vilket gjorde det hela lite roligare varje gång han gick förbi och log mot mig. Stod ganska mycket med Sofie och Malin också, två trevliga prickar är det! Jag slutade strax efter 15 och åkte då hem direkt och fixade iordning mig och sedan åkte vi till Rånäs på julbord. Vi var där för två år sedan också, men då var det mycket mycket bättre. De hade allt möjligt konstigt, allt från känuguruhjärtan till krokodilköttbullar, och då skojar jag inte!

Jag kom nästan precis hem nu. Jag sitter och försöker få tag på Oskar för att fråga om han ska komma till mig imorgon, tyvärr utan vidare framgång, karln svarar inte.

Kvällens klädsel, (usla bilder)!




Svart linne-JC
Blå kofta-Ny, från Thun's
Svarta lackleggings-Nya från Thun's
Skor-Din Sko
Halsduk-Gåva från Gina tricot (Gina tricot future elite)
Halsband-gåva från Oskar
Skor-skopunkten
Svart kuvertväska(ser dock silvrig ut på bilden)-Mammas gamla

Exquisite



Medley med: Först våran egen låt everything, därefter metallica-nothing else matters, stairway to heaven, Jason Mraz-I'm yours, Sweet home alabama, nothing else matters-final!!

Julshow

God kväll!

Julshowen gick helt okej igår, var ganska nervös men inget större misstag förutom att min röst var lite halvknackig eftersom jag hade lite småont i halsen. Jag fick många positiva kommentarer efteråt så det var kul. Ännu gladare blir man när man kikar in Jennifers blogg och får se en liten konversation mellan Jennifer själv och någon Kalle, vet inte exakt vilken Kalle? Folk jämför mig ganska ofta med Amanda Jenssen, grymt ju eftersom att hon är en av mina idoler! Video från showen kommer i nästa inlägg.

Postat av: jenniferspolarekalle

haha varsegod jennifer de va så lite så :)

2008-12-18 @ 23:47:06
Postat av: kalle igen

alexandra va ju typ kopia av amanda jensen från idol ?! :O

2008-12-18 @ 23:51:55
Postat av: Jennifer

Haha det har du rätt i Kalle...men Alexandra sjunger bättre! =)

2008-12-19 @ 09:49:40
URL: http://jenniiferj.blogg.se/
Postat av: kalle

aa hon är sjuk på att sjunga ju!

2008-12-19 @ 15:32:49



it's getting better all the time

Väldigt sen uppdatering idag, men jag har inte orkat tidigare. Jag har varit helt deppig. Nu mår jag ialla fall bättre.

Imorgon är det julshow, jag ska vara med i två framträdanden, mer säger jag inte. Kanske någon kan filma så jag kan lägga ut de på bloggen sen?


bebis





oldies

                                                       

du är Jane och jag är Tarzan

Sitter här i skolan. Hanna och Rebecka hänger över varsin axel. Vi ska alldeles strax gå och äta. Första lektionen hade vi en väldigt slapp gympalektion. Efter det har vi inte heller gjort mycket, "repat till julshowen". Vi tror att vi ska vara med men vi kan inte riktigt komma på vad vi ska göra. Någon som har förslag? Jag vet iaf att jag ska sjunga knocking on heavens door med Johan och något band.

Jag uppdaterar mer när jag kommer hem.

Hej sålänge <3


Gratis linser från Freshlook

Alla som har en blogg och som har varit aktiva bloggare i mer än två månader får ett par valfria, färgade månadslinser från FreshLook. Det kostar inga pengar. Jag tror att jag ska välja ett par mörkt bruna, eller kanske ett par gröna?

Du kan läsa mer på deras hemsida om instruktioner och i lugn och ro bestämma vilken färg du vill ha!

Klicka bara in på: http://www.fargadelinser.se/

grymt bra cover


On and on

Innebandy SM idag. 6-1 och 7-0, hah härligt Almunge! Jag menar alltså inte att vi vann med det utan de var vi som hade de lite lägre siffrorna i båda matcherna. Men vi var glada ändå och det var ju det som var huvudsaken, vi hade inte direkt räknat med vinst.

Var det någon som kollade på idol i fredags? Jag tycker att de hade gjort så bra med alla gamla idolfinalister i början.

Check it out!


pictures








(inte bra kvalité, i know men det är taget med mobilkamera)

i tried to say that i'm sorry

Jag kom precis hem från ett underbart julbord på Ekebyhovs slott. Mormor och morfar bjöd hela släkten, jätte kul att träffa alla! Det var god mat och såklart fantastiskt sällskap, tack för det kära släktingar och speciellt M&M (som Lina i Linas kvällsbok kallar sin mormor och morfar).

Nu ska jag ut och rida och sedan när jag kommer in blir det lite bilder från dagen och lite mer uppdatering.

So long <3


nu i den heliga timman








snodda av: Ljungens facebook

sankta lucia

Vaknade 6.50 av att mamma kom in till mig. Duschade och åt sedan frukost framför luciamorgon vid tv:n som mamma fixat iordning, mys. Åkte och jobbade fram till 15. Helt okej, träffade Rebecka som var där och handlade lite julklappar och Jenkan jobbade jag med också. När vi kom dit fick vi en luciafrukost, igen, det var mums!

Jag har köpt nya byxor också, kunde inte låta bli. Lite slitet och så, 199:- och så 20% på det! Åk till Thun's folk!




du är världens bästa


de kommer till oss med rosetter i sina hår



snodd av:  www.jenniiferj.blogg.se

i kissed a dog and i hated it

Luciaträning idag igen. Jag tycker faktiskt att vi är bra på riktigt. Vi sjunger stämmor, italienska sankta lucia o.s.v. Idag fick vi inte sluta tidigt eftersom att någon var så dum och gled runt på skolan igår när vi slutade halv 11, då hade Håkan (musikläraren) fått skit för det. Jag åkte till Knutby med Frajd och vi solade eftersom att det ändå inte går någon buss för mig den tiden.

Jag har bara fixat med en kartong sedan jag kom hem eftersom att jag och Ljungen ska vara lite speciella saker på saker på luciatåget, säger dock inte vad, ni får själva komma och kolla! tider: 8, 8.45, 9.30, 10.15.

Jag ska rida senare idag och städa mitt rum som just nu ser ut som ett bombnedslag!

Imorgon blir det Fyrishov med lite människor, det ska bli kul! Jag funderar på att sova hos Oskar imorgon, men jag har inte frågat det än. VI måste vara i kyrkan klockan 7 och det blir så jobbigt om jag ska ta mig hit enda hemifrån mig. Han bor ändå hyfsat nära skolan.

Nu måste jag städa, ska försöka knäppa en oufitbild och lägga ut senare!

Kiss <3



i used to rule the world

Innebandyträning var det ja. Haha, ångrar mig nästan. Jag suger! Men jag får väl bjussa på det för nu har jag lovat... Vet ni förresten vad Jullan gav mig? En smäll på näsan med sin innebandyklubba, ont som tusan gjorde det! Men det var inte med meningen, hon skulle göra något snajdigt med sin klubba över mitt huvud, synd att hon tog min näsa på uppfarten.

Jag och Frajd åkte hem med bussen, träffade Challe och Peter, helt sjuka grabbar! Ungefär som mig då, jag får alltid höra att jag är sjuk och galen, haha! Jag vet inte om jag ska ta det som något possitivt eller negativt, det kan tolkas vilket som!

Nu på kvällen har jag ridit och ätit mat, jag har inte hunnit med så mycket mer. Nu ska jag göra lite situps och sedan blir det nog en varm dusch!

Imorgon ska jag börja med dagensbilder igen, alltså vad jag har på mig för kläder just den dagen, ska jag köra på det eller inte?

Jag ska berätta vad jag hade på mig idag, utan att visa någon bild:
Svart linne, vero moda
Svart, långärmad spetströja, sytt själv
Jeans, Cheap Monday
Svarta kängor med dragkedja, Horze (haha)

Ni kan i alla fall få se en bild på mina skor, jag kan inte påstå att de är särskilt fina på den här bilden men jag gillar de på.

banana

TIsdag idag. Elevens val i tre dagar frammåt. Vi har luciarep alla dagar och idag började vi halv 9. Klockan 9 var jag tvungen att gå till gympahallen eftersom att jag skulle ha en lektion med några tvåor och treor från Funbo. Det var kul och de skötte sig bra. Klockan kvart över 10 stack Lotta och Jenkan in huvudet och sade att vi hade slutat. Härlig dag!

Nu sitter jag och Frida hemma hos henne, vi ska käka lite lunch och kolla på någon Beck eller någon annan trevlig film! Kanske vi spelar in en egen t.o.m, haha bjuder på den senare idag i så fall! Klockan halv 2 ska vi vara tillbaka i skolan, innebandy SM-träning. Jag har bestämt mig för att vara med, haha! Vi får se hur det går, jag är värdelös!!!

Men hörrni, jag skojade bara igår med håret. Jag satte upp en jättehög toffs och hängde det sen. Emma Hellberg blev ju inte lite arg idag när det visade sig att det långa håret var på plats. Men tack alla ni som tyckte det var fint, kanske jag klipper så sen, vem vet. Oskar tror fortfarande att jag har så, kanske jag sätter på mig en mössa imorgon och stoppar in allt hår och fortsätter spela, hoppas fasen inte att han läser det här nu!

Hittade lite kul Belgienbilder hos Frajd! Nu ska vi käka Hej hopp <3



pink lips

Råkade sova lite, lite för länge idag. Mamma kom upp och väckte mig runt kvart i 8, det var ju inte meningen! Missade som tur var bara en lektion. Hade syslöjd lite senare och sydde klart min långärmade spetströja, jag är nöjd. Jag och Emma x 2 ska göra på det imorgon! Kemiprov, jag tror det gick hyfsat, hoppas på ett VG eftersom att jag vill behålla det betyget. Man kan nog inte räkna med mer eftersom jag bara satt någon timme kvällen innan. Bild efter lunchen, trevligt! Jag och Johan håller på och spelar in en musikvideo, Julius och Rasmus ställde upp i en scen, jag tror det här kommer bli kalas! Spanska sista lektionen, betygssnack och ngn jävligt dålig film med någon karl som våran lärare tydligen tyckte var snygg ( han såg ut som en blandning mellan en arg apa och Ronaldinho, fast iförsig ser Ronaldinho ut som en apa, hah ).

Har städat lite nu när jag kommit hem och plannerat min gympalektion som jag ska ha med småttingar från Funbo imorgon, det ska bli riktigt kul! Jag har även hunnit med att klippt mig själv, en kort page och lugg, riktigt nöjd, se bilder nedan.




yesterday







what goes around comes around

Goddag!

Igår var det först jobb, sedan åkte jag, mamma och Simon på interjuv på Jälla för celsius elitskiten! Det gick nog bra.

Efter det så skjutsade mamma mig till tsatsiki där brudarna befann sig, väldig restaurang det där. Vi åt jätte god mat, grillspett, klyftpotatis, tsatisiki med pitabröd, tomatsås och god sallad! Vi satt kvar där ganska länge och sedan bestämde vi oss för att gå. Då ropade några: BRUUUUDAR, SNYGGGINGAR!!!??? Vi vände oss om och såg inget, sedan helt plötsligt börjar de sjunga därifrån där vi trodde att de ropade, värsta kören, jätte bra var det. Men vi fattade aldrig om det var de som hade ropat.

Vi gick till max för toa besök och sedan köpte vi glass med chokladsås och träffade Manges tjej Nejra och Fredriks flamma, höhö! Sedan var det dags att gå till bussen. Vi satte oss längst bak. Jag ser att fyllekjell kommer på efter mig och tänker: oh no, inte han! Först sätter han sig längst fram men efter ett tag så kommer han bak och invisas med att gå igenom våra ben, först frågar han om det är okej, då säger vi: nej. Då går han igenom iaf och mumlar något om att man inte får äta glass på bussen. Jag säger: Tjejer, vi går fram. Jag går allra längst fram, haha tydligen var det inte bra.

Efter ett tag märker Jullan att hennes mobil är helt försvunnen. Hon ringer till den och vi kollar bak och tänker att hon kanske glömde den där. Då ser vi att äckelpäckelgubben gör någon rörelse med händerna. Jullan går bak och ber Emma ringa igen.
Jullan säger: Ligger min mobil här, flytta på dig!?
Äcklet: Nej det tänker jag inte, du får väl hålla reda på din mobil själv!
Jullan blir mer och mer irriterad och tjatar gång på gång att han ska ge tillbaka den till henne. Efter ett tag säger Jullan:
Jag ringer polisen för fan, ge mig mobilen! DÅ, ur hans äckliga, blöta spritpåse tar han upp hennes mobil.

Efter ett litet tag kommer han fram igen och säger: Jag är ingen tjuv, jag hade tänkt lämna den till polisen. MMMM, tjena! Emma frågar om han inte ska gå av nu och han svar: är vi vid funbo kyrka och luktar gammal jävla äckelsprit i munnen!
Tack och hej, där drog han! Vilken jäkla tur att Julia gick bak, fy fan för honom!

Vi kom hem till Jullan runt kvart över 8, där var det massa fika och julgodis och gott, så det åt vi och gick upp på Jullans rum. Vi satt och pratade ganska länge men sedan kände vi att vi ville hitta på något. Jag och Emma kände starkt för Filip och Oskar, eller hur Emma? ;) Vi gick till Konsum och där var alla gamla 90:or, de skulle på fest i Knutbygården, roligt! En sådan fest måste vi också ha sedan. Alexander och Jesper var vid konsum, desperata efter något att göra. Vi stod med de ett tag men det var så tråkigt så vi gick till prästgården och satte oss på en bänk, haha. Riktigt mysigt!

Sedan blev Frida akutakut, säger inte vad! Hahaha. Petter, Matte och Falk kom efter ett tag och gjorde oss sällskap, trevliga människor det där och stackars Frida var utsatt efter det hon gjorde och det var kvällens samtalsämne. Vi satt där ett tag och sedan gick vi hem till Petter och hans enkla lya (jag tror Emma skämdes när jag sa det, haha). Vi bakade chokladbollar, eller det var jag som gjorde dom! De andra höll mest på och lekte med en osthyvel. Lyssnade på musik gjorde vi också. Vi var där till 1 ungefär. Mange och Nejra hann komma på besök ett tag de med.

Vi gick hem till Jullan och vi lade oss och kollade på stallkompisar, haha! Shit, vad kul det är. Alla var vakna till tre sedan började alla däcka en efter en, jag somnade sist och lät stallkompisar stå på. Frida var lack pga det när hon vaknade!

Vi gick upp halv 11 och käkade frulle och sedan kom mamma och hämtade mig och vi åkte till Upplands väsby, Horze. Presentkort hade jag, som gick ut för en vecka sedan men de förlängde det åt mig. Vet ni vad jag köpte? Ett par skor, som jag väljer att ha som vardagsskor, Haha som jag letat efter ett par vinterskor och så hittar jag de på en hästaffär, undebart ju!

Nu blev det väldigt mycket text, hoppas ni orkar läsa! Lite bilder bjuder jag på också!






screw it

Jag har blivit utmanad av Nikki www.nikkilitos.blogg.se

Länka den som har utmanat dig och sätt ut dessa regler på din blogg. Berätt 7 saker som dig själv, vardagliga eller knäppa. Utmana 7 st kompisar i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få vet att det har blivit utmanade genom att komentera i deras blogg.

1. Jag bor inte tillsammans med min riktiga pappa, han lämnade mamma och mig när jag var bebis
2. Jag har kommit med i landslaget i ponnydressyr
3. Jag började på lekis när jag var 5, jag är alltså alltid ett år yngre än alla andra i alla sammanhang
4. Jag är sångare i ett band som heter exquisite
5. Jag och Oskar har varit ihop i exakt 1 år 4 månader 23 dagar och några timmar. Jag älskar honom lika mycket nu, t.om. mer!
6. Jag är världens slarvigaste, har glömt min mobil på bussen hela tre gånger, jag lyckas därimot alltid få tillbaka det.
7. Jag fryser alltid, speciellt om händerna och fötterna.

Jag utmanar:
www.eemmq.blogg.se
www.enjosefins.blogg.se




Kaktus

Haha, när vi var på stan i onsdags så kom det fram två stycken från kaktus (skriver ungdomssidor på UNT) och ville fråga oss vilken julkalender vi tyckt bäst om, jag är ju alltid på på sådant, men det tog ett litet tag innan jag fick någon mer med mig, Emma Hellberg ville till slut. Nu hittade jag oss, undrar om vi är med i tidningen också, får kika.

Länk: http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=40-AV_ID=836858,00.html


If i were a boy

Magic moment when Beyoncé sang If i were a boy at EMA 08


Exquisitebandsound

(utdragna)



friday is great

Fredag. Jag älskar fredagar. Då har man hela helgen framför sig.

Skola idag, luciarep halv 9, jag kom kvart över 9 istället, orkade verkligen inte ta den där tidiga bussen och sitta där i 70 minuter bara för en sådan sak! Men jag hann träna i en halvtimme ändå.

Jag och tjejerna har försökt komma på något att hitta på imorgon, vi funderar på bowling och käk men vi är lite sugna på party och dans, någon som vet något? Först ska jag jobba imorgon, klockan tre ska vi vara på interjuv hos Mats (rektor på celsius, ridsportlinjen). Antagligen stannar jag kvar i stan efter det och så kanske de kan komma in. Vi får se hur det blir.

Ikväll blir det lugnt, Oskar skulle ha sovit här men sedan fick han inte det. Jag ska rida senare och sen idol, det enda tv-programmet jag följer! Bara tre kvar nu, vem hejar ni på? Jag hejade på Lars, mest bara för att han var som han var.

Lite bilder som jag har hunnit knäppa när mitt internet varit som det varit, i ungefär ett halvår.





geek

Kolla vilken tönt han är, nej men tyvärr, han är min min min <3


hey jude

Åh, jag trodde inte att min uppdatering igår skulle komma! Jag skickade den efter att mitt s.k tidslås drogs igång 21.30, haha så onödig teknik det där!

Trevligt att några börjat läsa igen, hoppas på fler läsare denna gång, är det någon som har önskemål vad jag ska skriva om, det kanske inte är så roligt att veta vad jag har för mig jämt, kanske ska jag speciellisera(?) mig på något?

Skola idag, livräddning första lektionen. Jag och Emma är väldigt lika stora så vi körde tillsammans, det gick bra! Båda fixar nog MVG på det där! Musik sista lektionen, sjöng massa julsånger på karaoke, inte så jätte roligt. Vi slutade 15, träffade massa roliga människor på bussen, sånt gillar jag, det gör en glad!

Nu måste jag skriva mitt SO-brev, kapitel, dagbok.. Har inte bestämt vad jag ska skriva än, det ska iaf in imorgon så det är lite brådis.

Igår satt jag och kollade på bilder från i somras, hittade dessa från när vi var i Sthlm med klassen på Gröna Lund, vad bruna vi var va? Jag kommer ihåg att vi gillade den där spegeln väldigt mycket, man blev så snygg i den, haha!


Back on track

Hej hörrni, jag är tillbaka igen!

För första gången på sisådär 2 månader funkar internet. Det är ingen mindre än snälla Erik som har hjälpt mig. Han skickade mozilla firefox i stället och det visade sig vara ungefär 100 gånger så bra som internet explorer, har ni inte det så testa! Mycket större bild på allt också, youtube o.s.v.

Nu hoppas jag på mycket uppdatering och att ni som läste hittar tillbaka igen!

Puss Alexandra <3


RSS 2.0