Malexcloset

Skoldagen har varit bra. Sista lektionen, idrottsmentor är dock otroligt ansträngande och ögonen stängs igen nästan hela tiden.

Jag och Matilda gjorde idag vår blogg. Den är under uppbyggnad just nu, men eftersom att jag känner mig snäll idag tänker jag lämna ut länken till den ändå. Men lova mig att ta den med en nypa salt!? Headern ska vi nämligen försöka fixa så snart som möjligt!

HÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄR hittar ni den!


Bilder från diverse tävlingar




Don't bring flowers after i'm dead

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag råkade komma åt någon jävla page back knapp så hela inlägget jag skrev försvann, bra alex, bra!

Jag skrev i alla fall något om att jag precis vaknat och att jag inte börjar förrän 11.25. Efter skolan ska jag och Matilda Höglund eventuellt dra till gymmet en stund, men vi slutar inte förrän 15.45.

Eftersom att vi antagligen börjar bygga modeblogg redan idag så kommer Matilda Ljudén ta med sig en kamera så vi redan på en gång kan dokumentera våra outfits. Kanske kan jag lägga in det på min data också, vem vet. Men räkna inte med för mycket, ni känner nog mig vid det här lagret.

Nu måste jag gå och dressa mig, later!

Freddy & Ljuddy goes modeblogg

Vet ni vad jag och min classmate Matilda Ljudén har gjort upp för plan?
Vi ska skaffa en modeblogg imorgon. Haha! Dagliga outfits och tips om olika kläder osv är vad vi kommer bjuda på så håll utkik efter en länk till den imorgon. Vi kommer antagligen skapa en på devote eftersom det tydligen ska vara lättare att få läsare där!

 

Äntligen bääärbar!

Hey dudes, nu har vi äntligen fått våra datorer. Tyvärr var de inte så hightech som vi hoppats på, ingen cam och ingen snurrskärm. Men den har säkert andra bra grejer!

Jag kom hem runt halv 12 i natt från tävlingen i Vansbro. Det gick ganska bra, dock inte den första klassen, den orkar jag inte ens berätta om. I den andra så var jag faktiskt nöjd med ritten men jag fick inte riktigt så bra betalt som jag hade hoppats på pga att en domare dömde ner mig ganska mycket. Det var nämligen tre domare i själva lagklassen. Jag slutade på 67.89% och det resulterade i en andra plats och laget kom på en tredje, mycket bra kämpat allesammans!

Idag gick jag alltså till skolan för första gången på mer än en vecka, det kändes riktigt spännande!

Just nu sitter jag här och käkar lite mackor och nu har jag inte så mycket mer vettigt att skriva. Grinigt att jag inte fick den där efterlängtade camen meeen, ni får helt enkelt stå ut med bra uppdatering i vilket fall som helst!
KYSS


Cobrastyle


Måste åtminstone försöka dra en kortissammanfattning av veckan.
Tävlingen, DM: 1:a med Peeron & 3:a med Fire
Lägret i Västerås: Grymt kul och helt underbara människor, tyvärr på tok för ohygieniska vilket resulterade i en ganska så magsjuk Alexandra på natten efter hemkomsten. Nu är jag i alla fall på bättringsvägen men jag undrar hur mycket jag missat i skolan egentligen.

Redan imorgon ska jag åka till Vansbro och tävla elitallsvenskan, herregud vad jag far runt. Jag hoppas verkligen att min hårda träning för Mads Hendelowitz gav någonting även om jag inte kommer hinna bli helt på topp tills på söndag.

Nu ska jag försöka trycka i mig tacos, utan tacokrydda i köttfärsen alltså. Måste försöka få igång ätandet snabbt nu! See u later!

Where are my goggles?


robin bengtsson


Get to know me


Vad heter du:
Alexandra Maja Louise Fredriksson
Var bor du: 4,5 mil öster om Uppsala
Trivs du där: Gillar att det är så lugnt, men på tok för isolerat, speciellt på vintern.
Brukar du läsa horoskop: Ja, om jag ser något, tycker alltid att metro's stämmer!
Har du körkort: MOPPE, haha!
Favoritdjur: häst
Festar du mycket: Det kan jag inte påstå
Sprit, cider, vin eller öl: -
Brukar du bli för full: nejnej
Antal kuddar i sängen: 4
Äger du ett busskort: 2 st, både skol och ungdomskort.
Vad åt du till frukost: Flingor med mjölk och en macka
Har du haft sex idag: Big no
Nästa mål i ditt liv: Hmm, försöka gå ut gymnasiet med härliga betyg!
Hur svarar du i mobilen: Det beror på.. "hallå", "hej, det är Alexandra", "Alexandra mitt i maten" osv..
Antal timmar sömn inatt: Runt 8 h.
Sov du ensam: Det gjorde jag.
Din hobby: Ridning, musik, vänner
Vad är det för veckodag?: Onsdag
Vad åt du senast: Pringles original
Vem fick du sms av senast: Minns ej, mobilens batteri har försvunnit
Vem ringde dig senast: Minns inte det heller..
Godaste ölen du druckit: Donoo
Vilka hårfärger har du haft: Brun, blond, gult, mellanblond
Vad såg du senast på TV: Idol
Vad läser du för bok just nu: Läste precis ut "bakom stänga dörrar"
Längd: 169 cm
Skostorlek: 39
Hårfärg: Svårt att beskriva min hårfärg, askblond maybe?
Är du kär i någon: U never know
Vad gör du om ett år: Jag har väl antagligen börjat i tvåan och mår otroligt bra!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Yes, lite mer centralt.
Dricker du: Mjölk och vatten är favoriter
Vilken parfym använder du: Estee Lauder, dkny be delicious
Vilka skor använder du: Det är jätteolika.. Bl.a converse, ett par svarta med kilklack, svarta boots
Dagens klädsel: Gråa jeans, vitt linne, blå skjorta och converse

Lucky we're in love in every way

Nu har jag precis klätt på mig och är alldeles strax redo för en skoldag. Idag är jag riktigt taggad eftersom att vi har musik, helt klart favoritlektionen. Just nu håller vi på och ska försöka kompa oss själva i en redan gjord låt. Jag och Christian jobbar tillsammans, han spelar piano och jag gitarr och sjunga ska vi båda göra!

Vi hoppas på att resultatet blir ungefär såhär, vi får se hur det blir med det! ;)


Good morning

Jag gick precis upp, börjar inte förrän 11.25 och mamma är lika grinig som vanligt över att jag inte går och upp och rider på morgonen, men jag tycker helt enkelt att det är mer bekvämt på kvällen. Jag slutar dock inte förrän 15.45 och då ska jag ta bussen direkt till Alunda så mamma kan hämta upp mig för lite Uffe-träning med Peeron.

Nu ska jag klä på mig och trycka i mig en redig frukost. Vi hörs kanske ikväll!

Dagens
Kläder: randig tröja-gina tricot, svart väst-mammas gamla, converse
Hår: utsläppt, plattat för ovanlighetens skull
Smink: mascara & solpuder

Hästbruuud

Måste bara berätta om en liten kul grej som hände idag när jag och Amanda gick från gymmet till bussen. Vi hade precis gått igenom en tunnel och kommit fram till några invandrare som var något äldre än oss. Med dom stod en tant/kvinna i 50 års åldern (icke invandrare) och helt plötsligt frågar hon:
- Rider du?
- Ja, det gör jag faktiskt, svarar jag med förvånad röst. Hur kunde du veta det?
- Jag såg det på kläderna.
- Men jag har ju inte ridkläder på mig nu?
- Nej det ser jag väl, men det var fint, mina döttrar har ridit, hejdå!

Okej!? Vad menade hon med det då måntro? Haha, vi fattade ingenting men vi fick oss ett gott skratt och det häftiga var ju att jag faktiskt rider, även om de flesta oftast inte tror det. Jag får oftast höra att det ser ut som att jag håller på med tennis eller dans, haha, antagligen bättre än att se ut som en hästtjej, eftersom att det inte direkt betraktas som coolt. Fett hår, illaluktande kläder och ett evigt tjat om hästar är väl det man tror om en "ridare", som folk som inte är så insatta kallar en.
Eller hur ser er bild av en hästtjej ut?

Självklart ser man inte likadan ut i stallet som annars, ett bra exempel har jag här, dock är det här mer "mock-kläder" än ridkläder.



Gamla fina örebro


Bild från Örebro på mig och Bella. På mig har jag t-shirt-cubus, sidenjacka-monki, jeans-CM, ring-h&m, väska-gammelfarmors gamla och converse!

crush

Ännu en skoldag har passerat. Gårdagen kan sammanfattas som bra, inte mer. Det blev en massa strul med Fire's vaccinationsintyg, pga att det tydligen saknades något år 2008. Fire's ägare kunde till slut intyga att han visst blivit vaccinerad och hon har nog till på onsdag på sig att försöka få tag i veterinären som vaccinerade honom. När det äntligen blev klart att jag skulle få starta så hade jag 15 min på mig att fixa hästen, mig själv och rida fram. Men med lite is i magen klarade vi oss igenom programmet trots en underbart jobbig stelhet hos honom och en rätt ofokuserad Alexandra. 70% slutade vi på och jag vann även klassen. I andra klassen var han hur fin som helst på framridningen men han blev rätt tung och jobbig väl inne i ridhuset. 72% fick jag i den klassen och kom på 2:a plats med bara ett poäng ifrån ettan. Men eftersom att det var min kära lagkamrat Sanna så deppade jag inte ihop pga det!
Nu undrar ni säkert varför jag inte tycker att det gick allt för bra? Det är nämligen så att jag bryr mig mer om hur känslan är än om poängen, är jag inte nöjd med vår insats inne på banan så spelar det liksom ingen roll om jag vinner på 75%, även om det självklart är fantastiskt kul att vinna.. Det roligaste är när det känns bra och när domaren också tycker det.

Idag efter skolan åkte jag och Amanda till gymmet och sprang på löpband, tränade bål, rygg, armar, ben, bröst osv. Det är så himla skönt efteråt!

Nu är jag döhungrig och hoppas på att maten alldeles strax är klar. Efter den ska jag ut och rida Peeron, kanske slänger in ett inlägg efter det också, om jag har något spännande att berätta dvs..


bloggtorka

Nej bloggen, jag har inte dött. Jag är snarare mer vid liv än vanligt, förutom just på bloggfronten. Nu blickar vi framåt, känner inte att jag orkar spendera min kväll med att berätta vad jag hade för mig igår, det räcker väl kanske med att säga att det var ganska awesome!?

Imorgon ska jag tävla i Rimbo med Fire. En LA:P1 och en LA:1.

Vi har fortfarande inte fått våra jäkla datorer från celsius än, jag hoppas innerligt att vi får de på måndag eller åtminstone någon gång nästa vecka. De har nämligen sagt det enda sen vi började att "nästa vecka får ni dom" men än så länge har de inte dykt upp.

Min blogg är såååå tråkig, men jag har som sagt ingen kamera och då är det så värdelöst att blogga eftersom jag vet själv hur tråkigt det är med en blogg som inte innehåller bilder. Jag hoppas verkligen att datorn vi ska få består av en väldigt bra webbcam, men kanske är det lite för mycket att hoppas på.

Nu ska jag börja göra mig iordning för natten. Sov sött allesammans!

Bara för att jag hatar inlägg så lägger jag in en gammal bild på mig. Shit vilket litet ass jag hade på den bilden om man jämför med nu. Hemskt men sant att man måste börja inse att man börjat växa på bredden i stället!


oh my fucking god



Absolut, hon skojar.. Men det här är inte okej!

RSS 2.0