:'(

Belgarna har åkt, stor sorg och mycket gråt bland båda länderna, hoppas på att träffa dom igen i sommar !
 
image58

TOMORROW

Imorgon kommer Anouk och de andra belgarna, fan vad härligt !

image57

uppvaktad till tusen

Grattis till mig själv, idag fyller jag fjorton. De kom och sjöng kl 6.30 och jag körde den gamla vanliga, låstas sova men den funkar! Fick alla Harry Potter filmerna på DVD, brun utan sol, hårspray, shampoo, hårspännen och toffsar och sen så trodde jag inte jag skulle få något mer men sen så gick Dennis och Simon och hämtade en stor kartong som var formad som en gitarr, så då kunde det ju bara vara det. Wohoo! :D nu ska jag lära mig, det har jag bestämt mig för! Fick såklart frukost på sängen, baugett med ost, skinka och tomat och wienerbröd, oboy och juice, gott gott!

Sen gick de andra ner och käkade frukost och jag gjorde mig iordning, jag körde min hemmagjorda tröja idag, skön ju! Vit lång t-shirt, jag har skrivit detta själv med papper och penna. Nej jag bara skoja jag gjorde det själv men inte med en penna utan med speciell t-shirt färg som Simon fått i födelsedagspresent någon gång. Jag gillar den iaf!

Sen klockan 7.30 åkte jag med Dennis till skolan. Var väl där runt 7.55 när jag börjar.. Men kände att det var rätt så lugnt eftersom vi bara hade HKK så jag tog det lugnt. Gick till mitt skåp och möter Adde på vägen och han säger:
"Grattis Alexandra, nu är du äntligen fjortis!"
Kändes lite konstigt att han visste så jag frågade honom och han sa att det sitter en lapp på ditt skåp så jag gick ditt och mycket riktigt satt det en lapp med en bild  I
                                                                                           I
                                                                                           I
                                                                                           v
image55


Jag gick upp till hemkunskapen och hann knappt öppna dörren innan alla skrek Grattiiiis!! Satt även en sån där lapp på hemkunskapsdörren! Vi håller på med näringslära på HK:n och först svarade vi på massa frågor men sedan fick vi laga mat, det som är roligast! Vi delade in oss i 5 grupper, man skulle vara tre men vi var fyra st.. Jag, Frida, Hanna och Rebecka. Vi gjorde pasta och tomatsås, mycket gott! :D
Det var två grupper som gjorde det och resten gjorde köttfärssås!
Sen så hade vi håla ett tag och jag gick in i caféterian och då hade lapparna ökat ut sig över precis hela högstadiet och satt i niornas, åttornas och sjuornas korridor och emellan på alla fönster. I princip alla elever kom fram och sa Grattis, kul! :D Sen kom Lisbeth och sa att det luktade fjortis, haha och så sa hon grattis!

Jag fick öppna min present från Frida och det var en anka och en apa(?) minns inte riktigt vad den sista var som det var shower gel i, perfekt att ha med sig på gympan! :D
Sen fick jag även presenter från Rebecka och Hanna. Av Hanna fick jag Fröken Sverige på DVD. Den har fått jätte bra kritik så den ska bli kul att se och av Rebecka fick jag hårspray och en stor Marabou, MUMS! Tack tjejer <3

Vi hade syslöjd och jag gjorde inte mycket alls, Inger var borta så vi hade Monica och Mia men det var chill. Jag gjorde ett armband ( som senare under dagen gick sönder :(  ) och ett kanonfint halsband av typ gulsressår band som såg ut som en guldkedja!

Lunch var det sen men jag var inte ett dugg hungrig så åt bara lite potatisgratäng och majs! Sen ville de sjunga för mig och jag lät dem hållas! Haha, som tur var just då var det inte så många i matsalen alla niorna hade inte hunnit komma! Jag har fått lite meddelanden också, 12 st tror jag att det var från b.la Oskar, som var allra först klockan 7.02 fick jag det. Sen fick jag från Clara, Nikki, Therese, Anouk, Victor och några till...

EA hade vi sedan och jag var jätte tvungen att göra engelska. Uppgiften var att skriva om något engelsktalande land, på engelska såklart. Jag valde Jamaica, Jag hade 89 ord när lektionen var slut, man var tvungen att skriva 150. Men Mattias var snäll och lät mig sitta kvar och i slutet körde jag turbo och skev 190 ord, kom lite lite försent till spanskan men hon verkade inte ett dugg grinig istället sjöng de för mig på spanska eller alla satt ner och jag sjöng också, men..

Slutade halv 3 och min buss gick inte förrän 15.20. Jag skulle följa med Rebecka till ICA men sen blev det inte så utan hon och Hanna gick men jag kände att jag klarade mig bra på min chokladkaka! Var med Erik, Fredd, Robin och Oliver ett tag i stället. Sen gick vi ut och stod och snackade lite sen kom deras bussar men Victor var kvar ett tag med mig men sen var han också tvungen att gå men jag stod och hade fönsterkontakt med Fredrik nästan ända till min buss kom. Åkte hem och åt klyftpotatis, kött och bea och sallad med fetaost, min favorit mat!

Gick upp och lirade lite gura, visst låter det fränt när man säger så?
Jag försökte hitta en sida på internet att stämma efter, jag hittade en sida men det gick inte så bra. Jag satt och höll på med en sträng när helt plötsligt den näst tjockaste strängen går av, HAHAHAH!
Jäkla klantskalle, spände jag för hårt eller?
Dennis försökte sätta fast den igen men det gick inte så det blir till att köpa en ny!

Fick förresten ett kuvert från farmor Siv med lite pengar i, tack <3

Nu ska jag ner och käka snickers-tårta, mums!

Här är kort på lappen som satt i hela skolan:
image56HAHHA

dags igen

Nej men nu känner jag att det är dags att börja blogga igen.

Imorgon fyller jag år för alla som inte visste det! Det ska bli skönt att få frukost på sänge, wienerbröd, baugetter och lite annat mumsigt och sedan på kvällen; kött, bea och klyftisar med sour cream and onion smak, guud så gott det är!!!

Idag hade vi kort-dag som alltid på tisdagar, slutar klockan 13.10. Konfirmation var det idag också, ibland riktigt kul! Vi fikade lite först och tvillingarna Holm satt och roade mig. Sen så har vi fått en ny präst och det började med att vi såg henne, hon såg riktigt osäker ut faktiskt! Sen så gick hon och ursäkta att jag säger det men hon gick som en anka, stackarn.. Jag kunde inte hålla mig för skratt och inte Fredd heller, men vi döljde det såklart! Man ska aldrig skratta så åt människor men vad gör man när man verkligen inte kan låta bli?

Sen så hade vi andakt, man känner sig så otroligt kristen! Jag kan säga som så att jag tror inte ett dugg på bibeln och Jesus och Gud och allt det där! Vi delades in i olika grupper och min grupp började med att öva till vårat uppträdande till själva konfirmationen. Det ska vara ungefär som en musikal med Noaks ark, rätt skoj faktiskt men det ända som är så otroligt jobbigt är att det är så jääkla högt! Man har inte en chans att sjunga så.
Äntligen så kom det en sång som jag kunde sjunga någorlunda men så talar hon om att det är den som killarna ska sjunga och vi tjejer ska sjunga en jätte jätte ljus samtidigt men då blev jag lite arg och frågade om jag inte kunde få sjunga med killarna och då sa hon att hon kanske skulle kunna greja det, så hoppas!

Sen gick vi till nästa station, Mattias. Där fick vi olika känslolappar och sen skulle vi gå runt i rummet och säga: Jag ska gå till posten... Lite utjatat blev det efter ett tag men jag skulle spela glad först och sen självsäker, passade mig rätt bra.. Har bbörjat få tillbaka mitt själförtroende någorlunda nu och blivit lite gladare, hade ju en depperiod där ett tag!

Sista stationen var den nya prästen, vi mötte Frida och Hanna på vägen och de sa att hon var jätte sträng.. De hade frågat lite försiktigt om de kunde få åka lite tidigare från lägret på söndagen för att de hade match men då så:
NEEEEEEJ DET ÄR OBLIGATORISKT!
Såå, tack för att vi fick fråga det lugnt!
Så jag och Lotta bestämde oss för att fråga samma fråga, inte för att jag går på innebandy men Lotta gör ju, så hon frågade men hon tog det hyffsat lugnt och förklarade att det var så  och så..
Prästen är speciell och har nog någon sjukdom, men hon verkar snäll för de!

Ska skriva om ett land som pratar engelska, på engelska tills på fredag! Tänker göra det på EA:n imorgon.
Fick tillbaka matteprovet idag också som vi gjorde innan lovet, ett svårt prov var det men jag fick VG+ 27p , MVG var 28 och MAX 29 så är väl sådär nöjd! Jag hoppas jag behåller mitt MVG för man vill ju inte gärna sänka sig.

På torsdag ska vi simma på gympan, wiiihoo :D älskaa! Äntligen någonting jag kan. Frågan är bara vad jag ska ha för bikini, jag har många men på den ena är bikniöverdelen konstig så att den lätt kan åka av och på en annan så är trosorna förstora så det blir nog till att mixa 2 st får se hur jag gör.

Imorgon har jag lite sovmorgon, de skulle komma och sjunga för mig runt 6.30 och sen så åker jag med Dennis till skolan, NICE!

Ha en fortsatt bra kväll, puss <3

ya

BLEV UTMANAD AV www.nikkiliito.blogg.se

Regler : man måste svara på alla frågor och utmana minst sex personer.

Hur många timmar har du sutit framför datorn? hmm.. för länge
Vilken färg har din cykel? grå
Blondin eller brunett? lite mitt imellan, mer åt blondin
Vilket stjärntäcken?stenbock
Vad åt du senast? frukt och glass
Har du något husdjur? 5 hästar, 1 hund, 1 katt
Har du ätit godis för 100 kr på en dag? njaa vet inte
Vad är du beroende av? hmm, ingenting speciellt just nu
Hur lång är du? 168 cm
Berätta detaljerat om vad de äckligaste du ätit någon gång? i Knutby så fick vi en fisk en gång .. man behövde bara komma in i matsalen så luktade det spya, jag ska nog inte gå in mer på detaljer
Om du var ett verktyg, vilket skulle du då vara? tummstocken
Vilken mobil har du? Sony Ericsson K850i
Vem fick du senast sms av? Oskar <3
Vem ringde dig senast? Oskar<3
Vad tänker du på just nu? Oskar <3

Jag utmanar:

Niilssoon.blogg.se
jenniferjansson.blogg.se

lite längesedan

Sorry, jag skriver aldrig.. ska bli bättre, lovar!

image53




lite pic's

Nej men, nu var det ju ett tag sen jag skrev alltså! Jag ska väl bli bättre, antar jag.. Men just nu orkar jag faktiskt inte.

På onsdag börjar skolan, blää!

Kan roa er med lite bilder

image39sista dagen innan jullovet
image41jag och min bästiis
image42frida och jag
image43mammi <3
image44 haah sötisar :)

image45haha, jag försökte lära de hur man kramar bra!
image47 hahaha emokid, oskar <3
image48tänk för att hon är min bästis
image49kalle anka
image50jag och mamma <3
image51 Nyår :D
image52älskling <3

" I can't sleep, cause there is a monster under my bed "

Hinner inte skriva... jag ska mejla till min biologiska pappa nu. Han heter Jesper Karlsson och bor i Stockholm, jag har inte träffat honom sen jag var 7 år. Jag har även en lillebror som är 3 som jag inte har träffat, skulle vara kul att göra det.

Vet ni vad jag önskar mig i födelsedagspresent? Jag hade inte så mycket att önska mig i julklapp men nu har jag en del.. Men det jag önskar mig mest är en gitarr!! Jag kan inte spela, men jag har bestämt mig för att göra det, det har jag velat länge. Sen önskar jag mig ett Nintendo wii och pengar är alltid välkommet.

Nu ska jag och mamma ta in hästarna.

:D




NYÅR VAR PERFEKT <3


RSS 2.0