therese nilsson

Jag åkte som sagt med Therese till Öregrund, hur mysigt som helst. Vi tog bussen som gick 11.20 från Alunda, men busschauffören säger då att vi måste vänta en halvtimme i Östhammar eftersom han slutar jobba? Konstigt, eftersom att det blir helt knas med alla tider och allt, men det var inte mycket att göra, vi fick vänta till halv 1 men det var inga problem, vi stod och dansade och underhöll alla männsikor och gubbar med sjömanshatt. Vi kom fram till Öregrund och gick direkt till Jakten och köpte pizza. Sen gick vi och satte oss på några fina klippor, vi käkade upp pizzorna som var världsgoda och drack kall cola, det är nog den godaste blandningen som finns. Det började blåsa väldigt mycket där så vi hittade en klippa som var mer i lä och där var det varmt ett tag och jag doppade mig... Nästan. Men sen blev det fullt med moln på himlen och då blev det skitkallt, men vi låg kvar ett tag till och hoppades att det skulle ske ett mirakel, att alla molnen skulle plötsligt försvinna, men det miraklet hände aldrig så vi gick tillbaka in till Öregrund och köpte kulglass, även det sjukt gott! Vi satte oss på en parkbänk precis vid vattnet och pratade lite skit och så. Vi såg även Philips gamla tjej Amanda. Vi satt väl där i typ 2 timmar eller ngt tills det blev jätte fint väder igen så vi promenerade tillbaka till klipporna och lade oss ner och pratade om allt mellan himmel och jord, så skönt att prata med henne. Vi är så jäkla lika så det är sjukt, bästa vän <33 

Min mobil blev tyvärr urladdad så hann knappt ta några bilder alls men Therese har lovat att skicka alla sen så då lägger jag ut de här.

Haha, Hanna kommenterade att hon käkat 6 glassar en gång. Då ska jag tala om för er att när jag var typ 8 så jobbade min låstaspappa Dennis på GB, eller han förvaltade något, vet inte riktigt vad och jag fick gå och ta hur mkt glass jag villle hela tiden så jag kan gissa att jag åt typ 17, 18 på en dag! Haha, slå det ni!

Sitta och äta pizza och dricka cola med vackraste utsikten och sin bäste vän, det är bland det bästa som finns <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0