stairway to heaven

Så, jag kom hem nästan precis ifrån Karlstad. Det har varit mysigt och Peeron har skött sig fint men inget kval till SM vilket jag kan förstå, för han är inte stark nog att klara det än, han är ju trots allt bara sex år.

Jag fick ett par nya skor av Dennis, ett par Keds men inte med snören utan ett par vanliga vita bara. Två par t-shirtar, en grå och en vit, 49 spänn på Åhlens så varför inte? Ett par svarta tajta, vet inte va de är för material, tänkte ha de som chinos men vettefasen men jag gillar de iaf. Hög midja är de ju visst också.

OJ, fick nyss höra att min kusin blivit knivskuren... fyra ggr men som tur var klarade han sig.

Nu när jag kom hem hade Matilda eller vem det nu var städat mitt rum så det var kanonfint, men jag har ju röjt ut alla mina kläder så nu är det inte lika fint längre. Hittade ett par bruna byxor, ganska pösiga som är min mammis gamla som jag vet att jag tänkt som chinos förut men nu jäklar var de ganska fina faktiskt. Haha ursäkta för de knasiga bilderna.









Delayed devotion

Haha, då har jag kört lite olika dansnummer för Matilda då. Fäään vad hon garvade åt mig, men det bjuder jag på. Idag var det sista dagen på ridlägret, sorgligt. Idag har de fått hoppa, de ville göra lite som de ville hästarna så jag fick hoppa upp med shorts och ballerina skor på Goldie och hoppa banan och de hindrena som hon gick på sidan om, haha lilla Goldie hon är så duktig på att hoppa :).
Jag frågade de vad de tyckte var roligast av dressyr och hoppning olch de sa att det var självklart att det var dressyr, så man har ju lyckats få fram ngnting ;) Elinor red Goldie så himla himla fint så jag frågade faktiskt henne om hon vill vara med på en tävling på Hallstavik i augusti, hon blev så hiiimla glad, trodde knappt det var sant. Lilla söta Elinor, hon är som min lillasyster nästan. Kändes tomt när hon lämnade mig och Matilda, jag har ju umgåtts med henne i mer än en vecka nu, varje dag.  Vi skulle ju sova på höskullen igår natt men de somnade så snabbt så jag låg vaken helt själv och kunde och kände att jag verkligen inte skulle kunna somna så jag gick in och lämnade dom stackarna kvar där ute, sen kl kvart i 8 ungefär så kom de in. De hade sovit bra eller Elinor hade frusit men hon hade somnat om sen igen ändå.

Var och tränade med Peerrii på kvällen, han var kanon kalas fin! Så hoppas det går bra i helgen, hela min familj åker till Karlstad imorgon och stannar tills söndag, vi ska bo på en camping i en liten stuga precis vid Vänern eller om det var Vättern, haha Sveriges största sjö iallafall, jag kan aldrig skilja på dom två och jag ska ha MVG i geografi(?) haha.

Nu ska vi se om jag har några fina bilder att bjussa på från lägret... Det har jag såklart, som alltid! Eller först ska ni få se bilder på Daniellas fina hår som jag fixade på midsommardagen, jag tror jag ska bli frisör.




 

Okej, åter till lägret då...

Här var vi på långritt och jag hittade en kotte som det hade fastnat ett smultron på, mkt konstnärligt. 

En posande osminkad Alex



En liten tjej som heter Elinor som sover på höskullen.



En liten rumpa med banan och ridstövlar på en brygga.



En tjej som heter Alexandra som tar kort på sig själv i vattnet, lägg märke till mitt snöre på vänster sida som doppas i vattnet.



En liten flicka som heter Matilda som doppar håret i vattnet.



Några småflickor som tvättar håret i sjön. Mys.



oskar jansson <3

Vi har varit ute på en riktig långtur och pannkakor hade vi visst med oss också. Jag har inte tid för ngt längre inlägg för vi ska ut och fixa på höskullen nu, där vi ska tillbringa våran natt. Mys. Imorgon är det sista dagen vilket känns tråkigt.

Hinner nog inte uppdatera ngt mer idag men imorgon, då jäklar! Puss hej

Fick lite bilder från Oskar igår, älskling vad jag saknar dig<3 Den andra bilden är förresten väldigt cool!



En film på Totte-man



främling

Godkväll!

Nu har en dag av ridlägret gått. På morgonen fick det rida ett dressyrpass, utan stigbyglar så vi får se hur det är med träningsvärken imorgon. De var jätte duktiga båda två så farmor Alexandra är nu riktigt stolt. Jag har varit och tränat med Perran också och de var med, de tröttnade väldigt snabbt men... Sen så har vi käkat massa mat och sådant. Nu på kvällen har de fått rida en tur i skogen barbacka och jag gick med, när vi fortfarande var på grusvägen så såg vi en padda som var halvt överkörd och fortfarande sprattlade med bakbenen, precis när vi skulle ha ihjäl den så den slapp lida så kommer de en bil med transport, det var den nya hästen som kom till oss. Så då var tjejerna tvungna att gå ner lite längre fram i diket. Sen när de kört förbi så ville Matilda att vi skulle fortsätta in i skogen me jag och Elinor kunde inte glömma den där stackars lidande paddan så vi envisades med att gå tillbaka och ha ihjäl den, först försökte jag slänga en stor sten ner på den men jag blev så äcklad så Matilda hoppade av Goldie, men hon pallade inte heller trycket så då kommer super-Elinor och typ mosar ut den så alla inälver som finns i den pressas ut, haha blä! När hon är klar med den så sparkar hon ner den lite snyggt i dikeskanten och vi fortsätter efter det in i skogen. Väl där inne kommer jag på att det finns en del björnar och älgar där i skogen och då skrämmer jag såklart upp Matilda och hon vill inte fortsätta men Elinor säger att vi ska det, då kommer jag på den briljanta idén att vi ska sjunga. Så då blir det allsång för alla djuren och de befinner sig nog faktiskt enda uppe i Norrland nu. Vi sjöng allt från främling till operaversion av "bäbä vitalamm". Haha, vackert. Och här har ni det då bekräftat, vi bjuder på en video med lite sång.




Legally blonde

Så nu har ridlägret kommit igång. Vi sitter just nu och kollar på Legally Blonde på tv4+, skön film det där! Efter den ska vi nog ta och sova för de måste ju orka rida imorgon också.

Har inte mycket mer att skriva... Godnatt säger vi!

Ännu en liten bild ifrån midsommar.


brownie vs. blondie

Så vad tycker ni ska jag vara blond eller brunett? Eller alltså inte platinablond utan mer solblekta slingor, jag blir ju så på sommaren för det mesta. Jag själv tkr jag passar bäst i blont, kanske inte just när man jämför de här två bilderna men..
 



Give me the evil look

God morgon, vaknade för ett tag sedan!

Nu ska jag först ner och käka frulle sen blir det väl kanske att jag rider Peeron lite grann, sen ska vi hämta mulle och Elinor kommer nog förbi ett tag också. Fint det.

Jag vet att den här filmen är jätte gammal men han är ju så sööt.


traktor

Jiho, Dennis fixade min dator så nu funkar den!





























så nu kan jag säga... ENJOY!

every breath you take

Godkväll, kom precis in från stallet. Midsommar har varit jätte lyckad. Det var verkligen kul! Har massa bilder på min dator däruppe, men tror ni inte det blivit ngt fel på den då? Internet funkar inte, ingen aning om vad det är men antagligen virus, lite surt. Orkar inte skriva allt här och jag tror inte ni orkar läsa allt heller men det räcker väl med att jag säger att det var grymt!

Oskar konfirmerar sig imorgon, eller idag(?). Det var idag han blev konfirmerad tror jag, men det var typ ngt imorgon också. Idag kunde jag ju inte för vi hade fortfarande gäster hela dagen. Sen imorgon vet jag inte heller om jag kommer att hinna. Vi ska hämta Mulle, jag ska rida två hästar och sen på kvällen klockan 17 börjar mitt ridläger jag ska ha. Jätte tråkigt om jag inte kan och det känns kanske konstigt att komma också, har ju verkligen inte hunnit köpa ngn present så det får väl bli i efterskott då...

Har inga bilder alls att bjuda på på den här datorn, jätte tråkigt men sant så kan tyvärr inte bjussa på ett enjoy ;D

Pussbye 

if that's okey with you

Nu har Therese äntligen kommit, hon hade problem med skjuts bara, det var det. Hon har beundrat vårat badrum och lilla bebisen. Nu håller vi på och gör pyttipanna, bläää! Men hon gillar tydligen det så det är ju huvudsaken.


Elin, Nikki och jag <3

refuse to shine

Godmorgon till er som vaknade precis nu! Själv gick jag upp halv 8 idag, var tvungen att ta ut bebistotte och Gelzomin för mamma åkte 6 i morse.

Jag sitter just nu och väntar på att Therese ska komma, 9 halv 10 sa hon att hon skulle komma nu är klockan 09.42 och hon har inte ens ringt och sagt att hon åkt än, ovanligt för att vara Therese? NAT! Hon ligger säkert fortfarande och sover.
Vad ska vi hitta på idag då? Har ingen aning, blir väl lite dans, kanske någon film, hon blir nog tvungen att kolla när jag rider Goldie. Det är ju ganska fint väder idag också, härliigt! Vi kanske lägger oss och solar ett tag.

Hittade en gammal bild på mig och Goldie här :)



En bild på mig och min kusin Amanda också, hoppas på att jag kan träffa henne snart igen.


Big Idol

Åh, kul att mina belgiska vänner hittat hit också, kanske får börja skriva en translation också. Får fråga hur många dom är och om det är nödvändigt ;)

Nu har jag skickat efter de där chinosen och även massa tröjor och bh:ar.. Mamma skulle också beställa lite grejer tror jag.

Har ridit både Goldie och Peer idag. Goldie var kalasfin, verkligen jätte fin! Så henne ska vi sätta igång och sälja nu. Den enda hästen vi faktiskt kan få lite cash för så..

Imorgon blir det väl att rida båda hästarna också, städa rummet om jag hinner tar jag nog en joggingrunda också. Elinor och Markus kommer imorgon också tror jag, Jippie! De ska fira midsommar med också, blir nog kalasmidsommar!

Kolla vad vi mer fått då. Bilder på våran stora fina Big Idol, visst är han fin? Han är väldigt lik Biggles faktiskt.


my sister

Nikki, du kommer alltid att vara min idol, jag älskar dig <3 Självklart har hon valt en låt där de sjunger att jag är hennes man också :D


Gelwin

Detta inlägg får handla om lille Totteman, kan man bli sötare? Rackarns också, jag skulle lägga in ett videoklipp på honom också när han busar men nu vart det ngt strul med att ladda upp så ni får tyvärr vänta. Men lägger ut så fort det ordnar sig.




Det får bli två andra videosar på min nya favorit, Duffy. Det här är förutom mercy mina favoriter, I'm scared och Delayed devotion.


please don't stop the music

Var och tränade i ridhuset, han var ganska fin. Förutom att det var miljontals med hinder i hela ridhuset, fast hon precis sagt att det bara skulle vara ett där. Men det var veterinär Cecilia och hennes man Dick som byggt för Dick skulle hoppa.

Imorgon ska jag nog först ut och springa, direkt när jag vaknar. Jag får annars så himla lätt håll. Sen blir det väl rida eller tömköra Goldie och sen ska jag gå och klättra med Peeron, härligt för mina benmuskler samtidigt.

Elit här under<3

virkat

Herregud, jag blir bara bättre och bättre på att sova. Får nog börja ställa klockan snart, idag sov jag till kvart i 10. Inte så kul att sova bort hela dagen. 9 tycker jag är en ganska lagom tid. Vi håller just nu på att röja nere i hagen, jag och min familj. Sågar grenar och Dennis går runt och röjer gräset. Jag råkade ju såklart såga mig i fingret, ganska djupt blev det och jag höll på att förlora typ allt blod, haha. Nej, så illa var det inte men kände ändå att jag behövde tvätta rent det så jag inte får blodförgiftning.

Det blev inget Dalarna idag :( Det blir i augusti eller något, efter alla tävlingar. Känner att jag måste verkligen träna nu till Karlstad, Peeron har ju varit hemma i två veckor och då har jag inte ridit någonting. Han har bara blivit lite joggad hos dem. Men idag ska vi åka till ridhuset så vi får se hur det går. Vad ska jag mer göra i sommar?
Det blir nog inget speciellt alls fram tills på onsdag, då Oskar kommer hem. Hoppas på att jag får göra ngt med honom på torsdag. På fredag är det ju midsommar och det blir ganska så mycket gäster som vanligt, Daniella och alla dom kommer, vi får se vilka vi blir. Sen lördag-söndag konfimerar sig Oskar så jag ska väl dit någon av dagarna iaf tror jag. Sen veckan därpå ska jag ha ridläger för Elinor och Mathilda måndag-onsdag. Det är som ett sommarjobb. Sen hoppas jag verkligen att jag hinner vara med Oskar någon dag innan jag åker till Karlstad och tävlar nationell, jag ska kvala till SM så alla vet! :D Haha, eller det är ju mitt mål! Eller som vi fick lära oss på en ryttare=idrottare kurs, jag ska rida SM. Men vi får se hur det blir med den saken. Hoppas att jag hinner sola och bada massa också. Vi har iallafall plannerat att vi ska åka till Öregrund, jag och Therese och sen får vi väl se vilka som hänkar på det. v.28-29 ska jag jobba på Thun's, det är ju också sommarjobb. Himla skönt, jag kommer nog få lite cash iallafall! Sen sista veckan i Juli ska vi till Vetlanda, wihoo! New forest SM, det är kanonkul! Sen får vi väl se om jag kvalar tilL SM för i sådana fall ska jag väl dit också och efter det kanske jag har tid att åka till Dalarna, eller jag måste ha tid. Jag älskar att vara där med mormor och morfar, ibland det bästa som finns. Det är så lugnt och mysigt.

Jag har hittat finaste kjolen, tror det är min mammas farmors gamla. Inte helt säker men, hon hade mycket fina grejer. Har även hittat en gammal väska som var hennes om jag älskar. Den här kjolen är ju riktigt charmig. Den är virkad och jag gillar det. Man behöver inte ha den som kjol heller, man kan likagärna ha den som en klänning, men helst ska man ha ngt under annars blir det ganska så genomskinligt ;)






fina chinos

Kanske ska ta och beställa hem ett par sådana här, har velat ha ett par chinos länge. Rea är det på dem också, 149 riksdaler, det är ju nästan gratis. Men vilken strl isf? 34 eller 36?


vamos a la playa

Nu har gästerna åkt hem, jag har skjutit lerduvor och på tavla, på en låstas älg. Haha jag sög på duvor, men det är ganska svårt att skjuta med hagel. Det blir sådan smäll på axeln, så jag är lite blå där. Jag är ganska bra på att skjuta på tavla faktiskt och jag missade inte en enda.

Har trixat med lite foton också, det är himla kul faktiskt, men nu är det dags för mig att gå ut och fixa lite i stallet. Den andra bilden är ganska cool tycker jag, min hand speglas liksom lite i glasögonen. Jag har inte gjort någonting annat än att ändra ljuset på den.





i'm scared

Hejsan svejsan!

Vaknade 09.10 idag, jag är otroligt stolt över mig själv. Vi har just nu gäster, min farmor är här, min farbror, Dennis pappa, Dennis lillasyster som är typ 11?, hennes kompis.. Vi ska snart gå och skjuta lerduvor, skoJ!

Mamma har åkt iväg, vet inte när hon kommer hem. Hoppas att hon orkar åka med mig till ridhuset, tror nog inte det. Men imorgon blir det Dalarna, skönt för min familj att slippa mig ett tag.

Uppdaterar later <3


Hey, watch me now

Haha, tjabba! Tror ni inte att jag och Therese är med i tidningen UNT idag också. Oskars mamma hade sett oss på baksidan av kulturdelen, ingen jätte bild. Men ganska så coolt att de använde just våran bild för att säga att de fanns bilder från Fett med kärlek på deras hemsida. Antagligen för att vi är så himla snygga!

Har bara varit hemma idag. Inte gjort ett piss, snackat med Oskar.. Sprungit har jag gjort också, sprang halva Ola-runt, sen fick jag så jääkla ont i magen så kunde inte springa ett steg till, var faktiskt inte trött alls men den där magvärken hindrade mig. Så jag fick power-walka istället, haha. Ska nog ut och rida också snart, har ju varit sådant åskväder hela dagen så har inte kunnat göra det.

På söndag ska jag åka med min mormor och morfar upp till Dalarna, det ska bli väldigt mysigt, synd bara att jag är pank annars hade jag gärna shoppat loss i Mora city, höhö. De har ju faktiskt Cubus där, det finns inte ens i Uppsala.

Haha, kolla vad söt Oskar är i mina wayfarers :) Nu åker han på läger så jag träffar inte karln på lite mer än en vecka. Surt.



inte så ovanligt att vi är med på bild

Haha kolla vad jag hittade då om inte de två linslusarna Alexandra och Therese. Vi sprang ju såklart fram när vi såg kameran och han frågade om våra namn så denna hittade jag på UNT's hemsida.


Yeaaah, i like it

Fett me kärlek igår, ganska kul! Röjde dansgolvet, haha. Ibörjan körde typ 3 killar battle, Julius kom så vi tvingade ut honom och han ägde ju de andra ganska hårt!!! Haha, sen kunde inte jag och Therese låta bli så vi gick in i den stora ringen och shakade lite också, efter ett tag blev det ett riktigt danstält och det var helt fullpackat. Vi var mest där men var tvungna att gå och ta lite luft ibland. Oskar kom efter ett tag, han tyckte det inte var så kul alls att dansa, haha men jag gjorde det ett tag sen gick vi och hämtade jeans till mig som jag satte på mig, hade kjol så det var inte dåligt kallt. Vi hann precis se slutet av Florence valentines sista låt, det lät riktigt bra. Får försöka hitta några låtar med dom att lyssna på. Adam Tensta därimot var inte jätte bra. Jag och Oskar hann fira 11 månader, bussen gick 1 och på den var det röjj, haha. Eller i början sov jag ganska mkt men det var massa kanadensare och sånna som inte kunde speaka swedish, de var ganska sköna. Sen var det en kille som kallades för Akke som satt och skrek "GÖÖÖÖÖTEBOOORG", han var en av de tre som battlade ibörjan. Haha han var klockren, vi satt och snackade med honom och en av fritidledarna, en gammal brandbilstjuv som nu blivit polis, härligt där!

Jag, Totte och Madde sov hos Therese och vi var väl hemma runt halv 3, vi käkade lite för vi var jätte hungriga, sen lade vi oss och kollade på Ice Age, men jag och Therese hann nog inte se ens 1 minut innan vi slocknade. Vi sov i sängen och stackars Madde och Tott sov på golvet på två madrasser, höhö. TOtte fick inget täcke heller märkte jag imorse när jag satte mig där, Haha. Bara ett lakan och det var svinkallt i Therese rum när vi kom hem, men det hade hunnit bli varmt när vi vaknade. Eller vi vaknade, när jag vaknade rättare sagt. Som vanligt var jag ganska morgonpigg, jag gick upp på toa och kollade på klockan som stod utanför, den stod på 7.45, det kan inte vara sant tänkte jag för tidigare morgon hade Therese sagt att jag inte får väcka dem innan klockan 10. Så jag gick in i rummet bredvid och lade mig i sängen och läste en av mina böcker jag lånat. Det var svalare där också, sen ringde telefonen 11000 ggr och till sist var ju Therese tvungen att gå upp och svara, HAHA YES! De vaknade ju då, försökte somna om men jag gick in och lekte stålmannen och trackade de lite grann. Klockan var tydligen kvart över 11 då och det visade sig att klockan där ute gått fel, så jag måste ha sovit till halv 11 iaf *stolt*.

Åkte hem runt 15 och på kvällen har jag hjälpt mamma laga käk och sen har jag ridit, har fått tillbaka min mobil också förresten som varit på lagning, eller jag har rättare sagt fått en helt sprillans ny! Jippie! De kostade väl för mkt att laga den andra så de lika gärna kunde ge mig en ny, inte helt fel!

pussihej

Jag och Frida lite slitna, tidigt på morgonen efter Gröna Lund


Grönalund

YES, där var nästan hela min klass igår. Kalaskul var det, jätte roligt verkligen! Jag åkte allting, eller inte lilla vikingagungan och det men allt annat, nej inte extreme. Den mår jag så sjuukt illa av så det funkar inte då, fick minska på Pop Expressen men jag klarade mig ganska bra, var efter vikingagungan som jag fick ta det lugnt, men sen mådde jag bättre och vi gick in på frittfall och tilt, det var faktiskt första gången jag åkte tilt. Den var läskigare än fritt fall enligt mig eftersom att det inte ens var några stolar att sitta i, det var som en hård grej man satt på bara + att man lutade sig frammåt och var tvungen att kolla rätt ner, jag blundade i början vilket resulterar i kortet nedan, men jag kollade efter ett tag. Älskar den där kittliga känslan i magen, går ju inte att beskriva, men ni som åkt fritt fall och tilt, ni vet. Haha, alla skämdes för mig tror jag, iaf sade de till mig ett antal gånger, fast alla ville åka med mig så de måste ju tyckt att jag var lite lustig ändå ;) Jag konverserade med alla som hade hand om de olika attraktionerna och skrek hysteriskt fast det inte ens var läskigt, sån är jag. Särskild bra kontakt fick jag med Jerk, ååh han var så snäll! :D Han såg precis ut som Therese systers pojkväns bror Jesper. Lite mullig, jätte töntiga underbara brillor. Haha han var kul iaf! Han hade hand om flygande mattan som jag, Frida och Alexander åkte typ 10 ggr på rad. Haha, den första gången var roligast. När vi var klara så åkte det fram en keps mellan Alexanders ben, så han tog upp den och sa; kolla en keps. Så gick han och satte den på Bubbas huvud, ni vet snubben som sitter i mitten och tror att han har alla makten över mattan. Då kommer det två turkar och säger, Keps ni sett? Jag börjar asgarva och säger: Den sitter på Bubbas huvud, de fattar ingenting men jag pekar till slut och då fick han tillbaka den :D

Vi åkte hem med 10 färjan och tog 11 tåget från Sthlm till Uppsala, från Uppsala tog vi bussen 00.10 och var hemma i Knutby runt 1, jag och Frida kom väl i säng runt halv 2 och vi slocknade direkt. Vi var nästan de enda som tog sovmorgon idag, fattar inte hur de andra orkade ta sig upp klockan 6, som vanligt.

Okej, lite bilder då, enjoy!!! :D

Det här är jag hemma hos Frida på morgonen innan vi åkte, fick till en himlans härlig pose!




Emma och Frida på tåget dit, massa äckliga gubbar som satt bakom oss och stirrade



Hanna och Rebecka var till och med tvungna att byta plats för att han ville hjälpa dom att ta kort med Hannas mobil ;S



Jag och Jullan var på G också!



Här försöker jag få till en härlig pose, men lyckas tyvärr inte lika bra som på den första bilden, så den här bjuder jag på. Jullan är ju ialla fall söt.



Väl framme i Sthlm var vi tvungna att prommenera till slussen, Jag, Jullan och Emma tog täten och hittade såklart en spegel att fota oss lite i



Rebecka, jag och Frida



Skrattkammaren missade vi inte, här har vi väldigt långa snygga ben jag och Alexander



I den här spegeln kunde jag spänna ut magen ännu bättre än annars :D



Långben, Fridas är dock lite olika tjocka




Sen körde vi fritt fall, himla vackert kort det här!



Och så... Tilt! Haha, kolla hur rädd jag ser ut. Rebecka och Emma ser världsvana ut och Hanna ser ut som någon ny Kurt Cobain eller något.



Sen så var det bara 15 minuter kvar så vi drog till Vilda musen och det var ingen kö alls, vi sprang varv på varv och det blev roligare och roligare kort, detta köpte Hanna och Emma. Lägg märke till att jag och Emma kör exakt samma pose, förutom att jag ser väldigt tandlös ut.



Nu är det verkligen enough med bilder men njuuut hörrni! :D

maaat

Idag har jag varit med Oskar :) Först var vi hemma hos honom ett tag och käkade lite lunch och så, sen bestämde vi att vi skulle dra och bada så det gjorde vi. Det var jätte jätte varmt i vattnet, lär ha varit över 20 grader, eller så var det för att jag badade i Hargshamn gången innan. Vi doppade oss först, träffade Krisso, Sofia och Rickard, trevligt :) Vi simmade ut lite till flytbryggan och låg där ett tag sen ville jag att Oskar skulle hämta båten, så han simmade tillbaka stackarn och hämtade den, han är så snäll :) Så vi körde ut med den lite och körde upp lite på land, där stannade vi ett tag och käkade lite melon och sånnt. Sen ringde Totte och sa att han skulle komma, så efter ett tag rodde vi tillbaka. Träffade massa människor, Jullan, Emma, Emma, Totte, Fredrik, Fabbe och några till :) Vi doppade oss ngn gång till men sen åkte vi hem till Oskar igen, började kolla på film men hann inte se klart på den för Dennis ringde och sa att han skulle hämta mig, så hann inte käka där heller, så sitter just nu här och är ganska så hungrig, får gå ner och be någon göra mat till stackars mig, får se om det lyckas?

Imorgon då? Kanske jag ska vara med Oskar igen :) Om min mamma går med på det, men sen kommer jag inte kunna träffa honom på en evighet, så det borde funka.

Ganska så gammal bild, ser sådär löjligt fejkglad ut


Nationaldagen

Idag är det min morfars 66-årsdag, grattis till honom. Vi har spenderat nästan hela dagen i drottningholmsparken med lite släkt, det var mysigt. Käkade och kollade på lite uppträdanden som var på en scen, dock var det inte lika bra musiker med som förra året.

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från balen;

Alla vi som serverade, dock är inte de två killarna med på denna bilden.


 




Sandra och Lukas var fina



Simon och Jossan också



Det var svårt att få med precis alla, men nästan



Anna och David :)



Lite folk



Frida och Alice jobbar för fulla muggar



Sen blev det dans. Som ni ser dansade Filip sin första dans med Maggan. Fint.



Värdeparet dansade faktiskt den finaste valsen, Rickard och Evelina



Maggan och Filip och deras vackra vals igen :')



Så det var allt, ha en fortsatt fin kväll, puss och hej<3


Grattis Nikki som har tagit studenten

Min söta syster <3


Nikki och hennes pojkvän Sebastian



Sophié och Nikki skålar för fulla muggar



Nikkis fina plakat, ser ni hur lik hon är sig nu!?



Nikki och Sussie



Hinner tyvärr inte bjuda på bilder från balen, det får bli imorgon eller ngt.

Elmer singelujah



Hargshamn

Jajjamen, där har jag varit och badat nästan hela dagen. Jätte skönt var det, blåste knappt heller, vilket det brukar göra eftersom att det är precis vid havet. 16 grader i vattnet, kändes vamare jag doppade mig faktiskt ganska många ggr, fick väl lite färg, speciellt på magen. Måste ha mycket mer pigment där än vad jag har på resten av kroppen.

Sen på kvällen har jag varit och ridit Malins häst Remi. En stor häst på 170 cm, Peeron är ju hemma och betäcker och jag har Emelie Brolin träning på tisdag med Ryttare=idrottare, då sa Malin att jag fick rida hennes, det var kul! Han var seg i början och förstod inte riktigt mina hjälper, men han kom igång mot slutet. Han är van att gå i lite undertempo men skulle han få gå fram lite mer så skulle han bli kalasfin, riktigt mysig häst!

Har glömt att berätta det, men jag har faktiskt fått äran att servera på balen imorgon. Från början är det bara Friends som är lovade men de behövde några till och Hanna och Rebecka rekommenderade mig och Frida som kanonservetriser ;) Så Lisbeth frågade oss, kul! Så det händer imorgon, ska sova hos Rebecka så kommer inte hem alls imorgon. Balen slutar vid 12 så vi måste nog hjälpa till lite efteråt, så de blir sängen sent imorgon men vi har blivit lovade sovmorgon dagen efter, så kan tänka mig att de bara blir 3 lektioner eller kanske ännu mindre på tisdagen eftersom att vi som alltid slutar 13.

Ska och repa någongång i kyrkan också, ska ju sjunga på skolavslutningen, jag, Rebecka och två tjejer i nian. Kul! Killing me softly och ABBAS Mamma mia. Är ledig på torsdag också, för att vi var där på den där öppethuskvällen. Så går bara tre dagar och nästa vecka blir också slapp, grönan på måndag! :D

Nu ska jag slutföra min SO, den måste in i morgon för då sätts betygen.

Puss och halloj

Lite bilder sen Hanna och Elmer var här, var jätte längesedan men har liksom glömt bort dom, men bättre sent än aldrig!

Jag försöker lyfta Elmer


 



Vilket inte går så bra, vi ramlar ihop på marken


 



 

Haha sötisarna, tog kort lite utanför mitt hus, tog ett tag för mig att höra att de var där.



The King liksom



Yes det var ju några, återkommer snart med en film på Elmer när han sjunger fint :)




RSS 2.0