nedrans babianarsle

Åh, vad jag är arg. Det finns inget godis här. Jag som var så jävla sugen!

saturday night fever


pokerface

Lovade ju er film när jag och Emma dansar, tyvärr försvinner halva filmen när jag ska rotera den så ni får tyvärr stå ut med att vrida på huvudena. Vi ska nog spela in en ny imorgon och då hoppas vi att Frida håller kameran rätt.

Den första filmen är bara lite uppvärmning och lite av vår rast.


dagens


Gina tricot





Dagens


Dagens


T-shirt-Thun's herravdelning
Jeans-Cheap Monday
Jättegamla fula tygskor-Stadium

don't hurt me


Hahaha, herregud! Hur många gånger ska jag behöva säga det? Det är inte jag på bilden, jag lovar. Min mamma hade tydligen läst bloggen och sett, hon blev nästan arg på mig när jag berättade att det faktiskt inte är jag. Hon tror mig fortfarande inte så jag blir antagligen tvungen att gå in på den här tjejens (Filly's)  blogg och visa den envisa kvinnan att jag faktiskt har rätt.

i've been thinking

Lugn dag idag. Vi körde rugby första lektionen, Oliver kastade sig rakt på mig så jag gjorde illa handen lite men eftersom jag är man och inte mus så gick det bra! Frida och Jullan spelade musik och filmade mig och Emma när vi dansade idag, ni ska få se lite av det senare. Imorgon ska vi göra en ännu bättre film, vi har till och med plannerat kläder och grejer. Appropå det så ska vi tjejer nog börja köra Meangirls-veckor snart! Ni vet, bara tofs en gång i veckan osv.. En dagens outfit får ni också ikväll!

Jag har pluggat sedan jag kom hem, nu ska jag ut och utöva lite fysisk aktivitet.
Här är en bild som min kära vän Emma gjort, helt nybörjare i ett gratisprogram, soft va? Här hittar ni hennes blogg. Det är förresten jag som ligger längst fram med lockigt hår och asgarvar, i fall ni inte såg det!?


hår

Min lillebror är på akuten, tydligen hade han haft ont i magen hela dagen i skolan, gått runt och skrikit och gråtit hela tiden. Stackars honom, hoppas han blir bra! Kanske är blindtarmen eller ngt.

Vet ni vad jag ska göra? Klippa kort. Mitt hår är så jäkla slitet så finns nog inte så mycket annat att göra. Kanske inte blir alltför kort mror ni jag vågar det? Ska även lägga i blonda slingor. Har kollat på lite bloggar och jag har fastnat för lite olika människors frisyrer, nu är det upp till er att vara ett gott smakråd, snälla hjälp mig!

Ungefär den här hårfärgen. Tjejen heter Filly (nej jag känner inte henne). Började läsa hennes blog nyligen, hon är jätte söt och har en cool stil. Gillar hennes frilla också men jag är osäker på om jag skulle passa i det? Här hittar ni hennes blogg!





Emmy har jag också spanat in. Tyvärr har ju jag en virvel så lugg funkar inte alls för mig, då blir det bara ett Donken-M mitt i luggen. Hennes hår är nästan som en page, vet inte om jag vill ha så kort. Hennes blogg hittar ni här





Så guys, vad säger ni? Eller finns det något bättre förslag och exempel som ni tror jag skulle passa i? En sak är i alla fall säker, jag ska slinga håret!

t-t-t-t tasty tasty




my new fejkskinnjacka


H&M, 498:-


Dagens, värdelös bild


T-shirt, Thun's herravdelning
Svart lång kofta, Thun's
Dubbla leggings, båda från HM
Skor, Converse
Halsduk och jacka, HM

checka in träningskläderna baaa



(madonna-arm typ, riktigt så spinkklen är jag inte)


funderare

Jag har funderat på en sak, tror ni att man måste vara lika, tycka lika och gilla samma saker för att fungera ihop? Jag och Oskar är t.ex. så olika som man kan bli. Vi har trots det lyckats hålla ihop i snart 1 år och 8 månader. Vem vet, att vara olika kanske gör allt lite mer spännande?

Är du och din pojkvän/bästa kompis lika varandra? Tror ni att man behöver gilla samma saker för klara av varandra?
(Kolla Emma, vilka biffiga armar Oskar har)

depp

Jag mår ofta sjukt dåligt, just nu är det som värst, har ni något tips på vad man kan göra då? Skaffa sig ett liv kanske.

grym


alefrajd



the p, the a, the r, the a, the d, i, s, e.




masken

Oskar har lärt sig göra masken, kolla får ni se! På den första värmer han bara upp.



hallelujah

Vet ni vad det är för dag? Alexandra och Sandra-dagen, jag har alltså namnsdag.

Idag har jag slitit häcken av mig på Thun's, dagen gick otroligt segt.  Tur att jag har så trevliga arbetskamrater som lättar upp stämningen. (Hej Maria och ni andra som kikar in på min blogg efter dagen). Jag hoppas att ni förstod att jag inte skrev så positivt om de bara för att de antagligen kommer kika in här förr eller senare.

Jag köpte två t-shirtar och ett par trosor, såklart är de från herr, som alltid. Dock inte trosorna. Jag visar bilder på det senare.

Nu ska jag äta en god middag med efterrätt och grejer bara för att jag har namnsdag, fint va? Lite senare kommer Oskar hit, gissar på att det blir runt 20. BYE!

Bjuder på bilden nedan bara för att jag är så sjukt snygg.

NOT!

nämen oskar



Hittade lite bilder på mina kära pojkvän på facebook, vad förvånad jag blev!

nice camera, or what?


summer






i'm hooome


Om oss <3

Vad heter ni? Alexandra och Oskar
Hur träffades ni? Hm, komplicerat
Är ni förlovade? Nej
Bor ni ihop? Nej
Har ni barn? Nej
Har båda körkort? Oskar har moppekort (haha), jag med snart
Isåfall, vem kör bäst? Jag!
Kommer du ihåg er första kyss? Ja, låter mer romantiskt än vad det var. Vid en sjö var det i alla fall.
Vem sa "Jag älskar dig" först? Oskar!
Vem är äldst? Han.
Vilka stjärntecken är ni? Jag: Stenbock    Han: Jungfru
Vem fyller först på året? Det gör jag!
Vem är längst? Han
Vem sjunger bäst? Oskar, solklart!
Håller ni i handen på stan? Såklart.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej, det kan jag inte påstå.
Blev du kär i första ögonkastet? Ja, kommer ihåg när han klev ur bussen, då tror jag dock inte att han visste att jag existerade.
Har ni någon speciell låt? Vi har inte skaffat oss det än :(
Har ni några "fri kort"? Nejje!
Har ni varit utomlands tillammans? Nej, när vi fyller 18 <3
Vilket är ert bästa minne? Svårt, vår ettårsdag var mysig <3
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Tränar och pluggar
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Alltid!!!!!
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Samma långa avstånd som nu.
Blir du lätt svartsjuk? Ja, jätte.
Brukar ni bråka? Förut gjorde vi det aldrig, tyvärr har det varit lite mer på sistone.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer eftersom jag aldrig har pengar på min mobil, (älskling, har fyllt på den nu)
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Det där är så svårt, vi låg och pratade om det igår. Hans händer, armar, rygg eller läppar kanske.
Brukar nån av er prata i sömnen? Ja, båda! Haha, vi brukar ligga och prata när vi sover.


4 av 5 toasts

4 av mina favoritprogram på TV
One Tree Hill
Medium
OC
Idol

4 saker jag gjorde igår
Var i skolan
Kollade på Wallander och gjorde dansfilmer med Frida
Sov med Oskar <3
Sjöng

4 saker som jag ser fram emot
Att fylla 18
Gotland
Sommarlov
Att få dansa på något party

4 av mina favoritrestauranger
Zorba
Knutby krog
Tsatsiki
Cupido

4 saker på min önskelista
Pengar
En egen lägenhet tillsammans med Oskar
En resa till ett varmt land
En egen inspelningsstudio


wallander, mörkret

Hej mina vänner! Förlåt för värdelös uppdatering, men som jag sa tidigare så har jag mått lite dåligt men nu har mitt humör höjts upp lite igen.

Idag hade vi hemkunskap och lagade pajer, jag och Emma H gjorde en jättegod tacopaj med fetaost och lite annat gott i. Behövde varken äta frukost eller lunch p.g.a den. Vi slutade två och nu är jag hemma hos Frida, skulle ha åkt till Uppsala med Oskar men han var tvungen att plugga ett tag så jag ska åka till honom runt 19 och sedan sova kvar där.

I helgen ska jag på landslagsläger, som är likadant som tidigare ett samarbete med Gina tricot. Det ska bli jätteroligt. Vi åker på fredag och kommer hem på söndag. Veckan efter har vi sportlov, ska bli så skönt!

Nu ska vi ta och kolla på någon kul film. Puss och kram och nyp i stjärten.

Hittade en bild på mig på Fridas data, inte så jätteny men det är ju i alla fall snö ute.


Johnny Depp


bad day

Orkar inte skriva något idag, mår så sjukt dåligt. Kommer därimot inte gå in på vad det handlar om. BYE

craazt

Kortisinlägg. Sammanfattning av helgen. Lördag: Oskar åkte runt halv 11, mormor, morfar och min moster+ kusiner kom och firade mig. Fick pengar, örhängen och en jättefin halsduk som min mormor stickat, tack <3

När de åkt åkte jag in till stan, träffade Jossan och Sofia på bussen, trevligt med lite sällskap till bion. Mötte Oskar på filmstaden och vi gick och köpte lite chips och satte oss sedan till rätta, filmen var grymt bra! Se den, verkligen! Efter det åkte vi hem till honom och kollade på film, käkade hamburgare och sov. Vi blev väckta halv 8 av hans mamma, åh vad jobbigt att gå upp. Han åkte in på träning, jag följde med men jag och Annelie (Oskars mamma) åkte runt och gjorde lite grejer, hälsa bl.a på hans kusiner, handlade på coop, strosade runt på ikea. När Oskar var klar med sin träning åkte vi dit och hämtade honom. Tydligen tränade Emma Hellbergs lillebror Johan precis efter så jag och Emma kunde vinka till varandra genom bilarna, haha! Sedan käkade vi hamburgare på burger king och gick lite på gränbycentrum, åkte hem till honom och sen kom mamma. Vi åkte till min klubbs årsmöte, där bjöds de på smörgåstårta, mycket trevligt! Fick även blommor och presentkort eftersom jag kom tvåa i ett slags championat där.

Nu har jag bara pluggat matte, låg 20 tal efter, nu är det ca 10. Erik L är snäll och hjälper mig!
BYE

orreborresnorre

Fredag igen, yes! Bästa dagen på hela veckan. Lugn dag i skolan, vi har kollat på film mest hela dagen, först Saving private Ryan och sedan Bolt som även hade biopremiär ikväll.

När jag kom hem var Oskar på mitt rum, han hade varit på begravning precis i grannbyn. Han ska sova här och imorgon kommer mormor, morfar, min moster och mina kusiner. När de åkt ska jag och Oskar gå på i taket lyser stjärnorna, vi får hoppas på att den är bra!

Nu ska vi äta lite godis och kolla på film, BYE!

min söta morfar

shoes





Din Sko



when the stars go blue

Andra np i svenska idag, gick mycket bättre men det tog otroligt lång tid att komma igång, jag slängde 2 olika noveller som jag började på, ca 8 sidor, men jag hann bra ändå, det var gott om tid. Jag blev till slut nöjd och fick nästan ett litet obehag av min egen novell, den var ganska hemsk.

Jag, Emma och Emma har sjungit when the stars go blue nästan hela dagen, den som Haley och Chris sjunger i one tree hill, grymt bra låt. Jag spelade gitarr till och i slutet lät det till och med bra.

Jag har tränat nu på kvällen, det gick bra. Nu har jag ätit middag och kastat i mig lite chokladmousse. Vet ni vad jag måste göra nu? Plugga engelska, jag har prov imorgon. BYE.

'

ungdomsmottagning

God morgon!
Jag gick upp för en timme sedan, usch jag hatar att gå upp så tidigt.  Nu är jag hemma hos Frida, igen. Trevlig brud det där. Vi ska ta 7.53 bussen in till Uppsala och sedan ska vi till ungdomsmottagningen alla tjejer i klassen. Efter det har vi tänkt att vi ska ta en matbit på stan också för att sedan bege oss tillbaka till skolan. Tydligen måste vi gå resten av dagen där. BYE.

uppsalatest

Uppsala

badat:
på fyrishov (x)
i gottsunda simhall ( )
graneberg ( )
skarholmen ( )
wik ( )
sugranaudd ( )
fjällnora (x)
söder sjön (x)
testen (x)
central badet ( )

totalt:4

handlat:
på gränby (x)
i forum gallerian (x)
i ST:per gallerian (x)
i dragarbrunns gallerian (x)
IKEA huset (x)
ica maxi (x)
gottsunda centrum ( )

totalt: 6


ätit:
jalla jalla (x)
cupido (x)
little italy (x)
saluhallen (x)
ken's pizza ( )
skarholmen ( )
lena på taket ( )
mariannes gatugrill ( )

totalt: 4


varit:
studenternas .
- fotbolls arena (x)
- bandy arena (x)
folkets park (x)
fyrishov (x)
upplands muséet (x)
botaniska trädgården (x)
musikens hus (x)
stads biblioteket (x)
livets ord ( )
ulva kvarn ( )
grand (x)
saluhallen (x)
domkyrkan (x)
bandyfinalen ( )
sko kloster ( )

totalt:11


gjort:
matat ankor och fåglar i svandammen ( )
vart på match med almtuna ( )
vart på fotbolls match för sirius ( )
vart på bandy match med sirius ( )
vart på basket match för sallén ( )
fikat på storken (x)
kollat biopremiär på spegeln (x)
vart på reagge festivalen ( )
vart uppe i domkyrkans torn (x)
sett tomas fogdö ( )
sett gubben som spelar piano med fötterna (x)
lekt på lekplatsen i stadsparken (x)
hoppat från tian på fyrishov ( )
sprungit hinderbanan på alnäs ( )
åkt lantis -gul- buss (x)
grillat i en av uppsalas parker ( )
legat på akis (sjukhuset) ( )
orgenterat i hammarskog ( )
sprungit maja gräddnos loppet ( )

totalt:6


vet:
vad varma gubben är för något (x)
vad gatuköket mitt emot spegeln heter ( )
vad raggar torget är för något ( )
vad asp trappan är för något ( )
vilken färg upptåget har (x)
vilka bussar som stannar på stora torget ( )
minst fem av alla broar över ån (x)
sthlms tågets två hållplatser innan sthlm (x)
vem och vad linné är och gjorde (x)
vem lasse svensson är ( )
vad man gör i carolina backen sista april (förutom super) ( )
vart emo bryggan är ( )
vad godis affären inne i svava heter (x)
vad flustret är för något (x)
vad grand är för något (x)
vad blanka är för något ( )
vart engelska parken ligger ( )
vad domus bytt namn till ( )
vad epa-huset bytt namn till ( )
vart drottninggatan går (x)
kan skillja på s:t eriks torg & fyris torg ( )

totalt:9


0 - 10: du kan inte bo här..
11 - 20: turist, som gått guidad tur.
21 - 40: din släkt kommer härifrån.
41 - 60: du pratar med e istället för ä
61 - 78: du visste till och med att erik den helige dog i uppsala.


armband

 
Sofi Fahrman


OTH

Idag började vi som sagt klockan 10, jag hann åka hem till Frida en snabbis på morgonen också. Svenskan gick uruselt, hann inte klart alls och fick stressa igenom allt, hur blev folk klara på en halvtimme? Vi slutade redan 11.20 när vi var klara med proven. Jag åkte hem till Frida igen och som hon skrev nedanför så lagade jag pannkakor, riktigt goda blev de.

När jag kom hem kastade jag mig ut i stallet och där har jag befunnit mig ungefär hela eftermiddagen, fixat allt eftersom mamma slutar sent, ridit osv.

Nu kollar jag på one tree hill, som vanligt nuförtiden, otroligt trevlig serie, kolla på den! Än så länge har jag bara kommit till andra säsongen.




Gästinlägg

Det är frida som skriver, min underbara vän alexandra är nu bakom mig och håller på att göra pannkakor som vi ska käka sen. Tror att det går ganska bra faktiskt, hon kanske ska bli kock, men då måste nog hon få några försök i början för dom blev inte så bra då. Men nu ser dom fin fina ut. Vi tog något recept som låg i lådan så hoppas att dom blir god. Alexandra måste tyvärr redan åka hem med ett bussen för hon måste hem till sin hund. Jag som ville att hon skulle vara kvar och vara med mig, kommer sakna henne direkt när hon har åkt, för det kommer att bli så tyst för hon sjunger så underbart hela tiden, älskar hennne!! Hon har ju lite underliga läten för sig ibland med det gör mig på gott humör, hahaha!!  Nu ska vi snart äta massor av pannkakor :D Ha det bra! Pusss på alexandra!! <333



let me sign

Måndag igen. Bestod av kemiprov som jag pluggat alldeles för lite till, syslöjd, pyttipanna och gotlandsplannering (det enda vi pratar om nuförtiden).

Det är så att jag och mina kära vänner ska åka till Gotland i sommar, eller har jag berättat det redan? Vi vet inte exakt vilka vi blir men planen är att åka båt dit, Frida har landställe där så hennes föräldrar åker nog dit samtidigt. När man sedan kommer fram till Visby där båten stannar så kan man hyra cyklar, tydligen får man med tält också. Så vi ska alltså cykla runt på Gotland och campa och bada och sola och sådant, hur mysigt? Som det ser ut nu så blir det: Jag, Frida, Emma, Emma, Jullan, Oskar, Filip, Petter, Matte, Falk, Lucas och Mange. Eller egentligen så har vi inte hunnit prata med killarna än men vi får hoppas på att de vill följa med.

Imorgon har vi nationella proven i svenska, läsförståelse, blä! Vi får i alla fall sovmorgon till 10 och sedan slutar vi direkt efter det, klockan 12. BYE.


new

Thun's herravdelning, 119 :-

RSS 2.0