blowing in the wind

Hej min kära blogg.

Jag har ju övernattat i Fjällnora och hade tyvärr ingen tillgång till dator där.

Igår började dagen med skola och vi fick sluta klockan 1 istället, så att vi kunde jobba med svenskan hemma men jag skulle ju in till stan så jag spelade lite gitarr och sjöng med Johan, alla småbarn kom också, haha de ville tydligen lyssna och efter sa det: Du måste söka till IDOL. Haha barn är så underbara!

Gick på stan ett tag och kollade runt lite, hittade inget speciellt utan köpte bara massa godis till kvällen och tre cupidosallader till mig, Jullan och Frajd. Träffade Oskar när jag var på väg att köpa sallad. Han följde med mig till bussen. Han skulle gå och sola med Filip sen. Bara för att de har skolfoto imorgon, tydligen skulle han sola både idag och igår, tönt <3

Åkte bussen till Fjällnora och på bussen kommer jag på att jag glömt att köpa frukost. Lyckat. Lakan kom jag på att jag glömt också, herregud vad jag var stressad. Fick åka med Magnus från vägen och då gick vi till stugorna. Jag, Hanna och Rebecka skulle ju bo i en. Rebecka var sjuk så hon kom bara ett tag på kvällen men sov därför inte över så jag och Hanna valde därför att sova inne hos Robin, Måns och Jesper. Hanna lät mig sova i hennes säng eftersom att jag inte hade lakan. Det gick förvånansvärt bra. Jag tillbringade den lite tidigare kvällen i Emma, Emma, Jullan och Fridas stuga, vi såg American Pie och proppade i oss snask. De var så trötta så då gick jag in till Erik, Oliver och Fredriks stuga. Där var det röj, haha. Oliver och Alexander stod och skakade rumporna och strippade och de andra lirade poker och sjöng med alla låtar de dunkade på högsta volym. Där var vi ett tag när klockan var ungefär halv 1 så gick jag med Måns och de till deras stuga men Hanna stannade kvar ett tag. Hon kom sedan. Alla vi låg och snackade länge och Alexander var inne hos oss också. Robin sov högst upp och jag och Alex fick sova hos honom ett tag, himla mysigt. Jag småsomnade lite hela tiden och tydligen ryckte det som fan i mina läppar så så fort jag råkade somna så började alla asgarva, de satt tydligen och kollade på mig hela tiden.

När jag är sådär att jag halvsover så kan jag säga saker som jag just då tänker på. Oskar vet vad jag menar, det är som att jag drömmer men ändå är vaken. Mysko. Jag sa iallafall: "jag ser vargarna" eller något liknande och vi körde sanning, konka och procent, ni vet de man körde när man var lite mindre. Jag frågade Hanna hur många procent hon hade på Fredrik Holm och under det när hon förklarade så måste jag somnat till för när hon sa något om Fredrik så hann jag inte tänka mycket mer än på en gympalärare vi har i Almunge som heter Fredrik. Så jag sa: vaddå gympaläraren? De var tydligen askul men jag fattade inte varför enda till jag kom på att jag hade frågat om Holm. Ni fattar kanske ingenting? Men det var kul när man var där.

Jag och Robin somnade nog först, strax efter tre. De andra somnade runt halv fyra tror jag. När klockan var runt sex så bankade massa människor på vårat hus, jag tror jag var den enda som vaknade men jag låstades inte om de så jag somnade om. Vid kvart i åtta så kom de igen. Så då gick jag ut och skällde på de. De var såklart Zaar och Marre. "GUUUD, vad tråkiga ni är, ligger ni och sover? Vi har inte sovit någonting". De åkte tydligen hem strax efter det. Vi vaknade runt halv 10, kanske lite tidigare. Jag fick frukost av killarna, snälla som de var. Robin hade bakat ciabata som var lite sega men de gick ner.

Vi var tvungna att gå enda till bussen men eftersom att vi hade ett sådant flyt så kom Lisbeth och Åza på vägen så vi fick åka i Åzas grymma mini cooper. En sådan vill jag ha.

Vi bestämde oss för att käka lite lunch i Almunge eftersom att det var lasagne. Så jag, Hanna, Robin, Oliver och Erik L käkade där och sedan åkte vi alla bussen hem. Nu sitter jag här och kikar på lite hemliga grejer.

Nu blev det jätte jätte långt, jag förstår verkligen om ni inte orkar läsa. Kanske kommer lite filmer och bilder från Fjällis later.

Puss<3

Konfirmation


Kommentarer
Postat av: oskar

det låter som om nu har haft det mysigt:)

2008-09-11 @ 16:23:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0