härligt väder

God kväll, käkade precis. Morfar, Elin, Sara och Karin har varit här nästan hela dagen, mycket trevligt. Vi har solat, käkat massa och fikat. Blivit lite brunare, alltid härligt.

Igår var Oskar här, det var mysigt :)<3 Vi skulle kolla på min gamla lärare Eva på Postkodlotteriet, hon vann 300 000:-, men jag kom på de kvart i 8 och då hade hon tydligen redan varit så vi misasde henne :/ Oskar åkte hem strax efter 22 och då var det tyst i mitt hus, alla hade slocknat, haha.

Tog en prommis med mamma och Simon på kvällen, Olarunt, skönt att röra på sig faktiskt.


helvetes

Sitter här och ritar nu igen, inte på samma bild utan faktiskt en helt ny, känner mig riktigt stolt, men nu börjar det bli helt okej, hoppas att hon kan ge mig ett VG i bild iår, får smöra lite. En som jag därimot är insmörad i är Håkan, han sa det tilloch med till mig och Rebecka idag: "Ni är mina favoritelever, det vet ni va?" Haha, känns nästan lite jobbigt för han favoritserar så himla tydligt. Är nästan klar med SO:n nu men den sista frågan var faktiskt knepig.

Oskar kommer till mig imorgon tror jag, han måste ju få gosa lite med lilla fölis, jag har inte gjort det idag. Men vet inte om jag kommer hinna det heller, har hela rummet som ser ut som ett bombnedslag.

Lite gamla bilder hittade jag visst också. Den första föreställer mig runtsläpandes på Rebecka under en lektion, haha våran vikarieser ut att undra lite grann bara.


Hahaha, det här är nog den snyggaste bilden som finns på mig.


Emma, Frajd, jag och Jull i sjuan


Åh, kolla sötoggie :D Typ ett år sen..


Haha härligt tighta jeans iaf på oskar ;)<3

Dagens

Ännu en dag har gått, det blev inget speedway med Therese. De skulle inte komma hem förrän halv 11 och det tyckte jag kändes sent, det är ju AKRO imorgon. Jag har sträckt mitt ben, eller det var ju ett tag sen och det är fortfarande inte bra. Men jag ska köra ändå hade jag tänkt, Björn får linda det åt mig och så får jag linimenta lite också.

Najs dag idag, började kvart i 9 slutade 13. Fick tillbaka tre prov. Hade MVG på spanska provet, bäst av alla faktiskt :) Eller hade samma som Fredrik men vet inte hur allvarlig han var. Sen fick jag veta matte, 2 fel hade jag. Det var också MVG, bra! Men Frida hade alla rätt och jag tyckte det var konstigt för vi trodde att hon hade fel på en men vi får kolla det med Lisbeth sen. Sen fick vi engelskan också. VG+, 3 poäng från MVG jag är jätte nöjd, har verkligen gått frammåt med den.

Har gosat med bebis ännu mer idag, han börjar tycka om mig riktigt mycket tror jag, han kommer och vill leka som fort jag går in till honom, lilla söta gubben <3

Har skickat min recension till Åza nu, trodde jag hade gjort det. Men hon kom fram idag och frågade om den så det var ju bara och skicka igen då. Håller på med SO:n också. Det känns ganska bra, jag har MVG-nivån och den är faktiskt inte så svår som jag trodde.  

Just nu ritar jag en teckning som jag ska lämna in till Yvonne, skulle bli en landskapsbild som var halvklar, men den blev så dålig så jag ritar en bild på mig själv i stället.

Ska vara med min älskling imorgon också, underbart <3

Dagens:
Vitt ribbat linne, JC
Svart kofta, H&M
Gräddvita lite längre shorts, Diesel
Vita tygskor, Stadium
Väska, mormors gamla




lite bilder

Hej hej, dags för lite uppdatering kanske?
Gelzomin har ju som sagt fått ett litet föl, eller det kanske jag inte skrivit :O Men iallafall så har hon det, han är såååå söt. Jag älskar honom redan jätte mycket. Han verkar gilla mig också, för de andra är han skygg men mot mig är han mest gullig :) Han ska heta, eller heter nu alltså Gelwin. Jag kallar honom för Totte, för det första ser han ut som en riktig lintott och sen ville Totte ( christoffer Gullberg är hans fullständiga namn för er som inte visste det) att jag skulle döpa honom till det, så hans önskan har gått i uppfyllelse.

Skola idag igen, inte kul men man måste ju. Hade matteprov, gick bra. Sen fick vi som ett hemprov i SO:n som ska vi inlämnat på fredag.

Kanske att jag följer med THerese på speedway imorgon, men det är nog inte riktigt min grej men det är väl en sak som man måste prova på någon gång i livet.

Har massa bilder att visa nu, enjoy!

LILLA BEBIS, visst är han sööt?


Sen idag när jag kom hem fick jag för mig att leka lite oseriös låstas modell, reslutatet har ni här, hah.
Dagens outfit också:

blåvitrandig tee, Gina Tricot
Beigha shorts, H&M
Gammal kavaj, Thun's
Vita tygskor, Stadium
Mörkblå väska, mammas gamla







9 på en sluta

Hej, kom precis hem från Dyltabruk. Jag är jätte jätte nöjd med Peeron, har inte kvalat till SM men det var alltså inte långt ifrån..Fick 62% i båda klasserna, hade jag inte haft så mkt missar i enkla bytena i sista klassen så  hade jag nog bannemig kvalat. Men jag är så jävla glad, fick en nia på en sluta i mästerskapsprogrammet :D:D Typ det svåraste man kan göra.

Hinner inte skriva mer nu, ska ut och gosa med fölis. Puss

look at me now

Haha wow, det var många som inte tyckte jag skulle sluta. Får väl försöka fortsätta då..  I helgen är det bannemig tävling, nationell i Dyltabruk. Vi åker redan imorgon och vi har laddat upp med massvis med godis, vi åker imorgon p.g.a att jag startar redan 08.15 på söndag. Det är FEI:s mästerskap och lagtävlan. Önska oss lycka till! :D

Märkte att alla bilder Elin skickat på mig och Peeron hade kommit i delade så jag bjuder väl på några.






Sen en stekarbild med mig och mina fina wayfarers, blev tyvärr rätt mörkt ljus


yo

Oj, nu jävlar var det ett tag sen. Men har inte hunnit. Igår dansade jag och Rebecka på talangjakten som inte var en talangjakt utan mer som en vårshow, det var kul :)

Nu funderar jag verkligen seriöst på att lägga ner, hinner aldrig ändå. Ni orkar väl inte läsa heller?

You got me begging you for mercy

Pratade precis med Elmer, jag ska vara med honom idag, wiihoo :) Roligt, har inte träffat honom på ett bra tag men man får ju passa på nu när han är i Ola och allt.

Skriver nog mer ikväll, måste klä på mig nu!

Det var det här klippet jag garvade så mkt åt igår, bönder, det är vad vi är!




God morgon

Vaknade precis, hade fått 3 sms av Jullan vid typ halv 2 tiden. GRATTIS <3 Haha.

Nu tänkte jag kika på Linas kvällsbok och senare idag ska jag åka till Ulvs väsby och träna FEI-program.

Ha en bra dag, puss


jag älskar oskar mest

Oskar kom vid halv 10, hade inte hunnit käka frukost så vi tog med oss den upp till min säng och kollade på förtrollad, den var ganska bra. Vi kollade också på "A walk to remember". Verkligen en film att rekommendera, man gråter i den iaf.
Sen har jag och Oskar dansat lite och hoppat studsmatta, vi gjorde jätte sen lunch, vi glömde liksom bort det så vi åt vid 4 typ, fiskpinnar och potatismos blev det, helt äcklade var vi efteråt. Haha majonäs och grejer till. Två timmar efter det käkade vi fläskfilé med typ ngn sås och klyftpotatis. Han åkte nu precis och jag gick ut till stallet. Peeron skulle betäcka Goldie och då gick det lite fel... Hon började blöda och så men Cecilia trodde inte att det var någon fara ändå. Kanske att han rispade henne lite på slemhinnan.

Har fixat Linas kvällsbok nu också, så den lär jag kika på snart, kanske inte idag men när jag får tid.

Puss och hoj<3

Haha, såg massa filmer med mig och Therese, gud vad jag saknar dig.. Vi träffas nästan aldrig längre, och nu har du jobb och allt...

God morgon

Vaknade först vid 5 tror att det var Simon som kom och öppnade min dörr, åååh jag hatar att bli väckt så tidigt för det är så svårt att somna om sen, men jag somnade väl om lite halvt och valde att läsa lite ur min bok från halv 8 till 8 och nu måste jag städa, duscha och äta frukost innan Oskar kommer.

Ha en bra dag! <3



God natt

Litet kvällsinlägg, red Peeron. Han var fin, men lite trött. Hingstig var han också när jag skulle hoppa upp.

Nu sitter jag här och har precis borstat mina tänder, ska alldeles strax gå och lägga mig för imorgon kommer Oskar runt halv 10. Har fixat massa filmer som vi ska se på. Förtrollad och A walk to remember, så de blir väl filmmys hela dagen nästan :)

Jag skulle vilja ha värsta glassiga proffskameran med stativ och allt, härligt att kunna ha en egen och ta massa underbara bilder. Kanske ska bli fotograf i framtiden?

Förresten så har jag kollat en del på bikinis, gillar speciellt en från Gina. Ett par wayfarers ska man väl försöka hitta också, finns ett par även de från GT.. 79 spänn bara, det kan man ju klämma fram. Men när man väl är på Gina så tycker jag aldrig att de har något, för det mesta är allt redan utsålt..

Men nu ska mitt huvud få pryda kudden för några timmar, vi hörs igen imorgon.

<3

varför använda droger?

image909

Get on your dancing shoes

Najs skoldag idag och vi är lediga imorgon också. Vi redovisade bara, det gick bra och sen kollade vi på en värelös film, Emma hette den, se aldrig den! Bra skådespelare men vad gör det?

Vi är lediga imorgon, gud så skönt!

Vill åka in till stan och slösa lite av mina pengar, en bikini vill jag ha, en riktigt fin en! Finns nog en del på både H&M och Gina skulle jag tro.

Det var ett tag sedan jag lade in outfit bilder, men det är så svårt att veta var jag ska ställa kameran, ett stativ vore ju inte helt fel. Kanske lite längre fram i tiden...

Mina fula bästa vänner <3


Anouk

Skulle skrivit ett inlägg idag på EA:n. Hade tagit upp ett nytt inlägg-sida och allt men sen blev det verkligen ingen tid över till det. Först  och främst var jag tvungen att göra klart mitt arbete som vi ska redovisa på imorgon, jag hann klart också vilken rackarns tur! När jag blev klar var jag tvungen att plugga spanska, till mitt prov. Provet gick okej, tror jag! Hoppas VG iaf.

Oskar åkte med mig hem efter skolan, mys pys :) Men nu har han åkt igen, inte lika myspys.. :/

Nu ska jag öva på redovisningen, puss och hej

Herregud, vet ni vad jag kom och tänka på nu? Jag har inte pratat med Anouk sen hon var här, det känns ju rent ut sagt förjävligt. En av de bästa människorna jag träffat... Hoppas att vi inte tappar kontakten helt, men det verkar vi redan ha gjort.


build me up buttercup

Så, kom precis hem från träningen. Peeron var kanonfin, verkligen jätte fin! Han har nog aldrig gått så bra, kalasunderlag var det också! Men när jag håller på och rider där som mest så kommer det in en tjej med sin häst och hennes mamma är med också. Gravid ser jag att hon är också, hon kollar jätte mycket och när jag kollar tillbaka så ser jag att det är ju min gamla lärare ifrån Knutby, Tess! Haha, lite oväntat!

Oskar kommer hit imorgon istället, hade lite problems med skjuts hem eftersom Dennis ska sova i Sthlm och mamma blir ensam med Simon.

Men nu blir det dusch för så som jag luktar nu får man inte lukta!

None

You are the voice

Tisdag, najs dag idag. Först sovmorgon och jag hade hälsosamtal, hade växt en halv centimeter, ganska coolt eftersom det bara var max en månad sedan jag var 167,5. Men allt såg bra ut... missade spanska provet då, men det gjorde inte alls så mkt eftersom jag knappt pluggat någonting. Vi slutade sedan vid 1 och jag tog bussen hem.

Är nu nästan klar med en svenska grej, typ som en filmrecension om Mice and men, vi såg den på engelska men ska skriva det på svenska så det är ganska najs, det kan även vara ett sätt att påverka betyget, det är bra!

Ska käka snart och sedan bär det av till Ulvs Väsby och det ska tränas FEI program på hög nivå. Inte alls lång tid kvar till den nationella nu.

Juste, det glömde jag säga. Jag och älskling har varit ihop i 10 månader nu, eller egentligen igår men glömde skriva det. Imorgon får jag vara med honom, han är hemma hela dagen och städar, de har operation dagsverket eller något sådant så då kommer han nog när jag slutar :)

Nu är det käk, puss sålänge <3


lala

Hahah, nu har Tottis fått höra mig sjunga också, spelade in två filmer så fick han dom, eller den ena har inte kommit fram än, han ville att jag skulle sjunga med honom om han lärde sig en låt på gitarr så det kör vi på :D

Mitt ben är bättre nu, red på Perra lite och då blev det nästan bättre, nu blir det dusch och sen liniment på det.

Puss<3

mitt lår ;(

Ajajaj, hade precis gympa. Har sträckt mig ;/ Det gör asont.  På ovansidan på vänstra låret är det. Håller på med epok, men kan inte riktigt koncentrera mig för att det gör så ont, kan knappt gå på benet heller :( Stackars mig!

Men en glad sak har jag, fick sms av Nikki. Hon har fått sitt körkort nu, grattis gumman <3

konfirmerad

Så då var man konfirmerad, lite bilder från helgen.






Noas ark

Så då var man konfirmerad då, nästan... Bara själva gudstjänsten och det kvar. Idag var våran musikal, vi hade den två gånger, två olika tider. Jag är väl ganska nöjd med oss, men jag tycker det är kul att stå inför publik också, vet inte vad de andra tyckte...? Haha, det enda som var lite halvtaskigt var dansen vi var tvungna att göra, eller jag, Mimmi, Tessan och Linda, verkligen värdelös dans. Det värsta är väl att säkert alla trodde att vi gjort den själva eller ngt, men what ever? Efter en vecka är denna musikalen glömd. Mormor, min moster Karin, hennes man Thomas, mina två kusiner Elin och Sara och min familj kom och tittade idag, resten kommer imorgon. De var på den tidiga föreställningen för mitt namn hade blivit satt på den tiden, så när det var klart var de tvungna att åka hem till oss och vänta på mig, men det gick nog bra. I våran paus käkade vi varmkorv med bröd och jag, Frida, Danne, Fredrik och Erik satte oss och chillade i soffan i ett lite mer avlägset rum, asskönt! Jesper började spela för oss också på pianot, han var gryyM! Men sen blev jag, Frida och Fredrik lämnade av alla så vi låg där och hade det mysigt bara tills det var dags för oss att göra oss iordning igen. Andra föreställningen var på gång, man var mer nervös för denna gången var kyrkan helt fullsatt! Men det gick okej! Efter det var vi tvungna att sitta utanför i våra varma kläder och bli fotade i den gastande solen, trodde jag skulle få solsting på direkten! Gick upp till församlingshemmet och bytte om, var helt dödsvettig vilket inte var så najs när jag skulle på med en vit jätte tajt body, tog ett tag innan jag torkade xD Hann få rosor av Alice, Lotta och Rebecka, fick även ett par tro, hopp och kärlek örhängen av Rebecka, tack sötis <3
Oskar och Totte kom upp till församlingshemmet och jag och Frida var ensamma kvar, efter ett tag gick även Frida. Jag fick en PLOPP av Totte, det var ju ödmjukt :) Glad att han kom bara, han trodde ju inte att han skulle hinna!
Av Oskar fick jag en röd ros och ett halsband med ett hjärta, jätte fint :) Tack älskling<33
Han åkte med mig hem sen också, vi hoppade studsmatta med de små barnen och käkade lite mat och spelade lite gitarr och sjöng och lite sådant, sen åkte de och jag och Oskar satte oss och snackade lite :) <3 För ett tag sedan åkte även han, inte kul alls.

Ska snart gå och lägga mig tror jag, blir en tidig morgon imorgon med, första ska vi vara i Almunge 9.00 för fotografering med koporna på. Sen ska vi käka lite frulle tillsammans. Sen ska vi till Knutby och göra själva konfirmeringen, sen blir det hem och käka med resten av släkten. Mormor kommer även imorgon och morfar också, kul! :)

Dennis glömde tyvärr kameran hemma så har inga bilder från idag, hoppas att ngn annan tog några de kan skicka!

puss

oskar är världens finaste

Mår mycket mycket bättre nu, har pratat med min fina Oskar, han är så himla förstående <3

Har varit ute och hoppat studsmatta med Sajmon, håller nu på och mockar, ska ut alldeles strax igen. Simon ska sova bredvid mig i natt, han gör det p.g.a den anledningen att jag mådde dåligt tidigare. Så det blir bra, om han inte ångrar sig.. Vi tänkte kolla på någon kul film på datorn också.

So long <3


Uscch

Jag mår inte bra trots det fina vädret. Jag är inte sjuk eller så men....


Älskade väder

Underbart, fantastiskt, ljuvligt, härligt, det kan väl beskriva vårat väder just nu!

Solade i 15 minuter, kolla så brun jag hann bli :O


when you wasn't famous

Hej bloggen, skola idag igen. Hade jätte problem att somna igår, låg väl vaken till 12, kanske berodde på att jag tog mig en liten tuppis på dagen. Men idag är jag trött så hoppas att det inte blir några problem ikväll.

Ganska dryg dag i skolan, fick tillbaka både matte provet och biologi provet, hade MVG på båda, skoj!

Ska snart iväg på ryttare=idrottare på idrottens hus i Uppsala, hoppas att vi får våra overaller idag. Men nu är det käk här, puss <3

better in time

Ingen har väl missat att jeansjackan är tillbaka?

Jag hade hur många som helst när jag var mindre, jag visste att jag hade de kvar så gick ner och letade lite och där hittade jag tre stycken jätte fina :) + en kavaj, eller det var som en fastsydd hoodie i den, men den klippte jag bort så nu har jag en trendig kavaj också, kalas!

Inte gjort mkt alls idag, höll först lektion för Elinor, gud vad duktig ungen har blivit, kul! Hon och Matilda kommer ju på ridläger hos mig i sommar, så det blir väl mitt sommarjobb kan man väl säga, hoppas att Anki från Thun's ringer också. Skönt när man kan jobba ihop lite stålar sådär!


Kavajen, much better in real ;)





Morrn morrn

Vaknade för ett tag sedan, sov väl sådär. Hade gärna sovit lite längre, men jag kan ju tyvärr inte göra det.  10.30 ska jag hålla lektion för Elinor på Peeron, skönt med lite extra cash :)

Mamma kom springande nyss och sa att de räknat fel på mitt protkoll igår, vi brukar alltid kontrollräkna, bara för att vi inte gjorde det var det fel. Eller det var inte de som räknade som gjort fel utan skrivaren, de står 7*2, som är 14.. Det står 12. Det är två poäng, som kanske inte är så mkt, men det gör faktiskt så att jag höjer min procent till 67,37. Det låter mkt mer om man säger det så.

Jag och Oskar planerade massa grejer igår som vi ska göra innan vi fyller 19 och innan vi fyller 17, mkt underbara saker <3

Nu ska jag gå och käkade frukost, puss och hej

Vi har gått till elit

Lade i ett tidigare inlägg in en liten film som jag, Elinor och Simon gjorde när jag kommit hem från tävlingen.

Vi har gått upp till elit , vi vann allting :) Jag vann min kategori också, Norea kom 2:a och Hanna vann sin kategori, kalasbra lag! Jag fick ett schabrak, ett täcke, presentkort, plaketter och rosetter. Peeron var inte på topp på framridningen men både han och jag lugnade oss inne på banan och fick till en helt okej ritt, den enda missen var väl att han tog in rumpan lite till vänster i rakriktningen och i en volt. Fick 66,89% och Norea kom tvåa på 65%. Oskar var med också, haha vi får se om han orkar följa med någon mer gång, han tyckte säkert det var skittråkigt även om han inte ville erkänna det, jag tyckte det var kul att ha honom med iaf :) <3
Nästa tävling blir en nationell på Dyltabruk, det är ett tag kvar tills den är så vi hinner säkert stärka honom till den.


Hahaha, jag, Elinor och Sajmon



allsvenskan div.1 final

Hallå!

Oskar var här idag, mysigt <3 Vi hoppade studsmatta med Simon och Elinor, haha ganska så roligt.

Imorgon är det finalen i allsvenskan div.1. Oskar ska med och kolla också :) Hoppas det går bra för oss alla så vi går upp till elit nu, vore så himla bra!

Valborg var väl sådär, hyfsat på forsränningen. Fest hos Therese syrra på kvällen, vissa sköna snubbar men vet inte om det var min grej riktigt.

image159image160

RSS 2.0