if it makes you happy

Idag är det tisdag. Vi hade först idrott, sedan matte och efter det slutade vi i princip, klockan var då halv 11. Vi har så sjukt slappt i skolan hela tiden nu för tiden, jag fattar inte? Har alla nior det eller? Vi hade svenska efter det, men ingen lärare=noll arbete. Mentorn var inställd, men vi var mest tvungna att stanna kvar i skolan pga lunchen som var hamburgare m. bröd och klyftpotatis, gott faktiskt. Efter det åkte i alla fall jag, Emma, Frida och Jullan till Knutby. Jag och Jullan gick och solade, i samma solarium, igen. Det funkar finfint, haha, vi är så roliga och lika! När vi var klara gick vi till Frida och Emma H som hade bakat lite, men jag var tvungen att gå nästan igen för att hinna med bussen, men Frida skickade i alla fall med mig en ballerina eftersom deras chokladkaka inte hade svalnat.

Har bara tränat och försökt jobba lite med HK:n nu på kvällen. Det går inte så bra men jag kämpar på ändå. Imorgon kanske jag ska till stan, men vet inte med vem. Tjejerna har träning ganska tidigt och Oskar kunde inte, har frågat Josse (Liljeqvist), men hennes mobil var tydligen paj så jag försöker kommunicera med henne via facebook, vilket inte verkar gå så bra det heller. Annars får jag nog försöka hinna in en snabbis på Thun's imorgon och så får mammi hämta upp mig där sedan.

Nu måste jag duscha så svettig som jag är. BYEBYE!

Den här låten gillar jag, den är med i filmen "crossroads" med Britney Spears, i den scenen när de sitter i bilen och allt är så härligt. Britney är förresten sjukt snygg där!


through the grapewine

Idag är det måndag igen=skola. När jag hade bytt buss i Knutby och kommit ungefär fram till Fridas busshållplats så stannade bussen och vi kollade fram och då visade det sig att det varit värsta trafikolyckan, det var en personbil och en långtradare som hade frontalkolliderat och den ca 20 år(?) unge mannen som åkte i personbilen dog direkt. I långtraden åkte två män, en far och en son men både tycks ha klarat sig från fysiska skador. Usch, jag hatar när sådant här händer, jätte obehagligt verkligen, det skulle ju kunna hända precis vem som helst.


what shall we do?

Helgen har spenderats med min söta skinhead som tyvärr är sötare med hår, men jag börjar vänja mig, det växer ju ut någon gång i alla fall! Imorgon blir det Oskar-outfit igen! Ska nog börja ha det på måndagar, vad tror ni om det? Kanske hinner med att fota mina egna kläder också, vi får se, vi får se. Jag skulle behöva dra en snabbrunda till Thun's också och köpa lite mössor och vantar och grejer inför Fjällen. Idag när jag fick prova pjäxor där började jag fundera på vad jag gett mig in på, bryter antagligen ett eller flera ben men det kommer säkert bli kul för det!

Hade ni earth hour igår? eller "ört awer" som Oskar säger. Vi tog fel på tid och släckte ner lite halvt klockan 21.30 i stället för 20.30, haha men vaddå bryta mitt i robinson, det verkade ju lite dumt!?

Nu ska jag ta en redig dusch och lägga fram kläder inför morgondagen, det är så himla skönt att göra det kvällen innan tycker jag, då kan man sova 10 minuter längre.

Men vi hörs imorgon, BYE!


Skinhead

Min pojkvän har rakat sig, inga kommentarer om det. Kanske bjuder på en bild senare, när han somnat! BYE!


R.I.P Oskars judelockar!

Harem



Jag och Hellberg diskuterade det hemma hos Frida efter att ha sett Gina Tricot-reklamen. Vi kom fram till att det kan nog vara ganska coolt, bara man matchar rätt. Jag vet inte heller om jag skulle våga gå med sådana, det skulle jag säkert men benen lär ju se hälften så korta ut som de är. Vad säger ni, tycker ni det är ballt?

Knappt lovlig


Idag när vi kom till skolan berättade Emma Ljunglöf om sin stora plastikpanik men vi kommer såklart att stötta henne igenom hela den här proceduren.

tuesday

God kväll!
Lugn och trevlig dag idag, jag fattar inte hur det kan vara så slappt i skolan hela tiden? Lisbeths pass är de som är hårdast men man hade ju ändå tänkt sig mer i nian. So:n var inställd, som vanligt nuförtiden så vi spelade lite biljard.

Efter skolan åkte jag, Emma och Jullan hem till Frida, synd att Ellen hade samma hundproblem som mig, hon var därför tvungen att åka hem till sig. Men när vi kom till Knutby så solade alla utom Frida först, så nu är vi bruna och fräscha! Efter det gick vi hem till Frida som hade beställt pizza som hennes morfar kom med efter ett tag, gud så gott det var. Vi skippade lunchen och allt för att vi skulle vara extra hungriga och det var vi ju verkligen! Vi kollade lite på tv, lite facebook, lite jonson och pipen på youtube och snackade. Det var trevligt! Runt halv 7 var de tvungna att åka på innebandyträning så jag följde med till Almunge och kollade lite och sen hämtade mamma mig där kl 8.

Nu ska jag ta och läsa igenom biologi-läxan vi har till imorgon, blä så tråkigt det är!

(bilden är inte från idag)


what a feeling

Halv 5 är klockan, idag mår jag bättre än vad jag gjorde igår. Då var jag helt slut i både huvudet och kroppen. Skola idag bara, de andra tjejerna åkte hem till Emma men min hund var jag som vanligt tvungen att släppa ut, som alltid på tisdagar så jag kunde inte hänka men imorgon ska vi i alla fall hem till Frida allihopa, det blir nog trevligt!

Åh, kan inte den här snön och vintern försvinna snart? När man precis fått upp hoppet om lite vår så kommer det tillbaka igen.

Jag hade faktiskt inte så mycket mer att skriva, vi kanske hörs senare om jag hittar något vettigt då att prata om. BYE!

Snygg outfit förresten på någon jag inte har en aning om vem det är. Tog den härifrån!


Oskars kläder


Mitt nya projekt var ju Oskars dagens, här har ni det! Tyvärr ville han inte visa ansiktet.

Jacka-h&m
Jeans-selected (Thun's)
Sneakers-Nike (Stadium)
Väska-Fred Perry
Ipod touch

Something





Från: Black Book

20.00 på kanal 5

God dag!
Vet ni hur många läsare jag hade igår då? 68 stycken, rekord!

Idag när jag vaknade såg jag att solen tittade in genom mitt fönster, då fick jag massa härliga sommarkänslor som inte går att beskriva. Jag åt frukost och efter det hann jag inte göra så mycket innan det var dags för våfflor med grädde, glass och sylt. Mums. Har pysslat lite i min garderob och kört lite moppe, jag gjorde värsta vurpan.... igen. Jag ska väl kanske helt enkelt inte köra moppe, i knät och precis under magen har jag ont nu men det går över, jag är sten hård.

Funderar på att springa en runda snart om mitt knä vill ge med sig, börjar inse att jag måste komma i form inför alla fystester osv som kommer göras inför celsius.

Nu ska jag vika lite mer kläder, vi hörs senare. Förresten missa inte wipeout på kanal 5 klockan 20.00, det är otroligt underhållande! Vet dock inte varför det är så kul att se folk göra illa sig men jag verkar i alla fall inte vara den enda som tycker att det är kul. Så här kan det bl.a se ut!



veckans outfit?

Så, vilken dag tycker ni jag klädde mig bäst? Ganska tråkiga kläder egentligen, mest jeans och t-shirts men än så länge är det lite för kallt för andra grejer.






jag är en indian, jag är en indian

Ingen har väl missat bohemlooken som kommer funka alldeles utmärkt om den där förbaskade värmen kommer snart.


stay the night

Jobb hela dagen idag, det var mycket folk men lika jobbigt för det. Oskar och jag somnade lika tidigt som vanligt igår, strax innan 22, haha! Ett tecken på att vi är uppe lite för länge på vardagar kanske?

Senare ska vi fira Dennis med god middag osv. Jag ska också hinna rida lite och kanske jag ska dra en sväng med min moppe som jag dessutom snart måste ta körkort till. Vi får se, vi får se.

En fråga också, är den här jackan ful? Det är mammas gamla, jag tycker den är lite tönt-ful men jag är ju tönt så det funkar nog.

Godmorgon

Tränade igår för Fredrik, det gick ganska bra! Ska dit även idag. Oskar sov hos mig igår till idag och ska göra det även i natt.

Jag har kommit på en grej jag ska införa på bloggen varje dag, Oskars outfit! Vilken affärsidé va? Så ni kommer alltså få både kill och tjej-outfits.

Bloggar nog senare så ni får se hur vi ser ut! BYE!




Dagens




Tee-H&M herr
Blåa jeans (som ser svarta ut på de två första bilderna)-Cheap monday
Fejkskinn och liten fransväska på det också!


dagens


Dålig bild men...
T-shirt-blend
Jeans-only

kommentera mera

Ni som kommenterar borde höra upp nu, det är verkligen jätte kul att få kommentarer men det skulle inte skada om ni skrev namn också! Jag tycker också att ni som inte kommenterar borde börja med det, då blir man mer taggad till att skriva.




Frida Noaksson


Hon är fräääääään.

larger than life

Onsdag idag. Vi har så jäkla lugna dagar nuförtiden. Idag hade vi först HK, jag och Emma H bakade semlor, dock bara själva bullen. Vi fick smaka en och nästa gång ska vi ha grädde och allt sånnt på också. Sedan har vi haft massa lugna lektioner, bl.a spelade vi kort på SO:n eftersom att den skämtsamma bibelfilmen inte gick igång och läraren var borta. Vi slutar kl 14 idag och då ska jag och min vän Julia åka och sola, ska bli skönt. Vi ska prova ifall vi kan klämma in oss i ett och samma solarium, tror ni det funkar? Vi hörs senare BYE!


that's me




dagens


Tee-Johans
Jeansleggings-Thun's barnavdelning
Skor-Din sko

dagens


Hoppsan, texten råkade hoppa snett som tusan, hoppas ni ser vad det står ändå!

förslag?

Fick en kommentar om att min blogg blivit sämre, håller ni med? I sådana fall kan ni väl ge förslag på vad jag kan skriva om osv? Det är faktiskt svårt att veta vad som lockar. BYE.


trehundranittionio riksdaler


Dessa godingar finns nu åter igen på Gina Tricot's hemsida. Passa på! De går som smör i solsken.

Hope&Glory

Var det någon som såg mellofello igår då? Tyckte ni rätt låt vann? Usch, det tyckte då inte jag. Jag hoppades på Måns eller Sarah Dawn Finer. Fast jag tyckte att det var många som var väldigt bra, Molly Sandén och den grekbruden var väl de som var sämst i alla fall.

Hittade en aukustisk version av hope and glory. Mysig tycker jag!


har ni ätit den?

 

... Gör inte det heller, inget jag rekommenderar.

spyaspyaspya

Dålig uppdatering, men jag har verkligen inte hunnit. Sov hos oskar tor-fre och han sov hos mig igår till idag. Mådde inte helt okej igår, illamående och ont i magen. Somnade runt halv 10 både två, haha! Vi vaknade dock tidigt och hörde hur min mamma inte heller mådde sådär jätte bra, blä! Egentligen skulle vi åka till mormor idag men så blev det ju såklart inte. Oskar åkte hem runt 11, usch så tråkigt och sorgligt det är när man varit med varandra i så många dagar.

Om tre veckor är det i alla fall påsklov. Vet ni vad jag kanske ska göra då då? Följa med Oskar upp till Ljungdalen (Fjällen) och åka skidor, haha. Jag och skidor(?) Jag har faktiskt åkt en gång i mitt liv, tror jag var 4 eller 5 fasthållen i en sådan där sele, ni vet?

Nu måste jag ut och rida innan jag också börjar spy, ursäkta känsliga läsare. Vi hörs senare, BYE!

(glömde posta det)


Sthlm

Imorgon gäller det, eller hur tjejer?

Björklinge

"Stort startfält vid Enköpings ponnydressyr Årets andra nationella ponnydressyr lockade ett stort startfält, vilket gjorde tävlingsdagen lång. Strax före klockan nio på kvällen delades dagens sista priser ut.
Björklinge Ryttarförenings ryttare skördade fina framgångar under dagen. Alexandra Fredriksson vann både FEI:s lagtävlan (68,4 %) och FEI:s individuella mästerskapsklass (66,4 %) på D-ponnyn Stackarps Peeron. Klubbkompisen Norea Kjerrman på Quivoila tog hand om båda andraplatserna.

Hanna Hedberg, även hon från Björklinge Ryttarförening, kom tvåa i FEI:s individuella mästerskapsprogram på C-ponnyn Karlfälts Carreras. Hanna och vinnaren Isabelle Hällberg fick samma slutresultat och procentsats - 66,228 procent - men poängen i den allmänna bedömningsgruppen avgjorde placeringen.
FEI:s lagtävlansprogram i kategori C vanns av Frida Borg på Power Prince med 67,59 procent."

Från: Tidningen ridsport

Den där amanda


Jag klippte i mina svarta jeans igår, de ser ut ungefär som coola Amanda Berg's jeans som jag också fick inspirationen ifrån.

Wipeout

Skola idag, jag var hemma igår, jag kom ju hem så sent dagen innan så mamma lät mig vara det. Väldigt lugn dag, jag och Frida var tvungna att stanna kvar 2 timmar längre, vi slutade egentligen 13 men så är det när man glömmer bort att man måste jobba på lektionerna.

Klockan 18.30 ska vi på klassresamöte i skolan. Vi har ingen aning om var vi ska, helst vill vi åka på någon nice kryssning eller till Tyskland (Tropical Island) men det lär vi antagligen inte ha råd med.

Jag sitter och kollar på klipp från Wipeout som började i söndags på femman, jag missade tyvärr det men det verkar grymt kul. Kika på klippet vettja! BYE.



om du lämnar mig nu


Spelade in en liten film, bara en vers när jag sjunger om du lämnar mig nu. Ignorera gitarrspelandet, verkligen! Andra gången jag kollade på ackorden om jag får skylla på det.

jag älskar dig


gina tricot again

Herregud, vad jag gör reklam för Gina Tricot hela tiden. Fast jag tycker att jag kan unna dem de eftersom att jag faktiskt är sponsrad av dem. Jag tycker att de blivit en grym förbättring ibland deras kläder, i alla fall av de jag kan se på internet.





yesyes!

Vet ni vad? Det gick grymt bra idag. Klockan är mycket, vi kom precis hem. Jag vann i alla fall både klasserna, helt jäkla otroligt! Mina första nationella segrar, i första klassen fick jag 68% och i andra 66%. Grattis till Norea och Hanna mina kära klubbkamrater till era andra placeringar, bra kämpat! Bra kämpat Elin också, du som läser min blogg och allt! God natt!






Stackars Peeron

Idag ska jag tävla. Önska mig lycka till! Jag ska rida FEI:s lagtävlansprogram och FEI:s mästerskapsprogram.

På torsdag ska jag och Emma Hellberg på en hemlig grej, det är mycket möjligt att Emma Ljunglöf hänkar också! Nu blev ni nyfikna va?

BYE

hm grab





Oskar, var är Oskar?

Oskars syster Johanna spelade igår en jätte bra låt som hon hittat. Den handlar faktiskt om Oskar. Hittade en video, ignorera tjejerna bara!


hey there delilah

God eftermiddag!

Jag sitter nu hemma hos Oskar, han placerade mig här framför datorn eftersom att han var tvungen att dammsuga sitt rum.

Skolan har varit ganska lugn, jag och Frida har fortsätt med Förintelsen, vi är fortfarande inte klara på långa vägar vilket börjar leda till en lätt panikkänsla eftersom att vi ska redovisa redan på tisdag+att vi ska redovisa på måndag om en konstnär, ett arbete som vi haft på bilden.

Jag och Oskar har köpt chips som vi ska käka senare, jag har tagit med mig filmen "yes man" på usb, så den får nog stå för kvällens underhållning, om inte Let's dance håller måttet.

Nu är han tydligen klar. Bye suckers!


SOS

Nu har jag varit hemma i si sådär en timme, snart ska jag pallra mig ut till stallet, ta in min häst och sedan mocka lite och så, efter maten ska jag åka och träna. På söndag ska jag tävla, i Enköping, skönt. Det blir nog min närmaste tävling i år.

Skolan var helt okej, dock ett otroligt svårt spanskaprov, som vanligt tog hon med grejer vi aldrig tidigare sett, så ingen kunde? Hon borde ju fatta att det är lite för svårt för oss då.

Imorgon är det fredag, OH YES! Oskar åker antagligen med mig hem direkt efter skolan, längtar som bara den! Det känns som att det är det enda jag går runt och pratar om. Haha, lika kär som vanligt, kanske mer. Har ni varit kära någon gång? Ni kanske vet hur det känns?

Nej nu måste jag gå innan mamma blir arg på mig. Det blir antagligen ett och annat inlägg ikväll också.

Måste bara säga en sak till armband, armband och åter armband, tyvärr äger jag inte så många själv men kolla bara på min vän Ellen (Emma ljunglöf)'s snygga. Ett av dom har hon gjort själv och det andra bara piffat till lite, kan ni gissa vilka? BYE!



asos.com



just dance

Jag och Frida håller på med förintelsen som epokarbete, det går så jäkla bra för oss. Eller inte, kolla på klippet nedan så får ni se ungefär hur det går till, otroligt suddigt och dålig kvalité och allt är lite efter, men Fridas mobilkamera är lite slow.




bajskorv

Wow jag är helt stolt, 55 besökare hade jag igår, det måste vara rekord! Inte mycket alls om man jämför med storbloggarna som har närmare 66 000 varje dag. Men för mig känns det mycket och jag blir genast väldigt nyfiken på vilka som läser men det är ingen idé att jag frågar för det är aldrig någon som svarar på det ändå.

Idag klippte jag mig, jag är jätte missnöjd, passar i överhuvudtaget inte alls i det här, sitter här och gråter. Det är ju som tjejen på bilderna har förutom slingorna för tydligen var mitt hår fullt med koppar eller ngt så då hade det bara blivit svinto längst ner. Vi får verkligen hoppas på att det växer ut fort, blir nog tvungen till att gå runt med knut tills det har gjort det. Jag har nu insett att det är långt hår jag ska ha, ganska jämnlångt överallt så jag kan göra precis vad jag vill, sätta upp i en stor knut ta bort håret längs fram i mittbena osv osv. Alexandra som frisören hette var duktig såklart och gjorde som jag sa men jag passar helt enkelt inte i det, tyckte det blev ännu tunnare än innan och så.

Tänker inte ens bjuda på någon bild, ni lär inte få se det längre fram heller förrän det har växt ut helt igen. BYE!


cut cut

Vet ni? Imorgon ska jag klippa mig. Usch usch, jag är jätte nervös. Ska ju göra blonda slingor också. Håller just nu på och överväger hur kort det ska vara, var tkr ni? De flesta sa ju som tjejen på den första bilden. Ska försöka printa ut den så tjejen (Alexandra) som ska klippa mig kan se exakt hur jag vill ha det. Önska mig lycka till! BYE.

pictures from saturday



















innan nyår






yesterday

Grymt jävla kul igår alltså, älskar er mest tjejer. Emma, Frida, Emma, Julia <3 Mina partyvänner Matte, Petter, Mange, Falk och Lucas är inte heller så pjåkiga. Min underbara pojkvän Oskar är därimot allra mest älskvärd!

<3

RSS 2.0