what what in the but

Imorgon är ju showen. Idag har vi övat i princip hela dagen. Vi drog mopparna till Knutby nästan direkt när vi kommit till Almunge. Där finns de en jätte bra hall med speglar på en vägg. Rebeckas mamma var jätte snäll och lagade god lunch till oss, hamburgare med bröd och pommes! Herregud vad kul man har när man övar på sådant här, vi garvar precis hela tiden! Haha! Ni borde verkligen komma och se det, tyvärr blev det lite mer seriöst på vissa ställen än vad vi tänkt oss, men what ever, det blir bra ändå. Så kom som sagt och heja på oss (helst med stora plakat), trots att det inte är någon tävling.

Nu håller jag mest på att rota fram alla kläder man kan tänka sig tills imorgon för vi har fortfarande inte bestämt klart vad vi ska ha på oss. Senare ska jag duscha och sedan inte så mycket mer.

Ni får ta hänsyn till att de är lite mindre bloggning nu, men det är fullt upp, lovar att det blir bättre sen! BYE!

Bjuder på en gammal goding eftersom att jag är så glad att sommaren är på G!


Goder morgon

Igår skulle egentligen min pojkvän ha kommit till mig men han har fått någon svullnad i ansiktet som vägrar ge med sig, jätte tråkigt verkligen, ville vara med honom så mycket! Idag skulle vi också åkt in och kollat på celsiusskolan men så blev de ju inte heller då... Istället åkte jag och Emma hem till Johan Zaar där Patcha också var, vi skulle fixa våran låt till showen och så och sedan plannerade vi ännu ett till nummer, spännande va?
Nu har inte ni en aning om vad jag snackar om, men det är nämligen så att på tisdag så är det öppet hus på Almunge skola och då är det även en vårshow där jag, Emma, Emma, Jenkan, Rebecka, Mimmi, Philip och kanske ngn mer ska göra ett nummer, mer säger jag inte. Kom och kolla vettja, kl 19.00 i gympasalen! Jag ska försöka få någon som kan filma så ni kan få se det sen, hoppas att det blir grymt! Idag ska vi nog öva på det men jag har inte hört något så vet inte när eller var det blir.

Jag försöker kolla på mopedkurser, utan vidare framgång. Det får nog bli den där hos Sigge ändå, det är bara 2 dagar så det går ju fort. Nu känner jag verkligen att jag är i behov av att kunna åka moppe, så att mina snälla föräldrar slipper skjutsa mig överallt. Nu ska bara någon ta tag i det där och ringa, hoppas att Dennis är frivillig!

Nu ska jag plocka upp lite kläder och sedan kanske ringa Oskar och fråga hur det är med honom. Imorgon ska jag tävla Peeron på roslagen, spännande. BYE!



Balders balle


Haha, Emma H's och min nya drog, Hem till midgård. Synd att det slutade, det var riktigt bra. Det här är förresten vårat favoritklipp. (Hon är bäst på att härma Runar och jag Halvdan, bara så ni vet)

dagens klädval


Skjorta-snott av Dennis
Jeans-Cheap monday
Shoes-Thun's

Number of the beast

Idag var jag i skolan igen, sov hos Oskar i natt, åkte direkt till honom igår efter ett Elitmöte på Celsius, som gick bra. Fick nog se alla som ska gå elit och det såg ut som ett spännande gäng.

Tjejerna lyckades liva upp mig ordentligt idag och efter skolan åkte alla vi till Thun's förutom Frida en jätte snabbis och jag köpte mig ett par härliga indianmockasiner, bild kan ni få alldeles strax, ska bara knäppa på dem.

På kvällen har jag ridit Fire, Peeron och Neo och sedan hittade jag gamla klipp från mitt minneskort på mammas mobil från när vi var på halloweenparty hos Rebecka för flera år sedan, det är på Hanna Lind som leker IDOL. Jag, Sandra och Rebecka ligger och vrider oss av garv och nu 3 år senare skrattar jag tydligen lika mycket åt de. Det är helt sjukt hur mycket vi skrattar, tror inte att jag skrattat så mycket i hela mitt liv förut.

Valborg då? Vad händer då? Vi vet faktiskt inte vad vi ska göra eftersom varken jag, Jullan eller Oskar får åka in till stan. Men hur kul är det att hänga i Almunge när alla andra faktiskt åker in? Det återstår helt enkelt att se. På dagen ska vi i alla fall träffa en jäkla massa folk på forsränningen. Förresten, är vi verkligen lediga? Jag undrar det, men antagligen kommer det inte sitta många elever där även fast det eventuellt är en skoldag, som jag inte tror. Är det någon som vet?


Update: Här har ni skon då.. Det krånglade när jag skulle lägga in de, men jag fann de på internet, dock är mina i en annan, ljusare färg och jag tycker också att det är snyggare på, men imorgon ska ni få outfitbild och då ska jag ha på mig dem, promise!


Dagens klädval

 
Hittade mina gamla färgklickar till cheap monday jeans igår och slängde på mig dem.

Lördagens klädsel




Förresten så vann jag tävlingen med Fire med 71% och bidrog även stort till lagets vinst, hur kul som helst!

knäckebröd


mums







Gina Tricot

om du lämnar mig nu?

Idag har jag dansat häcken av mig i skolan. De hade som sagt hyrt en proffsdansare som lärde oss foxtrot, wienervals och bugg. Jag trodde dessvärre att vi hade sovmorgon som alltid på fredagar, men jag insåg när jag kom dit att det inte var så. Jag lyckades hänga med de hyfsat bra, trots att de redan hade hunnit dansa i ett par timmar. Det är så kul att dansa, för ett tag glömde jag bort allt jobbigt. Vi hade även danstävling, jag och Alexander var grymma men vi gick inte ens vidare till final, haha, synd.. Vi kanske inte var så grymma trots alltså. Den där snubben som lärde oss allt kom dessutom fram till mig i matsalen och frågade om jag dansade/dansat bugg, för tydligen tyckte han att jag var jätte duktig! Kul.

Sedan jag kom hem har jag bara ridit Peeron och ätit god mat och avundats de som kan åka till Fjällnora ikväll, själv jobbar jag imorgon och sedan ska jag på tävling efter det. BYEBYE!


jag är en vampyr

Jag är glad idag, min dag har bestått av:
-En tant som berättade om brott osv, en annan som berättade om konsument och en annan om barnomsorg
-En film om alkohol
-Boxercise (väldigt jobbigt, speciellt när man är sjuk)
-Affrodans

Imorgon ska vi dansa hela dagen lång, det ska tydligen komma något proffs och lära ut bugg, foxtrot, vals och sådant. Ska faktiskt bli jätte kul. På eftermiddagen är det "disco", vad nu det kan innebära.

Nu måste jag byta om, ut och rida Peeron, in och äta mat, åka och träna med Fire i ridhuset, vi hörs kanske ikväll. BABY GOODBYE!

Någon önskade mer outfits och mer om mina kläder. Imorgon, jag lovar, jag ska verkligen försöka komma ihåg.


Update: Fasen, det postades inte, jag tror att jag skrev det strax innan 17 i alla fall...

minivideoblogg


Nedrans, jag som hade tänkt göra en videoblogg, nej då tog minnet slut såklart, tyvärr hann jag inte säga mer än att jag skulle spela in en, haha!

Designing good life

Nå, vad säger ni om min nya design då? Lite impulsivt sådär, kände att jag verkligen inte orkade med den andra. Ni får gärna säga vad ni tycker och lämna mer kommentarer, det har varit lite dåligt med det på sistone. Det kan ju iförsig bero på att jag varit borta ett bra tag. Ibland är jag inte så smart. Aja, nu ska jag duscha och sedan sova. BYE!


yeahyeahyeah

Redigerade lite bilder i picasa...

Före:

Efter:


Före:

Efter:

Före:

Efter:

mega


John ME med Amanda som topping på mjukglassen, inte så nytt längre kanske men fortfarande vrålbra!

from paris to berlin

Idag känner jag mig mycket bättre, dock har jag fortfarande lite yrsel och så men imorgon blir det nog i alla fall skola. Jag ska försöka mig på att rida lite ikväll också, jag har tävling med Fire på lördag och jag var ju borta hela förra veckan. Så om det ska gå någorlunda bra är det nog på tiden att ta och rida en sväng.

Jag kollade precis på "Fröken Sverige" och Emma H-Jag insåg att den där tjejen från provfilmningen, inte Maggie utan den andra. Hon är med i Fröken Sverige, i en ganska stor roll. Jag blev förvånad, visste inte att hon var skådis!

Ska försöka städa upp lite i mitt rum nu och sen kanske gå ut en sväng, om jag orkar det. Vi hörs senare. Good bye!

Ganska gammal bild på mormor, Simon, morfar och mig!

fyy fan

Har jag sagt att mitt hår är förstört? Det är så sjukt jävla fult, platt upptill, slitet överallt, uppklippnaden är lite överallt och allt är fult, jag kan liksom inte göra något annat än en hög knut. Jag kan inte ens göra en låg knut för då blir de så platt uppe på skallen. Mitt fina, tjocka, långa hår. Det var ju synd att jag envisades att blondera det själv hemma, det är sedan dess det varit såhär. Så blondera för guds skull ALDRIG håret hemma!

Kolla vad tjocka flätor, en sådan är inte ens lika tjock som hela mitt hår nuförtiden.


Det här är i början av sjuan, då hade jag inte börjat klippa upp det sådär mycket.


Nu ska jag banne mig bara klippa topparna och spara ut, ingen slingning. Antagligen kommer mit hår att blekas som vanligt i sommar.


more pictures























so sick

Jag är sjuk, blä! Det är nästan det värsta som finns, det enda man kan göra är att vila och det är inte sådär jätte roligt! Jag blev det igår på förmiddagen. På morgonen kände jag mig jätte pigg men sen kom det plötsligt. Tur att vi bara har inför livet vecka i skolan nu då, då missar man inte lika mycket men det hade ändå varit roligt att vara med på det, det ska tydligen komma någon snubbe från RFSU och snacka, sen brukar man alltid dansa och sådant. Jag får hoppas att jag känner mig bättre ikväll.

Nu har jag gjort som alla andra, fixat spotify, det är väldigt smidigt och lätt att lyssna på låtar utan att behöva ladda ner de.

Nu ska jag, hmm... VILA! Vi hörs senare. BYE!


me like


Johan Palm


Grabben från idol har släppt sin första singel, Emma-Lee heter den, helt okej tycker jag, den kommer nog blir bättre ju mer man hör den!

Detta gillar jag


Agnes-On and on, akustisk version. Han som spelar gitarr heter förresten Hård af Segerstad i efternamn, där kan man ju ana en liten släkting till vår hatade spanskalärare? Det kan ju inte vara så många som heter det tycker man.

Guten morgen

Jag ställde faktiskt klockan på 9.10 idag för att vara säker på att inte sova bort allt för lång tid. Jag är i full gång och städar rummet. Jag har bytt madrass till min nya tempur och jag håller nu tummarna för att min rygg blir ännu lite bättre. Jag ska efter frukosten ut och rida både Fire och Peeron och sedan kanske Oskar kommer ett tag med moppen, vi får se, vi får se!

Nu måste jag fortsätta städa, det ser rent ut sagt förjävligt ut här! Ha en bra dag, utan sol tyvärr. BYE!


mitt lov

Nu är jag hemma allesammans! Jag har haft ett underbart lov med massa massa snö och massa älskling. Dock inte lika mycket sol som här hemma men det gör inget. Det tog lite mindre än 8 timmar med bussen till Funäsdalen där de hämtade mig, resan gick bättre än förväntat, försökte vila så mycket som möjligt. Det var en liten bit därifrån till deras stugor också. Vi hann inte så mycket mer än att äta middag och spela kort innan det blev dags att gå och lägga sig.

När vi vaknade dagen efter sken solen. Det blev en liten utflykt till någon sjö som såklart var helt snötäckt, precis vid berget Helax. Där var vi hela dagen, grillade korv, åkte stjärtlapp, solade och njöt. På kvällen åt vi god mat, spelade mer kort och jag upptäckte en sida hos Oskar som jag inte sett förut, nämligen vilken jätte dålig förlorare han är, haha! Som tur var lovade han mig att bättra sig.

Sedan blev det onsdag, oj vad fort det gick.. Då var det dags för slalom. Jag hade då som sagt inte åkt sedan jag var 4 eller något sådant. Första åken gick väl sådär, jag satte mig på rumpan i backen och vägrade åka på någon timme eller så, haha, ibland fattar jag inte hur Oskar orkar med mig. Som tur var gick det bättre efter ett tag och jag tog mig ner skapligt. Runt halv 4 när vi åkt i princip hela dagen skjutsade de oss till ett pyttelitet badhus som låg i Ljungdalen, i själva poolen befann vi oss bara i 10 minuter eller något, sedan blev det för kallt och vi valde att duscha, i duschen var det en tjej något eller några år yngre än mig som stod och stirrade konstant, kände mig verkligen uttittat, jag gillar inte det riktigt, man börjar fundera på om man har något som inte ser helt rätt ut på en, fast vande mig vid den känslan efter ett tag. Jag stötte på henne dagen efter i backen också, hon stirrade lika mycket då.

På torsdagen blev det skidor igen, första åket var lika protesterande som dagen innan och då tror jag Oskar började ledsna lite på mig, haha, stackarn... Men efter ett tag gick det bättre igen men då fick jag sendrag i ena foten i stället så då var vi tvungna att vila ett tag och äta lite pommes frites och efter det var vi fulladdade och då började jag till och med tycka att det var roligt att åka men då blev det dags att sluta, såklart, så är det alltid. När vi kom hem var vi trötta som bara den så vi power-napade lite innan mat och mer kortspelande.

På fredagen åkte vi ut på fjället igen och åkte lite stjärtlapp, vi var dock inte där så länge eftersom att det var så jobbigt att gå upp för backen igen även om Oskars pappa var snäll och körde upp oss med skotern några gånger. Jag var sämst, kom sist hela tiden, Oskar sa att de var för att jag var lättast men jag vet inte om jag kan skylla på det. Lite senare på eftermiddagen åkte vi med Oskars pappa som släppte av oss vid badet igen, när vi kom dit betalade vi och gick in men det kryllade av ungar, så vi satte oss och läste vecko revyn ett tag eftersom att vi hade så pass lång tid på oss. När vi väl bestämde oss för att gå in så kom folk ut ur duscharna och sa att varmvattnet tagit slut, jag började må dåligt pga den dåliga luften så jag gick ut medans Oskar försökte få tillbaka pengarna men det fick han inte eftersom att vi hade varit där jätte länge (max 15 min) och tydligen skulle vi då vänta där i 2 timmar och det var inte hennes problem överhuvudtaget att vi skulle bli tvungna att duscha i isvatten, så vi sket i det helt, jävla kärring. När vi kom hem blev det middag och lite tv-tittande och efter det ett litet cry-moment för mig eftersom att jag insåg att detta var sista natten och den sista med Oskar på en hel vecka.

På lördagen var vi tvungna att gå upp tidigt för att kunna komma iväg så tidigt som möjligt pga den långa resvägen hem och vi möttes av varsitt påskägg när vi kom utanför dörren, mysigt. Vi åt frukost och fixade det sista och kom iväg strax efter 9. Väl i Uppsala var vi lite innan 16 och där möttes vi av människor i shorts och t-shirts och en gubbe kissandes i en burk i bilen bredvid, hahaha. När Oskars mamma hade handlat klart åkte vi äntligen hem och då hann vi bara packa ur bilen och sedan var det dags att byta om för att sedan åka på middag hemma hos familjen Holm-Berggren och jag fick alltså sova med Oskar en natt till innan vi blev tvungna att säga farväl, vilket var himla bra!

Tack så jätte mycket Oskar och hela familjen Jansson-Klang för att jag fick följa med, det har varit jätte roligt!










Haha varför blundar karln på alla bilder? Mer kommer imorgon!

lite bilder bara








shall we dance?

Hej hörrni, nu är jag varit hemma i några timmar, men har käkat och packat upp och så också och inte fått tid till att blogga förrän nu.

Helgen har varit helt okej, tyvärr är det inte lika bra ponnydressyr ekipage detta år, jag red tre inte så bra ritter och fick placering i alla. I första klassen blev jag placerad 5:a, i andra klassen som jag red klockan 22.15 igår kväll kom jag 4:a i och i klassen idag kom jag 2:a, helt okej med tanke på att han inte alls var på topp. Tyvärr är det så jobbigt för mig och mamma när vi vet hur bra han kan gå och jag kan rida men att vi inte riktigt kan visa det på tävling (Enköping var dock ett undantag, där gick det riktigt bra). Haha, snälla Netti (en av mina kompisars mamma) kom fram till mig och frågade om jag inte skulle söka till Top Model och tyckte att jag hade så vackert, naturligt ansikte osv, verkligen jätte snällt att hon sa det, man blir så glad! Även om jag inte alls håller med och dessutom är för kort men tydligen hade hon sett på något top model där det var någon som var under 1.70, haha men nej någon modellkarriär tror jag absolut inte på.

Och imorgon ska jag som sagt till Fjällen, jag är jätte taggad, ska bli kul faktiskt, saknar Oskar väldigt mycket. Tyvärr fasar jag inför bussresan som tar hela 8 timmar, men ska försöka tänka ut en kür under den tiden, läsa ut lite böcker och kolla film på Oskars ipod. De är i alla fall snälla och hämtar mig i Funäsdalen sedan. Tydligen är det snö enda upp till rumpan där, vet inte hur jag känner för det, snön som jag inte var så förtjust i här hemma har precis smält bort och våren kommit, nej då ska jag iväg till den där jäkla snön igen! Jag hoppas på att jag kan få med en kamera dit så jag kan dokumentera resan med lite bilder sedan.

Nu ska jag börja fixa iordning det sista här, kanske uppdaterar mer lite senare! BYE!


Goodbye my lover

Ledig redan idag som sagt, super skönt! Herregud vilket fint väder det är ute, jag går runt i t-shirt och svettas, det känns nästan som sommar. Idag ska jag till Högbo och tävla tills på söndag, det ska bli riktigt kul! Det är en sådan tävling som man kan bli uttagen till NM och EM på, inte för att jag tror att jag har någon chans till det än, men nästa år är målet det. Nu undrar ni kanske varför jag är med i landslaget men inte får tävla utomlands? Vi är 11 stycken ponnyryttare som är med och de kan ju inte skicka alla så man måste helt enkelt prestera bra på deras träningar, tävlingar osv för att bli uttagen till att tävla internationellt och vi är helt enkelt inte tillräckligt bra för det än.

Nu måste jag gå ut och fortsätta jobba i stallet, vi hörs på söndag för jag kommer inte ha tillgång till någon data förrän då. Ha en bra helg allihopa, tänk på att ni har ett skönt lov framför er, då blir man glad! BYEBYE.


Frida Öhrn

Åh, vad bra hon är, får gåshud redan innan hon tar i, varje gång jag lyssnar.

release me

Tjena! Hur mår ni idag? Jag mår sådär, känner mig lite halvnegativ. Fick träffa Totte en kortis i morse också, det var trevligt, vi träffas på tok för lite. Sista skoldagen för mig idag, jag har "tagit" ledigt imorgon eftersom att jag ska åka och tävla, så nu har jag bara hela det långa lovet att se fram emot. Det känns så skönt.

Idag var vi tvungna att visa några ackord för våran musiklärare, men jag valde att köra en halv låt istället med sång till, han var väldigt positiv så det var kul! Jag älskar musik, verkligen. Har fått låna Oskars ipod också så nu kan jag inte sluta lyssna, tur att vi har väldigt lik musiksmak!

Vad händer ikväll då? Inte så mycket, måste börja packa lite och städa mitt rum, ska även ta en härlig prommenad med Perran! Det är skönt att gå tycker jag.

Nu kommer jag inte träffa tjejerna på hur lång tid som helst heller, det känns lite surt men vi får hålla kontakt på annat sätt, vi har ju massa planer att smida inför valborg. Än så länge är det ganska osäkert vad vi ska hitta på på kvällen men på dagen ska vi följa Uppsala-traditionen, kolla på forsränningen och kanske ta ett restaurangbesök, det kan nog hur som helst inte bli annat än trevligt i alla fall med så bra människor.

Nu jäklar ska jag sätta lite fart med rumstädning, vi hörs senare! BYE.

Trevliga jeans från BIKBOK.



everytime we touch

Hej, jag vet.. Mitt bloggande är otroligt tråkigt just nu men det är fullt upp med allt, tävling hela helgen, alltså massa packning+att jag är tvungen att packa redan nu inför fjällenresan eftersom att vi kommer hem på söndag kväll och jag åker tidigt på måndagen.

Idag var jag i alla fall i stan med Jullan i hopp om att hitta kanske någon mössa eller ett par vantar? Nej nej, helt slutsålt överallt, synd för mig! Fick i alla fall med mig ett par vita tygskor från skopunkten för 99 spänn, hur bra kvalité kan det vara på dem tror ni? Det återstår att se... Vet ni förresten vilken storlek jag köpte? Jag är vanligtvis en 39:a, men i de här var jag tydligen tvungen att ha 37, oj så glad jag blev! Haha, jag har alltid velat ha mindre fötter och händer än vad jag har, men det är så jag är skapt så det är inte så mycket att göra åt det, bara att försöka acceptera.

Såhär ser i alla fall skorna ut, inte alls märkvärdiga, men tygskor är bra som bas och det behövs alltid. Vet ni vem vi såg på stan då? Engla, ni vet den stora modebloggaren "Englas showroom". Visste att hon bor i Uppsala någonstans men trodde kanske inte att man skulle stöta på henne.


RSS 2.0