if it makes you happy


candy club

God morgon allesammans!
Jag gick nästan precis upp, idag har jag sovmorgon. Engelskaprov har jag men annars tror jag att det blir rätt lugnt. Efter skolan åker jag, Emma, Emma och Jullan direkt in till stan, Frida ska åka med sin mamma och köpa fotbollsskor. Sedan är planen att vi ska köpa med oss mat från stan och gå till Emma L's lägenhet och käka och fixa oss där, mysigt värre!

Kl 20.00 börjar festen och jag antar att vi kommer vara där redan då eftersom att jag är tvungen att ta 23-bussen hem, ensam eftersom att jag har moppekurs kl.9 i Gottsunda dagen efter. Jag tror att det kommer bli mycket bilder idag så bäst ni håller utkik under helgen efter det.

Nu måste jag packa ner allt jag behöver, jag tror att jag ska ta min svarta volangklänning och mina jättehöga, bruna skor. Jag kommer ta med mig ett par andra sköna skor också eftersom att det säkert inte blir så skönt efter ett tag när man dansar häcken av sig! Hej då.



Den här klänningen och dessa skor, jag är verkligen skitful på bilden  så kolla inte så noga på mig, fokusera på klänningen!

This is how i look today


kavaj, linne-cubus, jeans-CM

Let it rock



Halvgammal men grymt skön låt, den vill jag dansa till på fredag!

Big city love

Tjabalubalubillaboll! Lugn dag i skolan idag, men nu de sista veckorna kommer det inte vara riktigt lika lugnt, jag har 3 prov den här veckan och 2 inlämningsuppgifter till i början av nästa vecka, haha jag har inte gjort någonting knappt, som vanligt..
Jag ska nog be mamma att hon hjälper mig att plugga lite, det brukar bli mycket bättre och mer seriöst då.

Nu ska jag ut och gå med två hästar, så det blir väl sammanlagt en timmes prommenad eller något. Skönt, det kan jag verkligen behöva!

Kanske hörs vi ikväll, kanske inte! BYE!


i'm in love with a fairytale


väldigt gammal bild på mig och Frida, mest bara för att jag hatar inlägg utan bilder.

Hola amigos! Jag är ledig idag eftersom att vi hade en öppet hus kväll för ett tag sedan. Tyvärr kommer hela min dag bestå av plugg ändå, jag har två uppsatser att skriva, ett islamprov att göra, ett spanskaprov och ett engelskaprov. Önska mig lycka till, verkligen.

På fredag är det ett party i Uppsala som heter Candy. Jag har fått äran(?) att sälja biljetter dit, de kostar 120:- om du köper av mig och 150:- om du köper de där, på plats. Det kommer bli runt 2000 människor, hoppas att det blir grymt!

Nu tror jag att jag ska ta med mig lite läxor ut och passa på att sola lite i det fina vädret. Vi hörs ikväll, BYE!

fairytales


Jättegammal bild på mig, Emma och Jullan.
Nu har det varit lite väl tyst om mig på ett tag, ni har säkert märkt att jag mått dåligt. Jag och Oskar har gjort slut, antagligen var det rätt för båda och vi är fortfarande kompisar.

Emma och Jullan sov hos mig igår och idag har jag jobbat. Ikväll ska vi in till stan och käka och gå på bio, kanske träffar vi lite människor efter det, det återstår att se. Det är jag, Frida, Emma, Emma och Jullan i alla fall.

Nu ska jag ut och rida. BYE!


de bästa

Tack mina fina vänner som alltid finns där. Jag älskar er!


in the ghetto

Goddag! Igår var jag på celsius och gjorde lite olika fystester, det gick väl sådär med det men det var grymt kul! På kvällen åkte vi till Alnäs och åt middag och gjorde olika sammarbetsövningar. Det är sjukt sköna människor och jag skulle vilja att vi alla fick gå i en och samma klass. Det ska bli så kul att börja där, jag ser verkligen fram emot det!

Idag ska jag till Dyltabruk och tävla, eller själva tävlingen är inte förrän imorgon men vi åker redan idag.

Vi hörs imorgon! BYE!


fotot är taget av Frida Noaksson

Pictures from Gotland









































gotlaaaand

Nu är vi hemma igen! Eller vi kom till Märsta klockan 22 igår kväll. Vi har haft det kanon på Gotland, men kanske var det mer som ett träningsläger med tanke på hur många mil vi cyklade.

Just nu sitter vi här i datasalen och gör våra teknikarbeten, det går inte så bra eftersom att vi alla är rätt sega.

Jag måste i alla fall försöka komma igång nu, ikväll ska ni få massa bilder! BYE!

Hittade någon gammal bild på Rebeckas användare, Frida är ju i alla fall med längst till vänster, haha!


avslutningsfoto








avslutningsfoto












(mer bilder kommer ikväll)

today's klädval



(otroligt hysteriskt smajl på första+att det ser ut som att jag har cameltoe, men det är faktiskt brallorna.) Bilderna har min duktiga vän Frida tagit!
fejkskinn, t-shirt H&M, cardigan thun's, jeans cheap monday, gladiatorsandaler

i'm glad i'm not a proud American

Jag har massa, massa att göra men jag tar aldrig tag i något av det. Jag måste:
*städa rummet
*packa till klassresan
*ta fram massa kläder till imorgon då vi ska ha vårat avslutningsfoto
*rida
*springa
*diska

Kanske är det bäst att jag sätter fart nu så jag kommer in någon gång. BYE!


dance with somebody

Idag gick vi till klockan 1. Jag tog sovmorgon, eftersom att min gympalärare har sagt att det är lugnt eftersom att vi som har mvg (ojoj, vad jag skryter nu) redan har gjort allt som behövs. Jag kom dit lagom i tid till biologi NP. Det var lite halvsvårt, egentligen kunde man nog de mesta, eller i alla fall lärt sig någon gång men så bra minne har jag tyvärr inte. Svenskaprov skrev vi också, det gick rätt bra. Det var inte speciellt svårt, utan det var de frågorna som man fått och pluggat på.
Efter skolan åkte jag och Emma H hem till Frida. Vi bakade en misslyckad kladdkaka, utan både ägg och kakao. Men vi lyckades klämma i oss hela ändå på något konstigt sätt. Sen kollade vi på lite av Hitta Nemo, som inte alls var lika kul längre, vi stängde av rätt fort och satte på Linas kvällsbok som jag fortfarande inte sett. Jag hann inte se klart hela men den verkade rätt hemsk tycker jag, man blir sjukt äcklad av den där Daniel, usch tänk att ha en sådan kille!

På kvällen har jag ridit, det gick inte alls speciellt bra och jag känner mig på lite halvdåligt humör nu bara för det.

Imorgon ska jag och mamma till Thun's en snabbis och hämta mitt sommar-schema som jag glömde där och kanske köpa lite viktiga prylar inför klassresan. Tydligen ska vi vara i Märsta redan klockan 7.15 på fredagen, bara för att vi ska vara säkra på att inte missa båten i Nynäshamn.

Idag var jag somrigt klädd, gick för första gången barbent, dock hade jag nylonstrumpbyxor men. Ni kan ju få en liten sneek peek om ni vill.





Take only what you need from it

Skola idag, kexchoklad. Vilket tjusigt rim jag fick till där, jag tänkte på dig Frida (NOAKSSON) när jag skrev det! Helt okej dag, vi har försökt bestämma så mycket som möjligt hur vårat avslutningsfoto ska se ut. Jag tänker inte avslöja något, utan jag ska helt enkelt försöka be någon ta kort på oss så jag kan lägga ut det på bloggen direkt.

På kvällen har jag varit ute och sprungit, måste ju ladda upp nu inför de olika fystesten vi ska ha på celsius den 19:e. Det ska bli jättekul verkligen att möta alla fotbollskillar i beep-test. Det ser jag fram emot, haha!

Imorgon går vi kort dag men vi ska hinna med att skriva både ett NP i biologi och ett vanligt svenskaprov och jag ska försöka övertala mamma att jag ska få sova hos Oskar eftersom att vi inte kommer träffas på flera veckor sen.

Nu måste jag plugga på svenskan, har knappt gjort det, som vanligt. Nu måste jag försöka skärpa mig de sista veckorna. GOOD BYE MY LOVERS!


right round


(Esse Goldfire med sina första ryttare Josefin Nilsson)
Idag var jag som sagt och tävlade med Esse Goldfire, min andra ponny. Han är en 11-årig newforest vallack, d-ponny. Han har tävlat SM 2 gånger med en annan ryttare. Han har en sjukdom som heter hovbroskförbening och chansen att han kommer kunna gå så höga klasser igen är inte så stor, men vi bygger långsamt upp honom nu och det går frammåt och frammåt. Det finns flera hästar med hovbroskförbening som har tagit sig enda till EM, så det är inte helt omöjligt.
Idag var vi i Håbo och tävlade, finalen i allsvenskan div.1. Själva lagklassen gick i LA:P1. Han kändes inte alls speciellt fin, framridningen blev alldeles för kort och han stod emot väldigt inne på banan. En del grejer gör han självklart bra och travökningarna fick jag till ordentligt. Trots missar och en halvbra ritt gick jag upp i ledningen på 68,68% och det höll i sig hela klassen ut. Jag vann inte bara individuellt utan de andra i mitt lag gjorde fina ritter också, Patricia kom på andra plats, vilket gjorde så att laget vann även den sista omgången och hela div.1. Det innebär egentligen inte speciellt mycket eftersom att vi redan har ett lag i eliten men ändå.

Björklinge hade två lag i div.1 i år. Vårat lag, Björklinge lag 2 vann och de andra Björklinge lag 1 kom tvåa och de allra flesta placeringarna tillhörde björklingeryttare, riktigt roligt!


"för vi har tagit studenten"

Hej alla fans! Idag var det faktiskt en ovanligt trevlig dag på jobbet. Tydligen skulle de sätta ut någon annons i UNT om att de har masa studentkläder på Thun's, så vilka fick då inte ställa upp som modeller? Vi unga, fräscha såklart! Riktigt roligt faktiskt, trots klackar och klänningar i världens sämsta väder. Lyckades få Christofer (Bobbys och Stilrobins flamma) att skicka några smakprov, så här har ni! Stackars Christofer, så mycket som jag och Johanna trackat på honom idag angående det. För er som inte fattar något nu så var det så att han partade med Bobby (ni vet bögkändisfrisören i Sthlm) och hamnade på hans blogg med titeln: "uppsalas snyggaste").

Oskar följde med mig hem efter och vi har bara snackat, myst och käkat mat. Jag älskar honom jätte mycket verkligen!

Imorgon ska jag först hinna träna på morgonen med Peeron och efter det drar vi iväg på tävling med Fire, finalen i div.1. GO BJÖRKLINGE!



today is not such a lovely day

Usch, dagen har inte varit på topp men jag har blivit stark nu så jag deppar inte ihop pga det. Ingen liten jävla människa ska få trycka ner mig, jag förtjänar bättre än så.

Ikväll ska jag i alla fall hitta på något med tjejerna, det ska bli skönt att tänka på något annat ett litet tag. Imorgon jobbar jag och på söndag har jag tävling.

Nästa helg ska vi förresten på klassresa. Det ska bli jätte roligt, vi får hoppas på att det blir bra väder på Gotland under den helgen. Vi åker på fredag morgon och kommer hem på söndagen.




rumpsvar

EMMA LJUNGLÖF






























EMMA HELLBERG

JULIA ALDÈN

FRIDA NOAKSSON

ALEXANDRA FREDRIKSSON (JAG)

Tyvärr var det ju inte så många som kommenterade men Wendela lyckades pricka in alla rätt i alla fall, grattis till henne, en färgradio ska du få!

young dad

























Idag är det torsdag, det innebär alltså att det är fredag imorgon=yes! Lika lugn skoldag som vanligt, mamma råkade köra förbi precis när jag gått av bussen i Knutby så jag kunde åka med henne hem. Har städat lite hysterisk i köket sedan jag kom hem eftersom min faster och hennes man tydligen ska komma och äta middag. Ikväll ska jag och mamma ta med båda hästarna till våran grannby och rida på en tjejs nya ridbana, jätte fin är den tydligen!

Imorgon hoppas jag att jag kan sova hos Oskar även fast han jobbar på lördag, vilket jag också skulle gjort egentligen om det inte vore för att jag plannerat in en träning. Nu känns det dock väldigt svårt att kunna byta med ngn såhär sent men jag försöker göra mitt bästa!

Nu ska jag spela lite gitarr, vi hörs nog senare!

what a beautiful day

Vilken sanslöst härlig dag det har varit idag. Först råkade jag ta lite sovmorgon, otroligt skönt men vaknade 10 minuter innan min buss går så det blev väldigt stressigt. Missade som tur var bara HK:n där de tydligen hade bakat sockerkaka. Sedan hade vi en 20 minuter lång mattelektion där vi inte gjort speciellt mycket heller. Efter det hade vi håla och jag och tjejerna drog till august värdshus och käkade lunch, jag och jullan tog hamburgertallrik med cola (alltid onyttigast), Emma och Frida delade på en pizza och Ellen, den nyttigaste av oss tog en grekisk sallad. Vi hade en trevlig stund innan vi blev tvungna att åka tillbaka till engelskan. Lika lugnt där och på svenskan, vi slutade klockan 14. Jag och Frida missade bussen så jag, hon, Rebecka och Robin gick till ica och Robin bjussade mig och Frida på glass. När vi var tillbaka och skulle ta näsat buss så kom Robin på att han var törstig och Petter hade hunnit komma tillbaka med sin moppe så vi gick åter igen till ica för att köpa läsk (tjockätardag tror jag minsann). Den tredje bussen hann vi i alla fall med.

Väl hemma åkte jag moppe i någon timme, nu har jag inte vurpat en enda gång, jag är så stolt över mig själv. På kvällen var jag ute och sprang 3 km med Peeron, kände att jag var tvungen att springa bort allt fett jag ätit idag.

Nu ska jag snart packa gympakläder. Hoppas ni har haft en bra dag!

Lite gamla bilder (inte såå gamla men)
ps. den andra bilden, jag och Emma pussas jätte mycket på riktigt, med mycket tunga! haha! ds.





(oops, Frida kommer döda mig)

hur coola?


Haha, detta måste vara de hemskaste skor jag sett.

GISsa rumpan

1.
2.
3.
4.
5.

Alla bilder är numrerade så det är bara för er att skriva siffran som tillhör bilden och para ihop den med rätt namn, klarar ni det? Svaren får ni på torsdag! (jag skriver bara namnen nedan, absolut inte i ordning!)

Frida
Julia
Alexandra (jag)
Emma H
Emma L

valborg

Hej, nu ska jag börja blogga flitigt igen. Förlåt för den lilla pausen, men tydligen har ni hållt er kvar vid mig ändå?

Jag tänkte lägga in lite bilder från valborg, orkar inte skriva något längre än att vi först var i stan på dagen och sedan åkte vi hem till Frida och grillade och sedan vidare till Almunge och nothing (fuck, vi skulle stannat kvar hos Frida)














Så fint


Hörrni, tjejer och killar... Det är ju det här som Axel Strömberg spelade på vårshowen. Dock har jag inte riktigt förstått om det är Robert Pattinson som spelar eller om det bara är Twilight-innehåll, någon som vet?

RSS 2.0