<3

Dagens
Dagens låt: Chris Brown-With you
Dagens frisyr: toffs, uppsatt lugg
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel: mjukisar, svea tröja
Dagens roliga händelse: Nikki kommer <3
Dagens planer: Rida, smörja, knopp, vara med Nikki :)
Dagens vill ha: pengar
Dagens saknad: älskling<3
Dagens drog: lillebrors kolor
Dagens tråkigaste: skrikiga ungar
Dagens finaste: Oskar är alltid <3
Dagens måste: massvis
Dagens dricka: mjölk
Dagens köp: Ingenting än så länge
Dagens mat: Tacos
Dagens kärlek: Oskar <3
Dagens mående: trött , väcktes av simon och Pontus halv 7 imorse
Dagens skratt: Vid lunchen, hoppas på mer när nikki kmr
Dagens tanke: Gårdagen
Dagens irritationsobjekt: Jobbiga ungar, haha
Dagens smycke: pärlörhängen
Dagens just nu: ge hästarna lunch-hö
Dagens önskan: Att Oskar var här <3
Dagens längtan: SOMMMMAAAAAAAR OCH SOOOOL OCH KORT KJOOL


Gårdagen

Ska berätta om "festen" hemma hos Ebba då. Det blev inte direkt värsta discot men kul var det! :D

Therese kom till mig vid halv 3, jag provade lite grejer inför henne och lät min b.u.s torka in. Sen gick vi hem till Ebba. Vi gick till lilla huset där hon bor, men hon var inte där så vi ringde hem till henne och då svarade de och sa att hon och Jocke var i stora huset, så de kom ut till oss. Haha, stackars Jocke blev utkastad direkt, den bärbara datan fick han med sig bara. Vi skulle hjälpa Ebba att bestämma vad hon skulle ha på sig, men jag kan ju säga såhär att det var ju inte direkt lätt. Herregud vad människan velade. Allt som vi föreslog ville hon inte ha. Till slut hittade hon iaf något, då var jag och Therese klara för längesedan. Vi gick upp till Jocke, han skulle ha mjukisbyxor på sig, haha lodarn. Vi skämdes nästan lite för att vi var så fina. Sen gick vi tjejer till dansstudion och shakade lite. Ebba gick ganska snabbt tillbaka till Jocke och hjälpte honom att baka. Jag och Therese började göra en dans men sen var vi tvungna att springa hem till mig och ta in hingstarna. Vi gick tillbaka dit och då hade alla kommit, det var ju inte så många men. Det blev jag, THerese, Ebba, Jocke, Challe, Jersan, Elin och Linn.. De var full gång med bakande/matlagande. Men vi slog oss ner bredvid Jers och gick in på datorn, haha. De ville ha hjälp men Ebba hade satt deras lilla kaninunge i knäet så vi hade ju fullt upp att passa den, datorn och fåglarna :) Vilken jävla 4-h gård det har blivit där nu asså. Får, häst, hönor, fåglar, kanin, katt, hund.. xD Kom! Om ni vill se djur!
Sen så gick vi upp till dansstudion ett tag och de andra körde pingis, men jag och Therese dansade och de andra skrattade åt oss när vi körde våra heta moves xD haha. Jersa joinade oss efter ett tag. Sen blev elitmedlemmarna lämnade och vii dansade lite till och tog några kort sen så gick vi också upp till huset. Alla var inne i vardagsrummet så vi gick också dit. Då var det sjukaste programmet. Det var en gammal gubbe som hade kommit på ett sett som man kunde få stora tuttar på, han hade värsta tjejhängtuttarna. Han tog två glasskålar(?) med vatten i och så satte han på de, sen blåste ha med ngt sugrör in i de sen la han sig på sängen och typ juckade, hahah. Helt sajk program, alla höll på att spy. Sen kom Jocke och sa att det var mat så vi gick till köket och där serverades det Kött, bea och pommes, mumms! :D
Haha, det var värsta röjmåltiden. Det blev fajt mellan Jers och Tess så Tess hällde ut Cola på hela Jersas tallrik, då blev han jätte arg och matstrejkade!

Sen skulle vi bada i jacutzzin, jag sa att vi inte skulle bada direkt efter maten för då kunde vi få kramp, haha då blev man nästan nerslagen xD Vi satt ett tag sen skulle jag och Jersa rulla oss i den MJUKA, härliga snön. Han kastar sig ut. Jag gjorde det strax därefter. KUL att den var så MJUUUK. Ett jäkla isberg, började blöda på hela knäna :'( Haha, klantigt! Vi låg där ganska länge sen gick vi upp och klädde på oss och jag, Jersa, Challe och Therese gick upp till dansstudion. De andra kom strax därefter med deras goda bakverk :D Mockarutor, de var skitgoda! Vi dansade lite till och spelade rundpingis. Sen så gick de andra in i skaparverkstaden så jag gick också dit, där höll de på att skapa allt från fina skålar till penisar, Haha. Challe skulle försöka göra e nvacker snigel men då kommer Elin hela tiden och förstör och sjunger. "LILLA SNIGEL AKTA DIG, AKTA DIG" Haha, jag och Therese höll på att garva ihjäl oss. Sen så hittade vi typ som trärör eller något, då tog vi leran och kastade och så blev de brännbol av det hela.

Elin och Ebba skulle gå och hämta toffsar. Challe kände för att gå ut och gå och jag, Therese och Jersa hängde på. Vi tänkte först att vi skulle skrämma de andra men sen gömde vi oss istället, Jersa ställde sig och kissade lite där också, haha. Sen gick vi nästan ända upp till vägen och förbi mitt hus. Vi var skitskrajsna, eller inte Charlie men vi andra, alla gick och höll krokarm. Vi höll på att berätta massa läskiga grejer som man varit med om, mysigt men läskigt. Sen så helt plötsligt smyger Challe bakom oss, eller jag märker inte det. Han har precis berättat värsta spökgrejen som hans bror sett och så vänder jag mig om, och han har såklart vita kläder. Fy fan vad jag skrek asså, hahaha. De andra fick tinituss tror jag, men gud så rädd jag blev. Sen gick vi tillbaks tilL Ebba och Elin, vi hade ju varit borta ett tag. Vi lade oss på varsinn madrass och skulle köra sanning och konka, men det var skit tråkigt så vi låg där och snackade lite bara. Sen kom Therese mamma och jag åkte med dom till mig och sen sprang jag upp till huset, livrädd att det skulle stå en mördare och lura bakom hörnet.

Så det var kvällen :) Lite bilder kommer nu.

Elit med flitarna :)
image106

Jag och Therese <3
image107

Jag och Ebba, jag hade Ebbas fina skor så kunde inte gå i leran, df tänkte jag att jag kunde rida på Ebbas rygg. Tror ni inte att hon ramlar då, PÅ mig, haha värsta lerfläcken på hela rumpan men vi torkade bort det värsta och så torkade det in sen.
image108

Det kommer mer bilder, det krånglar lite. Therese har mer kort också :) :)

Tävling imorgon, vi ska hämta Nikki i Alunda vid 18, kul att träffa min syster igen efter en lång tid <3

Puss

lite kvällsuppdatering

Klockan är halv 10. Alla här hemma har redan gått och lagt sig. Eller mina föräldrar inte hemma, det är på någon båt, sen ska de sova på hotell. Så Rose-marie, Peter, Camilla, Pontus och Emma är här. Men det är bra att jag har Oskar att prata med på msn iaf och så Jullan såklart ;) <3

På söndag är det tävling, Nikki kommer runt 18 till Alunda då ska vi hämta upp henne och sen blir det väl hem och fixa massa inför tävlingen, vi måste åka 07.30 på söndag. 06.30 i tiden som vi har nu, man ställer ju om till sommartid där. Så vi måste ha gjort allting klart på lördagen, men jag har ju hela dagen på mig innan Nikki kommer så jag lär ju hinna en hel del då.

Vid 11.00 imorgon kommer Ignesta-Karin och hämtar mig, då ska vi koppla på trailern och sen ska hon skjutsa upp mig och Peeron till ridhuset, hon är typ världens snällaste(?) Men hennes barn ska till tandläkaren och under den tiden ska jag passa på att rida, sen hämtar hon oss igen och skjutsar hem oss :) Sen vid 15.00 eller ngt kommer Therese, då ska vi gå till Ebba och hjälpa henne förbereda, sen måste vi fixa oss och sådant, måste hem och hinna ta in havremopparna också! Håller på och funderar lite på vad jag ska ha på mig. Det väger mellan två olika. Anntingen:
* Grön/svart randig ballong klänning, leggings, svarta pumps
eller
* Typ senapsgult(?)långt halterneck linne som jag lånat av Therese, leggings, svarta pumps

Vilket låter bäst? Känner just nu mest för senapen, men mina känslor varierar från dag till dag så man vet aldrig vad jag känner för imorgon, får fråga girlsen också vad de tkr om allting. Ska köra guld i min make up iaf bestämde jag och Therese och jag ska matcha med guldsmycken till det ;)
Therese ska ha på sig:
*Svart ribbat linne, Leggings, naturvit kjol med jätte hög midja, svarta pumps.

Vi ska ta sjuuukt mkt bilder så ni får se hur fina vi är sen :)

Puss puss <3



" Tjena Yngve, det är Ingve "

Som ni ser så har jag gjort om ännu lite mer på bloggen :) Börjar ju få snits på det där. Har glömt att berätta också, jag är jätte brunett nu! Färgade igår efter att folk klagat allt för mycket på att det såg grönt ut. Så nu är jag brunhårig, det duger väl men vill nog vara blondin egentligen, haha. Men nu ska jag inte färga mer, det får bli till sommaren i så fall!

Ååh, vad jag längtar till imorgon, då är det fest längtar efter att få dansa nu så det bara kliar i kroppen på mig. Längtar till i sommar också, då blir det Krutudden, riktigt kul! Då ska alla dit! :D :D :D

image105

Haha, jag och Therese på ett fiik xD ursäkta att vi är så himla fula just här


jag och therese



en ganska så tråkig video från Belgien :D



helvete!!!!!!!!

SKÄMTAR DOM MED MIG, JAG SKREV FETASTE INLÄGGET, DET ÄR BORtA VA FAN :O

Fyrishov

Det blev jag, Oskar, Fredrik och Gullanpullanberg som drog till Fyrishov idag. Hade väldigt dåligt samvete för Therese men hon kunde och ville inte så det är ju bara att vi drar och hittar på ngt annat snart igen då!
Jag tog bussen från Alunda 9.36, Oskar och Fredrik skulle ta en annan från Almunge 9.20, och Totte tog den 9.45. Haha jag är ju klantig jag visste att Totte skulle ta den men sen glömde jag säga det till de två andra grabbarna, men men.

Gick från bussen ensam, för Fredrik och Oskar hade gått ut på stan redan och skulle dra och köpa mackor på Subway. Har inga pengar på mobilen så kunde inte ringa Gullberg heller, men så skulle jag gå igenom Åhlen's för det var så himla kallt då ser jag ju den lilla filluren stå där och tanka mobilen så då gick jag dit. Vi gick tillsammans till Subway och där satt Oskar och Fredrik och försökte gömma sig för oss :O! Kan ju säga att de inte lyckades speciellt bra. Vi gick till Fyrishov, en liten bit att gå men härligt. Oskar tyckte jag skulle gå först bara för att jag hittar så bra, haha ( jag och therese hittade inte därifrån en gång, vi började gå åt andra hållet) De håller fortfarande på och ältar det, haha. Men vi gick dit, jag hade inget lås med mig så fick köpa det. Vi skulle ha en liten tävling vem som kom fortast in i äventyrsbadet, jag var ju ensam inne på tjejernas, stackars mig men det gick bra, jag kom först till bubbelpoolen :D Vi bubblade och sen ville de gå och simma, det ville inte jag så jag kollade på när de simmade två längder. Sen åkte vi rutschbanan en gång, det var inte så jätte kul så vi gick till strömmen och skulle sitta på en grej men det gick inte så bra. Det gjorde det förut när det var jag, Emma H, Frida och Rebecka men de var väl kanske inte lika tjocka som de där tre, hah. Vi bubblade lite till, de ville hela tiden käka men jag bestämmer ju så det blev att vi åt vid 13, men de tog en sån otrolig tid för mig och Gullberg att beställa, men han som stod där var skönast jag ba:
" Jag vill ha köttfärsås och spaghetti"
Så började han lägga upp pasta på tallriken, sen så var han klar och så sa han:
"Vad sa du att du skulle ha för ngt?"
Jag ba: Köttfärsås, han ba: Jaha, jag trodde du sa köttbulle, med skönaste turkdialekten. Sen hela tiden samtidigt som han lade upp och så till alla sa han: Here we go, here we go.. Haha vi skrattade lite åt honom. När vi kom till bordet hade de redan käkat upp sina mackor. Jag orkade inte min mat, men jag hade ju en hund i stolen bredvid som inte var bang på det, haha xD. Gullunge Oskar<3 Sen skulle han dricka ur sin vattenflaska och då tröck jag på lite och han blev liiiite liiite blöt, haha. Han blev lite låstasarg sen när jag inte var så beredd så hällde han cola på min arm och jag befallde honom att slicka bort det, hahaha. Han gjorde det och de andra var ju måttligt roade av oss. Sen hällde han cola över precis hela mig :@ Då blev jag jätte arg så jag gick, haha. Sen kom jag och skulle hämta vatten ur poolen, tänkte att jag skulle ta det bakifrån och hälla påhonom , men Totte kunde såklart inte hålla sig för skratt så mitt  vatten rann ur händerna, haha. Vi badade lite till, gick någon jäkla tipsprommenad, jag och Oskar var typ bäst, så vi får se om de ringer till mig snart och säger att vi vunnit :)
Sen köpte vi mjukglass också, med strössel! Jätte gott :D Då blev det också fajt, haha. Totte började med att kladda lite på min arm så då var jag jätte elak och spottade glass på honom, HAHA. Skit kul var det då blev det en jätte fight mellan allihopa men vi slutade efter ett tag. Sen drog vi därifrån, var tvungen att springa in på Gina en snabbis och köpa present åt Ebba :) Skulle köpa lackleggings också men de var tydligen slut och vi hann inte springa in på den andra för Oskar var tvungen att köpa fotbollsstrumpor. Vi tog bussen hem, gick från Gullhagen hem till Oskar. Kollade på sämsta filmen med Paris Hilton, sen så käkade vi. Vi orkade inte ens kolla klart på den, eller den hade stängts av när vi käkat klart så vi pallade inte spola fram till där vi var.

Imorgon blir det nog bara att dra till ridhuset och stenhård träning inför söndagens tävling, Nikki kommer på lördag. Så sjukt längesedan jag träffade henne, jag har inte ens sett henne sen hon färgade tillbaka till brunt hår :O Eller har jag det? Aja ska bli kul iaf <3

Nu ska jag sova, puss <3

kvalad till nationell

Åh, plutten var så duktig idag :) Haha, mamma och jag klarar aldrig av att hitta till Järfälla. Inte första gången vi åker fel, vi åkte minst 5 mil fel. Men vi kom till slut fram, jag trodde ett tag aldrig att vi skulle det och mamma ringde och sa att de skulle behöva flytta ner mig men vi hann. Vi kom inte dit så långt innan som vi hade planeratmen jag hade gott om tid så jag hann rida fram ordentligt. Han var fin ända från början och jag försökte hela tiden vara jätte glad öste beröm över honom hela tiden. Jag orkar inte se de andra som rider fram som bara sitter och rycker deras stackars ponnyer i munnen.. Borde bli avstängda nästan.. Inte för att det var ngt jätte akut idag men jag har ju sett värre saker.

Gick in på banan, hann precis få veta Noreas poäng hon fick 62,37% vilket var bra, hon kvalade till nationell :) Det var 5 minuter paus innan mig så jag fick rida där själv innan jag gick in. Han var jätte snäll hela tiden, bara kikade lite på domartornet men då stannade jag bara och klappade på honom och då slutade han direkt, absolut ingen idé att göra ngn stor affär av det hela! Han var jätte fin hela programmet, precis innan jag skulle in satte de på en Shakira låt och den passade väldigt bra till hans galopp. Jag var nöjd med första öppnan, andra slutan var väl sådär men han gjorde sitt bästa. Volterna blev lite stora och så.. Båda ökningarna blev bra. Bågarna kändes jätte bra, det visade det sig sedan att domaren tyckte också, fick åttor på de :) Kul! Eftersom att han inte kunde de när vi fick honom. I skolorna fick jag tyvärr bara femmor, en sexa på andra slutan. Jag fick sammanlagt 62,37%. Precis samma som Norea :) Vi hoppades hela tiden på att få vinna och när Brantops Validos son fick ett poäng mindre blev vi ju överlyckliga, men den sista hästen var fin påminde om Goldie så den fick 66% och vi kom på delad andra plats, vilket vi också är jätte nöjda med. Räknade med 58% men n uhar jag kvalat till nationell också :) Härligt! Mormor var och kollade också, lilla söta mormor så himla mysigt när hon är med :)
Jag vann en dvd film, presentkort, som vi var tvungna att lösa ut till pengar eftersom att hästaffären var stängd, godis, plaket, rosett, hästgodis, reflex och en hink!

Det var min dag, puss<3

godmorgon

Det blir tävling idag minsann :) Vi åker inte förrän vid 13, så jag knoppar och smörjer och sånnt nu på förmiddagen. Red igår, vi åkte till ridhuset. Han var stel och så i början men blev faktiskt fin i slutet, så vi kör på! Vi ser det helt enkelt som en träning, jag utbildar ju honom nu han är ju bara 6 år, liten bebis bara :)
Tror mormor ska komma och titta också, roligt!

På tisdag bestämde vi att vi skulle till fyrishov, men sen kunde inte Therese för hennes mamma fyller år. Så vet inte hur vi gör med allt. Skulle behöva åka in till stan och köpa present till Ebba och en försenad till Dennis, har inte hunnit ge honom något än. Så kanske onsdag eller något(?)... Vi får snacka ihop oss allihopa! Ebba ska iaf ha fest på fredag, ska bli askul. Har längtat efter fest och att få komma ut och dansa, jag och Therese har tänkt att röja dansbanan som alltid :D Vet inte riktigt hur många det blir men tror: Jag, Ebba, Therese, Fanny x 2, Jersa, Linn x 2, Challe, Elin... Sen vet jag inte om det var några mer, frågade Oskar också men han ska på cup tidigt dagen efter så.. Ebbas kille kunde inte heller för hans syster yster fyllde år, gud vad många det är som fyller år i mars alltså!

Men nu ska jag ut och knoppeliknoppa min fina ponny :)

pusshej, wish me good luck !

image104

tävling

Jag har gått med i en tävling om att vinna en skinnjacka (modell Mandy) från Jofama.
Gå in på http://www.kenzas.se/ om du också vill tävla om att vinna en. Hon lottar ut två stycken, en brun och en svart.

148935-4104

pic's

Vi har fixat lite på övervåningen i hallen.
image95

Morfars födelsedag, Drottningholm nationaldagen.. Min söta kusin Elin, bror, mamma, man ser tyvärr bara min kropp här.
image96

Jag passade på att sola lite när det var så fint väder, perfekt när solen reflekterar mot snön :)

image97

Gjorde om en bild på mig, får lite twiggy känsla !

image98

Sara gulliga kusin
image99

gullisar
image100

haha
image101

elin pelin, mitt ass i bakgrunden bara xD
image102

I mora, long time ago
image103





på bättringsvägen

God morgon!
Mår mycket mycket bättre idag, skönt! Hoppas att jag kan tävla imorgon, måste åka till ridhuset idag också isf så vi får se om jag mår tillräckligt bra för det.

Gick och lade mig vid halv 1 igår.. Hade ju sovit hela dagen så trodde inte att jag skulle kunna sova men jag somnade iaf och vaknade vid 6 imorse men sen somnade jag om till klockan halv 8, skönt!

Bjuder på lite videoklipp. Det här är från en gympa lektion i sjuan. Jag gör masken men min rygg böjs lite för mkt, haha. Ursäkta mitt garv efteråt.



Haha jag och Therese har lite småroligt på toaletten :D

image91

Fick sötaste halsbandet av min moster igår (:
image92

Therese och Ebba <3
image93



Ha en bra dag! :D

image94


ååååååååhhhhhhhhhh

Hej, kan man ha mer otur än vad jag har? Jag har blivit sjuk. Vaknade vid 4 imorse och kände att jag mådde så jävla illa. Försökte somna om och så men det tog ett litet tag. Vaknade vid halv 7 av att mamma kom och väckte mig eftersom vi skulle till ridhuset, jag trodde mitt illamående hade gått över men jag behövde bara vara vaken ett litet tag innan jag insåg att det inte skulle gå att åka. Så mamma åkte själv och red honom.
Mådde illa lite fram och tillbaka. Så nu sitter jag här, ensam. Alla gästerna är här men jag kan inte göra mkt med dom. Några har varit uppe och hälsat på mig, snällt men jag skulle såklart helst varit med där nere.

Typiskt också, skrev värsta långa inlägget igår men så drog mina föräldrar ur bredbandet så det blev aldrig uppladdat -_-. Men jag skrev att Oskar var här och att det var kalas :D jag tkr vi är så roliga xD <3

image86 jag och rebecka när belgarna var här

Våra gröna fina pannkakor
image87

Haha, killarna trodde det var bad så de fick låna gamla kvarglömda grejjer, i strl 140 typ xD
image88

jag och älskling har mina fina strumpor
image89

image90 jag och frida

min novell

Sitter och käkar godis, helt underbart ju man får käka hur mkt godis man vill på påsken. Nu kommer jag att lägga ut min novell här i bloggen. För er som inte vill läsa, är det bara att bläddra ner. Men Oskar har önskat det.


Samlaren


Maja tvekade inte en sekund.

- Jag tar den!

De breda trägolven, kakelugnen och den underbara toaletten som var helt nykaklad, precis det som hon hade drömt om. Hyran var tyvärr lite för hög, men det spelade ingen roll för det skulle nog inte vara så svårt att hyra ut ett av de andra rummen. Det var ett bra läge, nära staden och gångavstånd till skolan. Helst skulle det vara en tjej i ungefär samma ålder så de kunde bli bra kompisar. Hon kunde se det framför sig hur de två skulle sitta och plugga tillsammans och dricka te och snacka hela nätterna och låna kläder av varandra. Vad mysigt det skulle bli! Maja satte uppe hela natten och gjorde klart annonsen, hon ville att den skulle låta riktigt lockande och nästa dag var varenda anslagstavla i hela stan täckt med hennes röda lappar. Hela åtta tjejer ringde det dygnet, Maja valde ut tre av de som fick komma och titta. Hon fick tacka nej till allihop. Den första frågade om hon fick dela rummet med sin bästa kompis, den andra såg inte ut att sovit eller duschat på flera veckor och den tredje hade en stor grand danois som hon vägrade bo med. Telefonen ringde inget mer efter det. Det var lite konstigt eftersom hon inte skulle begära mycket i hyra. Det gick två veckor och Maja började bli desperat. Så tidigt på fredagsmorgonen så ringde telefonen.

- Hej, jag heter Gustaf och jag ringer angående annonsen. Fast den är väl redan uthyrd?

- Nej, det är den faktiskt inte, suckade Maja. Du kan komma och kolla på den imorgon om du vill. När hon lagt på ångrade hon sig genast, bo med en kille, det var inte som hon hade tänkt.


Dörrklockan ringde i hallen. Han var väldigt punktlig. Hon smög fram till kikhålet och kollade ut. Hon ångrade sig genast att hon inte snyggat till sig mer.

- Hej! Gustaf.

- Maja, välkommen.

- Jag tog med mig lite kakor som jag bakade igår.

Maja kände att hon blev röd i ansiktet och skyndade sig ut i köket för att sätta på kaffe.

Det kunde inte vara sant. Hit kommer en kille som ser ut som en kopia av Wentworth Miller. Lång, välmusklad, snygg och manlig. Han var säkert runt 30 år men vad spelade det för roll? Maja kände att hon fortfarande var röd i ansiktet.

- Du får gärna se dig omkring, ropade hon ut mot hallen.

- Äh, vi kan väl börja med att fika?

Efter några minuter av ointressant prat och en liten olycka med en bulle som exploderade i mikron, hade all spänning försvunnit. Förutom att han var en riktigt pudding så var han rolig och trevlig. Efter en kanna med kaffe och alldeles för många kakor, kikade hon på klockan.

- Oj, jag måste verkligen springa. Jag blir sen till mitt jobb annars.

- Just det, sa Maja nyfiket. Jag har ju glömt att fråga vad du jobbar med?

- Jag har haft tur och fått mitt drömjobb, jag är doktor, log han.

Först när han precis satt på sig skorna kom hon på.

- Oj, du kanske vill se rummet också?

- Det behövs inte, du har redan övertalat mig, blinkade han.

Maja rodnade igen.

- Okej, då ses vi imorgon då. God natt!

Maja låste dörren och gick in till köket, det här kunde bli riktigt spännande.


Maja hjälpte Gustaf upp för trappan med de stora kartongerna nästa dag.

- Vad har du i alla kartongerna?

- Äh, massa gammalt skräp bara. Jag är en riktigt samlare.

Maja hade svårt att koncentrera sig i skolan. Hjärtat slog så hårt att hon var tvungen att gå ut från lektionen och ta lite luft då och då. Här hade hon gått och varit singel hur länge som helst och helt plötsligt kommer drömprinsen och ringer på hennes dörr. På vägen hem skyndade hon sig in på H&M och köpte en snygg svart topp med en fantastisk urringning. När hon kom hem luktade det mat i hela trapphuset.

- Vilken timing, ropade Gustaf från köket när hon kom in i hallen. Jag har gjort lasagne. Hoppas att det var okej att jag snodde lite grejer ur kylskåpet?

Maja visste inte vad som luktade godast, lasagnen eller doften av herrparfym.

De skrattade åt precis samma saker, såg samma tv-program, gillade samma musik och gick ut på samma ställen - de hade till och med varit i samma stad på semester i somras. Egentligen var det väldigt konstigt att de inte träffat varandra tidigare. När de var klara med lasagnen gick de in i vardagsrummet och satte på en film. Han satte sig i soffan och Maja i fåtöljen. Det här var mycket bättre än en ny tjejkompis, tänkte Maja för sig själv. När klockan var närmare 2 slutade de kolla. På vägen från toan hörde Maja hur han stannade utanför hennes dör och väntade några sekunder, som om han tänkt knacka på, men han gick sedan till sitt rum längst ner i hallen. Tre dagar senare stod han och väntade på henne när hon kom ut ur duschen. Han sa ingenting, bar henne in till sängen. Han visade sig även vara en underbar älskare.


Majas kompisar väntade nyfiket på att få träffa den mystiska mannen som tagit deras kompis. Sen hon träffat Gustaf hade hon försvunnit och bara varit med honom och kompisarna hade knappt sett en skymt av henne. Men Maja började snart tröttna på hemmakvällarna. Var det inte ganska konstigt att en kille inte ville träffa sina kompisar? Hon hade inte ens hört honom prata i telefon med någon, förutom jobbet då.

- Jag tänkte vi kunde ha en inflyttningsfest i helgen, sa Maja nästa dag.

- Varför då? Gustaf såg arg ut.

- För att bjuda hit våra vänner.

- Jag har inga vänner, sa han snabbt.

- Vadå, svarade Maja. Det är väl klart att du har?

- Nej jag förlorade de för ett år sedan efter en grej som hände. Jag orkar inte prata om det, men om du vill ha hit dina kompisar så träffar jag dem gärna.

- Men har du ingen du kan bjuda då, inte ens någon från jobbet?

- Jo kanske, men jag tycker inte det är så viktigt. Jag har alltid gillat att vara ensam. Sen så har jag ju dig, log han.


Någon månad senare ringde det på dörren. Maja kollade trött på klockan som stod på nattduksbordet bredvid sängen. Halv 4.

- Gustaf öppnar du? Mumlade hon över axeln. Gustaf?

När hon vände sig om såg hon att han inte låg där bredvid henne. Maja drog på sig morgonrocken. Vem ville något så här tidigt? Det var tant Lindgren som bodde i lägenheten under. Hon var nästan 90 år och ganska förvirrad. Nu stod hon där i bara pyjamasen.

- Nu får ni faktiskt stänga av musiken och sluta dansa! Vet ni vad klockan är?

- Dansa? Snälla tant Lindgren. Vi ligger och sover. Och det borde ni också göra.

- Hur i hela fridens namn ska jag kunna sova när ni stampar runt här uppe? Nästa gång ringer jag polisen sa hon och vände och gick ner till sin lägenhet.

Maja vred om låset.

- Gustaf, vad gör du? Ropade hon mot hans rum.

- Jag jobbar, stör mig inte! Skrek han med hård röst.

- Oj, förlåt... Jag går och lägger mig igen.


Men Maja kunde inte somna om. En timme senare kom Gustaf och lade sig under täcket igen. Han var alldeles svettig. Maja samlade mot.

- Vad gör du där inne om nätterna? Det är inte direkt första gången som jag vaknar och du är instängd på ditt rum.

- Jag jobbar.

- Med vaddå? Och varför måste du alltid låsa dörren? Det är ju ditt rum, men jag trodde inte vi hade hemligheter för varandra?

- Man lär aldrig känna en person till 100 %, fnissade han och nöp henne i kinden. Nu måste jag verkligen sova, jag är dödstrött!

Vad menade han med det? Maja mådde dåligt. När hon tänkte efter hade hon inte varit inne på hans rum sedan han flyttade in. Tog han droger? Men hur klarade han då av att jobba? Hon bestämde sig för att ta reda på det redan nästa dag.

- Nej, det jobbar ingen Gustaf här.

- Är du säker på det? Gustaf Persson?

- Nej sa jag ju.

Klick. En halvtimme senare försökte hon igen. Det var en annan sjuksköterska som svarade.

- Gustaf har slutat hos oss.

När Maja kom hem frågade hon ut honom.

- Nu fattar jag inte ett skit. Varför har du ljugit om var du jobbar?

- Jaha, du ringde till sjukhuset? Jag har nog glömt att berätta för dig att jag börjat jobba på vårdcentralen istället.

- Du byter jobb och glömmer berätta det för mig? Du verkar ju inte riktigt klok.

- Du får tro vad fan du vill, skrek han och lämnade rummet.


Maja blev mer och mer övertygad om att han tog droger. Det skulle ge en förklaring till varför han aldrig sov på nätterna och hans häftiga humör. Samma natt vaknade hon igen av att han smög upp och in på sitt rum. Nu skulle hon minsann ta reda på sanningen.


- Vad gör du där inne? Maja började rycka i handtaget.

Han svarade inte. Maja hörde hur han rörde runt där inne.

- Öppna, skrek hon.

Gustaf vägrade att svara.

- Okej, då tar jag en kniv och lirkar upp dörren, hotade hon. Maja gick och hämtade en kniv, satte den i låset och började skruva. Då vred han om låset och. Han såg sliten ut, men absolut inte påverkad.

- Vill du verkligen veta vad jag gör här inne? Skrek han. Jag målar en tavla! Jag målar en tavla till dig som du skulle få i födelsedagspresent. Det skulle bli en överraskning. Nu har du förstört precis allting, är du nöjd nu?

Maja kollade skamset på ett staffli som stod mitt i rummet. Hon hade inte haft en aning om att han målade. Gustaf slog igen dörren med en smäll, utan att låsa efter sig.

Maja var glad att hon vågat ta reda på det, även om hon kände sig dum som hade trott något som hemskt om sin egna pojkvän.

En kväll, till hennes förvåning bjöd han hem en kompis. Gustaf berättade att det var en rullstolsbunden tjej som han hade varit personlig assisten till förut. Han var på ovanligt bra humör. För första gången på flera månader lagade han middag. Han hade en ny skjorta och nya jeans och hade till och med ansträngt sig och fixat frisyren. Middagen var jätte trevlig och de skrattade alla tre hela kvällen.


Några veckor senare var Maja på ICA och handlade. De skulle han en stor födelsedagsfest och hon hade redan börjat att förbereda maten. Hon lade irriterat märke till en kille i kön bredvid som stod och tokglodde på henne.

- Ursäkta, men vad glor du på?

- Nej, förlåt. Killen såg generad ut. Men jag måste bara fråga dig en sak; bor du på Bladåkersvägen?

- Ja det gör jag, hur visste du det? Spionerar du på mig eller? Frågade Maja upprört.

- Nej, nej! Absolut inte. Jag bor mittemot dig, jag du vet den där balkongen med alla blommor på. Hör det där rummet bredvid köket också till dig?

- Ja varför undrar du?

- Det kan ju vara jag som är galen eller något, och jag ber verkligen om ursäkt att jag lägger mig i ditt privatliv... men jag har sett så himla märkliga saker i det där rummet om nätterna.

Maja kände hur det började snurra och hon var tvungen att ta tag i något att hålla sig i. Killen såg nervös ut och harklade sig.

- Men glöm det, jag tycker bara att du borde kolla upp din kille lite.


Nu fick det räcka. Maja ställde ifrån sig korgen med alla varor och sprang raka vägen hem. Gustaf var i duschen. Försiktigt tog hon upp nycklarna ur hans ficka. Maja tryckte ner handtaget på hans dörr. I rummet var allt i en ända röra. Tallrikar med intorkade matrester, kläder i massa olika höga. Staffliet stod fortfarande kvar mitt i rummet. Med darrande ben gick hon fram till staffliet. Duken var vit, inte en färgklick fanns på den. Hon kunde inte hitta några färgburkar heller. Mitt på golvet låg alla penslar som hon sett honom köpa förra veckan.

Maja svalde och gick fram till skrivbordet. Hjärtat dunkade stenhårt och hon var tvungen att hålla sig på det. Det var hennes annonser som hon satt upp när hon sökte hyresgäst. Alla låg där fint i en ända hög, varenda än hade han plockat ner. Maja sneglade på en av de stora flyttkartongerna, det var massa ouppackade kvar. Vad hade han i alla de egentligen? Det var nu eller aldrig. Maja tog ett djupt andetag och stoppade ner högra handen och drog upp ett... ben! Hon fick hålla sig för munnen för att låta bli att spy. Hon kollade ner i kartongen. Fötter, armar, ben, händer. Lådan var full med proteser. Maja skrek rätt ut! Långt långt borta hörde hon Gustafs steg. Skräckslaget såg hon honom komma in genom dörren. Maja hade aldrig sett något så fruktansvärt. Han var naken och på underkroppen hade han en konstig ställning med två protesben fastskruvade. Maja stod blixt stilla. Samma sekund kom två poliser inrusande. Den ena slängde sig över Gustaf och den andra förde ut Maja. Innan hon svimmade hann hon se killen som hon träffat på ICA. Det måste ha varit han som larmat polisen.


Gustaf hette inte Gustaf utan Karl. Han var inte från Sundsvall som han sagt till Maja. Det ända som stämde med hans historia var att han var doktor. Han stal, samlade och tände på proteser. I hans rum hittade de proteser från massa patienter. Polisen trodde aldrig att han skadat Maja men han behövde verkligen vård. Maja ville inte ens tänka på vad som kunnat hända. Hon sa bestämt nej när värden gav henne ett kalaserbjudande om att få bo kvar med halva hyran. En vecka senare kom flyttbilen. Den här gången fick det bli ett studentrum.


i'm so lucky lucky

Ååååh, vad jag är glad! Alla rätt på matte provet, eller inte säker på att det var exakt alla rätt, men absolut ett MVG. Så sjuukt skönt, ville inte tappa mitt betyg i matte. Har gjort tre prov idag. So, fysik och så matten också då. SO:n gick ganska så bra, eller jag är inte klar än, får fortsätta efter lovet. Jag och Hanna skrev så mkt så vi hann inte klart, vissa gjorde klart det på 5 min fattar inte hur de hann det. Fysiken gick också bra, ett VG sa Lisbeth! Fick tillbaka min novell också, VG+ mkt nöjd är jag med det, hon hade inte gjort några rättningar alls i hela texten så kanske rök MVG:et p.g.a att jag skrev 2000 ord för mkt. Snackade med min spanska lärare också hon hade inte rättat mitt prov bara kollat på det och sa att det såg mkt mkt bra ut så jag hoppas på minst VG.

När jag satt på min buss och väntade på att Norrtälje bussen skulle komma, då kmr Hanna och Rebecka springande. Hanna hade jag precis sagt hejdå till men Rebecka har varit sjuk i flera dagar så det var kul att se henne. Jag fick ett proppfullt påskägg med massvis med aasgott godis, alla mina favoriter ;) kanske var df hon frågade om de förut. Det var ett fint påskkort också med en Göran Persson kyckling på :D

Mamma sade precis att beställt nytt telefonabonemang så nu kan man snacka hur lång tid som helst, helt gratis! Najs najs, så jag kan nu ringa hem till folk gratis så slipper ni pröjsa ;) Dock är det inte gratis att ringa till mobiler ;/

Gud så lycklig jag är :D:D WOHO, looov! Imorgon ska vi till grannen på förmiddagen och gå tipsprommenad och käka lunch, hela byn är bjuden :) Ny tradition. Sen kommer kanske Oskar också på eftermiddagen, då måste han hjälpa mig att baka kladdkaka för jag ska göra det tills på lördag när det är 40-års partaj hära!

haha ägda

Tjupp!
Vårat snack fortsatte hela dagen, haha. Klockrent ju, jag och Jull börjar asgarva hela tiden!
På vägen hem så gjorde vi ngt himla skönt. Jag, Carro och Challe bredde ut oss i hela bakre bussen, jag och Challe satte oss allra längst bak och Carro gick och lade ut allas jackor på säten, HAHA! För att inte monstrena skulle kunna sätta sig och tro att de äger bussen. Vi lyckades, och de såg väldigt snopna ut och då säger jag jätte högt, inte en tanke på att de hör:
"MEN GUD VAD BESVIKNA DE BLEV" och två av de kollar bak, haha. Sjuukt roligt! Sen satt jag och Challe och sjöng hela resan hem, Tim bara kollade på oss som att vi var dumma i skallen.

Plugg nu, så ha det bra puss<3

Nikki min älskade syster, med henne kan man prata om allt <3

image77

skola

Sitter här ensam i bibblan, eller det är andra här också men inte som jag är särskilgt bra polare med. Vi hade som sagt en tävling idag, som jag sagt tidigare, eller har jag gjort det? Vi skulle iaf pynta borden i matsalen, varje klass försig .. Alla bestämde några representanter, det hade jag såklart glömt bort. Jag var inte ensam, Hanna hade också gjort det. Rebecka är sjuk så hon kom ju inte alls, så jag kan vl säga som så att jag fick lite lätt panik när Lisbeth kom fram och frågade om vi hade med oss grejs. Men Hanna ringde till sin mamma och hon tog med sig till jobbet, hon jobbar på tandläkarn här bredvid skolan precis så det var ju nära. Vårat bord blev... Skitfult xD och jag vet ej var vi kom i tävlingen men jag kan ju säga direkt att vi inte kommer bland de bästa. Alla var ju värsta satsare, hade med sig godis och grejjer.

Vi slapp HK:n , himlans tur för de hade prov. Fast hon förra veckan sa att vi inte skulle ha det så kom det ett oförberett, har ju lång tid på mig nu. Men jag kan ju inte säga att jag har lite grejer att göra.

Syslöjd hade vi och jag började med en "miniklänning". En randig, typ rosa grå, tror den blir nice. Jag och Jullan hade snack, fett skönt att snacka med henne för hon är ju i samma stadie som mig ungefär. Emma och Frida kom in också i snacket men de blev mest chockade över det hela.

Men nu måste jag kila på EA. Dennis fyller år idag förresten, 40 bast blir han. Gammal gubbe det där :)

Puss

mobilen är tbx

Sitter i skolan nu, har precis fått tillbaka min mobil. Gud så skönt, vilken lättnad! Hade sovmorgon, så jag och Emma L som också var här tidigt gick till bibblan, som var öppen utan att Vera var där men vi gick in ändå så nu kom hon från ett tag in och mördarblicken var på, men det var ju öppet.

Idag ska jag på första träffen med ungdomssatsningen i dressyr i uppland. Ska bli skoj, vi ska vara där redan vid 17, men som tur är slutar jag klockan 13 så jag är hemma 14. Bara att kasta sig upp på hästen och rida en snabbis, om det inte är för halt men vägen funkar för det mesta.

På onsdag har vi syslöjd. De här kjolarna nedan är sjukt snygga, kan inte vara så himla svåra att sy så jag ska ge mig på ett försök minsann.

107801-4290

Träffade Oskar en jätte snabbis imorse, fast det gör jag varje morgon nu förtiden =) asbra är det, även om det handlar om 2 min så är det bättre än ingenting <3

Puss

JIPPPIIIE

Frida ringde nyss. En lärare på smile hade hittat min mobil på en bänk utanför träslöjden, det var väl där jag trodde att den skulle vara. Sköönt, gud vad orolig man blir.

Maia Hirasawa-The worrying kind


mobilen är borta

Hej, kom precis hem från en rätt så lugn skoldag. Vi hade vikarie på de tre första lektionerna, ganska så soft. Sen hade vi musik, mitt favorit ämne. Tyvärr så är det alltid så att de får göra roliga grejer när jag inte är där, som att sjunga massa och sånt. Sen när jag kommer så är det alltid bara massa folkmusik och grejs man ska plugga på. Men hela lektionen gick åt till en film om Jimi Hendrix, vilket inte gjorde så mkt eftersom han är grym! Sen var det käk , åt väl runt 20 st chicken kebab, alla käkade som grisar. Martin åt 50 st, haha. Vi har önskevecka den här veckan så imorgon är det hamburgare, på onsdag påskbord och torsdag lasagne, najs najs!
Efter maten hände det en lite mindre najs grej. Eller jag märkte inte någonting då, det var efter våran röjiga gympalektion som jag itne hittade min mobil, helt borta var den. Letade på ungefär hela skolan och frågade massa men ingen som visste något, så Dennis kommer väl strypa mig långsamt, den är ju inte direkt billig om man säger så.

Men åter till våran gympa lektion, killarna badade så vi tjejer hade hallen för oss själva. Vi lirade lite rund-badminton. Hade musik på, på högsta volym. Massa gamla Atomic kitten låtar och bara massa sånna som man känner igen. Himla kul att man fortfarande kommer ihåg de så bra.

Nu är det snart mat och sen så måste jag fortsätta med mitt pluggande, har en svenska recension att skriva också.

Jimi Hendrix kanske bästa låt, Hey Joe. Enjoy!


björn är bäst

Oskar skulle på konfa hela dagen, tyvärr. Hinner nog inte göra något med honom förrän på fredag, har fruktansvärt mkt i skolan nu. Mamma och jag har pluggat hela kvällen, satsade på fysiken idag. Lisbeth sa att hon skulle ge mig lite extra stöttning med matten och ha något extrapass endast för mig, så det var ju otroligt schysst.


Oskar kan inte följa med på min tävling, han har någon viktig träning, är han inte med på den så får han inte vara med på någon cup eller något. Synd men det får väl bli någon annan gång =)

Björn gustafssons framträdanden igår, alla älskar Björn <3





Puss<3

nervo

Idag har jag bara e nsak planerad, ska åka till ridhuset och rida igenom LA:P1, skickade sms till Oskar att han kan kanske komma om han vill, vågade inte ringa han är ju en sådan sömntuta.

Blir riktigt nervös när jag tänker på tävlingen den 24:e, det var ju längesen jag tävlade nu. Blev tyvärr bortlottad ur LA:1. Skittråkigt, eftersom att det var den som var viktig så vi har våra kval till 6-års championatet.

Ha en bra dag, puss

lite video också

Har verkligen inte haft tid för att blogga men nu har jag det, passar på innan melodifestivalfinalen börjar!

Igår var jag först hemma hos min underbara pojkvän Oskar :) <3 Sen så drog vi ner till hallen efter att vi käkat och kollade på när f-93 spelade mot p-94, killarna vann! Sen så var vi på cafet, inte så jätte många där, eller jag tror egentligen att det var det men alla var så utspridda, men Therese, Totte och Mange var där så vi hade lite latch iaf!
Sen åkte vi hem vid 23 och jag sov hos Therese, vi var så himla trötta haha då är vi ganska så lustiga. När jag vaknade jag på natten trodde jag att det var Oskar som låg bredvid mig så jag tänkte ta och hålla honom i handen men så såg jag att det var ju lilla Therese ;) hah

Mamma kom och hämtade mig vid 16 hos Therese, sen åkte vi hem och jag käkade våfflor och sen gick jag ut och red och fixade allt i stallet. Peeron var fin men väldigt pigg, vilket är jätte bra! Jag älskar pigga hästar. Det finns inget som är så jobbigt som när man måste sitta och sparka fram de, de ska man inte behöva då tycker inte hästen att det är kul!

Jag bjussar på ett ganska så tråkigt videoklipp, från skolan.


ökat

Ohoj, mina besökare har ökat! 86 respektive 84. Jag är nöjd, och mer kan det bli.

Skriver mer sen, ska till Hedbergs vid 18.

puss<3

skola igen

Så ett snabbt inlägg nu. Har pluggat mest efter skolan, matte.

Lite läskigt idag, en tjej som fick ett anfall, behöver inte nämna namn men hon fick något anfall, vet ej vad det var för något, kanske astma eller epeleptiskt. Så ambulansen kom och det var en stor händelse i våran skola. Om ni sett på sjukhuset på kanal 3 så var han Janne med och hämtade tjejen ;) Jag har aldrig sett på det men det var Frida som reagerade.

Jag har börjat fixa min egna design på bloggen nu :) var ju Nikki som fixade förut, men alltid kul att lära sig själv och att variera lite. Så snart kanske det blir ännu lite mer, har förstorat profilbilden och lagt in en klocka, det är allt än så länge.

Är nöjd med min novell jag skrev igår, kanske ska lägga ut den här sen, funderar på det. Men ni kanske inte är intresserade av den ;)? Men det kan jag förstå den är närmare 2000 ord, den behövde bara vara runt 300, men när jag väl kommer igång att skriva så har jag svårt att sluta, aja adjöss!

skolan

Tjenamors!

Sitter i datasalen med alla noobs. Bland annat Frida, Markus, Fredrik, Erik, Pungsvett, Jesper, Danne och en liten ful fan. Det var väl inte bland annat, utan exakt allihop som var här. Alla sitter och kollar in min blogg och jag har fått reda på att de flesta av alla här läser min blogg, jag är stolt! Alla borde börja kommentera lite mer så blir allt mycket roligare.

Frida fick precis veta en grej och hon är väldigt uppspelt, tänker inte skriva ut vad det var här i bloggen, men lite kul är det. Hon visade mig precis världens snuskigaste bild på en fot som var av från ett ben, blää!

Himla skön dag idag. Först HK, vi fick göra precis vad vi ville så jag och Frida gjorde gröna pannkakor med rosa grädde, jätte gott var det!

Hoppas attt jag inte behöver göra spanskaprovet idag, jag har ju glömt nästan precis allting.

Hade tydligen den här bilden på datorn i skolan, så lägger ut den här. Var förra nyår, det var hyfsat roligt faktiskt!

image70Frids och Nikki<3
image71 gotland :D

Nu avslutar jag detta inlägg, kanske skriver mer senare. Puss<3

Hästen dansar !

Andreas Helgstrand-Blue hors Matiné

För er som inte fattar hur coolt dressyr är, ta 6,30 min och kika på det här! Kolla speciellt på 1, 16 och framåt.


ll

Jag valde att vara hemma idag också, försäkerhetens skull. Så det blir imorgon istället, har inte varit där på en månad. Sen går jag en vecka och sen är det påsklov.

Idag blir det massa plugg, fysik, matte och svenska. Men jag orkar inte bli hysterisk så det är bara att plugga på.
Har fixat på dailymotion så jag kan lägga upp videosar nu så det kanske blir lite videoblogg framöver :)

Ha det fint, puss<3


 

lite läskigt

Lite dålig uppdatering, jag får be om ursäkt.

Men det har hänt så himla mkt. I fredags var jag hemma hos Oskar <3 :)  I lördags så hade vi massa gäster. Eller Kenta (Dennis bror), Mange, Anki och Mathilda var här. Grabbarna skulle skjuta lerduvor vilket jag också ville, men jag fick inte idag Dennis sa att vi skulle skjuta själva någon gång han var så rädd att jag skulle skjuta på någon, hah. Men vi tjejer åkte först och löshoppade Neo. Sigrid och Carolina var där också med lilla Dino, eller lilla och lilla han har snart vuxit över ponnymåttet. Vi ska åka med de tillsammans på treårstestet. Alla vi siktar på att få våra hingstar godkända. Neo var kalas kalas fin, han har aldrig hoppat så bra och inte galopperat heller. Så det var kul!
Vi åkte hem efter ett tag och käkade korv med bröd och sen så gick vi ut och fixade allt i stallet för att sedan åka och hälsa på lilla Mullis :) Min första ponny. Mathilda och Anki hade honom i somras, i nästan halvår så de ville såklart också följa med. Mulle mådde bra och Matilda red lite på deras ridbana. Stallet var jätte fint. Kaklad vattenspilta och toalett och ett rum med värme och jätte stora fina boxar. Vi åkte hem efter ett tag och Anki och Mathilda åkte direkt tillbaka till Sthlm och jag och mamma stannade och köpte godis!

Söndag:
Jag och mamma åkte och tränade med Peeron. Han var duktig! Kom hem igen vid halv två. Oskar var redan här, så när vi kom med transporten så sprang jag in ochs a till honom att vi var hemma men han valde att stanna inne med Simon, vilket jag kan förstå inte mysigt väder ute inte. Men jag skyndade mig så mkt jag kunde och sprang runt, mamma fixade det sista med Peeron. Jag och Oskar kollade på ondskan. Vi ville se att Danny verkligen var med, eller han ville jag visste ju redan de. Det såg jag redan innan de gick ut med de i tv ;)
Oskar åkte vid 17 för han skulle på konfirmation och han hann tyvärr itne käka stackarn. Men jag åt och sen så åkte vi på gudstjänst. Jag ska ju också konfirmera mig så man måste gå på 10 gudstjänster, jag har gått på 2.. Eller tre nu då men jag hoppas jag får räkna med den som var igår, jag ska berätta.
Jag kände redan när vi åkte dit att jag hade väldigt ont i magen och i hela ryggen, så brukar det kännas när jag har mensvärk.. Men det kunde det inte vara. Vi gick in i kyrkan och träffade Mimmi, Lotta, Frida och Hanna, trevligt :) Sjöng lite och jag hade så himla ont i magen, har aldrig haft så ont i hela mitt liv. Jag försökte hålla mig, för jag var ju i behov av en toalett. Jag började snart att må illa också och sa de till mamma och hon sa: men du får väl gå på toa då. Jag skulle gå och fråga han som delar ut psalmer vart det fanns en toalett. Jag kände när jag började gå mot honom att allt började snurra och det började sakta bli suddigt för mina ögon. När jag kom fram till honom såg jag dubbelt, tror jag.. Minns itne exakt men jag lyckades få fram sluddrigt: Var finns det en toalett?
Sen vet jag inte vad jag gjorde, det var mina ben som gick bara, eller jag vet inte om jag sprang för det sa alla senare att jag gjorde. Jag lyssnade aldrig riktigt klart på vad han sa utan mina ben bara stryde mig mot stora dörren och sen så tror jag att jag svimmade. Han hann få tag i mig men jag vek mig dubbelt och slog i nässan och läppen i dörren. Så jag började blöda näsblod och så bet jag mig i läppen så det blödde där med. Jag var ganska så okontaktbar och mamma såg aldrig själva vurpan men mina kompisar som var där såg den och de frågade mamma vad som hände och hon trodde de menade vad jag skulle göra så hon sa bara: hon skulle gå på toa. Men sen så såg hon väl alla som sprang fram, då sprang hon också.

Jag satt i hallen i några minuter med någon kyrkovärd, mamma och Gustav Ingemarssons mamma. Jag hörde de bara på flera mils avstånd och det var som att jag hade lock för öronen och jag tror att jag svimmade flera ggr för ibland s lutade jag höra de helt.

Jag var fortfarande tvungen att gå på toaletten så vi gick upp till församlingshemmet. I början kunde jag inte gå själv så jag fick stödja mig mot Gustavs mamma och min egen mamma. Sen när vi närmade oss så började jag sakta komma tillbaka till verkligheten. Sen behöver jag inte berätta mer än att jag såg mig själv i spegeln och såg ut som ett vitt spöke och det började vingla mer i skallen. Men sen blev det bättre efter toabesöket och jag drack vatten också och kände mig bättre. Mamma och jag tänkte åka in till sjukhuset men mamma ringde bara och frågade vad de tyckte vi skulle göra och så, men de tyckte vi skulle vänta och se om jag blev sämre och så...
Skulle kolla på Legally blonde II när jag kom hem men jag somnade tidigt och sov i soffan ett tag tills mamma sa att hon tyckte jag skulle gå och sova i min egna säng. Sen vaknade jag vid 22 eller något då kom mamma och sa att hon skulle sova bredvid mig.

Mamma lät mig sova ut, jag kände direkt att jag inte skulle ha ork att gå till skolan. Hade lite huvudvärk och så..
Vi åkte till knutby husläkarmottagning och berättade om allting och hon undersökte mig och så... Jag hade lite lågt blodtryck och sen tyckte hon att jag var för tunn. Annars hade jag inget fel, vi tog blodprov och sånnt där annat med massa sugproppar som kollar hur hjärtat slår, minns inte vad det heter nu. Men allt var okej, så vi fick åka hem igen och skulle återkomma om det blev värre. Nu sitter jag här och ska snart käka pizza. Vi hade rester sen igår, lasagnette men det var ju den jag mådde illa av så jag kände inte så starkt för det så det blev dr.Oetkers mossarella pizza istället.

Så smaklig måltid på mig själv!

Puss<3

lajj

Jag ska fortsätta med lägret nu, hann ju inte klart sist!

Jag sminkade som sagt Fredrik och ni har ju fått se hur fint resultatet blev, haha. Han såg verkligen ut som en riktigt tjej och så pratade jag med Simon.B och han sa: jaa, asså skulle han vara en riktig tjej så skulle jag fan tända på henne. HAHA!!

Senare på kvällen fick vi leka lite lekar och sedan var det dags för Mello fello, vi fick titta på det. Först skulle vi inte få det men det var ju tur att prällan ville det lika mycket som oss. Jag tyckte Perrelli och Sibel var bäst. Sibel sjunger ju faktiskt helt otroligt bra, hon måste ju vara en av de bästa i Sverige tycker jag. Charlotte är ju så självklar, hon är som PH och Carola... Man kan ändå lita på att de aldrig sjunger falskt o.s.v... Linda Bengtzing var väl också okej! Men Björn var ju bäääst!
 
-Var får jag allt ifrån?
-GLÖGGEN!


Sen efter melodifestivalen så fick äta fika, men jag var så mätt av allt chips och godis så jag skippade det. Så vi satt och snackade bara eller jag låg på dom här stackarna dåimage66

Efter det var det dags för andakt, inte lika sorgligt som dagen innan. Sen efter det fick vi fritid, WOHOOO! Det var askul, jag och Frida var inne i grabbsens stuga och käkade godis och snackade. Trevligt trevligt! Vi gick tillbaka till våran stuga vid halv 12. Vi satte oss uppe i Hannas säng och pratade. Sen så ringde Oscar till hanna =) då gick hon ut och Frida hade redan gått ner till sin säng. Jag bara lade mig ner och kollade upp i taket och då så somnade jag tydligen för Frida försökte få kontakt med mig men fick ingen reaktion hon sa hallå flera gånger och sjöng: hallå hallå det här är x-22! Sen somnade tydligen hon också för när Hanna kom tillbaka så var det tydligen inga pigga tjejer inte. Hanna trodde ju vi skojjade och sa: Men tjejer det här är inte roligt. Men vi var ju seriösa så Hanna fick helt enkelt sova i min säng!
Klockan 07.30 kom Mattias och knackade på dörren och jag vaknade direkt och skrek. JAAAAAAAAAAAAAAA!
Han ba; bra bra ni vaknade!
Hanna var lite trög att få upp. Jag och Frida var tvungna att duscha för vi kände oss så grymt ofräscha! Fettigt hår och smink under ögonen, ingen hit! Men vi blev fräscha igen efteråt.

Käkade frulle och sedan gick vi ner och hade gudstjänst, ganska mycket sång så det var ju okej! Efter det gick vi och packade och sen var det dags för lunch. Frida, Jenkan, Lotta och Mimmi skulle spela match så de var tvungna att åka tidigare, Lottas mamma kom och hämtade dem.

Vi åkte någon timme senare, samma buss som kom och hämtade oss och jag och Fredrik satte och kollade på John Tucker must die. Fast Fredrik kollade bara i början sen tröttnade han för han hade redan sett den flera ggr. Så han sms:ade med en speciell person i stället, behöver ju inte avslöja för alla vem det är ;) Lycka till kan jag bara önska de tvÅ !:D

Åkte hem till Hanna ett litet tag för mamma hade tömkört Peeron så hon hann inte dit exakt tiden då bussen kom men det gick bra det med. Vi kollade i skolkataloger och jag hittade sötaste Oskar :) <3 Även lilla mange med som inte var lika söt som min älskling <3


image67

Nu ska jag dra , puss <3

försenad till thun's

Helvetes mobil, den ringde inte idag heller!    

konfirmationsläger

Har kommit hem från lägret nu. Ska berätta om det;

Det var alltså i fredags vi åkte dit. Vi skulle vara klockan 15 i Almunge så jag var tvungen att ta 14.05 bussen från Faringe station. Gick av vid ICA och köpte godis och en tandborste, självklart glömde jag den hemma. Klockan var bara runt 14.30 när jag var vid skolan så jag satte mig på en bänk med hörlurar i öronen och solen som sken, underbart.. Vill bara att sommaren ska komma NU! Men Jenkans mamma (jobbar på Thun's) sa att hon sett tussilago så det är ju ett bra tecken att det är på väg.

Bussen gick vid 15.30 och jag och Frida satt och lyssnade på musik och sjöng hela vägen. Vi bestämde stugor. Jag, Frida och Hanna sov i samma. Vi kom dit innan 17, stället vi var på var utanför Norrtälje en bit. Det tog ett tag innan vi fick komma ut ur bussen. VI pratade så mkt så prästen hann skälla ut oss några gånger, men det var ju inte bara en utan de flesta som höll på, men vi vart ju tysta sen iaf. Vi gick ut och tog våran packning och tog med den upp till våra stugor. Vi hann bara lägga in den sedan var det dags för käk. Maten gjordes där av några som var anställda. Vi fick potatisbullar med bacon i, ingen favorit direkt. Sen gav hon oss info om lägret och sa att det skulle vara som "lektioner". Vilket kanske inte var det bästa att säga till oss, alla blev negativa. Men det var ju inte direkt lektioner, lektioner... Utan temat var kärlek och man skulle mest hålla på och svara på grejer och sådant och så lekte vi massa roliga lekar, tidningsleken, någon lek när alla satt i en ring och så delade de ut kort och om han tillexempel sa: Klöver så skulle alla som hade klöver flytta ett steg till höger, så jag hade som mest 5 tjocka killar på mig, haha inte skönt. Men skoj! Vi lekte massa. Sen kom Fredrik och jag fick höra senare av honom när jag frågade om Oskar varit och kollat på matchen (det var därför Fredrik kom sent, spelade match)... Då sa Fredrik att han var det och sedan blev han tyst ett tag och sa: Oskar var ju här. De var kanske inte det bästa han kunde säga till mig för jag blev ju genast väldigt sur att jag inte fått träffa honom. Men jag förstår väl själv att Oskar inte kunde klampa in i vårat lekande och säga något men jag tycker Fredrik kunde sagt något till mig. Men men, för sent.. Vi fikade på kvällen och sen gick vi en fackelvandring, ganska mysigt fast jag gick bara och sjöng för mig själv innan Frida kom och jag sjöng för henne också, hah. När vi kom tillbaks så hade vi andakt. Ibörjan var allt okej men jag kände att det skulle bli sorgligt ända från början. En konfaledare berättade värsta grejen, att hans pappa dött år 2004 och sa så himla fina ord och så satte han på massa fina kärlekslåtar med Celine Dion då kunde man verkligen inte hålla sig utan tårarna rann bara och jag och Frida satt och snyftade länge. Men vi var inte de ända som grät. Fick höra att de flesta gjort det. Men jag tänkte bara om någon av mina närmaste skulle försvinna, som till exempel min mamma, jag skulle inte klara av att leva då tror jag.

Vi gick upp till våran stuga, vi var tvungna att vara där inne kl 12. Jag och Frida gick in lite tidigare men Hanna kom inklampandes när det var 1 minut kvar och vi hade nästan börjat bli oroliga för var hon var någonstans men hon hade varit med Oscar :) Så det var lugnt. Vi satte oss och snackade, om precis allting. Ni är grymma tjejer bara så att ni vet jag kan verkligen lita på er och snacka om allting, så himla skönt <3 Inte för att vi alltid är seriösa, haha. Ni skulle sett min dans. Oooh, den var ju grym ! Körde till Michael Jacksons Bad, inte att leka med den dansen! Vi somnade när klockan var runt 2 kanske. Vi hade ställt klockan på 7.40, vi var egentligen tvungna att gå upp 7.30 men vi tänkte att det tar väl inte mer än 10 min att slänga på sig ett par mjukisar. Men inte fick man sova så länge utan prick 7.30 kommer Mattias (konfaledare) och bankar på dörren, åååh vad grinig jag blev. Vi hade ju för fan ställt våran klocka. Inte nog med det, en lång gubbe som vaktat oss under natten. För att vi inte ska springa över till varandra m.m.... kom och sjöng : ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, VILKEN UNDErBAR MORGON!!! I värsta operatonen och så sade han att det var ett underbart väder ute också, gud så underbart det var. Ösregn och helt mulet.

Men vi var vid frukosten klockan 8.00 som vi skulle. Tjejerna bredvid oss, Lotta, Jenkan och Mimmi hade inte lagt sig förrän klockan var 4.30 så de var ju inte dåligt slitna. De kom försent och var tvungna att sjunga själva med prästen. Varje dag var vi tvungna att sjunga en bön innan maten, så himla kristet och jag blir så fascinerad över att de är så seriösa, men men det är ju deras tro så..!

Vi gick ner till själva kapellet och hade massa olika frågor oc hspel och lekar, ganska så kul. Vi övade även till våran musikal som vi ska ha. Ganska kul faktiskt, Noaks ark ska det vara. Jag skulle vara en antilop och jag hade tydligen missuppfattat vad det var för ett djur för jag blev arg när det var någon som talade om att det inte var ett kattdjur som jag trott utan ett sådant djur som kattdjuren jagar, haha. Så då bytte jag djur till puma, raawr! Så det ska jag vara och jag sa att jag ville ha ganska många repliker, jag gillar att spela teatar så!

Sen var det dags för lunch och vi fick jätte mumsig lasagne. Väldigt gott var det och de flesta åt 2 portioner. Sen fick vi för första gången lite fritid och vi var inne hos killarna och snackade lite. Sen så var det dags för brännboll och vi gick in till oss och klädde på oss springdojjs och jackor. För vi skulle ju köra i regnet. Jag var brännare, himla duktig var jag skulle ta emot en boll så hann den komma förbi mina händer och smällde till mig på höger sida på överläppen så det började blöda hyfsat mycket men eftersom jag är en uthållig kvinna så vek jag mig inte för det utan fortsatte som brännare samtidigt som jag kände hur läppen växte mer och mer. Efter ett tag började folk kalla mig silikonläppen men det var väl bara possitivt, vill alltid ha fläskiis! Vi körde killarna mot tjejerna och det var kul faktiskt, teaterapa som man är. Sen fick vi nog och gick in då lekte vi lite till och sen var det dags för bröllop. Hahaha, så sjuukt roligt. För in kommer Matilda (mattias) i klänning och Daniella ( daniel) också med klänning, spelar ett litet barn till paret. haha, vi höll på att garva ihjäl oss. En gudstjänst avklarade, pfjuuw! Efter det fick vi lappar vad vi skulle vara för personer under brölloppsmiddagen, jag skulle vara Jesper, 10 år lekande med sin bror Åke 8 år, skulle hitta på mkt bus som t.ex smyga under bordet och kittla alla på benen och fötterna. Fredrik blev min mamma, Jonna. Jag tog tillfället i akt och sa att jag kunde sminka honom som jag lovat länge att jag skulle göra, så otrrrrrrrrrrroligt kul, resultatet:
 image65
HAHAHAHA, asgarv verkligen! Är han inte en het brud :D det tkr jag !

kommer mer sen

RSS 2.0