Som jag hade dig förut


Bild från förra veckan, har jag någonsin visat en fin bild på mig här på bloggen?

Nu ska jag börja med att berätta kortfattat om tävlingen. I söndags var jag och tävlade med Fire i Strängnäs. Hela tävlingsplatsen var som en enda stor gryta men som tur var så var själva tävlingen innomhus. Både jag och hästen höll på att få solsting så vi fick svalka oss med en och samma jättefräscha handduk hela tiden.

I första klassen (som var en LA:1 för er som är lite mer insatta) hade jag inte världens bästa känsla, ingen wow-ritt direkt och Fire var rätt seg. Men jag lyckades få bra ändå, 74,95% och vinst. I andra klassen, en LA:P1 tror jag att jag gjorde min livs ritt, allt var klockrent, jag grät nästan i sista uppridningen för att det känts så bra. Domaren höll tydligen med och jag gick upp i ledningen med 77%!!!!!!!!!!!!!!!! Det var helt sjukt, mycket tårar och glädje. Jag vet faktiskt inte någon som fått så höga procent i i just den klassen förut och jag vann ganska överlägset.

Igår och idag har jag jobbat och imorgon ska jag göra samma sak, ingen solning för min del alltså och på torsdag då jag är ledig ska det tydligen bli lite sämre, eller i alla fall lite mer molnigt.

Ikväll ska jag bara rida, tror jag, kommer inte kunna göra så mycket mer eftersom att jag börjar redan kl.8 imorgon, men slutar som tur är redan kl.14 så det är skönt.






torsdag afternoon





lustiga tatueringar






I'm the motherfucking princess


Jobb och bio idag, såg filmen "My bloody valentine" i 3D. Jag är en sån där hata skräckfilms-typ men jag tyckte faktiskt inte ens att den var läskig och inte speciellt bra heller för den delen.

Jag har även införskaffat mig ett par nya skor, en ny bh, trosor, vit t-shirt + en jackliknande sak, fint. Man får ju faktiskt passa på när man har pengar.

Imorgon ska jag jobba igen och sen får vi gäster eftersom att mina kära lillebror fyllde 10 i onsdags. Måste försöka hitta på en bra present till honom också.

Nu ska jag röja undan på rummet, vi hörs. Kiss.


rape me, my friend


Kanske är det här den finaste bilden ni skådat?
Lite halvdålig uppdatering men jag har fullt upp hela tiden. Idag har jag jobbat och sen tog jag moppen till Johan för lite gitarr, sång och mat. Jag jobbar både imorgon och på lördag. På söndag ska jag tävla med Fire, vi är väl förberedda för en gångs skull.

Nu ska jag studsa in i duschen, ha en trevlig kväll allesammans.

Beautiful day



(ca 2 år gammal bild)
Det blev Alunda idag igen och min vita kropp börjar sakta men säkert omvandlas till en lite lite mörkare nyans, YES! Vilket underbart väder vi har, hoppas att det håller i sig.

Kl 20.00 ska jag hålla lektion för Elinor, cash is king. Vi hörs senare guys, HEJ.

Dagen i bilder








Som ni kan se tog solen skapligt bra på Elinors rygg, stackarn.

ordinary people


(bild från förra sommaren)
Idag har jag varit med Elinor, Marcus och Pamela i Alunda och badat i poolerna, det var skönt. Vi har bara tagit det jättelugnt, ätit, solat och svalkat oss när det behövts. Jag har lite bilder som jag kan lägga upp lite senare, nu ska jag ut och rida och sen kanske jag åker och fiskar, vi får se. HEJ!



pictures from midsommar
















Lucky


Här sjunger jag låten lucky med halvkrasslig röst och dålig kvalité, sen blir jag ju tvungen att sjunga både kill-och tjej-versen så det blir lite ljusare i andra versen, vilket ni kanske hör! Oj nu undrar ni säkert varför jag ens lägger ut det om jag ändå klagar så mkt, men jag känner att det är roligare med ett inlägg än inget alls, håller ni med mig? 

Chiquita banana

Trevlig kväll igår. Jag och Nikki tog bilen till Johan Zaar runt 20.30. Där var Patcha och Edward, vi käkade lite glass med hallon och tog det lite lugnt. Efter ett tag gick vi mot skolan och där stod det massa människor men vi promenerade vidare mot själva "parken". Vi stod där och snackade med lite människor och efter ett tag betalade vi och gick in. Vi dansade till Chiquita till kl.1. Vi fick t.o.m. gå backstage och träffa Kenny, Lenny och Benny och allt vad de nu hette. Efter det gick åkte vi hem till Carlssons och käkade lite chips och ostbågar osv, runt kvart i tre tackade vi för oss och åkte hem. Vi somnade nöjda och vaknade igen (jag kl.11.30, Nikki kl.13.00). Nu sitter vi här vid varsinn data och nördar, Philip ringde och frågade om vi ville följa med och mata vildsvin men det blev inte så. Kanske hittar jag på något med de ikväll, vi får se..











morden i midsomer


Såhär såg jag inte ut igår, laddade bara upp någon bild eftersom att jag hatar inlägg utan bilder. Snygg feja va?
Gårdagen var trevlig på alla sätt och vis. Bl.a så..
... åt vi god mat
... dansade vi kring midsommarstången
... lekte vi lekar
... spelade vi fotboll på ridbanan
... dansade vi i vår lada

Idag kommer Nikki hit, jag vet dock inte vilken tid. Vi ska till parken ikväll, antar jag. Jag vet inte om det är många som ska dit? Mina vänner (jullan, emma, emma, frida) ska i alla fall tydligen till grönan på sommarkrysset, så de kommer ju inte komma dit.

Nu ska jag klä på mig och gå ut och se om någon vill hitta på något skoj. Vi hörs senare, good bye!





Guten morgen

Sov lite för länge idag men jag pratade med Adem igår, vi fick tag i våra tyskar till sist, jag och Josefin, OH YES! Vi måste försöka hitta på något i sommar, verkligen.

Imorgon är det midsommar, jag har inga sånna känslor överhuvudtaget. Redan idag kommer några av våra gäster hit. Innan dess måste jag hinna städa mitt rum, rida Fire osv. Så det är nog bäst att jag sätter lite fart!

Lite fler bilder tål att bjudas på, here we go!


(kolla, kolla josefin ;D )






Tjuvkik

Måndag

Onsdag



Mästerkocken med gitarr


Min gitarrspelande vän och kollega är inte bara ett musikgeni, han är minst lika bra på att laga mat. Det här rörde han ihop till mig på max 10 min, impad är jag.

yeeeaaah

Trevlig heldag på stan idag med Mange Berg. Vi har bl.a ätit jordgubbar på en brygga, sallad i stadsparken och gått runt i affärer. Jag hittade två slappa linnen.

Nu ska jag ut och rida och sen åker nog jag, Charlie och Philip.J och fiskar i Olandsån, det kan nog bli spännande, mästerfiskare som jag är.


Across the water


(lite bilder på mig, robin och måns, synd att min mobilkamera suger)

Oj, jag har missat att jag haft besöksrekord. 85 stycken kikade på min blogg den 9 juni. Det är ganska mycket tycker jag, eller inte om man jämför med Blondinbella men det känner jag inget behov av att göra.

Nu ska jag hoppa in i duschen, jag har precis dammsugit mammas bil och efter duschen ska jag ta mig hem till Johan så vi kan sjunga och spela lite, det är så himla härligt! Borgis ikväll? Hm, vet inte faktiskt, det beror på om mina vänner vill följa med dit.

Nu ska jag sätta lite fart, ciao!







do you hear me?


Idag har jag och några vänner varit statister på en filminspelning. Orion heter filmen och det är en hjälpassistent i Almunge skola som skrivit Manuset och som ska producera den. Johan Häll heter han. Det ska bli en drama/kärleks-långfilm som kommer att komma ut på bio till hösten 2010. Vi var som sagt statister och det var inte ett speciellt glamoröst jobb. Vi fick sitta och vänta från kl.9.00-14.30. Så nu får vi verkligen hoppas på att vi kommer med i något litet hörn i alla fall.

Kändisar som bl.a Blondinbella, Freddy Åsblom, Filip Berg, Fortesa Hoti och Cilla Thorell kommer att medverka och vi fick träffa tre av dem idag (de som är på bilderna högst upp). Freddy Åsblom (som spelar Wille i livet enligt Rosa) hade tyvärr blivit fulare och såg nästan mindre ut nu än vad han gör i Rosa the movie. Filip Berg därimot var en riktig liten pudding och det är han som kommer att ha själva huvudrollen i filmen. Fortesa Hoti är väl mest känd som Roxanna i andra avenyn. Fint hår hade hon i alla fall.

Vi får se om vi orkar ta oss mer tid att åka dit, det finns nämligen flera olika tider då de behöver statister, bl.a idag men jag känner att jag inte orkar slösa bort ännu en dag på det.

Imorgon ska jag först upp och rida och sedan ska jag nog åka till Johan så vi kan repa lite grann. På kvällen kanske jag åker till Borgis, det får vår kära vädergubbe avgöra!

Nu måste jag sova, goodbye!

WE LOVE GERMANY!

Helgen har varit oslagbar. Fy fan vad kul jag har haft, har nog aldrig haft så kul i hela mitt liv. Både dagarna och nätterna har varit fullspäckade. Tyvärr gick det inte riktigt lika bra på tävlingen men jag kom någonstans i mitten och är nöjd att bara tagit mig till SM, det är stort!

Peerons ägare Jessica och Bella kom redan på torsdagen och sov med oss till lördagen då de blev tvungna att åka hem eftersom att jag inte tog mig till finalen. Herregud vilka sköna smålänningar, jag saknar alltid deras dialekt så fort de åker, jag ser fram emot nf-sm!

Redan första kvällen träffade vi dem, tyskarna. De kom ut med en svensk ordbok "SCHWEDEN". De frågade lite knackigt, vad heter du o.s.v. Vi skulle tävla dagen efter så vi kunde inte vara med de så länge. Dagen efter var det ryttarfest på kvällen och Walter Kurtsson som han tydligen hette var där och underhöll, vi åt mumsig italiensk buffé och njöt av varandras sällskap. På kvällen när vi gick ut så kom de igen, tyskarna. Woho, vi stod där ute och jag sprang mitt dressyrprogram och dansade lite. Jag, Josefin, Bella och Frida var det som var med. Tyskarna var väl runt 10 kanske, minns inte exakt. Vi gick hem efter ett tag, väldigt uppspelta över att ha träffat dom. De var tydligen där på någon utbytesgrej, de spelade fotboll och några andra sprang. De flesta var 91:or och en eller två var 92:or.

Den sista dagen var våran familj och några andra familjer och åt på restaurangen på campingen, det var mycket trevligt. Efter ett tag gick vi för att fixa oss iordning lite eftersom att vi förväntade oss ett stort disco i hallen som dagen innan ryttarfesten varit i. När vi kommer dit, snygga som satan så är det bara människor på minst 50 bast där. Haha, Josefin var dörrvakt ett tag men sen drog vi. Vilka kommer då då tror ni? TYSKARNA, woho! Vår kväll var räddad. Det kom tre tjejer till från tävlingen, det var vi loosers som inte gick till finalen som kunde hitta på något knasigt. Vi hängde med till deras stuga och hade det sjukt jäkla trevligt, usch vad trevligt det var! Vi dansade (shit, vad bra alla dansade och sjöng, helt sjukt) och tog kort på varandra och snackade o.s.v. Vet ni vad det värsta är? Jag vet inte vad en enda heter, eller några kan jag förnamnet på men vad hjälper det? Inga nummer, ingen msn.. Fy så tråkigt det var att säga adjö till de klockan halv 2 på natten.

Dagen efter sprang jag upp till Fridas stuga och där stod hon och Josefin, tydligen hade tyskarna precis åkt och de hade hunnit säga hejdå till dom. Fuck, jag hann inte. Vi tänkte springa efter bussen först men insåg att det var rätt kört! Hoppas för guds skull att vi träffar dom igen, eller att vi åtminstone kan få tag i dom på något sätt. Vi har faktiskt stora planer på att åka till Tyskland i sommar, det skulle inte vara helt fel alltså!

Här har ni lite bilder och filmer:


Jag och Bella gick som två lodisar i Eskilstunas shoppingcenter.

Vi var bl.a inne på BR leksaker och spelade Nalle Puh-spel.

Provade checka glajjor!

Bella på ryttarfesten

Tröttis









YEEEEEEEAH I LIKE IT!



I'm in löööööve


Ni vet Andreas som jag lade upp massa bilder på förut, killen med grym stil. Han kan sjunga också, jag tror att jag är lite småkär.

balbilder

























balen



Igår hade vi bal. Jag och min vän Matilda lyckades få två spray-tider efter varandra. Vi hann inte göra så mycket mer, men vi har bestämt att vi ska träffas snart igen, bara för att vi gillar varandra! Precis innan jag skulle bli brun så sms:ade Emma och skrev att limon var inställd, WHAT!? De skyllde på att de inte hade någon chaufför, han hade blivit skadad eller något och deras andra var tydligen bortrest.. Vi funderar på att stämma dom. för sådär får de fan inte göra, vi fick stora problem med hur vi skulle ta oss ut, men Emmas mamma lyckades i alla fall låna en jaguar som vi åkte i två omgångar med.

Martina fixade både hår och smink på mig och Frida. Jag såg väl ut ungefär som vanligt med knut, men det är min stil så kände att det var ett säkert kort. Frida fick löshår och lockar, megafint! Tack så jätte mycket Martina för att du tog dig tid och fixade oss! Jag lyckades även hitta två bilder på oss på hennes blogg, så jag snodde dom!

Balen var kul förutom att det var ett antal killar som drog på efterfest redan innan vi börjat dansa, skittråkigt. Festa kande väl göra någon annan gång då det inte är meningen att alla ska vara samlade. Sedan blev det lite knas med hämtning, mamma åkte till Almunge och jag bussen till Knutby och oj vad fel allt blev. Men Måns och Robin var i alla fall hur snälla som helst och väntade på mig!

Det kommer mycket fler bilder när jag kommer hem. BYE!





yesterday part 2





















Ett ord räcker för att beskriva gårdagen, GRYMT!

Yesterday















Nu ska vi åka och kolla på ett litet föl, mer bilder kommer sen!

If u seek amy

Tjollahopp, Nikki är här nu. Jag är skitglad! Vi har varit ute och ridit i skogen och nu sitter vi här med ansiktsmasker och dunkar musik, eller nu hoppade bruden in i duschen. Vi ska efter att vi fixat oss färdigt ta moppen till Knutby och köpa käk på krogen där och sedan dra till Carlssons och umgås. Det ska bli helskoj. Sverige-Danmark idag då, GO SVERIGE! Nikkis kamera hänger med också så bilder får ni sedan!



Hands are tied

Idag åkte jag inte till skolan eftersom att jag var i väldigt stort behov av att köpa balskor. Jag åkte samma buss som min vän Totte in till stan, han pallrade sig upp tidigt bara för min skull, snällt av honom va? Vi gick runt lite och jag provade lite olika skor och han käkade fyra cheeseburgare till frukost och jag en paj, som i princip blev min lunch.

Tydligen skulle karln gå och träffa sin tjej Linneá strax innan 11 så jag följde med Nikki och Elin till Jälla där Nikkis vän Miccis sprang ut, först var hon! Där träffade jag alla möjliga roliga människor, Therese, Rebecka, Sandra och hela Carlssonfamiljen eftersom att Fredrik tog studenten. Vi var där ett tag och sade grattis sen åkte vi iväg och stod och väntade på dem lite längre fram men de tog så lång tid så vi åkte in till stan till slut och det tog en jäkla tid att parkera. När vi äntligen lyckats hitta parkering så ringde Miccis och sa att hon ville att vi skulle följa med på flaket så självklart gjorde vi det! Fy fan vad kul det var, även om jag bara fick in den där frihetskänslan halvt. Jag går ju trots allt ut nian. Vi åkte med där ett tag och dansade och sjöng som idioter, oj så töntig man kände sig utan studentmössa, men skit samma!

När vi åkt färdigt så hade vi inte så lång tid på oss innan min buss gick men jag hann åtminstone köpa de där förbaskade skorna och lite andra småprylar till balen. Efter det tog jag bussen direkt till thun's och jobbade till kl.20. Jag har inte gjort något alls sen jag kom hem men jag borde nog åtminstone ta och plocka upp alla tusen klädesplagg från mitt golv. Ja, det måste jag göra nu på direkten.

Imorgon kommer Nikki, wiiie, min baby! Vi kommer nog vara hos mig ett tag och fixa oss lite lätt innan vi drar iväg till familjen Carlssons lya med massa vänner för lite käk och fotbollstittande. Dennis (min låstasfar har fått äran att se matchen live på Råsunda). När vi känner oss färdiga där hemma så åker vi nog vidare till parken för lite dansbandsdans, typ bugg och sånnt om jag nu ens har råd att gå in, jag är pank. Aja, annars får jag väl stå utanför och dansa då som en liten mupp. Haha. Men nu blev det väldigt långt här, ni får mer uppdatering på förmiddagen imorgon! Good bye!


Bilden är tagen av mig med min mobilkamera.

pizza pic's






I onsdags hade vi vår sista HK-lektion. Vi fick göra vad vi ville, jag, Hanna och Rebecka bestämde oss för pizza. Det blev ena halvan vesuviou(?) och andra halvan ost och köttfärs. Det var nog den godaste pizzan jag ätit. Tycker inte ni också att det är konstigt att man alltid tycker att det blir så gott när man gör något själv?

Okej, det här inlägget var sjukt sjukt onödigt men någon kanske tycker det är kul med pizza, vem vet!

Limofråga

Jag fick en kommentar angående våran limo så jag kan lika gärna tala om det för alla. Vi hittade den här!
Sen så ringde vi bara till de och bokade. Den kostar 2000 kr/h men vi är 8 stycken som kommer dela på det så det blir 250 kr/person. Det ska bli kul att åka det faktiskt, känns som en grej som man bara måste göra i sitt liv!

Andreasstil


MUUUUUUUMS!!!!!

4 in the morning

I natt fick vi en liten bebis i stallet. Runt 23 kom den. Han är hur söt som helst, jätteliten! Fux och det blir minst en vit strumpa på bakbenet ialla fall, det är svårt att se om det kommer bli på de andra benen med, men det vore ju lite häftigt med fyra vita!

Var uppe rätt sent igår så jag tog en sovmorgon imorse och missade idrotten. Jag hann in till spanskan där vi bara hade betygssnack en och en, efter det så hade vi engelska där vi håller på och kollar på film, lektionen efter var inställd så då fick vi håla i cirkus 1,5 h. och sedan hade vi lunch och efter det en idrottsteori på 15 min. Sen var jag tvungen att ta tidiga bussen eftersom att jag skulle åka och träna. Känns som att dagarna i skolan är rätt så onödiga nu? Vi kan ju lika gärna få sluta, men nej de ska envisas med att hålla kvar oss till nästa fredag.

Jag skulle egentligen tränat för Fredrik Böhling men då ringde de först och sa att de var flyttat en timme, tur att vi inte hade hunnit åka. Sen när vi nästan precis hade kommit fram till Rånäs så ringer det igen och då är det tydligen helt inställt eftersom att han krockat och varit hos polisen och sen suttit i kö. SKIT! No träning inför SM som är nästa vecka. Men vi åkte såklart dit ändå och tränade, det gick helt okej.

Imorgon ska jag egentligen gå i skolan men jag funderar på att inte komma, som alla andra eftersom att alla tar studenten imorgon. Jag vill för det första inte vara helt ensam i skolan och för det andra behöver jag hitta balskor och Nikki kommer till Uppsala imorgon på hennes kompis student så då kan vi gå på stan efter det. Jag ska nog nämligen ta Emmas fredag imorgon så då kan jag inte åka dit med mamma och köpa skor och på lördag jobbar jag tydligen inte för då är det nationaldagen=min morfars födelsedag.

Nu måste jag ta en dusch och prata med mammi om imorgon, kiss!


Prom hairstyles

På måndag har vi skolbal. Det ska bli så himla roligt. Jag och mina vänner är taggade till tusen. Vi ska åka vit limo dit och grejer. Räkna med tusentals bilder efteråt, vi kommer vara så snygga. Jag och Frida ska även försöka att sprayduscha oss innan så vi är bruna och fräscha. Håret tycker jag är det allra svåraste. Jag sitter just nu och kikar runt på internet efter fina uppsättningar och det finns mycket fint, tyvärr är inte mitt hår riktigt lika fint som det var förut så det går kanske inte att göra något asballt, men vi får se!

Här är några jag skulle kunna tänka mig, de längre ner är ju rätt lika varandra, men jag vill ha något enkelt tror jag även om jag tycker att det högst upp är skitballt och tror att det skulle passa rätt bra till min klänning.


Filippa Lund

okänd

Evelina Boivié

Martina Eriksson

Exakt såhär ser våran limo ut, rätt frän va?



Walking in memphis


om ni undrar något om redigeringen så har jag bara gjort den svartvit, that's it.

Såhär ser jag ut idag



jacka-mammis old one, randig tröja-GT, svarta jeans-CM

Lite nytt sådär


från Gina Tricot, billigt och bra kexchoklá!

world spins madly on

Det där provet gick galant trots att jag inte läst igenom det en endaste gång. Så nu får jag antagligen börja köra nästa vecka, åh vad skönt det ska bli!

Jag hann köpa nya vita ridbrallor innan och kolla på balskor, jag tror bara att jag ska ha några vita, enkla pumps till, men jag får åka in med mamma någon dag i veckan och fixa det.


Vita ridbyxor från Pikeur, 2200:-.. Shit, tänker ni nu men ridkläder är sjukt jäkla dyrt.

down with the sickness


Hey guys. Mamma tyckte att jag skulle vara hemma idag. Jag svimmade nämligen igår. Eller ärligt talat vet jag inte hur det gick till. Jag vaknade i alla fall på golvet och hade loggat ut från msn och allting utan att jag kommer ihåg det. Jag hade ingen koll på klockan heller så vet inte hur lång tid jag var borta. Kanske var det värmen, men jag har svimmat förut också så det är kanske inget ovanligt.

Ikväll ska jag i alla fall skriva det där moppeprovet. Det ska bli så himla skönt att få förarbeviset, antingen får jag det på fredag eller måndag och då är det bara att börja köra direkt.

På lördag kommer Nikki hit, det ska bli trevligt att träffas igen. Vi drar antagligen till Knutbyparken på kvällen och hoppas på roligt folk där.

Har jag förresten nämnt att jag och Johan (bilden över) ska spela in en demo i sommar? Johan känner någon random snubbe med värsta studion där de tydligen spelar in rösterna till rasten och alla de där serierna på disney channel. Det kommer nog bli grymt! Vad händer mer i sommar då?
-Jag ska jobba cirkus 3 veckor
-Cykla och tälta på Gotland med brudarna
-Gröna Lund med brudarna
-SM och new forest-SM
-Dalarna(?)
Antar att det blir en del bad och party också, jag tror faktiskt inte att jag har något annat inplannerat, men det får jag ta och fixa.

Nu ska jag gå ut, vi hörs nog ikväll om jag inte svimmar igen, haha! Good bye!

RSS 2.0