pictures of me pictures of other fucking people









Nu blev det något fel, jag har lite fler bilder kvar och Emma Ljungjöööv ska skicka lite till mig också, så det kommer flera längre fram. Måste ju nästan skriva ett inlägg om det också, eller är ni intresserade av text också?

Yes

Jag kom precis hem, jag skriver om grymma august lite senare. Måste få i mig lite käk nu, har kollat på fotboll i timmar, haha. Puss<3

Iphone

Min papi (Dennis) har köpt en iphone, ganska najs!


so i say thank you for the music


dagens


Jacka: H&M
Kjol: indiska
t-shirt under: b.young
väska: mormors gamla
skor: skohuset


Girls just wanna have fun

Emma och Frida ville ha med sina outfits också

Emma: Linne, Mexx
Sjal och kofta, Gina tricot
Jeans, Cheap monday
svarta tygskor, Urban outfitters


Frida: Emosjal(haha), marknad
Tee, New yorker
Jeans, H&M
Skor, skopunkten

dagens

 
Randig, stickad tröja, Filippa K
   vitt ribbat linne under, JC
  Jeansshorts, avklippa Levi's jeans
 Gladiatorisar, skohuset

(ser ni förresten mina otroligt fula ärr på högra benet, ser ju hemskt ut)



the posers




Skogsmullepetter

Underbaringar, jag döör på er. Haha, så jäkla kul! Kolla på heeela filmen för det är roligast att se tabbarna och när Alexander Veem sitter och garvar med målbrottsröst.


Fluorescent Adolescent

Jag och mina vänner hade en period då vi alltid höll på och fotade när vi hoppade från olika grejer och i luften, jag hittade lite bilder. De är från i sjuan och visst märker man att staidumtofflor-modet var inne, hahha. Det ser ut som att vi har vi växt lite iallafall. Jag, Frida och Rebecka.





Han är våldtäcktsmän








puddingar


Hit and run

Lite bilder ifrån när vi lekte moppegangsters, jag, Emma, Emma, Frida och Jullan. Jag fick åka med Emma.L. Jullan vågar man ju inte åka med nu efter Emmas brutna arm, haha!

In action, tycker inte ni också att man blir jävligt het i sådan där hjälm?

Lilla Jullan





baby i was lonely

God kväller! Kom precis hem från en fullspäckad uteritt. Simon ramlade av och jag red före med Peeron, mamma hade tydligen släppt Goldie i max 1 minut för att ta bort alla 200 fästingar som kröp på hennes ben. Då hade hon skenat iväg och Simon hade försökt få stopp på henne utan att lyckas så han ramlade av. Hon bara kutade förbi mig och Peeron men han är ju så snäll så det gick bra. Dennis kom i rusande fart med bilen efter ett tag och frågade vad som hänt, men jag visste ju inte då. Han hade tagit in Goldie i en box, så det var bra.

Skola idag igen. Inte så jätte roligt, SO, NO, bild, Matte, Spanska.. Vissa lektioner är rätt slappa och ganska kul. Vi har bytt platser också, tyvärr sitter jag på en inte så bra plats. Imorgon första lektion klockan 7.55 ska vi springa coopers, jätte jobbigt verkligen! Vi slutar iallafall klockan 13 så det blir skönt.

Jag ska lägga ut lite bilder nu, börjar med släktträffen, det är inte så många eftersom att jag glömde min mobil i bilen, men jag lånade min mors mobil ett tag.

Världens sötaste kusin, hon hade världens finaste baddräkt på sig också, med volang och allt.





all you need is love

Hej mina vänner. Sorry för bad uppdatering. Jag har haft fullt upp. Iförrigår sov Oskar över till igår och han kollade lite på mig när jag red Perran, filmade gjorde han visst också. Sedan var vi tvungna att åka till Thun's en snabbis för jag hade lagt undan en klocka åt mig själv som inte fick ligga där allt för länge. Sedan åkte vi direkt till den årliga släkträffen, vi lämnade Oskar först. Det är alltid lika trevligt med släktträff och mormor och Bibbi är så duktiga som orkar fixa hela tiden. Det är den enda gången man får träffa alla sysslingar och sådant samtidigt. Min syssling Natacha kom en snabbis och hon hade en amerikansk kompis med sig, men de stannade inte så länge. Hon hann ta mitt nummer och sade att det är bara att ringa om jag är i stan och vill sova över, hon har tydligen en lägenhet där. Vi var där i några timmar och sedan åkte vi hem, var hemma och bytte kläder och packade en liten väska för att sedan åka till Therese för slagg och mys. Vi var inte uppe alltför länge för båda var jätte trötta, vi käkade gott och åkte runt och raggade lite med hennes moppe i Tuna. Jagade blev vi av två moppekillar också, haha. Fy satan vad kul det var! Mamma hämtade mig vid 3 eller något idag. Vi hann sola lite, för det har ju faktiskt varit skapligt väder idag. Det var så otroligt trevligt att träffa Therese igen, gud vad vi snackade. Så skönt <3
På eftermiddagen har vi mest lassat hö hemma hos mig och så har jag ridit också, massa hästar och imorgon är det skola igen. Vi hoppas på fint väder igen.

Nu ska jag gå och sova, puss och god natt, bilden bjuder jag på!


Close your eyes

Tjena mittbena!

Sitter och väntar på att omhoppningen ska börja. Rolf-Göran Bengtsson, silver eller guld! HELT SJUUKT! Det har inte hänt att någon i ridsporten tagit medalj på hur lång tid som helst, nästan aldrig hänt.

Idag var det också en ganska lugn dag. Vi började med idrott, fast vi hade inte idrott utan idrottsteori. Vi snackade kondition och fick se en film om det. Vi hade spanska utan lärare och engelska och sedan var det dags för sexualkunskap. Jag tror inte man kan ha någon bättre lärare än Lisbeth i det. Det börjar med att Kalle säger:
- Björn Borg kallsonger innehåller ett gift.
Lisbeth: VAD SÄGER DU?
Kalle upprepar det han sa och jag frågar Lisbeth vad hon trodde att han sade.
Jag trodde han sa: Det rycker i baugetten. Det spred sig ett asgarv i hela klassen och lektionen började bra. Vi fick komma på alla namn vi kunde på killar och tjejers kön och det blev en del. Klockren lektion det där, imorgon har vi det igen men dock i halvklass! Vi hade idrottsteori, igen... Den riktiga idrotteorilektionen och vi fick planera hela våran termin med orientering, cykel, löpning, basket, innebandy och lite andra grejer. Det blev bra och på tisdag ska vi springa Copers test, lite jobbigt. Vi slutade med musik och vi snackade mest lite betyg och Håkan visade lite rapplåtar som gamla elever skrivit. Det var bl.a en kille som gått i Almunge som varit med i ZTV och grejer, vi fick höra hans låt. Nästa vecka ska vi börja med våra rapplåtar. Haha, jag och Johan är nästan klara och det är ingen rapplåt heller, den blir bra!

Jag ska åka och träna sedan i ridhuset. Sigrid och Karolina kommer dit också. Men vi var tvungna att se Rolf-Göran Bengtsson först.

Oskar är förresten världbäst <3



En helt ny värld

Andra dagen i skolan. Helt okej den med. På morgonen snackade vi studieteknik och käkade mackor med flänsost och sarre till det, haha nej men skinkost och saft! Sedan gick vi till södersjön, dock inte alla. De var ju två stycken från varje grupp som skulle springa så de fick vänta. Det var ju inte något strålande väder imorse men det klarnade upp precis när vi skulle gå så det var riktigt riktigt varmt. Vi kom fram efter ett ganska långt tag och satt och doppade fötterna i det svinkalla vattnet som jag och några till senare skulle simma 500 meter i. När vi väntat i ett tag kom första löparen in och jag tror Tomas gick in som 5 och jag kastade mig ut i vattnet och krålade ett tag, men kände att det inte var så smart eftersom jag tog ut mig direkt. Jag tror jag fick en chock av det kalla vattnet för mina ben slutade nästan att funka, fruktansvärt. När jag kom upp på land igen kunde jag inte stå utan jag var tvungen att lägga mig ner sedan fick Rebecka lyfta upp mig, haha! Nästan krampvarning! Men det var som tur var jätte varmt i vattnet så det gick bort efter ett tag och jag lade mig och solade. De andra i mitt lag, eller de som inte deltagit i någon av de två fysiska aktiviteterna lagade mat, i stormkök. Haha, så jäkla äckligt, kokta hot dogs tillsammans med snabbmackaroner. Vilken hit! Som tur var hade jag tagit med mig en macka och vi fick mackor där också och hade ju fått tidigare i skolan. Vi kom femma i tävlingen, jag tror inte vi var så bra på tipsprommenaden, vi missade ju en fråga så det kanske blev något fel men struntsamma.
Vi gick upp till vägen sedan, jag hade satt på mig jeans så jag höll på att dö av svett men vi lade oss och solade och Frida kom och satte sig på mig, hon stod förresten ett tag på min mage också. Jag körde juckdans, tydligen var det kul!

Imorgon börjar det seriösa, fast torsdagarna blir ganska slappa, musik och idrott och sådant skoj. Älskar musik!

Kollade lite gamla bilder, lite ifrån i vintras på mig, Therese och Tott. Mackan var med på ett hörn också tydligen. Vi kollade på innebandymatch och sen hoppades vi på att det skulle vara café men icke, hah! Mina storisar har ju börjat på gymnasiet nu.




stockholm streetstyle



Jag måste bara säga att tjejen nedanför liknar Hilma i ansiktet och på håret.

I will survive

Första dagen i skolan idag. Väldigt trevligt att träffa alla människor igen. Vi har inte gjort något tråkigt heller egentligen så det har varit slappt. Eftersom att jag inte visste om det gick någon buss eller inte så kom jag 40 minuter sent eftersom jag var tvungen att åka med mamma till Knutby för att sedan ta en buss därifrån. Men jag tror inte att de hade hunnit med att snacka om så mycket. När jag kom kollade vi på schemat och fixade pärmar och sådant. Sedan fick vi en liten rast och Oskar kom då, trevligt. Han började inte förrän klockan 12 så han hälsade på oss lite. Han åkte med 11.10 bussen och då var det strax dags för tipsprommenad. Jag hann lyssna på min och Johans låt en snabbis, både aukustisk och balladversion. Jäkligt bra om du frågar mig! Vi gick alltså en tipsrunda, vi fick inte bestämma lagen själva utan vi har blivit uppdelad i olika grupper. Vi ska ha de imorgon också. Då ska vi simma, springa och laga mat, typ som en tävling. Jag ska simma, haha! Jag kan ju tyvrär bara livrädda så jag funderar på att sparka ner läraren (Mattias) som ska stå långt ute som en rundningsgrej och sedan livrädda in honom, det låter väl bra? Vi får se hur det blir med det.

Jag har ridit Goldie, hon var förvånansvärt jätte fin och duktig. Ikväll ska jag åka och träna Peeron i ett ridhus. Men just nu sitter jag och Simon och väntar på våra parents som kommer hem med käk snart, hoppas det blir pizza eller något onyttigt härligt.
Hahaha, jag kikade på Emma Hellbergs bdb hon hade gjort något grejs om klassen, snyggast rumpa: hah Alexandra. hahah, jag hoppas att hon är seriös!!!!!!!!!

Lite bilder på Gelwin, my little pony.




Dream machine

God kväll allesammans!
Jag har inte varit hemma på hela långa dagen, bara en snabbis för middag. Så därför har jag inte haft tid för någon uppdatering. Jag kan tyvärr inte berätta vad jag gjort idag eftersom att det är lite av en hemlis, punkt slut. Ni får veta det lite senare. Men på kvällen har jag och mamma iallafall varit på en "elitallsvenskaträff". Det var trevligt, vi fikade kladdkaka med grädde och saft och bullar och kakor, mums! Först var även div.2 ryttarna där men de drog efter ett tag. Vi bestämde vilka som skulle rida i laget och så. Vi beslutade att jag, Hanna, Norea och Isabelle rider alla tre omgångarna. Vi sparar alltså lite ryttare till div.1 till nästa år eftersom om man ridit eliten så får man inte vara med i div.1. Kanske vi har kvar Goldie då?

Imorgon kommer nog Oskar hit, om min mor godkänner det. Måste rida Peeron imorgon också, nu har han vilat klart och han ser fräsch ut! Goldie får väl också sig en liten skrittprommenad kan jag tro.

Herregud, kan ni förstå att skolan börjar på tisdag eller? Det känns lite sjukt. Man är ju inte direkt brun och fräsch, inte jag iallafall, har knappt hunnit sola något i år. Jag är iallafall nästan brunare än Oskar på armarna nu, vilket jag är otroligt stolt över eftersom han närmare bestämt har varit neger, fast det har iförsig försvunnit det mesta nu, haha.

Ser ni förresten vad fundersam jag ser ut nedanför, en ganska ugly bild egentligen men jag har ärligt talat inte mycket mer att bjuda på.

Puss<3

Get on your dancing shoes



that's alright mama

Jag kom nästan precis hem. Idag har jag jobbat från 8-14, ganska skön arbetsdag. Dryga mattider är det bara, man käkar 10 eller halv 11, jag fick äta 10 idag. Man är ju inte så hungrig då direkt. Men jag käkade lite korv och Spaghetti, rester sedan gårdagen. Jag har växlat mellan provhytterna, ytterst lite i kassan, lite gå-ut-med-kläder-jobb och att gå runt och vika och städa lite. Vi var 4 stycken provhyttstjejer idag. Eller en har precis blivit stor nog att gå upp till kassan, så vi säger tre. Jag, Malin och Frican. Det var ganska lugnt med folk, eller rätt lagom. Jag åkte med Frican till ICA och vi fick lite fika från Go´biten som alltid på lördagar så jag gick ner och satte mig på en bänk på en busshållplats och fascinerades av alla bilar och sådant som var där. Jag hade först ingen aning om vad som stod på men sen fick jag ett svagt minne av att Oskars syster Johanna sagt att hon skulle sälja korv där på någon race-tävling. Fråga inget om det för jag förstår inte. Sedan gick jag långsamt, långsamt hem till Oskar och hoppades på att han skulle ringa. Klockan blev halv 4 och han hade sagt till mig att han skulle vara hem strax efter 3. Mamma ringde mig, som tur var och frågade om hon skulle ringa till Oskar, han var tydligen på Coop i Uppsala så det skulle ta ett litet tag för de att komma hem. Jag gick in till Oskar och satte mig i soffan bredvid Johanna och kollade lite OS. Efter ett tag kom Oskar och hans fader hem. Vi käkade efter ett tag under en otrolig stress och sedan ska vi inte gå in mer i det. Jag är iallafall hemma nu efter en lång dag.

Jag har förresten köpt mig ett par lila strumpbyxor (härlig färgklick till hösten) i strl 152, från barn. Jag hade bannemig inte kunnat ha någon större storlek. Förresten har jag hittat ett par jeans och två par t-shirtar på barnavdelningen, undrar vad mamma säger om jag kommer hem med lite mer grejer, hihi! Jag har fixat mig en klocka också, eller jag måste åka och köpa den någon dag eftersom man bara kan lägga undan grejer till löning. Tyvärr hade jag inte tillräckligt med pengar idag.


No air

Haha, det är sååå kul när man får så mycket kommentarer. Händer typ en gång i veckan? Det är ändå lite människor som läser, tror jag iallafall?

Jag har iallafall varit med Oskar idag, vi har kollat på Barnen på Luna och lite OS. Vi har ätit mat också och brottats med Simon, haha han var helt jävla galen. Jag och Oskar klara honom knappt tillsammans, vi som tog i allt också. Ikväll ska jag se på Se upp för dårarna. Den går på tv4 film klockan 21 för er som är intresserade. Jag har faktiskt aldrig sett den, men folket säger att den är bra.

Imorgon ska jag jobba och efter det ska jag in till stan med älskling. Hoppas på att jag kan få mina pengar i handen, som är kvar från förra lönen, det vore ju ganska så smidigt. Måste köpa in lite grejer till hösten och en ny mascara ska jag faktiskt unna mig också. Jag som aldrig köper smink. Amanda Jenssen och Magnus Uggla spelar ju förresten imorgon på Fyrishov, det hade ju varit härligt att se men så blir det nog inte.

Ni får några gamla godingar här nedanför också om ni vill ha något att kolla på, de flesta bilderna är riktigt gamla!


 





let me be your teddybear

Usch, vilket ruskigt väder det är ute. På förmiddagen var det ju lite hyffsat men nu är det bara regn och blåst hela tiden. Men jag och mamma ska ändå ut och gå med hästarna, vi är sådana där som gör allt i alla väder!

Det är faktiskt ganska många som säger att jag är lik Amanda Jenssen. Även den här Kicksmodellen var det några tjejer som såg som sminkmodell i någon kicksreklam och sade dagen efter att de hade reagerat på att vi var ganska lika, men hörrni, tycker ni att jag är lik någon? Men om jag säger såhär så tycker inte jag att de här två tjejerna är speciellt lika men man verkar ju se skapligt olika..



Burn baby burn

Morsning
Är det bra med er eller? Jag mådde bra enda tills jag fick veta att Oskar inte kommer sova hos mig, han fick tydligen inte det för han hade match sent. Men han kommer på dagen imorgon i stället, tidigt hoppas jag!

Jag har fått lite bilder från hingstkadriljen av Jan Mattsson så jag visar väl de här.




Härlig cover


I don't want to miss a thing

En härlig outfit för er killar till hösten. mörkare chinos/kostymbyxor, snygga bälten som ska synas (stilrent och inte skrytigt,) tröjan ska hänga lite slappt runt midjan och skjortan ska vara ljus under den mörkare koftan/cardigan/tröjan.

Nu tänker jag bli allra bäst


Canon IXUS 80 IS silver heter den här digitalkameran som jag håller på och kollar på. Den har 8,0 megapixlar 3x optisk zoom. Det kanske räcker för mig? Jag håller på och spanar på Siba för där är den tydligen billigare om man beställer den från nätet. Den finns dock bara i silver där, jag som hade velat ha en rosa. Den kostar 1892:- där. Är det någon som vet om den är bra?

 
Det här är den andra jag har i tanken. En Nikon S210 rosa, precis den färgen som jag vill ha. Den har också 8 megapixlar och 3x optisk zoom, men jag har hört att den andra ska vara bättre?

Fashiontoast



 
www.fashiontoast.com... Igen, men vet ni jag älskar hennes kläder, vill ha alltihop!

Do you love me

God morgon!
Jag hade ställt klockan på 8 idag, haha tror ni jag klarade det? Inte en chans, 9.08 kom jag upp. Usch, jag som jobbar på lördag och måste gå upp 6.45 och på måndag eller är det tisdag? Börjar skolan igen och jag brukar gå upp 5.50 då, hemskt! Imorgon och på fredag ska jag träna för Fredrik Böhling. Peeron har inte gått så bra alls den här veckan, fortfarande lite konstig efter sin vila och jag har inte heller kommit tillbaka helt till min normala ridning så jag tror det blir bra att rida för honom. Jag hoppas också att Oskar kan sova här torsdag-fredag och han följer antagligen med på min träning då på fredagen.

Jag snackade med Ebba igår om att vi skulle hitta på något men sen hörde jag inget mer så jag vet inte hur det blir faktiskt. Hade ju varit kul att hitta på något alla tre, alltså jag, Ebba och Therese. Ebba skulle träna klockan 18 ikväll men det måste jag också göra så det spelar inte så stor roll.

Bilden på mig här är värdelös, jag vet men Simon tog den på mitt rum med min mobil, vad kan man förvänta sig då liksom?
































Linne: Cubus
Chinos: GT
Skärp: Second hand
Skor: Skohuset
Klocka: Bror min

Shineth-Lisa

Eftersom att Nikki gav mig Sebastians nyaste skiva så har jag såklart lyssnat som en dåre, Lisa är min favoritlåt!


Back on track

Agnes Carlsson har kommit tillbaka efter ett litet uppehåll. Jag tycker den är ganska bra, vad tycker ni?


krullitott krullitott

Jag har precis ätit en misslyckad omelett som jag verkligen gjorde med kärlek. Tyvärr blev det mest som en röra av allt, vi säger äggröra!

Nu ska jag ut och bränna kalorier med Peeron. Måste fixa lite kul bilder sedan, egentligen skulle jag ta och köpa mig en kamera, jag snackade ju om en systemkamera, haha inte en chans att jag har råd med en sådan. En rosa digital liten rackare vore ju inte helt fel.

Puss sålänge <3


baby

God morgon!
Jag har precis ätit frukost. Gick upp halv 9. Jag ska ut och gå en prommis med Perr på förmiddagen sen ska vi åka och träna i ridhuset ikväll. Vet inte riktigt vad jag ska göra mer. Jag får komma på det senare.

Bye <3

Nikkis Sebastian

Yesterday


Let it be


Killing me softly


Amarula tree

Koftor i olika färger, längder och modeller är ju något man vill ha till hösten/vintern.

Från Forever 21, 125:-

 Från Marc by Marc Jacobs, 3117:-

                                                                                                      

Från H&M, 298:-

Även den här är från H&M, 198:-

Från Store.delias.com, 273:-


Filmer från liverpool






Kommer mer..

imagine

God förmiddag bloggen!
Jag vaknade vid 9 idag, hade ställt klockan på halv nio på både mobilen och hemtelefonen men båda laddade såklart ur, haha! Jag gick upp och lyssnade lite på Sebastians skiva, jag gillar låten "Lisa" mest av de tror jag. Förresten så måste alla som läser det här gå in här: www.mixmegapol.se/4069.aspx och rösta på honom. Han heter alltså Sebastian Roos och är högst upp. Det är en slags tävling om att bli den nya manliga superstjärnan.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, det blir väl mest ta det lugnt på förmiddagen och sedan måste jag rida Peeron, ett hårt dressyrpass. Imorgon eller på onsdag kommer det några och ska provrida Goldie. Några bekanta med Emma Tovatt som äger Esse Goldfire och Esse Golden Boy, bland annat. Jag har förresten blivit tillfrågad om att rida en häst i kvalitén. Det är våran häst Neo's gamla ägares ridponny e.Vermont. Den har tydligen jätte bra steg. Emma har den just nu hemma hos sig och löshoppar och lite sånnt men hon tar antagligen med sig den upp till oss då de kommer och provrider.

Mer uppdatering senare <3


LIVERPOOL

God kväll!

Jag har varit på liverpool-konsert. Konsert eller konsert det vet jag inte, inte mycket folk alls i den lilla ladan men bandet var grymma ändå, Sebastian var bäst ändå. Hur bra som helst. Nikki kom och hämtade mig och käkade middag och så, fina Nikki som jag inte träffat på så länge. Vi hade lika kul som vi alltid har och när vi kom dit så väntade Sophié och hennes kille Stoffe utanför med Philippa som gick runt med en rullator eller vad det heter? haha, en sådan där man kan stödja sig mot. Jätte söt unge det där. Vi köpte lite wienerbröd och läsk i pausen och sedan i slutet försökte jag få ner Sophié på dansgolvet till alla andra twistande pensionärer men hon bangade, haha. Mamma kom och hämtade mig och hann se de sista låtarna, bl.a när Sebastian sjöng Hey Jude, jätte vackert. Nikki gav mig Sebastians nya skiva, gratis. Jag frågade varför och hon sa bara: för att du är så söt. Ska hon säga<3

Jag har filmat ganska mycket, så det blir väl en del imorgon eller något kan jag tro.

Puss <3

Twiggy Lawson


this is our last goodbye

Godmorgon, säger jag som varit vaken i 1,5 timme. Men tänkte för er som precis vaknade och läser nu. Jag har käkat frukost och så. Det blir väl till att träna dressyr på perre-ponken idag och jag hoppas fortfarande att vi ska till ladan, måste prata med min mami om det.

Här nedanför är det jag och måns som är väldigt glada, det är ju alltid trevligt.


Detta är jag och Jers, var ett tag sedan jag träffade karln

greetings from space

Måste börja ta lite mer outfitbilder känner jag, det får bli när jag börjar skolan. För när man är hemma klär man ju inte direkt upp sig, kanske ni får en snart, det blir nog staden och lite sådant innan skolan börjar. Förresten snacka om att jag är helt såld på Monki, jag kollar just nu på deras hemsida även om de inte har fått in så mycket höstkläder än så är det ju helt underbart att bara få drömma om de där kläderna. Måste kolla in där nästa gång jag är i stan, det värsta är att jag mår så illa av den där affären, haha cirklar och speglar överallt!

Höstmodet har börjat kommatrilla och som det ser ut nu så ska man satsa på volanger, skinn, spets, sammet, hattar, dressade jackor, vida byxor (synd, jag som inte är så jätte förtjust i det.)
Jag får väl köra på chinos hela hösten och vintern lång, haha. Men ärligt så är det den ultimata byxan, sjukt skön och sjukt snygg! Det som är så kul är att de är så inne för både killar och tjejer, me like.

bild till artikeln

fashiontoast

Sitter och kikar på http://www.fashiontoast.com/

Tjejen har helt fantastisk stil, om du frågar mig iallafall. Speciell och unik men ändå så trendig hela tiden. Kika in om ni har tid.

[a.jpg]

i'm a dreamer

Hej bloggen!
Jag kom precis hem från Oskar, nästan. Jag hann tyvärr inte uppdatera något igår, men jag skriver kortfattat. Jag och mamma red ut en långtur på förmiddagen eller jag red Peeron och mamma gick med Goldan, fast jag red Goldie sen på hemvägen också. Efter det gick vi in och fixade iordning oss och käkade lite lunch och sen drog vi till Alunda för att fixa ett sparkonto och bankkonto och bankomatkort och grejer. Jag ska ju börja jobba två dagar i veckan så då kommer jag att spara 500 spänn varje måndag, fast jag fortfarande har härligt med pengar över. Jag tänkte på det, det är nog inte så många 14-åringar som har helgjobb, så jag är lyckligt lottad! När vi var klara med Alunda så åkte vi in till Gränby centrum för mamma hade ett presentkort på intersport som hon inte visste hur länge de höll så hon köpte ett par adidas running skor och jag kunde såklart inte hålla mig, utan lade beslag på ett par mörkblå chinos med hög midja, men de var fina! Vi käkade lite på burger king, ett varsitt kidz meal och en god glass med brownies i och sedan skjutsade mamma mig till Oskar. Vi käkade skitgod mat, fläskfilé typ med ngn grejs, hur gott som helst och pommes till det. Vi kollade gamla OC avsnitt och Dude, where is my car?. Förlåt, men filmen var kass! Typ Oskars favoritfilm. Vi vaknade runt 10 idag och käkade lite frukost och sedan solade vi faktiskt lite på studsmattan, mycket skönt! Oskar snodde lite vax av Johanna också som vi lekte lite med, haha! Mamma hämtade mig runt halv 5 för klockan 5 skulle de till familjen Holm på kräftskiva. Härligt, inte för att jag tror att de blir där så länge eftersom det lät som att alla ungdommarna skulle till parken.

Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra, så fort jag tänker på det så börjar jag nästan grina, jag och min allra allra bästa vän är osams. Jag har sms:at med henne men nu vet jag inte vad, jag måste ta tag i det där men är lite rädd att hon ska tycka att jag tjatar, det känns frukantsvärt ärligt talat! Börjar gråta nu igen!

Men imorgon blir det nog lite kul iaf. Nikkis boy spelar i Liverpool nämligen och de ska ju till Ekebyladan så vi ska dit och kolla!

Nu hoppas jag på käk snart, puss <3


pictures of you, pictures of me

Jag pratade med Woodie idag, min belgiske vän. Han vill att jag ska skriva på engelska så ibland sätter jag nog in en översättning, om jag klarar av det. Förresten hittade jag lite bilder idag från Varberg, Newforest SM 2007! Ser ni hur stor

Bild 1: Jag visar Goldie, hon fick jätte dåliga poäng då och det hade hon aldrig fått förut, jag var hur ledsen som helst. Men just på den här bilden tycker inte jag heller att hon ser särskilt fin ut.
Bild 2: Jag och Ginny. Ser ni hur stor jag ser ut? Men jag red ju henne inte, bara lånade henne på en prisutdelning.
Bild 3: Inte så jättkul bild på mig och Goldie, lite lång i formen och det är liksom taget mitt i språnget.
Bild 4 och 5: Matilda och Peeron, prisutdelning.
Bild 6: Bästa Saga och fina Mysac.


Translation: I talked with Woodie today, my belgian friend. He want me to write on english. Maybe you sometimes will find a translation here. But please, excuse my bad english. By the way, I found some pictures at http://www.astratorp.se/.. They are from newforest SM 2007.







it's been four years since i saw the ocean






crazy little things called love






Det blir många inlägg idag, jag ska komma med lite mer bilder på bara mig, på mina fina, bruna gladiatorsandelr!


dalapictures







jag är inte klar än, nu ska jag käka nybakat bröd, kommer mer bilder senare..

old yellow bricks

Äntligen har min dator kommit igång igen. Nu kan jag bjuda på lite bilder. Oskar sov ju hos mig, han kom vid halv 9 och vi kollade klart på allsången och kollade lite mer på tv och sen käkade vi lite mackor och drack o'boy! Idag kom mormor hit med massa jordgubbar och vispgrädde. Jag och Oskar gjorde middagen idag, pannkakor skulle det bli. Plättar blev det. Haha, våra pannkakor blev bara som tunnbröd men plättarna mättade de också.





Kommer mer snart...

it's like rain

Hej bloggen!
Förlåt att jag inte har skrivit något sedan jag kom hem men vårat bredband har varit helt kört, det funkar fortfarande inte på min dator men jag snodde datorn här nere en snabbis, får be Dennis kolla på min när han kommer hem.

Jag ska alldeles strax åka och träna för Anna Hedbys, men Peeron låg och sov och jag vill låta honom göra det ett tag. Jag rider kvart i tre och vi får se hur det går eftersom att han har vilat en vecka, jag har ridit två dagar i rad nu då men..

Ikväll kommer Oskar hit och ska sova hos mig. Han har fått en fin ipod touch av sin pappa så den ska väl jag sno lite. Man kan visst gå in på internet med den också när man har ett bredband i närheten. Härligt.

Jag uppdaterar senare med bilder från Dalarna, om min dator funkar det vill säga.

Puss <3

in the ghetto

Kunde somna skönt igår. Mormor låg i andra rummet med morfar så behövde inte oroa mig för att hon skulle snarka, även om jag somnade innan de gått och lagt sig. Vaknade halv 7 och sedan somnade jag om till halv8 och låg och drog mig till kvart över då jag inte kunde hålla inne min kissnödighet längre.

Morfar har gett mig fotmassage nästan hela morgonen, hur skönt som helst, han är expert och jag kom hela tiden på nya grejer han skulle göra när han skulle gå. Men nu ska jag klä på mig och fixa mig lite och sedan ska vi åka och beställa sådan där god sallad igen på ICA maxi. Jag åker ju hem idag, blir ganska skönt att få komma hem till sin egna säng.

Uppdaterar njär jag kommer hem sen, ha en bra dag allihopa! Puss och hej då <3

Dalahäst

Igår kunde inte jag somna förrän klockan var strax efter 1. Jätte jobbigt, jag låg och väntade och lyssnade på om mormor skulle börja snarka, hon gjorde inte det. Jag blev jätte kissnödig, gick upp och då hade tydligen inte mormor kunnat somna heller.. Jag gick på toa och sen lade jag mig och läste då blev jag trött och somnade strax därpå.

Idag började vi dagen med frukost och sen åkte vi till Nusnäs för att fixa en dalahäst till mig. En svart blev det minsann, med mitt namn och årtal på. Efter det åkte vi och hämtade ut min tågbiljett inför morgondagen och efter det åkte vi och käkade buffé i Moraparken, när vi var mätta och belåtna åkte vi och kollade på skidstadion. Det gick fort och vi åkte in till centrum efter det. Hittade en blommig tunika, ett lite batikinspirerat linne (grönt/blått), ett vitt linne med någon speciell typ spets eller ngt upptill och ett par fina bruna gladiatorsandaler, som jag letat men där, äntligen stod dem, trehundra riksdaler fick jag ge för de.

Jag har tog mig ett bad när vi kom hem på eftermiddagen, mormor köpte öronproppar till mig idag, speciella för bad eftersom att jag får så mycket vatten i öronen. De funkade kanon, lite stora kanske men det finns nog inte direkt något som passar bra till mina miniears. Vi har käkat lite jordgubbar och mackor till kvällsmat och nu står det en skål med tacochips med cheasetaste på bordet.

Imorgon cirkus kl 20 kommer jag vara hemma och då bjussar jag på en j-vla massa bilder!

Ha en bra kväll, puss och hej <3


RSS 2.0