Noas ark

Så då var man konfirmerad då, nästan... Bara själva gudstjänsten och det kvar. Idag var våran musikal, vi hade den två gånger, två olika tider. Jag är väl ganska nöjd med oss, men jag tycker det är kul att stå inför publik också, vet inte vad de andra tyckte...? Haha, det enda som var lite halvtaskigt var dansen vi var tvungna att göra, eller jag, Mimmi, Tessan och Linda, verkligen värdelös dans. Det värsta är väl att säkert alla trodde att vi gjort den själva eller ngt, men what ever? Efter en vecka är denna musikalen glömd. Mormor, min moster Karin, hennes man Thomas, mina två kusiner Elin och Sara och min familj kom och tittade idag, resten kommer imorgon. De var på den tidiga föreställningen för mitt namn hade blivit satt på den tiden, så när det var klart var de tvungna att åka hem till oss och vänta på mig, men det gick nog bra. I våran paus käkade vi varmkorv med bröd och jag, Frida, Danne, Fredrik och Erik satte oss och chillade i soffan i ett lite mer avlägset rum, asskönt! Jesper började spela för oss också på pianot, han var gryyM! Men sen blev jag, Frida och Fredrik lämnade av alla så vi låg där och hade det mysigt bara tills det var dags för oss att göra oss iordning igen. Andra föreställningen var på gång, man var mer nervös för denna gången var kyrkan helt fullsatt! Men det gick okej! Efter det var vi tvungna att sitta utanför i våra varma kläder och bli fotade i den gastande solen, trodde jag skulle få solsting på direkten! Gick upp till församlingshemmet och bytte om, var helt dödsvettig vilket inte var så najs när jag skulle på med en vit jätte tajt body, tog ett tag innan jag torkade xD Hann få rosor av Alice, Lotta och Rebecka, fick även ett par tro, hopp och kärlek örhängen av Rebecka, tack sötis <3
Oskar och Totte kom upp till församlingshemmet och jag och Frida var ensamma kvar, efter ett tag gick även Frida. Jag fick en PLOPP av Totte, det var ju ödmjukt :) Glad att han kom bara, han trodde ju inte att han skulle hinna!
Av Oskar fick jag en röd ros och ett halsband med ett hjärta, jätte fint :) Tack älskling<33
Han åkte med mig hem sen också, vi hoppade studsmatta med de små barnen och käkade lite mat och spelade lite gitarr och sjöng och lite sådant, sen åkte de och jag och Oskar satte oss och snackade lite :) <3 För ett tag sedan åkte även han, inte kul alls.

Ska snart gå och lägga mig tror jag, blir en tidig morgon imorgon med, första ska vi vara i Almunge 9.00 för fotografering med koporna på. Sen ska vi käka lite frulle tillsammans. Sen ska vi till Knutby och göra själva konfirmeringen, sen blir det hem och käka med resten av släkten. Mormor kommer även imorgon och morfar också, kul! :)

Dennis glömde tyvärr kameran hemma så har inga bilder från idag, hoppas att ngn annan tog några de kan skicka!

puss

Kommentarer
Postat av: F

hej, jag undrar hur du gör så att din profil bild blir så stor? snälla förklara :)

2008-05-11 @ 17:05:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0