Claaassmates

Det var ett önskemål om mer prat om min klass.. Vad kan man säga om den mer än att den är dunderhonung-bra?
Jag vet faktiskt inte, ska tänka ut något!

Gårdagens och dagens inköp


Din sko, 450:-

Skopunkten, 399:-


Gina Tricot, 149:-

Gina Tricot, 249:-

Köpte även ett par svartvitmönstrade leggings från H&M och ett armband (av vänskap med min vän Julia) från en Indian.

sunrise

Vi har haft en liten minikräftskiva nu på kvällen och våra sommargrannar Mats och Pamela kom över. Tyvärr var varken Elinor och Markus med eftersom att de är på Gotland med klassen. Kräftorna vi åt hade min pappa och lillebror fångat själva och de var helt makalöst goda, en kantarellpaj och baugette på det och allt var top notch!

Nu sitter jag här med min gitarr och ska försöka hitta någon ny, kul låt att spela. Någon som har tips på någon härlig akustisk? Kommentera gärna!


Give me a call


Dålig video men låten är härlig.

Tjejmiddagen








I can change your life

Otroligt dålig bloggning från min del den senaste veckan. Men skolan har börjat och jag hoppas att ni har överseende med det. Jag har alltså börjat i ettan på gymnasiet nu. Jag kan ha kommit i i kanske världens bästa klass, även om majoriteten består av hockeykillar, men det är bara trevligt. Vi är 24 stycken och jag tror att mer än hälften av alla delar sitt namn med någon annan i klassen, jag är dock ensam om namnet Alexandra. Vi har ett otroligt slappt schema just eftersom att vi är en elitidrottsklass och vi börjar runt halv 11 varje dag och slutar runt 14. Skönt. Dock kan det kanske bli så att man inte får riktigt samma klassammanhållning som om man hade gått längre dagar med varandra men jag tycker redan att vi kommer bra överrens och vi kommer antagligen träffas på gymmet en hel del också eftersom att vi har fri tillgång till det. En varsinn mini-laptop ska vi få också, med inbyggd webbcam. Oh my god, allt är hur bra som helst!

Nu ska jag byta om och sen ta min moppe till min vän Johan för lite godis, film och kanske gitarr och sång. Vi hörs nog imorgon!


21 guns


Big city life

Baksmällan var som väntat riktigt rolig och vi skrattade i princip under hela filmen. Efter det tog vi en runda ner på stan och när vi kom in i St:per gallerian så såg jag en skylt om drop-in på någon frisör. Gick in där, det var hur fräscht som helst. Helt, helt nyöppnat. Frågade om de hade någon ledig tid och jag fick tid direkt. Hon som klippte mig var jätteung men jag blev riktigt nöjd, ingen större förändring, håret blev fräschare bara och jag gjorde lite slingor också som inte syns alltför mycket, det ser bara mer solblekt ut än det var innan. 890 spänn fick jag betala, hur billigt som helst ju och för en gångs skull gick jag inte därifrån med gråten i halsen! Nu gäller det bara att avboka den där tiden på estetica.

Jag och Matilda tog en härlig middag på Mc Donald's också, tyvärr har jag börjat inse att min mage inte tål sån mat, jag satt med världens magknip hela bussresan hem, usch vad hemskt det var.


R0xy

Jag och min vän Matilduuuus ska på bio kl 15.10. Det blir baksmällan eftersom att den ska vara så galet bra!


girlicious


Nu har jag käkat frukost och allt sånt nödvändigt. Jag tänkte ta moppen en sväng till Thun's för att lämna tillbaka en tröja osv. Sen ska nog jag och min vän Johan grilla lite korv och spela lite.

Imorgon ska jag och världens bästa tjejer ha tjejmiddag. Det ska bli hur mysigt som helst!

This is who i am

Idag har varit en minst lika lugn dag som alla andra dagar den här veckan... Eller jag har faktiskt duschat och varit ute en liten sväng med Johan, vi båda behövde snacka av oss lite tror jag!

Vår älskade häst Big Idol har äntligen kommit hem också. Han är våran första egna uppfödning och sist vi såg honom var han en liten pluttis, det kan jag inte påstå att han är nu. Han har tillägnat ett par år i Småland hos de som äger Peeron, hästen jag rider, men vi kände att det var dags att ta hem honom nu när de gjort grovjobbet så vi bara kan njuta.. Skämt åsido. Galet stor och otroligt fin är han i alla fall, det här ska bli spännande!

Nu har jag bokat en tid för klippning+slingning, spännande! På tisdag börjar skolan, var tog sommarlovet vägen? Det gick alldeles för snabbt, jag skulle gärna vilja ha en månad till eller så även fast det ska bli riktigt kul eftersom att allt blir så nytt.

Cocktails and dreams

Herregud, jag känner mig så äcklig. Jag har faktiskt ingen koll på hur många dagar sen det var jag duschade, då kan ni ju räkna ut själva att det var ett tag. Vågar inte duscha när jag är sjuk, bara något jag fått för mig inte är så bra!

Kollade precis på filmen "coctail" med Tom Cruise, han var faktiskt också riktigt het som ung.


You give me reason to party


Hetaste kändiskillarna



Det här är enligt mig de hetaste kändiskillarna, jag har redan kommit på att jag missat några, bl.a Cam Gigandet.

God morgon

Idag mår jag mycket bättre, skönt. Det finns ju tyvärr inte så jättemycket att göra när man är sjuk, ska försöka sätta på någon bra film snart. Jag har tillägnat morgonen åt att kolla på olika barnprogram, det är kul att de fortfarande visar de där riktigt bra som fanns när jag var liten också, bl.a. Arthur, Richard Scary's äventyr osv..

Jag ska nog försöka fixa någon klipp och slingtid idag, är det någon som vet någon bra frisör i Uppsala? Jag har fått rätt mycket tips men det lutar åt Ragdolls eller Estetica. För er som undrar hur jag vill ha det så ska jag bara klippa topparna och lägga i ljusare slingor. Mitt hår har blekts riktigt mycket av solen nu men jag skulle vilja ha det ljusare ändå.

Det känns så tråkigt när jag aldrig lägger in några nya bilder men ni får ta hänsyn till det eftersom att jag varken har någon kamera eller mobil. Kameran har jag som sagt haft sönder och min mobil är fortfarande försvunnen.


Jag är sjuk, sjuk, sjuk, sjuk!

Jag tror att jag fått svininfluensan. Alltså inget gröna lund för min del. Åh, vad grinig jag är!
Tur att jag har en del gamla bilder på datorn som är perfekta att underhålla sig med, bilden under är ett bra exempel.


INSAAAAAAAAANE

Fullt upp hela tiden, därför har jag inte riktigt hunnit med någon bloggning. Jag kan berätta lite kort om gårdagen och dagen. Efter många om och men lyckades jag och Emma H ta oss till Borgis, det blev nämligen lite knasigt med bussen eftersom att jag kollat på vardag fast det var helg så jag fick ta moppen enda till Almunge. Vi var där i några timmar och solade, snackade och badade, mysigt!

På kvällen skulle vi frpn början ha åkt in till Uppsala men sen blev det ändring på det och vi tog bussen till Öregrund. Även där blev det lite krångel med bussen eftersom att vi missade den första och den andra gick bara till Östhammar så vi blev tvungna att vänta där i en timme, men det gick bra, några trevliga killar förklarade vägen till en restaurang där vi delade på en barnpizza.
Till sist kom bussen som blev helt proppfull trots att alla från Uppsala satt på en annan buss. Bussresan dit var helt galen, alla satt på varandra och skrek för fulla muggar. Härligt! Vi kom dit runt 22 och vi träffade alla möjliga människor och fick en del nya, manliga bekantskaper och det är ju alltid trevligt. Kvällen var sammanfattningsvis väldigt rolig och trevlig och vi tog bussen hem 00.30. Träffade även Therese på bussen och vi fick oss en trevlig pratstund.

Idag hade jag ställt klockan på 9.30 trots att jag inte kom i säng förrän strax innan 3. Men jag visste att mina grannar skulle till Öregrund för sol och bad och det vill man ju inte missa. Jag hade flyt för de hade nästan precis skickat ett sms till mamma och undrat om jag ville följa med, såklart! Käkade frukost, fixade lite matsäck och sen kom de och hämtade mig. Vi kom dit runt 11.30 och låg där i princip hela dagen, hur skönt som helst! Dock var vattnet inte speciellt varmt men det var helt klart uppfriskande.

Imorgon ska jag till Gröna Lund med världens bästa Saga, det ska bli så himla kul! Det är första gången för mig i år och den nya "insane" ska bli kul att åka.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det sängen som gäller, jag är så otroligt trött. Good night!


Mobil efterlyses

Varför kan inte vädret hålla i sig en hel dag? Det är fint fram till 15 och sen blir det mulet eller börjar regna. Aja, man ska väl inte klaga, en halv dag är ju mer än ingen dag alls..

Jag har förresten tappat bort min mobil idag, otroligt irriterad är jag. Antingen åkte den ur väskan på något sätt när jag åkte moppe med Jullan eller så glömde jag den på dasset och på så vis blivit snodd eller så har någon helt enkelt tagit den direkt ur min väska, men det verkar konstigt.


Gårdagen


Vi blev ett helt gäng igår vid borgis. Jag, Mange, Jullan, Frida, Petter, Lucas, Matte, Falk och sen kom John efter ett tag. Vi solade, badade, hoppade lite klippor och spelade beachvolley, grymt kul och alla var riktigt bra. Vi drog dit så vi var där strax innan 14 vilket var lite för sent eftersom att regnet började ösa ner efter 1,5-2 timmar. Vi var tappra och fortsatte spela volleyboll för att sen springa ner till vattnet och hoppa i. Men sen regnade det bara mer och mer så vi gav upp och åkte hem, i trosor och jacka. När vi kom till Almunge hade det inte kommit en droppe.

Jag hann bara hem, fixa helt hysteriskt med hästarna och sen var det dags att åka igen. Jag var superstressad hela vägen dit eftersom att man inte direkt bara kan gasa på med moppen utan man får sitta där i halvlam fart och kolla på den fina omgivningen. Jag hann i alla fall och jag parkerade moppen hemma hos Frida och sen fick vi springa till bussen, jag barfota på grusväg (ajajaj).

Vi kom in till Uppsala runt kl.20.30 och då följde Emma och Frida med mig till Mc Donald's eftersom att jag inte hunnit käka någon middag hemma. Efter det gick vi direkt till Vaksala torg eftersom att Timbuktu skulle spela där. Eftersom att jag aldrig varit på någon konsert innan (helt jäkla galet, jag vet) så hade jag inte speciellt mycket att jämföra med. Jag hade bara hört hur bra han brukar vara live och jag tyckte att det var härligt samspelta och han var störtskön men sen var det flera som var missnöjda med honom hörde jag efteråt.

När det var slut gick vi och träffade lite människor och försökte välja om vi skulle gå till Mc Donald's eller Max för en milkshake. Vi gick fram och tillbaka några gånger och innan vi hade valt hade Mc Donald's hunnit stänga så då blev ju valet enklare. Vi tog 00.10 bussen hem. Jag har tyvärr ändå inga bilder att bjuda på eftersom att jag lyckats pajja Dennis kamera (yes, jag är bra död).. Så nu vet jag vad min nästa lön kommer gå åt till.

Idag ska vi åka och bada igen, vet dock inte vilka det blir än. Vad glad jag är att vädret har blivit så härligt igen! Tänk vad vädret påverkar ens humör egentligen.

Nej, dags att fixa matsäck, küss!

BADBADBADBADBAD


Nu blir det snart bad med Jullan, Mange och kanske några fler? GÖTT! Bilder kommer ikväll!

free falling


Den här kommer alltid att funka!

Sola och bada i piña colada

Men ååååh, det här är tredje gången jag skriver om det här inlägget, vad är felet? Sista chansen nu!

Vad hände med min tråkiga dag till sist?
Jo, jag tog moppen till Jullan och tillsammans åkte vi till borgis och jag fick mitt efterlängtade dopp i det blå+lite sol. Mackor och frukt hade vi med oss och efter ett tag kom Rickard dit och gjorde oss sällskap. Vi badade lite till och simmade ut till flytbryggan, det var helt galet kul. Jag tror dessvärre att de som var där tyckte att vi förstörde deras lek lite grann eftersom att vi inte var riktigt lika snabba i sidbytena. Runt 16 så kom Danne också men då blev jag och Jullan tvungna att åka hem eftersom att hon skulle på match.

Ikväll ska jag rida, springa och äta. Hoppas att min papi rör ihop något riktigt gott. Mamma och bror är i Dalarna så jag tycker att vi förtjänar lite lyx här hemma. Damn it, jag hörde något om torskfilé...

Imorgon blir det nog bad igen om vädret håller i sig, vilket det åtminstone ser ut som. Borgis eller Fjällnora?

Time to go, see ya!

smoothie time


Jahaaaa, gott folk, vad händer idag då?
Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på, jättetråkigt. Vädret är ju faktiskt rätt bra så ett dopp i det blå med någon skulle ju inte sitta helt fel, men alla verkar ju ligga och sova så jag får väl vänta ett tag då..

Jag gjorde i ordning en otroligt underbar smoothie till frukost innehållandes naturell youghurt, frysta jordgubbar och banan (färdigköpta påsar) och lite honung. Prova det!

Nu ska jag försöka fortsätta få tag i lite människor, see you later alligator.

Slow Cow


Jag läste om den här drycken (som snart ska komma ut) på en blogg, den är som motsatsen till RedBull. Istället för att bli pigg så blir man trött och slö, coolt va?

i hate this part


My humps








Igår åkte jag in till stan och träffade Matilda och även Gullberg ett tag för lite shopping osv.. Totte tröttnade dock efter att vi varit inne på weekday (första affären vi var inne i) och provat x antal jeans. Jag hittade lite smått och gott, bl.a 1 par vit/röd randiga högmidje shorts, 1 par svarta silkesshorts även de med hög midja, ett par hallonröda chinos, ett vitt linne, en ögonfransböjare och sen även det där magiska pulvret "dust it" som gör så att man får lite mer volym i håret.
På kvällen åt vi på Unico och han som jobbade där försökte få mig att skriva mitt telefonnummer på kvittot, haha. Jag skrev det aldrig eftersom att jag skaffat nytt kontantkort och inte lärt mig numret än. Men det slog mig sen efteråt, brukar man verkligen skriva telefonnummer? Matilda sa att det brukar man inte och tydligen hade han med sin halvknackiga svenska sagt att jag hade fint namn osv, men det kan inte jag ha hört.
Matildas vän Henrik kom till Unico efter ett tag och sen gick vi och köpte lite godis och satte oss vid fyrisån, men det var inte så kul så vi gick runt lite på stan istället. Matildas snälla mamma hämtade oss 23.55 och så åkte vi hem till henne, snackade osv och somnade runt 3.

Vi vaknade runt kl.10, gick upp och käkade frukost och klädde på oss och sen skjutsade de mig till tåget som gick 12.20. Kl.13 mötte jag upp Mange för en trevlig lunch på panini. Vi klämde i oss varsinn pizza och sen följde jag med honom tillbaka till bergmans där han jobbar. Slappt jobb, han gör knappt någonting, känner han för att prova lite kläder, så provar han lite kläder.

Sen gick jag ner till station och hoppade på första bästa buss till Alunda och stötte på Alex, Holmen och Jesper på bussen. De visste inte riktigt var de skulle, de tänkte först kliva av i Alunda men bestämde sig sen för att åka vidare till Östhammar eller Öregrund.

Nu ska jag nog åka till närmaste bad för lite simning, det kan behövas för min just nu feta kropp. So long!

wedding crashers













Bild på klänningen hann aldrig tas, jätteförlåt för det men kan försöka sätta på mig den någon dag och fota så att ni får se ordentligt.

fuck forever

Usch, jag känner mig så tråkig, äcklig och deprimerad idag. Har inte gjort någonting överhuvudtaget. Nu ska jag gå ut och gå, flera hundra mil. Skönt.

Bröllopet igår var förresten jättefint. De gifte sig på en brygga och anlände med jetskis, tror inte att det var många ögon som höll sig torra. Det kommer nog lite bilder ikväll. Hej sålänge.

RSS 2.0